Σελίδες

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου και Βενιζέλος μετέτρεψαν κυβερνητικά αεροσκάφη σε …ΙΧ.!!!!


Παπανδρέου και Βενιζέλος μετέτρεψαν κυβερνητικά αεροσκάφη σε …ΙΧ

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος «σήκωσαν» τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη (τύπου Embraer και Gulfstream), των οποίων η χρήση κρίνεται ως εξαιρετικά κοστοβόρα, προκειμένου να ταξιδέψουν στον ίδιο προορισμό, τις ίδιες ημερομηνίες για την ίδια συνεδρίαση!

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, προκειμένου να παραστούν στην κρίσιμη αλλά προγραμματισμένη από καιρό Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, αντί να προτιμήσουν μια από τις καθημερινές και οικονομικότερες πτήσης των αεροπορικών εταιριών, έκριναν ότι πρέπει να ταξιδέψουν με τα κυβερνητικά αεροσκάφη.

Η «λεπτομέρεια» που κάνει την υπόθεση… εξωφρενικά προκλητική είναι ότι αντι, να ταξιδέψουν μαζί, έστω με ένα κυβερνητικό αεροπλάνο, προτίμησαν να πάνε με διαφορετικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Οικονομικών μετέβη στις Βρυξέλες με το Embraer την 21η Οκτωβρίου και επέστρεψε την 27η Οκτωβρίου, ο δε πρωθυπουργός «μετέβη στις Βρυξέλες με το άλλο Embraer την 22α Οκτωβρίου, επέστρεψε από εκεί την 24η του μηνός και ταξίδευσε και πάλι στην έδρα της ΕΕ την επόμενη 25η Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από εκεί την 27η Οκτωβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: