Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.!!



Άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της σημείωσε η τρικοματική κυβέρνηση μας, που αποφάσισε μαζί με τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, τον αφανισμό της Ελλάδας.

Λουκέτο θα βάλουν από τις 7 Ιανουαρίου πάνω από 300 σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας, αφού τα κονδύλια για την ακριβή φέτος θέρμανση τελείωσαν πρόωρα και χρειάζονται άλλα 290 εκατ. –μόνο σε ένα νομό, αυτόν της Καστοριάς-, για την αγορά πετρελαίου.

Στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στη Φλώρινα και στην Καστοριά ο χειμώνας διαρκεί, πολλούς μήνες, οι θερμοκρασίες είναι πολικές και τα καλοριφέρ ανάβουν όλη τη μέρα.

Ύστερα από συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων, ομόφωνα οι δήμαρχοι αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία, καθώς «υπάρχει πλέον αδυναμία εφοδιασμού με πετρέλαιο θέρμανσης.

Στην αμάθεια, μας εξωθούν οι φωστήρες κυβερνώντες υπό τις οδηγίες της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Σόιμπλε, και του Φούχτελ.

Οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του Ελληνικού κράτους. Τι κάνουμε όταν θέλουμε, να λεηλατήσουμε έναν λαό, όταν δεν μπορούμε να το καταφέρουμε, με τα όπλα? Απλά τον λιμοκτονούμε, τον εξαθλιώνουμε και πάνω από όλα τον αφήνουμε αμόρφωτο.

Γιατί ως γνωστόν, λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, σε λίγο καιρό καταρρέει. Όταν κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή. Δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τα σχολεία. Ο Ελληνισμός έζησε από τα κρυφά σχολειά επί Τουρκοκρατίας και επι Γερμανικής κατοχής το 1940!

Είναι δυνατόν να αφήνουν τα Ελληνόπουλα χωρίς μόρφωση, χωρίς να ξέρουν την ιστορία τους γιατί έτσι αποφάσισε η Γερμανία?

Να μην κλείσει κανένα σχολείο! Να βάλετε χρήματα από την τσέπη σας φωστήρες κυβερνώντες για θέρμανση. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση σας περιμένει το δικαστήριο. Εσάς που με τα μνημόνια σας δίνεται τροφή στους εταίρους για τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Ξυπνήστε πριν είναι αργά.!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: