Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Ένα – ένα βγαίνουν τα άπλυτα του Μπενίτο Βενιζελίνι στη φόρα!..!!!!


Ένα – ένα βγαίνουν τα άπλυτα του Μπενίτο Βενιζελίνι στη φόρα!..

Ποιος άλλος, εκτός ίσως από την Φώφη, μπορεί να πιστέψει έστω μια λέξη απ’ όσες σωρηδόν εκστομίζει ο Μπενίτο;

Το δημόσιο ξεκατίνιασμα του Βενιζέλου με το φιλαράκι του τον Δασκαλόπουλο, για τους Εφιάλτες, που οδήγησαν στην κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη φτωχοποίηση των εργαζομένων αποκαλύπτει τον βρόμικο, πολιτικά, ρόλο του συνδιαμορφωτή, αρχικά και πρωταγωνιστή κατόπιν της στρατηγικής του μνημονιακού ολέθρου.

Διαψεύδεται οικτρά ο αυτοαναγορευθείς σε
«εκπρόσωπο του ελληνικού λαού», επικεφαλής
του σάπιου, κατά δήλωσή του, ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο δεν διαπραγματεύθηκε με τους τροϊκανούς, αλλά τους έδωσε λευκή επιταγή.

Μάλιστα, κατά πολλούς, λειτούργησε και ως ντίλερ για την εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων επιχειρηματιών, των επονομαζόμενων «κουκουλοφόρων».

Τι να πρωτοθυμηθούμε… Τον περασμένο Οκτώβρη, που στην πρεμούρα του να ψηφιστεί το διαβόητο άρθρο 37, απειλούσε «θεούς και δαίμονες», κραδαίνοντας την δαμόκλειο σπάθη της χρεοκοπίας;

Ήταν τότε που η Κατσέλη, προτάσσοντας την πολιτική της αξιοπρέπεια, αρνήθηκε να υποκύψει στις απειλές και τους εκβιασμούς του.

Ο Βενιζέλος, που εμφάνιζε το Μνημόνιο ως ιερό τοτέμ αδιαπραγμάτευτο, τώρα προτείνει «6 θέσεις» επαναδιαπραγμάτευσης και σπεύδει στον Ολάντ για να διασφαλίσει το χρίσμα του χρήσιμου διαπραγματευτή!… Αλήθεια, τι άλλαξε; Έκανε …ασκήσεις θάρρους και ..μαθήματα διαπραγμάτευσης;…

Αλίμονο, ο Μπενίτο έχει πολύ λερωμένα τα χέρια του και ό,τι και να λέει τώρα ο κόσμος τα ακούει βερεσέ…!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: