Σελίδες

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η πραξικοπηματική αυθάδεια του κ. Παπούλια…...


Η πραξικοπηματική αυθάδεια του κ. Παπούλια…


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Παπούλιας, δεν είναι η πρώτη φορά που εκτοξεύει «οβίδες» καθεστωτικού θράσους, ανάλογου του θράσους των ανδρείκελων της τοκογλυφικής κυβερνητικής χούντας…

Ο κομπασμός της υποκριτικής καθεστωτικής αυθάδειας του κ. Παπούλια, σού φέρνει παραζάλη και ΟΡΓΗ…

Το ελληνικό Σύνταγμα έχει καταλυθεί, η Ελλάδα έχει παραδοθεί, με τις δικές του ευλογίες, στα δικτατορικά όργανα της ΕΕ και του ευρώ, ζούμε την πιο ύπουλη, αλλά και πιο εφιαλτική δικτατορία της ιστορίας μας, η Ελλάδα έχει γίνει αποικία των τοκογλύφων,

και ο κ. Παπούλιας μας μιλάει για «πόλεμο» εναντίον της πραξικοπηματικής τρικομματικής κυβέρνησης: Της κυβέρνησης των τοκογλύφων!!!!

Η αλυσίδα των συνταγματικών πραξικοπημάτων δεν έχει τέλος. Η ίδια αυτή ανοικτή παρέμβαση του Παπούλια υπέρ της παπαδήμιας κυβέρνησης (κοινοβουλευτικό πραξικόπημα) είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ….

Εκτελούν τον ελληνικό λαό, χωρίς ΕΛΕΟΣ, τα ανδρείκελα της ευρω-χούντας, ισοπεδώνουν την Ελλάδα, καταλύουν καθημερινά και πραξικοπηματικά κάθε συνταγματική νομιμότητα, έχουν κηρύξει τον πιο άγριο ΠΟΛΕΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και έχουν το θράσος να μιλούν για «πόλεμο» εναντίον τους:

Αυτή είναι η αυθάδεια της δικτατορίας που ζούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: