Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.!!!

Μπροστά σε ένα μπαράζ απεργιών και σε μια χώρα που βουλιάζει, σε έναν νεοέλληνα που δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και ταυτόχρονα φοβάται και νιώθει ανασφάλεια, σε μια Ελλάδα που καταρρέει, με ανύπαρκτους πολιτικούς και με πολιτικούς που θέλουν αλλά δεν τολμούν,

χρειάζεται κάποιον που να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δείξει την πραγματική Ελλάδα! Να δώσει στη χώρα τη χαμένη της αίγλη. Αρκεί και ο λαός να δείξει εμπιστοσύνη και υπομονή.

Και όχι να παρακολουθεί σα «τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ» τις εξελίξεις που του «σερβίρουν»!
Χρειάζεται η χώρα έναν ισχυρό ηγέτη. Έναν ηγέτη με όραμα, που χτυπάει τη γροθιά στο τραπέζι και απαιτεί, όχι επαιτεί. Έναν ηγέτη αντάξιο του ονόματος του…


Και αυτός ο ηγέτης υπάρχει… ο ηγέτης που στάθηκε στα πόδια του, σε μία χώρα μισοτελειωμένη. Σε μία χώρα που έπνεε τα λοίσθια.
Είδε μπροστά, έκανε συμμαχίες με άλλα κράτη, έβαλε τις βάσεις μιας μελλοντικής υγιειούς οικονομίας με ενεργειακές συμφωνίες και ανακηρύξεις ΑΟΖ.

Στάθηκε όρθιος μπροστά στο τσουνάμι «εχθρών» για ονομασίες κρατών… και όλ’ αυτά περικυκλωμένος από Λερναία Ύδρα δολοφόνων, ανθελληνικών κομμάτων, εχθρικών κρατών και ανύπαρκτων σκανδάλων.
Και μέσα σ’ αυτή τη λαίλαπα ύβρεων και σπίλωσης, θάφτηκε εν μία νυκτί το όνομά του από το προσκήνιο, απ’ όλα τα κανάλια της διαφθοράς και της πλάνης, αποχαιρετώντας θριαμβευτικά μ’ αυτόν τον τρόπο, τον άνθρωπο που δήθεν «κατέστρεψε» τη χώρα και τη βούλιαξε στη δίνη της κρίσης και της χρεοκοπίας.
Οι μέρες που περνάει η χώρα είναι κρίσιμες και θέλει έναν ικανό άνθρωπο για να την ανεβάσει ψηλά! Έναν άνθρωπο που θα είναι η κατάλληλη, ίσως η ύστατη αλλά και η αναγκαία λύση! Ώστε να βγάλει τη χώρα από το τούνελ που βρίσκεται και να της δώσει ώθηση για νέο ξεκίνημα. Και μαζί με το λαό, το εναρκτήριο λάκτισμα της επανεκκίνησης:
«Θα ‘ρθεις σαν αστραπή, θα ‘χει η χώρα γιορτή…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: