Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Απόφαση βόμβα του Ειρηνοδικείου Αθηνών:Αντισυνταγματική η μείωση αποδοχών στο Δημόσιο.!!!!!!!!


Απόφαση βόμβα του Ειρηνοδικείου Αθηνών:Αντισυνταγματική η μείωση αποδοχών στο Δημόσιο.!!!!!!!!

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012
Μια συγκλονιστική είδηση.

Ειρηνοδικείο Αθηνών: Αντισυνταγματική η μείωση αποδοχών στο Δημόσιο .!!!

Η είσοδος του Ιουλίου μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη όσον αφορά το θέμα της συνταγματικότητας ή μη, των υπογραφών και της αποδοχής του Μνημονίου από μέρους του πολιτικού κατεστημένου και βεβαίως την αιματηρή βίωσή του από μέρους του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με το Hellenic Resources Network

το Ειρηνοδικείο Αθηνών αποφάσισε ότι είναι αντισυνταγματική η μείωση αποδοχών στο Δημόσιο, και κατά προέκταση οι οι δύο μνημονιακοί νόμοι 3833/2010 και 3845/2010.

Αντισυνταγματικοί και αντίθετοι στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αλλά και αντίθετοι στις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας κρίθηκαν, με μια απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων, που ανατρέπει τα έως σήμερα δεδομένα,

οι δύο μνημονιακοί νόμοι 3833/2010 και 3845/2010 που επέβαλαν μείωση των αποδοχών, των επιδομάτων, κ.λπ. των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα.

Είναι η πρώτη απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ότι...!!!!

οι μνημονιακοί περιορισμοί στις αποδοχές, δώρα, κ.λπ. των εργαζομένων είναι συμβατοί με τις επιταγές του Συντάγματος και την Ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: