Σελίδες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.?????



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.??????

Ο βασικός στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι όλα αυτά που έχουν γίνει και που πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες πρέπει να τα «Συνταγματοποιήσουν».

Αν σκεφτούμε ότι το υπάρχουν Σύνταγμα είναι «προβληματικό» και είναι η βασική αιτία που η χώρα μας κυβερνάται από το ίδιο σύστημα, με την ίδια φιλοσοφία και από τους ιδίους «οίκους»,

και μάλιστα ετοιμάζονται να προωθήσουν στα πράγματα την νέα γενιά ( Βλέπε Ψυχάρης κλπ), να είμαστε βέβαιοι ότι μια αναθεώρηση στην παρούσα φάση, θα αποτελεί « Εκποίηση περεταίρω της Δημοκρατίας μας».


Πρέπει πάνω απ, όλα να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα στην χώρα μας το δημιούργησε το υπάρχουν πολιτικό σύστημα το οποίο σήμερα προσπαθεί να μας πείσει ότι θα "αυτοθεραπευτεί".

Ο Βενιζέλος είναι αυτός που ξέρει παρά πολύ καλά να «αυτοθεραπεύσει» το πολιτικό σύστημα.

Σήμερα όμως αυτό που έχει σημασία είναι να κατανοηθούν τα ζητήματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και σε καθημερινή βάσει αποδεικνύεται ότι, είτε εξ’ αντικειμένου, είτε για να εξυπηρετήσουν κάποιους σκοπούς θα κριθούν «αναγκαία» για να θα καθορίσουν την πορεία της χώρας μας στο μέλλον όπως:

· Η περαιτέρω λειτουργία του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος στην οποία θα καθορίζεται η λειτουργία και πιθανά ο νέος ο ρόλος της δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας, τα προνόμια των πολιτικών, οι διακριτοί ρόλοι των εξουσιών, ο χωρισμός κράτους και εκκλησίας, ο χωρισμός κόμματος και κυβέρνησης, κλπ .

Ο προσδιορισμός και η θεσμοθέτηση συνταγματικά των υποχρεώσεων που απορρέουν από την Δανειακή Σύμβαση, όπως «Συστηματοποίηση» του νόμου του Μνημονίου, και τον εφαρμοστικών νόμων.

Ο εμπορικός επαναπροσδιορισμός των ορίων της χώρας με τον προσδιορισμό της ΑΟΖ που θα καθορίσει την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων και το μοίρασμα των υπό αξιοποίηση περιοχών στους «εκμεταλλευτές».

Ο επαναπροσδιορισμός της κατανομής του πληθυσμού με την κοινωνικοποίηση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Ο επαναπροσδιορισμός των εργασιακών σχέσεων, όπως κατάργηση της μονιμότητας, θεσμοθέτηση επιδόματος φτώχιας, ελάχιστη σύνταξη, κλπ δηλαδή η πλήρη ευθυγράμμιση του με την Δανειακή Σύμβαση.

Ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας « κράτος» και η λειτουργία του που θα προβλέπει την κατάργηση πολλών φορέων του Δημοσίου και την διοικητική συρρίκνωση του κράτους για να μπορεί να ελέγχεται απόλυτα.

Η πρόβλεψη νέου τρόπου λειτουργίας της ασφάλειας της χώρας με πιθανή την θεσμοθέτηση για την ύπαρξης Ευρωστρατού και Ευρωαστυνομίας.
Η πρόβλεψη της λειτουργιας της χωρας με ταυτόχρονη λειτουργία του Ευρωσυντάγματος.

Σημασία έχει ότι όλα τα παραπάνω και διάφορα άλλα, σε σχέση με την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ της χώρας που δρομολογείται, είναι προφανές ότι θα επιχειρηθεί να τροποποιηθούν και ο πολιτικός που έχει αναλάβει εργολαβικά αυτή την δουλειά, εξ’ αντικειμένου άλλωστε σαν Συνταγματολόγος , είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.


Σημαντικό επίσης είναι ότι, αυτοί που έχουν παίξει ρόλο στο παρελθόν της χώρας και την έχουν φέρει έως εδώ, (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), παρακολουθούν όλα αυτά και δεν θα έχουν παίξει κανένα ρόλο στην ένταξη της στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Για να επιτευχθούν όλα αυτά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στον ΒΕΝΙΖΕΛΟ να «αποκτήσει» 181 έδρες.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι σήμερα είναι η χειρότερη στιγμή για την Ελλάδα να προβεί σε τόσο σοβαρές μεταρρυθμίσεις και μάλιστα υπό καθεστώς κατοχής.

Γι’ αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δοθεί η δυνατότητα για τροποποίηση του Συντάγματος στον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: