Σελίδες

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΕΟΠΥΥ ίσον ΚΛΟΠΗ ίσον ΝΤΡΟΠΗ.!!!!


Ειλικρινά δεν χωρά ο ανθρώπινος νους αυτή τη νέα ληστρική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ με την τηλεφωνική υπηρεσία για ιατρικό ραντεβού.

Είναι το λιγότερο ΚΛΟΠΗ να αρπάζεις ευρουλάκια από τους ασφαλισμένους που κάθε μήνα τόσα χρόνια χρυσοπληρώνουν με τις ετσιθελικές εισφορές τα ταμεία τους και να τους λες πληρώστε για να κλείσετε ραντεβού.

Σε γιατρό θέλω να πάω κε Λυκουρέντζο, όχι να χαμουρευτώ τηλεφωνικά με καμιά τηλε-γκόμενα. Αυτός που μόλις έχασε τη δουλειά του και είναι στον ΟΑΕΔ, τον ρώτησε κανείς αν του περισσεύει το € 1,09 για να κλείσει ραντεβού; Τον part-timer; Το χαμηλοσυνταξιούχο;


Πάρε με τώρα και θα σου κλείσω ότι ραντεβού θες! Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι με την αφραγκιά που μας δέρνει μάλλον με το Χάρο θα κλείσουμε ραντεβού.

Αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο…

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι κε υπουργέ μας, είτε 8ωροι είτε 4ωροι, είτε πλέον άνεργοι είτε στην σύνταξη τα έχουμε πληρώσει τα χρήματα αυτά για την ιατρική μας περίθαλψη με το στανιό και με το παραπάνω.

Εσείς είστε οι τζάμπα μάγκες της παρέας.!!!!!!!!!!


Γιατί σε μια εποχή που συνάνθρωποί μας αναζητούν τροφή και ένδυση στα σκουπίδια, εσείς έρχεστε να ρουφήξετε λίγο ακόμη αιματάκι από τις αδειανές πια φλέβες μας;

Στη θέση σας θα αισθανόμουν μόνο ένα πράγμα, ΝΤΡΟΠΗ.!!!!!!!!!!!!!!

ΕΟΠΥΥ – ΚΛΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: