Σελίδες

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΤΟ» ΑΝΤΙ «ΕΜΙΡΑΤΟ» Η ΕΛΛΑΔΑ -STRATFOR: «Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας μεγάλος παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου...!!!!!!


«ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΤΟ» ΑΝΤΙ «ΕΜΙΡΑΤΟ» Η ΕΛΛΑΔΑ -STRATFOR: «Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας μεγάλος παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου...η Ελλάδα να μπει στη ζώνη του …δολαρίου.!!!!!!!!

30 ΔΙΣ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ» ΤΩΡΑ!!!
ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΤΟ…
Αποτελεί πραγματικά εξοργιστικό φαινόμενο, να επιδίδεται η χώρα μέσα από μια ψυχολογία πιέσεων και τελεσιγράφων, σε μια αυτοκαταστροφική πολιτική, απομυζώντας τους πολίτες της και στερεύοντας την αγορά και την οικονομία της…

Τροφοδοτώντας συνεχώς την Ύφεση και την Ανεργία, με αποτέλεσμα να μην κλείνουν τα ελλείμματα, τα οποία δημιουργούν νέο Χρέος για το οποίο χρειάζονται νέα δάνεια… Αλλά δημιουργούν ταυτόχρονα και αμέτρητα κοινωνικά και οικογενειακά ερείπια… Μια αρχαία τραγωδία!

Με την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου η Ελλάδα είχε μπει στο γύψο χωρίς καν να έχει σπάσει το πόδι της, που όχι μόνο είναι γερό, αλλά πατάει επάνω σε μαύρο χρυσάφι!

Που δεν είναι άλλο από τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρίτη, αξίας πολλαπλάσιας από το συνολικό Χρέος της χώρας!

Κοιτάσματα που μεταμορφώνουν την Ελλάδα από «Κακομοιράτο» σε πάμπλουτο «Εμιράτο»!!!!!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ «ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ» ΤΗΣ STRATFOR

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΑΓΩΓΟΥ “ALEXANDER THE GREAT STREAM”

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ» ΠΟΣΟ 30 ΔΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: