Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αυτός που έκλεισε το μοναδικό παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του ΕΣΥ χθές έλεγε πως δεν ξέρει τίποτα.!!!!!


Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών καθώς επίσης και η κ. Κοκολάκη ( μητέρα καρδιοπαθούς παιδιού και άτυπος εκπρόσωπος των γονέων με καρδιοπαθή παιδιά)

καταγγέλλουν και αποκαλύπτουν τα ψεύδη του κ. Λοβέρδου σχετικά με το κλείσιμο του μοναδικού παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία,

και πως τελικά όλη αυτή η μεθοδευμένη καταστροφή γενικώς του ΕΣΥ έγινε επ ωφελεία των ιδιωτικών συμφερόντων .

Στο παρακάτω video πρέπει να τονίσουμε πως η περιεχόμενη μαρτυρία της μητέρας ενός καρδιοπαθούς παιδιού είναι παλαιότερη, όταν δηλαδή δεν είχαν ακόμα συλλεχθεί όλα αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία που όχι μόνο αθωώνουν τους δύο διωκόμενους προσχηματικά και διασυρθέντες απο τον ίδιο τον τέως υπουργό παιδοκαρδιοχειρουργούς,

αλλά που τους δίνουν το δικαίωμα να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των συκοφαντών τους.

Ήδη εκ μέρους των γονέων , έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα αναφορές και ντοκουμέντα σχετικά με τις ευθύνες όσων εξέθεσαν και συνεχίζουν να εκθέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο τα χρήζοντα επέμβασης καρδιοπαθή παιδιά τους.

Οι 251 γονείς των καρδιοπαθών παιδιών (δηλαδή σχεδόν όλοι) για άλλη μια φορά στηρίζουν τους δολίως διωκόμενους παιδοκαρδιοχειρουργούς του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ δημόσιου παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου που "έκλεισε" ο Λοβέρδος.!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: