Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η προβοκάτσια έχει ήδη δρομολογηθεί. Όμως μην μασάτε......


Η προβοκάτσια έχει ήδη δρομολογηθεί. Όμως μην μασάτε...

Το σκηνικό έχει στηθεί εδώ και καιρό.

Βομβαρδίζονται από τα ερτζιανά κύματα οι Έλληνες πολίτες περί οκτακομματικής, δεκακομματικής κλπ βουλής, και άλλες τέτοιες παπαρολογίες.

Αλλά και οι μνημονιακοί υπάλληλοι, στις εφημερίδες δεν πάνε πίσω.
Παράγουν δημοσκοπήσεις με καταιγιστικούς ρυθμούς, για να εμπεδώσουν οι «υπήκοοι» ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και προετοιμάζουν το έδαφος για συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα τροφοδοτούν με κινδυνολογία τα πρωτοσέλιδά τους, όπως για παράδειγμα ΤΟ ΒΗΜΑ, που γράφει : Σενάρια χάους για την επόμενη μέρα .

Το κερασάκι στην τούρτα, το έβαλε ο ολετήρας της ελληνικής οικονομίας, ο Βενιζέλος. Δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα πως : αν επαληθευθούν τα γκάλοπ δεν θα ξέρουμε ούτε πού πάμε ούτε για ποια χώρα μιλάμε!!

Δηλαδή, με λίγα λόγια, η διαφαινομένη λαϊκή ετυμηγορία, κατάντησε κάτι μεταξύ απαγορευμένου καρπού, μιαρής δημοκρατίας και καταδικαστέας προληπτικώς, έκφρασης του φρονήματος των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Πρό της διαφαινομένης μνημονιακής καταδίκης από τους Έλληνες πολίτες, είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί από τα γνωστά κέντρα, κάποια προβοκάτσια, που θα αφορά την εσωτερική, ενδεχομένως δε και την εθνική ασφάλεια.

Έτσι με το πρόσχημα-μπαμπούλα αυτό και προ του «κινδύνου», θα πιεστούν οι Έλληνες να καταφύγουν στην γνωστή δικομματική συνταγή.

Όμως έχω την αίσθηση ότι οι μέχρι πρότινος κομματικοί ραγιάδες, έχουν αφυπνισθεί.

Έζησαν τα τελευταία δύο χρόνια, στο πετσί τους, τα δεινά που επεσώρρευσε η μεγάλη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, και μάθανε από την καλή και από την ανάποδη ότι το ΠΑΣΟΚ,

με 160 έδρες πλειοψηφία, κατήργησε την δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, οδήγησε εκ προθέσεως την χώρα σε χρεωκοπία, εξευτέλισε την αξιοπρέπεια των πολιτών και τους οδήγησε σε αυτοκτονίες.

Με αυτό το σκεπτικό, διερωτώμαι αν θέλουμε δημοκρατία (πασοκικού τύπου) και αυτοδύναμη διακυβέρνηση από πράσινες κότες.

Ας δοκιμάσουμε λοιπόν να εμπιστευθούμε την λογική μας, την εμπειρία μας και ας πράξει ο καθείς κατά συνείδηση, στις προσεχείς εκλογές.

Ας μην φοβηθούμε την ήδη αποφασισμένη προβοκάτσια με σκοπό τον εκλογικό εκβιασμό και ας πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στο μνημόνιο.
Άλλωστε δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα. Τα καλά του μνημονίου τα είδαμε.!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: