Σελίδες

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ.!!!!!!!




Θα φύγουμε από το ευρώ εάν υπάρξει χάος... Τάδε έφη η Ηγέτης! !!

Είναι γνωστή η άποψη μας για την ποιότητα των στελεχών που απαρτίζουν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι περισσότεροι δεν διακρίνονται για τις διοικητικές και οργανωτικές τους δυνατότητες. Αφήστε τις πολιτικό-ιδεολογικές τους απόψεις και θέσεις. Κινούνται όλες στο πολιτικό φάσμα από εξτρεμιστής νεοφιλελεύθερος έως χούλιγκαν του νεοφιλελευθερισμού. Αλλά και το σημερινό είναι από τα άγραφα.
Η κα. Α. Διαμαντοπούλου, υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ζήτησε σήμερα συγνώμη από τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές, γιατί τα βιβλία δεν θα παραδοθούν έγκαιρα στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους. Μέχρι εδώ όλα καλά κομμάτια να γίνει. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που αρχίζουν τα σχολεία χωρίς να υπάρχουν τα βιβλία.
Από εδώ και πέρα όμως είναι το καλό… Η κυρία Α. Διαμαντοπούλου που δεν μπόρεσε να οργανώσει έγκαιρα την παράδοση των βιβλίων στους μαθητές, είχε άποψη για τα μεγάλα κρίσιμα ζητήματα.
Συγκεκριμένα συνεχίζοντας την προαναφερόμενη συνέντευξη δήλωσε περιληπτικά τα εξής:
«Θα φύγουμε από το ευρώ εάν υπάρξει χάος (δηλαδή αν διαφωνούμε μαζί της και με τον Γιώργο Παπανδρέου) και τότε υπάρχει πιθανότητα ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ αλλά της δραχμής».
Εδώ φτάσαμε! Υπουργοί που δεν μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη για...

Δεν υπάρχουν σχόλια: