Σελίδες

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Σα δεν ντρέπεστε κύριοι βουλευτές .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σα δεν ντρέπεστε κύριοι βουλευτές


Στα…μανταλάκια θα κρεμαστούν αύριο τα ονόματα των νυν και τέως βουλευτών και συνταξιούχων από τα δυο μεγάλα κόμματα που αξιώνουν αναδρομικές αυξήσεις στις συντάξεις τους οι οποίες κατά μέσο όρο ανέρχονται σε 250.000 ευρώ.

Περισσότερες από 250 είναι οι αγωγές των εθνοπατέρων μας που σπεύδουν στα δικαστήρια ζητώντας από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες, ποσά που θα ξεπεράσουν τα 250.000.000 ευρώ αν δικαιωθούν, ενώ συνολικά 850 αγωγές εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται για στάση πληρωμών, που τα Μνημόνια έχουν διαλύσει τους πολίτες και που άλλοτε αξιοπρεπείς άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια ή ζητιανεύουν ένα κομμάτι ψωμί, οι εθνοπατέρες μας ζητούν ένα σκασμό λεφτά και μάλιστα αναδρομικά.

Δεν αισχύνονται μάλιστα καθώς ζητούν και αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 10-15 χιλ. ευρώ επειδή το Δημόσιο δεν τους έδωσε την αύξηση στις συντάξεις τους.

Μεταξύ των βουλευτών που έχουν και απαιτήσεις γιατί… υπηρέτησαν την πατρίδα είναι και ονόματα κάποιων που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ή που πλήγωσαν την παράταξη που τους ανέδειξε.

Για παράδειγμα οι Ακης Τσοχατζόπουλος, Τάσος Μαντέλης, Πέτρ. Δούκας.!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: