Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

H σημερινή ημέρα θα καταγραφεί στην ιστορία μας ως η ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ της Ελλάδος.!!!!!!!

Τα πολύ σκληρά μέτρα, που μας επέβαλε η Τρόϊκα, δηλ οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύγχρονοι κατακτητές μας, θα δώσουν στη Χώρα μας την χαριστική βολή!!!!!

Από αύριο «θα κλάψει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα» για να θυμηθούμε την γνωστή λαϊκή ρήση.

Στο σημείο αυτό οδήγησε τη Χώρα ή άφρων πολιτική του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου με την παροιμιώδη προτροπή «Τσοβόλα, δώστα όλα!» την οποία συνέχισαν όλες οι μετά ταύτα Κυβερνήσεις, πράσινες ......
και την οποία ολοκλήρωσε ο νεώτερος της δυναστείας των Παπανδρέου, ο κ. Γεώργιος Παπαν-δρέου, γνωστός ως ΓΑΠ, ο οποίος προ των εκλογών συζητούσε με τον τότε Πρόεδρο του Δ.Ν.Τ. κ. Στρός Κάνν περί της υπαγωγής της Χώρας μας στο όργανο αυτό.

ένα οικονομικό όργανο, το οποίο ρουφάει το αίμα των Χωρών στις οποίες προσκαλείται για να δώσει βοήθεια! Η θεωρία περί Τιτανικού του τότε Υπουργού επί των Οικονομικών κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου ήταν για να μας προϊδεάσει!

Να λοιπόν, ότι η θεωρία εκείνη βρίσκει την επαλήθευσή της σήμερα! Οι Βουλευτές μας ψηφίζουν σήμερα ένα Νομοσχέδιο, το οποίον αποτελείται από 450 σελίδες Α4 περίπου (250 το κείμενο καί 200 περίπου η Εισηγητική Έκθεση), τις οποίες ασφαλώς οι περισσότεροι δεν θα έχουν κάν αναγνώσει!

  Η νέα ξενική ΚΑΤΟΧΗ επικυρώνεται σήμερα με απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Τα προεκλογικά «δεν θα…., δεν θα ……, δεν θα…..» του κ. Αντ. Σαμαρά, έγιναν «Ναι, σε όλα!» Ίσως να ήταν αναγκαίο αυτό! Ίσως να μην υπήρχε κάποια άλλη λύση, πριν φθάσουμε στη χρεωκοπία της Χώρας!
Αλλά να μην ακουσθεί έστω και ένα ΟΧΙ, έτσι για τα μάτια, που λέμε;».

Άντε λοιπόν, καλή σκλαβιά, στο Κεφάλαιο, που δεν θίγεται, στους νεόπλουτους του ΠΑΣΟΚ,

από τους οποίους ένας και μόνον βρίσκεται υπόδικος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τους άλλους εκάλυψεν αποτελεσματικά,

ο Υπουργός-νεκροθάφτης της Ελλάδος κ. Γεώργ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν θυμάται πού έβαλε ή σε ποιόν έδωσε την λίστα Λαγκάρντ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: