Σελίδες

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Να συλληφθεί ο Πολ Τόμσεν με το που πατήσει το πόδι του στη χώρα!!!!!!!!!


Να συλληφθεί ο Πολ Τόμσεν με το που πατήσει το πόδι του στη χώρα! !!!!!!!!!!!

Και όχι να απελαθεί, αλλά να δικαστεί για τα εγκλήματά του κατά του Ελληνικού λαού!

Πριν μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «η Κουτρουμάνειος κωλοτούμπα», με αφορμή το νομοσχέδιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που πήρε πίσω ο υπουργός!

Στο άρθρο κάναμε ξεκάθαρη αναφορά ότι αποτελεί προϊόν πίεσης της Τρόικα, που θέλει να διαλύσει την Ελληνική Κοινωνία.


Εχτές η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε ένα άρθρο αποκαλύπτοντας ότι ο Τόμσεν και...
η παρέα του, όχι απλά θέλουν να ξεπαγώσουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη κάτω των 200.000 ευρώ, αλλά επιθυμούν να καταργήσουν τον Ιούνιο, τον σχετικό νόμο του Ελληνικού κράτους που έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο!

Είναι προφανές ότι ο Τόμσεν, δεν υπακούει σε εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά σε εκείνες των Τραπεζιτών, που πιστεύουν ότι αν πλειστηριάσουν χιλιάδες ακίνητα μικρομεσαίων, τότε η αγορά των ακινήτων θα σημειώσει κάμψη της τάξης του 30%!

Κι αυτό το ονομάζουν «εσωτερική υποτίμηση»!

Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς, υπήρχαν κάποια «βαμπίρ» σε διεθνές επίπεδο. Βαμπίρ που δημιούργησαν την κρίση του ’29 κι ακόμη και «πολέμους» και «σύγχρονες σταυροφορίες»!

Όμως , τέτοιους ξεπουλημένους υπάνθρωπους όπως ο Τόμσεν, είχε καιρό να δει η ανθρωπότητα!

Απίθανα μηδενικά, που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο, και τολμούν να δίνουν ακόμη και διαλέξεις στο London School of Economics, για το πώς … διέλυσαν την αρχαιότερη χώρα της Ευρώπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: