Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Πολιτική κίνηση εξαγγέλλουν Λοβέρδος – Χρυσοχοϊδης.!!


Εδώ ο κόσμος καίγεται και η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αλλά στο ΠΑΣΟΚ… χτενίζονται.

Η οργή του κόσμου κατά του κόμματος που διέλυσε επί 2,5 χρόνια της χώρα, η αδυναμία του υπερφίαλου κ. Βενιζέλου να μαζέψει τα κομμάτια της παράταξης και οι σφοδρές εσωκομματικές συγκρούσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλάζουν τα δεδομένα στο… τρίτο κόμμα της Βουλής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ετοιμάζεται κίνηση κορυφαίων στελεχών κατά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να ανασυνταχθεί αυτό που λένε αυτοί «δημοκρατική παράταξη» ή αλλιώς ο κεντροαριστερός χώρος που έχει αλωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για την εξαγγελία πολιτικής κίνησης, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, που θα εξελιχθεί φυσικά σε κόμμα,

από τους Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη οι οποίοι φυσικά έχουν λάβει τη στήριξη κι άλλων στελεχών όπως η Άννα Διαμαντοπούλου ή ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στόχος των δύο πρώην υπουργών είναι να εμφανίσουν μια νέα πρόταση, διαφορετική από αυτή του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος κατηγορείται ευθέως για επικοινωνιακά παιχνίδια την ώρα που η χώρα διαλύεται.

Είναι γνωστή άλλωστε η σφοδρή σύγκρουση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Μ. Χρυσοχοϊδη όταν ο κ. Βενιζέλος απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση όταν συζητούνταν τα μέτρα των 11,5 δισ.

Η φράση «φύγε από εδώ» ήταν η πιο επιεικής που ακούστηκε μεταξύ των δύο ανδρών.

Αλλά και ο άλλοτε σύμμαχος του κ. Βενιζέλου, ο Αν. Λοβέρδος, έχει απομακρυνθεί πλήρως από το σημερινό ΠΑΣΟΚ και έχει εκφράσει και δημόσια τις αντιρρήσεις του για την τακτική του κόμματος.

Άλλωστε, οι κρυφές έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά με μονοψήφια ποσοστά.

Οι δύο… κινηματίες θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις προκειμένου να μη βγει από το ευρώ. Τώρα, αν ο κόσμος θα τους πιστέψει είναι άλλο θέμα.

Άλλωστε, και οι δύο ήταν κορυφαίοι υπουργοί στις προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης θα μείνει στην ιστορία όχι για το έργο του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης,

αλλά για την περίφημη φράση «εγώ δεν είχα διαβάσει το Μνημόνιο».!!!!!!!!!!

Και οι δύο είναι δε ταυτισμένοι με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ που φυσικά ο κόσμος έχει καταδικάσει.!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: