Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτοφανές θέατρο από ΓΑΠ-Σαμαρά-Καρατζαφέρη ->Τα έχουν βρει σε όλα και μας δουλεύουν.!!!!!!!


Πρωτοφανές θέατρο από ΓΑΠ-Σαμαρά-Καρατζαφέρη ->Τα έχουν βρει σε όλα και μας δουλεύουν!

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και περιμένουν με αγωνία να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας,

οι 3 πολιτικοί αρχηγοί που πήραν μέρος στην σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπως όλα δείχνουν τα έχουν βρει σε όλα και απλά...κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Μετά το τέλος της 5ωρης συνάντησης στο Μεγαρο Μαξίμου ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου.Πρώτος... έσυρε το χορό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δημιούργησε κλίμα θρίλερ.

«Δεν θα συμβάλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση που εν συνεχεία θα κατακάψει όλη την Ευρώπη» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και στην συνέχεια....
αποχώρησε χωρίς να απαντήσει τι ακριβώς εννοούσε.

Ακολούθησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς που περιορίστηκε σε...εθνικό επίπεδο. «Μας ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει και παλεύω με κάθε τρόπο για να το αποτρέψω», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς βγαίνοντας από το μέγαρο Μαξίμου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πανανδρέου δεν στήθηκε μπροστά στις κάμερες για δηλώσεις. Είχε φροντίσει από νωρίς να ειδοποιήσει τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο.

Και στην εισήγησή του έδωσε ένα δραματικό τόνο στις διαπραγματεύσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι εταίροι μας έχουν έτοιμο και plan a και plan b. Το πρώτο είναι σχέδιο στήριξης και βοήθειας και το δεύτερο είναι πρώτα η χρεοκοπία και μετά η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ όμως, μέσα από το πολιτικό συμβούλιο ενημέρωναν με γραπτά μηνύματα ότι η συμφωνία έχει κλείσει και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Αντώνης Σαμαράς λέει ότι δίνει μάχη για να σωθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός αλλά είναι γνωστό ότι αυτό έχει συμφωνηθεί από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως υπάρξει κάποια μείωση στον κατώτατο μισθό και κάποιες περικοπές στις ωριμάνσεις ενώ απομένουν λεπτομέρειες για την συμφωνία στις επικουρικές και στο θέμα των τραπεζών, που όμως όπως φαίνεται θα ξεπεραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: