Σελίδες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η δοτή κυβέρνηση των αγορών, στηρίζεται ΜΟΝΟ στα ΜΑΤ.!!!!



Η δοτή κυβέρνηση των αγορών, στηρίζεται ΜΟΝΟ στα ΜΑΤ.!!!!

Νέο θύμα ο Μάριος…

Για άλλη μια φορά το μακρύ χέρι των υπογείων του Μαξίμου έδρασε. Οι δυνάμεις καταστολής της φασιστικής κυβέρνησης προσπαθούν να επιβάλλουν την απόλυτη τρομοκρατία με τη γνωστή μέθοδο των κλομπς.

Καταλαβαίνω την πρεμούρα του Πρωθυπουργού να προσφέρει την Ελλάδα στο πιάτο της συμμορίας των χρηματαγορών ως καλός εντολοδόχος τους. Γνωρίζει και ο ίδιος όμως ότι

για να τα καταφέρει πρέπει να υποτάξει τον Ελληνικό ΛΑΟ.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν προσπαθεί να τρομοκρατήσει, ακόμη και να δολοφονήσει εάν χρειαστεί πολίτες ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και να υποταχθούν. Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται να αγνοεί την ιστορία του Έθνους το οποίο ποτέ δεν υποτάχθηκε πλήρως σε κανέναν κατακτητή. Πολύ περισσότερο σε χαρτογιακάδες και συμμορίες.


Μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και των διαμαρτυριών, ο δοτός Πρωθυπουργός απαγορεύει στον Ελληνικό ΛΑΟ να κλάψει και τους νεκρούς του.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα δύο τελευταία βράδια εκτός από τους απλούς πολίτες έχει δοθεί εντολή να γίνεται επίθεση στους δημοσιογράφους, και πολύ περισσότερο στους φωτορεπόρτερς οι οποίοι σε κάθε προσπάθεια καταστολής του ΛΑΟΥ αποδεικνύουν με τις φωτογραφίες του την κρατική καταστολή.

Με εντολή από την ηγεσία «Σχεδιάστε να φύγουν και από την πλατεία» όπως ακούγεται από τον ασύρματο στο παρακάτω βίντεο του Ζαφείρη Χαϊτίδη , στο 1:12, οι δυνάμεις καταστολής μετατρέπονται μεμιάς σε τάγματα ασφαλείας και ξεκινούν την επίθεση προς το ΛΑΟ.

http://www.youtube.com/watch?v=i8CelMMocfA&feature=bf_prev&list=UUf3dPyECRrxnv0NdA8SkBbw&lf=plcp

Αποτέλεσμα των δολοφονικών επιθέσεων των ταγμάτων ασφαλείας της κατοχικής κυβέρνησης είναι ο τραυματισμός μια δημοσιογράφου προχθές και δεκάδων πολιτών, και ο βαρύτατος τραυματισμός εχθές του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριου Λώλου.

Ο Μάριος διακομίστηκε εχθές αργά το βράδυ στο νοσοκομείο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.


Το έγκλημα που έκανε ήταν ότι έκανε καλά τη δουλειά του και στο παρελθόν μέσα από τις φωτογραφίες του έχει γκρεμίσει πολλές φορές «τα άλλοθι» των κρατικών τραμπούκων.

Ο Μάριος, έχει καλύψει, αναταραχές, βίαιες καταστάσεις, εμφυλίους και πολέμους σε άλλες χώρες και έβγαινε πάντα όρθιος. Τα κλομπς όμως της δοτής κυβέρνησης τον γονάτισαν και τον έστειλαν στο χειρουργείο.

«Αυτό το χτύπημα δεν ήταν στον Μάριο, ήταν στο κεφάλι, στα μάτια και τα αυτιά όλων μας», αναφέρει σε μήνυμά της στο διαδίκτυο η σύντροφος του Μάριου…

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία για την επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση σε ένα φίλο που αν μη τι άλλο όσες φορές είχαμε βρεθεί, το πάθος του για ζωή ήταν εμφανέστατο, το πάθος του για κοινωνική δικαιοσύνη το ίδιο, αλλά και η διάθεσή του με τις φωτογραφίες του να αποκαλύπτει και να ξεγυμνώνει τις κρατικές ατασθαλίες, και η αποτύπωση της κοινωνικής αδικίας και της βοήθειας στο συνάνθρωπο ήταν τρόπος ζωής.

Μάριε κράτα γερά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: