Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Liberation: Ο Ελληνας δε θα σκύψει ποτέ δουλικά.!!!!!!!!!!!!


Liberation: Ο Ελληνας δε θα σκύψει ποτέ δουλικά.!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα άρθρο ύμνο στην Ελλάδα, φιλοξενεί η γαλλική εφημερίδα Liberation, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν και φωνές στην Ευρώπη που δεν είναι φανατικές και αναγνωρίζουν αφενός την προσφορά της Ελλάδας στον πολιτικό και αφετέρου τις προσπάθειες που κάνουν οι Ελληνες για να ξεφύγουν από την κρίση.

Οι αρθρογράφοι καλούν τους αναγνώστες να γίνουν όλοι Ελληνες το 2012 και τονίζουν: Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας

Έχουμε έναν κόσμο, μια ζωή, και αξίες να υπερασπιστούμε. Παντού στους δρόμους, είναι τα αδέλφια μας, οι αδελφές μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι οποίοι έχουν πληγεί μπροστά στα μάτια μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Πεινάμε, κρυώνουμε και πονάμε μαζί τους.

Όλα τα χτυπήματα που δέχονται μας τραυματίζουν εξίσου. Κάθε παιδί στην Ελλάδα που λιποθυμά στο σχολείο του, μας καλεί στην αγανάκτηση και στην εξέγερση.

Για τους Έλληνες, είναι καιρός να πούνε όχι, και, για όλους εμάς, ήρθε ο καιρός να τους υποστηρίξουμε. Επειδή ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται της μάχης κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού, που καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία,

απειλεί την καθημερινή επιβίωση, διαδίδει την απόγνωση, το φόβο και την αποχαύνωση μέσα από έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων.

Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας.

Είναι επίσης το μέλλον μας.

Ανακαλύψτε την ξανά μαζί της!

Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες! »

Δεν υπάρχουν σχόλια: