Σελίδες

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ντροπή σας κ. Σαμαρά σε σένα και στους αρμόδιους Υπουργούς σου.!!!!


Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα ότι ο ΕΟΠYΥ μας χρωστάει χρήματα από φάρμακα που πληρώσαμε από την τσέπη μας, επειδή οι φαρμακοποιοί διέκοψαν τη σύμβαση με το Δημόσιο (και δικαίως διέκοψαν),

αφού το αρμόδιο Υπουργείο τους χρωστάει αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Εμείς όμως οι συνταξιούχοι τι χρωστάμε να πληρώνουμε τα φάρμακα στο ακέραιο από την τσέπη μας, τη στιγμή που κάθε μήνα μας γίνεται κράτηση στη σύνταξη υπέρ Υγείας και υγεία δεν μας παρέχει το κράτος;.

Προσωπικά σε μένα γίνεται κράτηση 50 ευρώ κάθε μήνα, δηλαδή 600 ευρώ το χρόνο για περίθαλψη μόνο και περίθαλψη δεν έχω.

Nτροπή τόσο σε σένα προσωπικά κ. Σαμαρά όσο και στους αρμόδιους Υπουργούς σου.

Αν δεν έχετε χρήματα να δώσετε στον ΕΟΠΥΥ για να εισπράξουμε εμείς τα επιπλέον δικά μας, να δώσετε όλοι και οι 300 πολιτικοί τους μισθούς σας, ένα και δύο και τρεις μήνες,

όσο χρειασθεί μέχρι να εισπράξουμε εμείς οι συνταξιούχοι τα δικά μας χρήματα και ...

αν δεν είσθε ικανοί να μας παρέχετε περίθαλψη, να σταματήσετε τις κρατήσεις υπέρ υγείας που μας κάνετε και να μας επιστρέψετε τουλάχιστον όσα μας πήρατε από την αρχή του 2012 και μέχρι σήμερα.

Ακούς κ. Σαμαρά, είναι ντροπή σας, εσείς να εισπράττετε κανονικά τους μισθούς σας και εμείς να αδυνατούμε να πληρώσουμε τα φάρμακα από την τσέπη μας, με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να διακόπτουμε την αγορά φαρμάκων.

Εμπέδωσέ το κ. Σαμαρά έχετε αποτύχει όλοι σας, και εσύ ως Κυβέρνηση και ο Παπαδήμος και ο άχρηστος Γιώργος Παπανδρέου.

Είσθε όλοι σας ανίκανοι, μπαίνετε στη πολιτική μόνο και μόνο για να τα οικονομάτε εσείς και είσθε και ψεύτες,διότι άλλα μας λέτε προεκλογικά και άλλα κάνετε μετεκλογικά.

Σας πήραμε χαμπάρι και δεν πρόκειται να γίνετε πιστευτοί όσες αδικαιολόγητες δικαιολογίες προσπαθήσετε να μας πείτε. Αίσχος σας.!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: