Σελίδες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο κόσμος καίγεται και το αιδοίο χτενίζεται! E… OXI και τιμητές του αντιρατσισμού οι Κούβελος & καπράλος! Ε… ΟΧΙ κι αριστερή επαναστατικότητα η ΔΗΜΑΡ και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ…

Δύο από τους κύριους εκπροσώπους της παρασιτικής πλουτοκρατίας, με την παραίνεση της δήθεν αριστερής ΔΗΜΑΡ (συμπαρασύροντας ανόητα και ορισμένους που καβάλησαν καλάμια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά η δεξιά και η νέα δεξιά του Ευάγγελου δεν χρήζουν σχολιασμούς...), για μια παιδική ανοησία δεν σκότωσαν τα όνειρα μιας νέας κοπέλας, αλλά σηματοδότησαν ποιοι κάνουν κουμάντο σ’ αυτόν τόπο.
Αποδείχθηκε ότι η αισχρή μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι ένα απλό εργαλείο στα χέρια της κομπραδόρικης πλουτοκρατίας και της τρόικας.

Τη ΔΗΜΑΡ δεν απασχολούν οι αυτοκτονίες, η πείνα και ο λιμός του ελληνικού λαού, οι συντάξεις πείνας, ο Γολγοθάς προς τον θάνατο αρρώστων, η κατάντια των νοσοκομείων, των σχολείων, τα χαράτσια, η εξαθλίωση του λαού,

το αγγλικό δίκαιο των μνημονίων και το ξεπούλημα της χώρας. Μια ανόητη αναπαραγωγή ανάρτησης έθιξε τη βαθειά μαρξιστική παιδεία της και την αριστερή επαναστατικότητά της!
Αιδώς Αργείοι, υποκριτές και φαρισαίοι!

Βέβαια, η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ στη διεθνή πολιτική σκηνή, πριν λίγες μέρες, εξέφρασε την «επαναστατικότητά» της, αναζητώντας διεθνή ρόλο.
Κάλεσε τις δυνάμεις του ΟΗΕ-ΝΑΤΟ να επέμβουν στρατιωτικά στη Συρία που...

Δεν υπάρχουν σχόλια: