Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ........


ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ........

Όλοι οι Έλληνες αναγνωρίζουν πως η χώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Όλοι οι Έλληνες ζητούν να ανακάμψει η χώρα, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, με δικαιοσύνη, με εξασφάλιση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

Υπάρχει λοιπόν μια πραγματικότητα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, αν δεν έχει ήδη χρεοκοπήσει.

Ποιοι την οδήγησαν στην χρεοκοπία;

Τα δισεκατομμύρια ευρώ που λείπουν από τα Ασφαλιστικά Ταμεία ποιοι τα λεηλάτησαν;

Τα τρισεκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκαν κυβερνήσεις τόσα χρόνια, που πήγαν;

Γι’ αυτό κύριε πρωθυπουργέ θα ήθελα να μας απαντήσετε στις πιο κάτω απλές ερωτήσεις:

1.Υγεία

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κάθε πρωθυπουργό, στον κάθε υπουργό Οικονομικών, στον κάθε Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στα κάθε Διοικητικά Συμβούλια των Ασφαλιστικών Ταμείων, να κάνουν ομόλογα τα χρήματα των εργαζομένων????

Ποιοι κλέψανε τα λεφτά των ασφαλισμένων που σήμερα δεν έχουν την Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή περίθαλψη που δικαιούνται??? Ποιος νοσηρός νους «βάφτισε» δικαιούχους ασφαλισμένους άτομα που δεν είχανε κάνει ούτε ένα μεροκάματο στην Ελλάδα???

Ποιος χορήγησε επιδόματα και συντάξεις σε άτομα που δεν έπρεπε?? Γιατί οι πολιτικοί δεν ελάμβαναν μέτρα. Θα τιμωρηθεί κανείς γι’ αυτά τα εγκλήματα άραγε?????


2.Αλλοδαποί

Οι αμέτρητοι αλλοδαποί που έχουν έλθει στην Ελλάδα, δεν ήλθαν χτες. Ερχόντουσαν κατά κύματα εδώ και πολλά χρόνια με την ανοχή – αν όχι με τις ευλογίες – όλων των κομμάτων. Ποιοι ωφελήθηκαν κι ωφελούνται από τους αλλοδαπούς;

Οι κατασκευαστές κι οι βιομήχανοι που ζητούν φτηνά χέρια. Περισσότερο όμως ωφελήθηκε το σκοτεινό παρακράτος από την μεγάλη άνθιση που υπήρξε στην πορνεία, στην διακίνηση ναρκωτικών, στο παρεμπόριο, στο έγκλημα. Κι οι πολιτικοί κανένα μέτρο δεν ελάμβαναν. Γιατί άραγε?????


3. Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κάθε χρόνο, ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στις εκθέσεις του αναφέρει το όργιο σπατάλης που γίνεται σε Δήμους και Νομαρχίες (σημερινές Περιφέρειες). Αν κι έχουν γίνει χιλιάδες καταγγελίες για διαφθορά, κανείς δεν τιμωρήθηκε. Γιατί κύριε πρωθυπουργέ??

Μήπως έχουν οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι κι οι σύμβουλοι ασυλία όπως κι οι βουλευτές; Πέστε το στους Έλληνες να το μάθουν! Μπόχα έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα κι εσείς μας λέτε πως μυρίζει λεβάντα.

4. ΔΕΚΟ

Το όργιο της σπατάλης. Τα ρωμαϊκά όργια ωχριούν μπροστά σε όλα εκείνα που έγιναν και γίνονται στις ΔΕΚΟ. Δεν θα ζητήσουμε να μας αναλυθεί το πώς έγινε η μεγάλη τρύπα των ΔΕΚΟ. Όμως παρεμπιπτόντως, θα θέλαμε να μάθουμε, τι έγινε με εκείνη την υπόθεση των δεκάδων βαγονιών που βρέθηκαν φορτωμένα με εμπορεύματα χωρίς να έχουν πληρώσει τις φορτωτικές που έπρεπε.

Έγινε ΕΔΕ?? Βρέθηκαν οι ένοχοι?? Τιμωρήθηκε κάποιος ή κουκουλώθηκε – όπως γίνεται κάθε φορά – κι αυτή η υπόθεση; Ντροπή σε όλους τους πολιτικούς.


5. Βουλή

Αν κάποιος βουλευτής είχε λίγο τσίπα πάνω του, ή θα είχε παραιτηθεί ή θα είχε αυτοκτονήσει! Οι «πατέρες του έθνους», τα αχόρταγα αρπακτικά, οι καταστροφείς της Ελλάδας, δημιούργησαν χωρίς κεφάλαια ένα προσοδοφόρο μαγαζί, την Βουλή, κι εκεί μέσα βόλεψαν και βολεύουν, όλο το σόι τους με το υπηρετικό προσωπικό.

Με δεκαέξι παχυλούς μισθούς, με δύο εφάπαξ, με… με… Κι ο λαός υποφέρει. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό κύριε πρωθυπουργέ; Γιατί ακόμα και σήμερα, που ο λαός έχει γονατίσει από τα μέτρα, εσείς έχετε την αυλή σας να τρώει, να πίνει και να απολαμβάνει πλούσια αγαθά, αγαθά που τα πληρώνουν οι Έλληνες με το αίμα τους????


6. Παιδεία

Συνεχίζεται η καταστροφή της Ελληνικής γλώσσας από εσάς, τους πολιτικούς άρχοντες. Αυτά που γίνονται από τους Έλληνες πολιτικούς δεν είχανε γίνει ούτε από τους πιο ανθέλληνες κατακτητές. Ευτυχώς υπάρχουν ξένοι φιλέλληνες, που με τις έδρες στα Πανεπιστήμιά τους θα διασώσουν μεγάλο μέρος της Ελληνικής Πραγματείας, της Ελληνικής Ιστορίας.

Οι Έλληνες πολιτικοί μισούν την Ελληνική Παιδεία και γι’ αυτό την καταστρέφουν; Αν όχι, γιατί επιτρέπουν σε απαράδεκτα βιβλία, όπως η Γραμματική της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού να διδάσκονται στα σχολεία μας; Πέστε μας κύριε πρωθυπουργέ…


7. Πρωτογενής Τομέας

Από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ότι ο πρωτογενής τομέας (Γεωργία – Κτηνοτροφία) ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μιας χώρας. Αυτόν τον πυλώνα οι πολιτικοί, τον εξαφάνισαν τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα να εισάγουμε αντί να παράγουμε.

Γιατί δεν έχετε μέσα στα αναπτυξιακά σας σχέδια τον Πρωτογενή Τομέα κύριε πρωθυπουργέ; Μήπως δεν πρέπει να ανακάμψει η οικονομία μας; Μήπως πρέπει συνεχώς να εισάγουμε ακόμη και κρεμμύδια για να είμαστε συνεχώς καταχρεωμένοι??

Κύριε πρωθυπουργέ, δεν αναφέρθηκα στα σκάνδαλα με τις μίζες. Δεν αναφέρθηκα στους Δημοσίους υπαλλήλους που το πολιτικό σύστημα καθημερινά κατηγορεί σαν την αιτία της χρεοκοπίας αν και ξέρετε πολύ καλά πως δεν είναι έτσι.

Δεν αναφέρθηκα στους μεγαλοεργολάβους και βιομηχάνους που σκανδαλωδώς έχει ευνοήσει το πολιτικό σύστημα.

Δεν αξίζει. Είσαστε όλοι ένα. Οι πολίτες τώρα πια γνωρίζουν την ιεραρχία στην Ελλάδα.

Πρώτοι στην εξουσία είναι οι οικονομικοί παράγοντες που αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας

Δεύτεροι είναι οι πολιτικοί που εκλέγονται για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια των οικονομικών παραγόντων

Τρίτοι είναι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που έχουν αναλάβει την παραπλάνηση των πολιτών

Από εκεί κάτω είναι όλοι οι άλλοι οι οποίοι διακρίνονται στους παρασιτικούς οργανισμούς που προσκολλώνται στο σώμα της εξουσίας για να απομυζήσουν τα όποια οφέλη και τα αιώνια θύματα, οι απλοί πολίτες. Ή μήπως δεν είναι έτσι???

Απαντήστε μου κύριε πρωθυπουργέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: