Σελίδες

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δεν πείθετε κανέναν κύριε Σαμαρά!!!!!!!!



Δεν πείθετε κανέναν κύριε Σαμαρά!

Τρομερός ο Αντώνης!!!! Είδατε; Μας έφερε και την...αλλαγή που τόσο ποθούσαμε! Που να το φανταστούμε άραγε, ε;

Τι άλλο να θέλουμε πλέον ως λαός!!!!

Α, ρε άθλια και ελεεινα κνώδαλα! Μέχρι πριν απο λίγες μέρες, προσπαθουσατε να συνδιαλλαγείτε με όσες νέες πολιτικές δυνάμεις μπορούσατε (θα τα πούμε εκτενέστερα σε λίγες μέρες) και εκλιπαρούσατε για συνένεση τάζοντας θώκους και υπουργεία!

Τώρα βγαίνετε και μας λέτε οτι θα κάνετε αυτά για τα οποία ο λαός μας έχυσε το αίμα του στη πλατεία! Ποιοί; Εσείς!

Που δε διστάσατε να βάλετε φαρδια-πλατιά την υπογραφή σας στα μνημόνια και μετά να χτυπάτε τη μαύρη κεφάλα σας όχι γιατι αντιληφθήκατε τη μ...κία που κάνατε, αλλα γιατί ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Ού να χαθείτε, υποκριτές!

Τώρα θυμηθήκατε οτι πρέπει να γίνουμε σύγχρονο κράτος! Εδώ και 40 χρόνια γιατί τό χατε ξεχασμένο; Μήπως γιατί σας βόλευε όλο αυτό το μπάχαλο; Μήπως γιατί τρώγατε με 18 μασέλες ο,τι είχε αφήσει η ΠΑΣΟΚική λαίλαπα; Υποκριτές και ελεεινοι σκιαφάδες του πολιτικού μας βίου! Ως πότε θα σας ανεχόμαστε;

Στα αλήθεια ρε Αντώνη, πιστεύετε οτι ο κόσμος θα σας πιστέψει; Μα είναι σα να πιστέυει οτι...ο αρχικλέφτης μετάνοιωσε και βγάζει νόμο για τους ...αρχικλέφτες! Με τη διαφορά οτι για τους συνεργούς του δε βγάζει τσιμουδιά!

Που είσασταν εσείς ρε κνώδαλα του νεωτερισμού όταν η πλατεία χτυπιώταν άνανδρα απο τα ΠΑΣΟΚικά ΜΑΤ; Που ήταν και πού είναι οι αγώνες σας; Γιατί δε βγήκατε απο τη πρώτη μέρα που καταλάβατε τη τεράστια απάτη του "Λεφτά υπάρχουν" μέσω...ΔΝΤ;

Γιατί δε βγήκατε στους δρόμους;

Γιατί δε ζητήσατε απο τη πρώτη μέρα ψήφισης του μνημονίου εκλογές και να κινητοποιήσετε τον κόσμο φωνάζοντας οτι η πατρίδα κινδυνεύει; Παρα μας το παίζατε κουνιστές μοδιστρούλες που περιμένατε απ το λαό να βγάλει το φίδι απ τη τρύπα! Και μετά να βγείτε σείς, σαν όψιμοι επαναστάτες και να κραυγάζετε τα γνωστά σας ποιματάκια για αλλαγές και συνταγματικές κατοχυρώσεις!
Σα δε ντρέπεστε υποκριτές και φοβισμένα ανθρωπάκια της τσίμπλας!

Οπου φυσάει ο άνεμος είστε!

Εσείς είστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο τους άλλους, γιατί εσείς είστε ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ! Και δε θα διστάσετε, προκειμένου να ικανοποιήσετε τη πείνα σας, να συμμαχίσετε και με τον ίδιο το Διάβολο προκειμενου να πάρετε και πάλι την εξουσία! Προκειμένου να σώσετε το λιγδιασμένο τομάρι σας!

Ο λαός όμως έχει ΚΑΙ κρίση ΚΑΙ μνήμη, θλιβερά παράσιτα της κοινωνίας!

Ξεκουμπιστείτε επιτέλους απ το δημόσιο βίο μας κι αφήστε μας ήσυχους! Θα τα βρούμε μόνοι μας τα υπόλοιπα, εμείς, ο λαός πια, εσείς είστε ήδη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας! Κοιτάξτε να περάσετε όσο μπορείτε ακόμη καλύτερα τις μέρες που σας απομένουν στη Βουλή κι αφήστε κατα μέρος τις μεγαλοστομίες! Δε σας πάνε! Ρεζιλεύεστε ακόμη περισσότερο!

Και κάτι ακόμη Αντωνάκη:
Είναι νωπές οι μνήμες απο την αξέχαστη δήλωσή σου περι ...προεκλογικά τερτίπια στους Γάλλους που είχες πάει. Το ξέρασαν με περισσή ευκολία. Κι αν δε το θυμάσαι, να στο θυμίσω εγώ!
Video Αποκάλυψη για Σαμαρά από Γαλλία

Ο Σαμαράς ερωτάται από τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας γιατί λέει ότι θα μειώσει τους φόρους αφού αυτό… απαγορεύται απο την Τρόικα να το κάνει.

Και ο Σαμαράς -ο συγκάτοικος του Γιώργου- απαντά ότι το λέει για προεκλογικούς λόγους!!!

Μετά από αυτό απηυδισμένοι με τους "Ελληνες" πολιτικούς οι Γάλλοι, το έδωσαν στην Δημοσιότητα…

Αιντε λοιπόν Αντωνάκη! Στα τσακίδια! Οι σκλάβοι ξύπνησαν!

Οι Ελληνες ανασταίνονται!

Η επήρεια του ναρκωτικού που τους ποτίζατε τόσα χρόνια πέρασε και συνήλθαν!

Και θα σας τοποθετήσουν εκεί που σας αξίζει!

Αλήτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: