Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,**ΕΧΘΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,**ΕΧΘΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την ίδια ώρα που μέσα στην βουλή ένα μάτσο κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές έπιναν ουϊσκάκια και ψήφιζαν γενοκτονίες… ένας εργάτης πυροβολήθηκε στο κεφάλι γιατί δεν προσκύνησε τα όπλα των φασιστών εισβολέων.

Το αηδιαστικό θέαμα μίας διαρκούς ύβρεως. Μιά χούφτα κρατικοδίαιτοι εργατοπατέρες με ακριβά βουλευτικά και υπουργικά κουστούμια,

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ κλείνοντας μια προς μία κάθε παραγωγική επιχείρηση, σήμερα να ψηφίζουν μνημόνια. Γιατί το ΚΚΕ δεν έκλεισε καμμία επιχείρηση τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Κάθε μία φάμπρικα που έκλεισε στην Ελλάδα ήταν από τους τεμπελχανάδες πασοκτζήδες και μόνο.

Από την άλλη, ο Παφίλης να μιλά για την “εργατική τάξη” και να αφορίζει τους κακούς κεφαλαιοκράτες. Έτσι, αόριστα. Σαν την Παπαρήγα που δήλωσε από το βήμα της βουλής ότι “δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός!”.

Την ίδια στιγμή, ένας μεροκαματιάρης εργαζόμενος σε περίπτερο έπεφτε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι γιατί δεν προσκύνησε το όπλο του ισλαμοφασίστα. Ένα παλικάρι ΤΙΜΙΟΣ εργαζόμενος, όχι κρατικοδίαιτος τεμπελχανάς είπε στον μισάνθρωπο εισβολέα ισλαμοφασίστα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: