Σελίδες

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΠΟΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...Κε ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ !!!


ΓΙΑ ΠΟΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...Κε ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ !!!

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.«Οφείλουν τα κόμματα», συμπληρώνει ο πρώην Πρόεδρος, «κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.

Τι σχόλιο μπορεί άραγε κάποιος να κάνει γι αυτήν τη θλιβερή δήλωση ενός ανθρώπου που επί δέκα ολόκληρα χρόνια υπήρξε (υποτίθεται) ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτεύματος; Οι Έλληνες σήμερα Κε Στεφανόπουλε ζούν υπό τυραννικό καθεστώς για 9 συγκεκριμένους λόγους.

Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά κάνοντας χρήση του φόβου, όταν μια κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον φόβο για να επιβάλει τη θέλησή της, όταν μια κυβέρνηση λέει ψέματα στον λαό που ορκίστηκε να εκπροσωπεί, τότε είναι κυβέρνηση τυράννων.

Λόγος 9ος: Τα ελληνικά συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν προβάλλουν με κανένα τρόπο την αλήθεια, δηλαδή το γεγονός ότι οι Έλληνες ζουν υπό τυραννικό καθεστώς. Όταν μια χώρα διαθέτει μέσα ενημέρωσης που φοβούνται την κυβέρνηση σε σημείο ώστε να αρνούνται να την επικρίνουν, τότε η χώρα αυτή έχει τυραννικό καθεστώς.

Όταν μια χώρα διαθέτει μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από την κυβέρνηση, και τα μέσα αυτά παρουσιάζουν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της, τότε η χώρα αυτή δεν έχει Δημοκρατία.

Μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν κάποιοι μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που θα αποκαλέσουν τους κυβερνώντες τυράννους, μέχρι τη στιγμή που οι Έλληνες θα αντιληφθούν ότι ζουν υπό καθεστώς τυραννίας, ο ελληνικός λαός θα εξακολουθήσει να ζει μέσα στην άγνοια, μη γνωρίζοντας ότι κάποιοι του έχουν στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμα του εκλέγειν.

Μέχρι τη στιγμή που οι Έλληνες θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα, θα εξακολουθήσουν να είναι θύμα εκμετάλλευσης των ίδιων αυτών ατόμων που εξέλεξαν υπό τον όρο ότι θα ενεργούν προς το συμφέρον τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μου μη ξεχνάς να βάζεις τις πηγές σου.