Σελίδες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Θα συνεργαστούμε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μετεκλογικά...


Θα συνεργαστούμε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μετεκλογικά...
ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ
ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.!!!!!!

Και μόνο το γεγονός, ότι τα δυο κόμματα.."εξουσίας" ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δια των εκπροσώπων τους, ΠΑΙΖΟΥΝ με τις λέξεις "ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ" - "ΘΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ" μετά τις εκλογές, αποδεικνύει για πόσο ΜΑΛΑΚΑ θεωρούν τον Έλληνα πολίτη. Ισως όχι στο σύνολό του, αλλα τους ψηφοφόρους τους.

Κι αυτό, γιατί εξακολουθούν να πετούν στην ουσία κατάμουτρα στους φηψοφόρους τους, το μεν ΠΑΣΟΚ, ότι αν ψηφίσουν το κομμα, θα έχουν κυβέρνηση ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κάποιους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, η δε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, λέει στους ψηφοφόρους της, ότι ..
"ψηφίζετε εμάς, αλλά θα έχετε και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ"


Προφανώς και τα δύο κόμματα, απευθύνονται σε πρόβατα - ψηφοφόρους, που το μόνο τους ενδιαφέρον είναι.. να βγει ένας δικος τους για να βολευτούν.

Προφανώς ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,απευθύνονται σε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόρους, ΄που παρά την τραγωδία που ζει ο ελληνικος λαός, πάλι την πάρτι τους κοιτάνε.
Αυτό δηλαδή, που έκαναν πάντα... Και εδώ είναι η τεράστια ευθύνη τους, πως φτάσαμε ως εδώ... Γιατί έχουν οπωσδήποτε ΕΥΘΥΝΗ.

Στις εκλογές που έρχονται οι ψηφοφόροι αυτών των δυο κομμάτων, αλλά και οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή πρέπει να γίνουν δακτυλοδειχτούμενοι,

ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ως τέτοιοι να αντιμετωπιστούν από τις τοπικές κοινωνίες, καθώς με την ψήφο τους, συναινούν στο ΕΓΚΛΗΜΑ που οδήγησε τον ελληνικό λαό να ζει σήμερα μια τραγωδία και την πατρίδα πουλημένα στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: