Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΑ "ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ" Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ... SIEMENS καί ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...!!!ΟΡΙΣΤΙΚΑ "ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ" Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ... SIEMENS καί ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...!!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ... "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" SIEMENS ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ...

Παραμονή της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών γιά την νέα κατοχική δανειακή σύμβαση ο Υπ. Υποδομών κ.τ.λ. Μάκης Βορίδης με Δελτίο τύπου ανακοίνωσε την σύμβαση προμήθειας του συστήματος σηματοδότησης των νέων επεκτάσεων του Μετρό της Αθήνας...!!!

Είπε μάλιστα ότι νομικά η σύμβαση δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της αποζημίωσης του δημοσίου από την SIEMENS σημείωσε,

ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ.*Βενιζέλος βρίσκεται σε εντατική συνεννόηση με την γερμανική SIEMENS στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της βλάβης που υπέστη το ελληνικό δημόσιο, κυρίως της ηθικής βλάβης, και τα ποσά έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτήν την ηθική βλάβη.

Στο ζήτημα, τι κάνει κανείς με μία εταιρεία που ζημίωσε το δημόσιο, ο κ. Βορίδης σημείωσει ότι «δεν μπορούμε να την αντικαταστήσουμε, διότι έχει εγκαταστήσει υλικά και πρέπει να αντικαθιστούμε τα υλικά» και προσέθεσε ότι «όποιος κάνει μία ζημία θα την πληρώνει για να επέλθει κοινωνική ειρήνευση.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι χθες έγινε συνάντηση Βενιζέλου -Ξυνή Γενικού Διευθυντή SIEMENS γιά να κλείσει η υπόθεση με ένα συμβολικό πρόστιμο γιά τα "μάτια τού κόσμου", ενώ συνάμα επιτελείο της εταιρείας είναι στην Γερμανία γιά τις τελευταίες διευθετήσεις προκειμένου να "κλείσει" το θέμα με τον Ρεσλερ...

Κατά τα άλλα, ο Καρατζαφέρης απειλεί δήθεν να φύγει από την Κυβέρνηση, ενώ το...Υποδομών αναλαμβάνει "γάμους" Μπόμπλα -- Siemens...!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: