Σελίδες

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

X. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ.!!!!!!!


X. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ ...

Αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Χάρης Παμπούκης, ο οποίος, με συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, στέλνει μήνυμα συναίνεσης προς την αξιωματική αντιπολίτευση. "Η...
συναίνεση δεν είναι πολιτικό, αλλά εθνικό ζητούμενο. Με τον Αντώνη Σαμαρά βρισκόμαστε στην ίδια βάρκα. Και τι σημασία έχει να μαλώνει το πλήρωμα, όταν έχει πάρει νερό το σκάφος;", δηλώνει χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την απόφαση των Βρυξελλών, ο κ. Παμπούκης τονίζει πως πλέον δίνεται οριστική λύση στο θέμα της τακτοποίησης του χρέους, ενώ για τις "εμπράγματες εγγυήσεις" ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υποθηκευτούν τα ακίνητα του κράτους.
Ερωτώμενος για την υπόθεση Ζίμενς, ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει πως το αίτημα της ελληνικής πολιτείας για αποζημίωση είναι εύλογο και δίκαιο και ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αποτέλεσμα.
Εκφράζει, τέλος, προβληματισμό για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν τα δημοψηφίσματα, επισημαίνοντας πως "ο λαός πολλές φορές απαντά σε άλλο ερώτημα από αυτό που τίθεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: