Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΥΠΕΡΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (4,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.!!!!!


ΥΠΕΡΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (4,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Το παραπάνω αστρονομικό ποσό θα μοιραστεί σε μόλις 92 υπαλλήλους… πλήρωνε “κυρίαρχε” ελληνικές λαέ!

Με συνοπτικές και γοργές (σαν τον… λαγό) διαδικασίες θα υπερψηφιστεί στις 7 Δεκεμβρίου ο, αιματηρός για τον Ελληνικό λαό, προϋπολογισμός του 2012, κατόπιν ομόφωνης συμφωνίας των ανδρείκελων της τροικανικής κυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ορθώτερα αναβιώσασας Πολιτικής Άνοιξης) και Λα(γ)ΟΣ.

Ο νέος, φορομπηχτικός και περικόπτων μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, προϋπολογισμός προβλέπει, μεταξύ άλλων, πίστωση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το κανάλι της Βουλής. Ναι, ναι! Για το περιβόητο κανάλι προβολής του θεάτρου του ανθελληνικού παραληρήματος, με την υψηλότατη τηλεθέαση (0,001%), το οποίο απομυζά, μαζί με τα υπόλοιπα κρατικά κανάλια, εδώ και χρόνια (όσα της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας) εκατομμύρια ευρώ εις βάρος φορολογούμενων και άνεργων Ελλήνων.

Από το ως άνω ποσό, τα 3.650.000,00 ευρώ προορίζονται για την μισθοδοσία των 92 (!) υπαλλήλων (12 δημοσιογράφοι και 80 τεχνικοί-διοικητικοί), ενώ τα 900.000,00 αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα. Με έναν απλό υπολογισμό, δηλαδή, ο μέσος μισθός των αργόμισθων και κομματικά «ημέτερων» υπαλλήλων του «κερδοφόρου» αυτού κρατικού φορέα ανέρχεται σε 3.900 ευρώ!

Και ενώ ούτε στο BBC δεν καταβάλλονται τέτοιοι μισθοί, στο υπερχρεωμένο, και υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων, Γραικυλιστάν ουδεμία περικοπή προβλέπεται. Ουδεμία περικοπή, όχι μόνο για τους άνω υπεράριθμους εργαζόμενους αλλά και για τους λοιπούς περιφερόμενους καρεκλοκένταυρους (από υπουργάρες και βο(υ)λευτές, μέχρι κλητήρες και καφετζήδες).

Έτσι έχουν τα πράγματα και σε όποιον αρέσει. Η Ελληνική Βο(υ)λή είναι και θα παραμείνει «προνόμιο» κάποιων για να τα… κονομούν και για να… εργάζονται σκληρά για την εθνική και οικονομική καταστροφή της Ελλάδος. Είναι η ιερή αγελάδα, της οποίας… τα περιττώματα λούζεται ο λαουτζίκος. Στο χέρι όλων μας είναι να αντισταθούμε και να σώσουμε αυτόν τον τόπο, την Ελλάδα μας. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: