Σελίδες

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Απο το "Λαμπρακιστάν" και το "Μπομπολιστάν" του MEGA στο "Ταλμουδιστάν" του ΣΚΑΪ.!!!!!!!!!!!!


Απο το "Λαμπρακιστάν" και το "Μπομπολιστάν" του MEGA στο "Ταλμουδιστάν" του ΣΚΑΪ.!!``
Επί δύο χρόνια ο ελληνικός λαός υπομένει την πιό μαύρη προπαγάνδα απο ένα κανάλι στους κόλπους του οποίου έχουν βρεθεί "κάθε καρυδιάς καρύδι".

Αναφερόμαστε στον τηλεοπτικό σταθμό με το ψευδεπίγραφο αγγλικό όνομα του ουρανού (ΣΚΑΪ) και το έντυπο πατραμάγαζό του την κάποτε "σοβαρή" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Απο που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε.

Απο τους ιδιοκτήτες του των οποίων το όνομα μυρίζει πετρέλαιο (κάποιοι λένε ....αφορολόγητο) και πολιτική διαπλοκή απο είκοσι χιλιόμετρα μακρυά;

Απο τα δυσλεκτικά δημοσιογραφικά του γεννήματα, που το μόνο που έμαθαν είναι να κουνάνε περα- δώθε θυμιατά κάνοντας δουλικούς κύκλους γύρω απο το ρεβέρ του "αφεντικού";

Εκείνοι δηλαδή που είχαν αναλάβει εργολαβικά την κατασκευή της οικολογικής μουτσούνας του, και αργότερα τον ρόλο του κλακαδόρου στα ανθελληνικά παραληρήματα του νυν υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλου και της αριστεροδέξιας παρέας του ( Βερέμης, Ρεπούση και CIA).

Να σας θυμίσουμε μιας και έρχονται (;) εκλογές ότι ο Τατσόπουλος είναι αυτός ο κ. τίποτα ο οποίος ξεπήδησε απο το "βαθύ κράτος" της Νέας Εποχής και επεβλήθη μαζί με άλλους θορυβώδεις και φιλελευθεροδιπρόσωπους τενεκέδες ως εμβληματική μορφή της νέας σκέψης και του "νέου πατριωτισμού".

Αυτός που στις προσωπικές του σελίδες στο facebook ελεγε για τον Κολοκοτρώνη ότι ήταν gay και μάλιστα ότι είχε και αρραβωνιαστικό ( Να το θυμηθούν αυτό όσοι πίστεψαν πως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνουν αγώνα εθνικοπαελευθερωτικό υπερ της ελευθερίας της πατρίδας μας).

Απο τον σύγχρονο Γεωργαλά της νύν χούντας δηλαδή τον "κύριο Μπάμπη", τον εξ απορρήτων του Παπαδήμιου και εχθρού κάθε Έλληνα που είχε την ατυχία να μην είναι γαλαζοαίματος είτε εκ γεννετής είτε εκ "μεταγγίσεως" στα αναβαπτιστήρια της Μπιλντεμπεργκ , της trilateral commission και κάθε άλλου μασωνικού και σιωνιστικού ευαγούς ιδρύματος;

Να μιλήσουμε για όλα αυτά τα υβρίδια που επι ΝΔ τοποθετήθηκαν στην ΕΡΤ είτε ως πρόεδροι είτε ως τηλεμαϊντανοί και τηλεγλάστρες δίνοντας στον εαυτό τους πότε μεροκάματο της τάξης του ενάμιση χιλιάρικου (ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) και πότε bonus με ένα ψηφίο και τέσσερα τουλάχιστον μηδενικά στα δεξιά του;

Αυτοί που κατασπάραξαν το ανταποδοτικό τέλος στη ΔΕΗ υπερ της ΕΡΤ και που μέσα σε λίγα χρόνια έκτισαν βίλες και περιουσίες είναι αυτοί που απο το μαγαζί του οικολόγου- πετρελαιά εξανίστανται απο το τί έκανε ο Τσοχατζόπουλος και κάθε άλλος καραγκιοζόπουλος της εξουσίας.Της εξουσίας όμως την οποίας τις σόλες έγλυφαν μέχρι να τις λειώσουν.

Όλο αυτό το πρόστυχο και ανήθικο σινάφι, τούτες τις μέρες , τις μέρες που όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί , ακόμα και οι πιό "χλιαροί" θεωρούν ιερές και γι αυτός τις ονομάζουν Μεγάλες, κατ΄εντολή προφανώς των "ταλμουδιστών" εντολέων καο χορηγών του , έβγαλε απο τις ταινιοθήκες τους κάθε είδους αντιχριστιανική μπόχα.

Όταν δεν έκανε προαπαγάνδα υπέρ των μνημονίων έκανε υπέρ των δαιμονίων και εναντίον του Χριστού.

Πιο κάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση που έβγαλε σχετικά η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" προσυπογράφοντας το περιεχόμενό της πλην εκείνων των σημείων που υπάρχουν light αναφορές στο "χριστιανικό ήθος" του Μπαμπινιώτη και εκείνων που προτείνουν μια ευγενική και κόσμια αντίδραση στα αίσχη του ΣΚΑΪ.

Η δική μας πρόταση είναι ότι εκτός των αγωγών και των μηνύσεων που πρέπει να κάνουμε σε αυτόν το τηλεβόθρο, πρέπει να συστήσουμε σε όλους τους γνωστούς μας να αφαιρέσουν την επιλογή της συχνότητάς του απο την τηλεόρασή τους.

Όποιος σέβεται το εαυτό του και θεωρεί την προσωπική του ελευθερία και αξιοπρέπεια ως αδιαπραγμάτευτα στοιχεία , πρέπει να αφαιρέσει απο τις επιλογές της τηλεόρασής του τη συχνότητα αυτής της μιντιακής χολέρας.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: