Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012



Ο αδελφός Νίκος,τα διαπλεκόμενα συνεταιράκια και τα "πράσινα" άλογα της "πράσινης" ανάπτυξης

Ο ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μας είπαν -και έχουμε λόγο να το πιστέψουμε- ότι μαζί με τον Νίκο Παπανδρέου κάτω από τις ανεμογεννήτριες της Μάνης,!!!

καθόταν και ένας παλιός γνώριμος της οικογένειας Παπανδρέου. Ο κ. Πέτρος Συναδινός, πρώην διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του 2004, της κ. Γιάννας που επί των ημερών της κάποιοι έφαγαν έναν σκασμό λεφτά τινάζοντας στον αέρα την εθνική οικονομία.

Συναδινός και «αδερφόθεος» Νίκος, που πάντα προσπαθούσαν να χώνονται...
σε «πράσινες» και όχι και τόσο αεριτζίδικες δουλειές, έχουν ανοίξει στο παρελθόν χοντρά «πάρε-δώσε» με άλλα γνωστά συνεταιράκια των green μπίζνες από τις οποίες κάποιοι ήδη ματσώθηκαν και κατοικοεδρεύουν σε βίλες 500 και 600 τετραγωνικών στα Βόρεια της Αττικής.

Πριν από 3 χρόνια στο εστιατόριο «Αλάτσι»(του ευνοούμενου της πρώην πασοκικής κυβέρνησης δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη)είχε παρουσιαστεί-για όσους έχουν καλή μνήμη- στους δημοσιογράφους το Green Τank, ένα θινκ τανκ με αντικείμενο την Πράσινη Ανάπτυξη και το Περιβάλλον.

Το Green Τank προετοίμασε τον «πράσινο φάκελο», τον οποίο είχε πάει στην Κοπεγχάγη ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας παρέδωσε στους τοκογλύφους.
Δύο από τα ιδρυτικά μέλη του Green Τank ήταν ο Νίκος Παπανδρέου και ο πρώην υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως Σπύρος Βούγιας.

Μέλη του κολοσσιαίου τολμήματος είναι οι: Γιώργος Αγραφιώτης, Γιώργος Γανωτής, Γιώργος Κουρμούζης, Χρήστος Κούρτης, Γιώργος Πανταγιάς(βλέπε σκάνδαλο Νταλάρα και θέματα με την MΙΖΕΝΣ), Γιάννης Ρουμπάτης, Πέτρος Συναδινός, Στάθης Ταυρίδης, Δημήτρης Τζιώτης.

Παρουσιάζοντας τότε τον πράσινο φάκελο «Ελλάδα 2020», ο Γ. Πανταγιάς, πρώην σύμβουλος Τύπου του Κ. Σημίτη, είχε τονίσει ότι «η πράσινη ανάπτυξη είναι για τη χώρα μας η μεγάλη πρόκληση, στην οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε με νέες ιδέες, με σύγχρονες προσεγγίσεις, με τεκμηριωμένες προτάσεις».
Μάλιστα. Μια τρύπα στο νερό από τον επίσης νεροκουβαλητή Πανταγιά.!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: