Σελίδες

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Άρχισε η κάθαρση: Στη φυλακή οδηγείται τις επόμενες ώρες ο Εφραίμ...


Άρχισε η κάθαρση: Στη φυλακή οδηγείται τις επόμενες ώρες ο Εφραίμ

Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές μετά το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που τον έκρινε προφυλακιστέο, την ίδια στιγμή που ο **ΜΙΛΤΟΣ*ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,!!! κάνει **πλημμελήματα,τα αδικήματα μέχρι 300.000 ευρώ και ο**ΜANTΕΛΗΣ μόλις δημοσιευθεί ο Νόμος θα έχει λευκό ποινικό μητρώο!!!!!!!!!!

Χριστούγεννα (δικά μας γιατί οι μοναχοί του Αγ. Όρους πάνε με το παλιό ημερολόγιο) στην φυλακή αναμένεται να κάνει ο Εφραίμ. Ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου πληροφορήθηκε την προφυλάκιση του ενώ βρίσκονταν στο μοναστήρι. Το κλίμα ήταν βαρύ. Ο ίδιος δεν περίμενε αυτή την απόφαση, αν κρίνουμε από τα όσα είχε πει στο δικαστικό συμβούλιο, όσο και αν το υποψιάζονταν βλέποντας το μένος που καλλιέργησαν εναντίον του τα ΜΜΕ.

«Αν είναι εγώ να δεχτώ το βαρύ τίμημα της προφυλάκισης να το δεχτώ. Οι ενέργειες μου ήταν ποτέ ιδιοτελείς αλλά σύννομες για την συντήρηση της μονής αλλά και για την φιλοξενία 25 χιλιάδων πιστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.»

Ο δικηγόρος του Εφραίμ τόνισε πως ο ηγούμενος θα σεβαστεί την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ο ρασοφόρος με το όνομα του οποίου τα ΜΜΕ πιπίλησαν το μυαλό του πανελληνίου για περισσότερο από ενάμισι χρόνο με την ανταλλαγή εκτάσεων και ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: