Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος κυκλοφορεί (ακόμα) ελεύθερος και ψάχνει κορόϊδα να τον ψηφίσουν.!!!


Ο Βενιζέλος κυκλοφορεί (ακόμα) ελεύθερος και ψάχνει κορόϊδα να τον ψηφίσουν.!!

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα από την περίπτωση της Ισπανίας, το γερμανικό διευθυντήριο, ούτε λίγο ούτε πολύ την παρακάλεσε να δεχθεί οικονομική βοήθεια για να μην καταρρεύσει η ευρωζώνη.

Η Ισπανία, με πολιτικούς που αγαπάνε τον τόπο τους, το δέχθηκε με τον όρο να μην επιβληθεί κάποιο είδος μνημονίου λιτότητας.

Θυμηθείτε τώρα με πόσο δόλιο, άτιμο και ύπουλο τρόπο, με εκβιασμούς και απειλές ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος μας υπέταξαν στο μνημόνιο και μας κατέστρεψαν.

Βλέπετε στην Ισπανία δεν ευδοκιμούν Πάγκαλοι να κοροϊδεύουν τους πολίτες λέγοντας μαζί τα φάγαμε, ούτε Βενιζέλοι να εξαπατούν το κοινοβούλιο ισχυριζόμενοι ότι το μνημόνιο δεν επιδέχεται διαπραγμάτευση αλλά ούτε και οι αδιάβαστοι Χρυσοχοΐδηδες.

Στα δικά μας τώρα, με το προνόμιο της πολιτικής ασυδοσίας που θεσμοθέτησε και τον χαρακτηρίζει,

έρχεται σήμερα ο Βενιζέλος με ιδιάζουσα θρασύτητα και αναίδεια να ζητάει την ψήφο κάποιων, ολίγων έστω, Ελλήνων στις προσεχείς εκλογές.

Τους καλεί μάλιστα να ψηφίσουν ένα κόμμα το οποίο την επομένη των εκλογών θα διαλυθεί για να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο Βενιζέλειας εμπνεύσεως, όπως ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει ανακοινώσει.

Ο Βενιζέλος, που σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας, υποκρισίας, αλλαζονείας και κομματικού τυχοδιωκτισμού, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ότι : «Αυτοί που έφεραν την κρίση δε θα φέρουν τη λύση» (http://newsinnews.gr/index.php/politiki-2/12252-2012-06-07-06-04-13),

και το επανέλαβε μόλις χθες σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Βόρειο Ελλάδα : «Δεν θα δώσουν τη λύση αυτοί που έφεραν την κρίση» (http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a2f828ef-ac07-4498-900a-fc0d00775e9a/t/pressRelease).

Νομίζω ότι ακόμα και ο ηλίθιος πασόκος γνωρίζει ποιός έφερε την κρίση. Τώρα αν η βλακεία του, τον οδηγήσει να ξαναψηφίσει Βενιζέλο, κακό του κεφαλιού του. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους πράσινους μισθοφόρους του ιπποκράτους της Υποκράτους.

Όλος αυτός ο εσμός που ζούσε και προσδοκά να ζήσει παρασιτιζόμενος με απάτες, κλοπές, μίζες και κομπίνες, είναι ο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ που θα το ψηφίζει εσαεί.

Ευτυχώς για την Ελλάδα, ο μέσος όρος ηλικίας όλων αυτών πλησιάζει το όριο του προσδοκίμου επιβιώσεως. Όσο για τους νεώτερους, αυτοί βρήκαν καταφύγιο στην πλατεία με τα τέσσερα ΟΥ. Καλή αντάμωση στις κάλπες....

Ένας κάτοικος της πλατείας ΚΟΥμΟΥνδΟΥρΟΥ.!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: