Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Μετά από 38 χρόνια, ανέβηκαν και πάλι αστυνομικοί στην στέγη της Βουλής.!!!!!!!!!!


Μετά από 38 χρόνια, ανέβηκαν και πάλι αστυνομικοί στην στέγη της Βουλής.!!!!!!

Από το Πολυτεχνείο και τα αιματηρά γεγονότα της Χούντας του Ιωαννίδη είχαμε να δούμε τέτοιες εικόνες. Τις είδαμε σήμερα στη μαθητική παρέλαση.

Ακροβολισμένοι ασφαλίτες και ένστολοι υπηρέτες του συστήματος(που κατά δήλωση συνδικαλιστών τους δούλεψαν Σαββατιάτικα και έχασαν το ρεπό τους) έβλεπαν με κυάλια (εάν είναι δυνατόν) μη τυχόν μπαμπούλεςέρθουν από μακριά και τους γ...σουν,

μη τυχόν προσγειωθούν ελικόπτερα από τον Άρη και κάψουν το Κοινοβούλιο(που το καταντήσατε σαν τα μούτρα σας, γουρούνια πολιτικοί), μη τυχόν σκαρφαλώσουν από τα γείσα βατραχάνθρωποι και Όρκς και τους πάρουν με τις πέτρες.

Καθάρματα ανακατεμένα με ανθρωποειδή, μια συστοιχία παλιανθρώπων που ήρθε ο καιρός να τους πετάξουμε στη θάλασσα. Αρκεί βέβαια να προλάβουμε για να μην συλληφθούμε από το σάπιο και μαστουρωμένο καθεστώς Παπαδήμιου σαν συνωμότες. Ικανοί για όλα είναι αυτοί.
Την φωτογραφία που πήραμε από το olympia.gr, την απολαμβάνουμε σαν μεθυσμένοι. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα έρθουν τέτοιες μέρες στη χώρα. Τόσο λίγοι να καταδυναστεύουν τόσο πολλούς και οι πολλοί να κάθονται σαν μαλάκες και να τους κοιτάνε.

Γι αυτό τελικά η ΕΛΑΣ δεν διέψευσε τους ακροβολιστές και τις δημοσιεύσεις που έγραφαν για "ελεύθερους σκοπευτές". Γιατί ήταν αλήθεια.

Περιγραφή φωτο
(Αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα εποπτεύουν τα τεκταινόμενα στην παρέλαση, από τη σκεπή της Βουλής. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο «εχθρός» είναι από κάτω τους, και μέσα στο κτίριο, όπου ψηφίζουν τα μνημόνια, τα χαράτσια κτλ θεάρεστα στη τρόϊκα μέτρα....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: