Σελίδες

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑΣ ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΔΕΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ...!!!


ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑΣ ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΔΕΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ...!!!

**Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ.!!!!!!!

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων μηνών στο οικονομικοπολιτικό σκηνικό της Ευρώπης αποδεικνύουν ότι η "κρίση" για την οποία γίνεται λόγος τόσο καιρό υποκρύπτει την αναπόφευκτη κατάρρευση ολόκληρου του διακρατικού σχήματος της Ε.Ε.,

με τις χώρες - μεγαθήρια της Ευρώπης να βρίσκονται ένα βήμα πριν την οικονομική διάλυση.
Όπως όλα δείχνουν, η ευρωπαϊκή συνοχή και δύναμη στην οποία είχαν επενδύσει όλες σχεδόν οι χώρες του δυτικού κόσμου μέρα με τη μέρα ξεφτίζει, οδηγώντας τις χώρες που παραμένουν στο θεσμό της ΕΕ να "βουλιάξουν μαζί με το καράβι".

Όσο για την Ελλάδα, ας είμαστε ειλικρινείς: η χώρα δεν βυθίστηκε στην ύφεση ξαφνικά, αλλά ήταν καταδικασμένη σε πτώχευση από τη στιγμή που η "ομοσπονδία πολιτικών δολοφόνων" Σιμίτη - Παπαδήμου - Χριστοδούλου αποφάσισε να την εντάξει με παραποιημένα λογιστικά νούμερα στην ΕΕ, όντας οικονομικά εξαρτημένη από διεθνή δάνεια και γενικώς ανέτοιμη να ακολουθήσει τις χώρες - κολοσσούς.

Μάλιστα! Ο ίδιος άνθρωπος που προβάλλεται σήμερα ως μεσσίας, και αγιοποιείται ως προς τις ικανότητες και τις προθέσεις του με τη θέση του ως Πρωθυπουργού, συνετέλεσε στην "κομπίνα" Σιμίτη και οδήγησε την χώρα στη σημερινή οικονομικοκοινωνική κατάσταση,

και μάλιστα με δεξί χέρι τον κ.Χριστοδούλου, ως επικεφαλής της επιτροπης διαχείρισης του ελληνικού χρέους!
Ειρωνία της τύχης ή λοιδωρία της νοημοσύνης του Έλληνα??????

Δεν υπάρχουν σχόλια: