Σελίδες

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 8000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ.!!!!!!

Πολίτες μιλούν για εξέγερση αν δεν γίνει κάθαρση.!!!!!

Όταν το 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας έγινε κυβερνήτης αυτής της χώρας, διέθεσε και την προσωπική του περιουσία, για να βοηθήσει τον τόπο.

Στην σημερινή Ελλάδα, κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αυτού του τόπου, όχι μόνο δεν διαθέτουν ούτε τσακιστή δεκάρα από την προσωπική τους περιουσία, για να ενισχύσουν την χώρα, αλλά την καταληστεύουν με όποιο μέσον και όποιο τρόπο μπορούν, για να πλουτίσουν.

Δυστυχώς, η χώρα μας, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, βρίσκεται σε τροχιά παρακμής, ύφεσης, φτώχειας και χρεοκοπίας, εξ αιτίας της κακοδιαχείρισης των πολιτικών.

Οι πολιτικοί ηγέτες των τελευταίων χρόνων, αλλά και τα πρόσωπα που επέλεγαν για να σχηματίζουν κυβερνήσεις , αποδείχθηκε , ότι δεν τόλμησαν να δημιουργήσουν μια χώρα με ανάπτυξη, προκοπή, βιομηχανία, θέσεις εργασίας,

αλλά λειτούργησαν ως συμμορίες ληστών, οι οποίες το μόνο τους μέλημα ήταν πως θα σκαρφιστούν κομπίνες για να οικονομήσουν. Υπουργοί των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίοι υπηρέτησαν σε καίρια υπουργεία , εξελίχθηκαν σε λαμόγια αρπαχτής και λιγούρια της μίζας. Κατέκλεβαν το ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Έτσι, φτάσαμε σήμερα, να γίνουμε υποχείρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικας των Ευρωπαίων για να μας δανείζουν χρήματα, προκειμένου να γλιτώσουμε την χρεοκοπία.
Ο ελληνικός λαός ζει μαρτυρικές μέρες, μήνες και χρόνια , εξ αιτίας της πολιτικής αυτών, που υποτίθεται εμπιστεύθηκαν, για να κυβερνήσουν τον τόπο. Πώς όμως κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο ;

Κάθε μέρα αποδεικνύεται από ελεγκτές του ΣΔΟΕ, αλλά και εισαγγελικούς λειτουργούς, ότι στο τιμόνι της χώρας ήταν και δυστυχώς είναι ακόμα, απατεώνες υπουργοί, τυχοδιώκτες και τρωκτικά που άδειασαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας.

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα, που για να απαντηθεί πρέπει να στηθούν, όπως λέει ο λαός, λαϊκά δικαστήρια, να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών, να οδηγηθούν και να εκτελεστούν κάποιοι στο Γουδί, και κάποιοι άλλοι να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία σε βάρος του λαού και της χώρας.

Μόνο έτσι, θα ξεβρομίσει ο τόπος, λένε καθημερινά έλληνες πολίτες, από αυτά τα ανδρείκελα, τα πουλημένα τομάρια, τους προδότες, τους εθνοκτόνους, τους λαοκτόνους, τους κλέφτες, τους ληστές, τους ελεεινούς και τρισάθλιους γραβατοφορεμένους και κουστουμαρισμένους λήσταρχους,

που μπήκαν στην πολιτική για να αποκτήσουν βίλες, κότερα, πισίνες, πολυτελή αυτοκίνητα, βιβλιάρια με παχυλές καταθέσεις και να στείλουν στα ...τάρταρα τον ελληνικό λαό.
Όσο καθυστερούν να γίνει η κάθαρση , τόσο η κατάσταση στη χώρα μας γίνεται επικίνδυνη και εκρηκτική.
Ουδείς μπορεί να εγγυηθεί , ότι αύριο ή μεθαύριο δεν θα ξεχυθεί στους δρόμους ο ελληνικός λαός και η εξέγερση θα είναι πλέον αναπόφευκτη.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: