Σελίδες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..



ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Κάθε επιπλέον λεπτό πίστωσης χρόνου που εκχωρεί η κοινωνία – είτε με την ανοχή της, είτε με την ψεύτικη ελπίδα της, είτε ακόμη και με την όποια αδιέξοδη υπομονή της – σ αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση, ισοδυναμεί με μια ανεπίστρεπτη πορεία καταστροφής.

Πρόκειται για μια διαδικασία επικίνδυνη και πολλαπλά εφιαλτική, που δεν εξαντλείται απλά στη διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων που τροφοδότησαν της έως τώρα ελεγχόμενη κοινωνική αγανάκτηση, και που αυτή με τη σειρά της γέμισε με οργή τις πλατείες.

Το σημαντικότερο είναι ότι επεκτείνεται σε πρακτικές χαλιναγώγησης της κοινωνικής συνείδησης, με κυρίαρχο ζητούμενο τη μαζική μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολιτικό αυτόχειρα των αξιών της, της αξιοπρέπειάς της αλλά και της ίδιας της της προοπτικής σε τελευταία ανάλυση.

Από τη λεωφόρο του ψεύδους και της πρωτοφανούς πολιτικής εξαπάτησης, στα ματωμένα μονοπάτια της επικοινωνιακής απάτης.
Σ αυτό ακριβώς συνοψίζεται η πολιτική διαδρομή του όλου ΠΑΣΟΚ, και κατά τη διάρκεια αυτής της κυβερνητικής του θητείας.
Μόνο που αυτή τη φορά οι μασκαράδες του «σοσιαλισμού», δεν αρκέστηκαν σε επιμέρους πολιτικές μεταρρυθμίσεις που να δικαιολογούν - έστω και κατ επίφαση - την πολιτική τους δήθεν διαφορετικότητα, από τα διαχρονικά συνεταιράκια τους στην κυβερνητική εξουσία.

Αυτή τη φορά…
Στοχοποίησαν την Ελλάδα…
Αποσυνέθεσαν την κοινωνία της…
Διέλυσαν τη ζωή μας.

Αυτή τη φορά το όλον ΠΑΣΟΚ, δεν ήρθε στην κυβερνητική εξουσία εξοπλισμένο μονάχα με την επικίνδυνη πολιτική διγλωσσία του...

Αυτή τη φορά το τοποθέτησαν στην κυβερνητική εξουσία ζωσμένο με το δυναμίτη ενός εφιαλτικού στρατηγικού σεναρίου το οποίο «δεσμεύτηκε» να υλοποιήσει, και το οποίο σενάριο αποτελεί το πλανητικό στοίχημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και μόνο δοσίλογοι θα μπορούσαν να το προωθήσουν χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας.

Το δυστύχημα για τον τόπο μας είναι πως την εφιαλτική χορογραφία που προωθεί αδίστακτα το όλον ΠΑΣΟΚ, δείχνει απρόθυμο ή ανίκανο να την αντιληφθεί το όλον πολιτικό σύστημα.

Έτσι…
Είτε θα εγκλωβίζεται σε πρακτικές βολικών – πέρα και ανεξάρτητα από τις μορφές με τις οποίες εκδηλώνονται – αντιπολιτευτικών χειρισμών…
Είτε θα καταγίνεται με πρακτικές κοινοβουλευτικής διαχείρισης, ξεκομμένο απόλυτα με το αισθητήριο της μαχόμενης και με όποιο τρόπο αντιδρώσας Ελληνικής κοινωνίας.

Δύσκολο να πει κανείς αν πρόκειται για καθολική πολιτική απερισκεψία ή αν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη καθολική πολιτική συνενοχή.
Αυτό, μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα μπορέσει με ασφάλεια να το εκτιμήσει.

Το βέβαιο πάντως είναι, πως το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του δείχνει να διαθέτει ξεφτισμένα έως ανύπαρκτα πατριωτικά αντανακλαστικά, και αυτό συνιστά έτσι κι αλλιώς μια άκρως επικίνδυνη εξέλιξη που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις.

Τα ψέματα τελείωσαν…
Και αυτό πλέον το αντιλαμβάνονται τόσο οι μασκαράδες της Πασοκικής σοσιαλ-αρλούμπας, όσο και οι τερατόμορφες μέδουσες των πρασινόχρωμων εφιαλτών.

Γι αυτό και πλέον παραχώρησαν τη θέση τους σε επιχειρήσεις εκτεταμένης επικοινωνιακής εξαπάτησης, προσβλέποντας σε πίστωση τόσο σε άλλοθι όσο και σε χρόνο, προκειμένου το έγκλημα να ολοκληρωθεί.

Το υποτιθέμενο «ναυάγιο» στη σύσκεψη των κοτζαμπάσηδων με τους κλητήρες του δυνάστη, ήταν ένα τέτοιο σκηνικό επικοινωνιακής εξαπάτησης όπως χαρακτηριστικά αναλύσαμε ΕΔΩ.

Ήταν ένα θέατρο που το είχαν ανάγκη και οι αχυράνθρωποι προκειμένου να αιτιολογήσουν τις περαιτέρω εφιαλτικές επιθέσεις τους σε βάρος της κοινωνίας και του τόπου, αλλά και οι δυνάστες προκειμένου να εκβιάσουν (όχι τους προσκυνημένους, αλλά την Ελληνική κοινωνία) για ακόμη περισσότερη υποταγή.

Ένα δεύτερο σκηνικό ανάλογης επικοινωνιακής εξαπάτησης, ήταν η φαρσοκωμωδία της επετειακής Πασοκο-σύναξης, με αποδέκτη τον αλαλάζοντα πράσινο αυστραλοπίθηκο αυτή τη φορά, που φρόντισαν να του θυμίσουν πως ο αχυράνθρωπος που το εκπροσωπεί …διπλασίασε το «σοσιαλιστικό» ειδικό του βάρος.

Η απόλυτη ξεφτίλα…
Όχι του αχυράνθρωπου, αλλά όλων εκείνων που επιμένουν με όποιον τρόπο να τον ακούν και να δίνουν την όποια βάση στα λεγόμενά του.

Εν τω μεταξύ οι «αγανακτισμένοι» αρχίζουν δειλά – δειλά να επιστρέφουν στις πλατείες.

Εκείνο όμως που δηλώνει απειλητικά πλέον παρόν, είναι το εκρηκτικό μίγμα της οργής, της ανέχειας και της απόγνωσης της κοινωνίας, που βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή παγκοσμίως επιχείρηση γενικευμένης κοινωνικής αφαίμαξης.

Κανείς δεν πρέπει να διαθέτει την παραμικρή αυταπάτη…
Αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση, δεν αποτελεί απλώς έναν θίασο επικίνδυνων πολιτικών εφιαλτών, αλλά ένα εφιαλτικό σύστημα εξουσίας που μισεί την Ελληνική κοινωνία και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό υπερεθνικών αφεντικών και αδίστακτων νταβατζήδων.
Ως τέτοια αυτή κυβέρνηση, δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει την πολιτική εξουσία πριν ολοκληρώσει το εφιαλτικό έργο της πιεσμένη από την πολιτική αντιπαράθεση και την αντιπολίτευση των αφελών. Διότι μόνο αφελής μπορεί να είναι όποιος πιστεύει ότι η πολιτική αντιπαράθεση αγγίζει έστω και κατ ελάχιστο τον πολιτικό αχυράνθρωπο που παρά τα όσα κάνει, έχει το θράσος να δηλώνει δυο φορές πιο «σοσιαλιστής» στους ανεγκέφαλους που επιμένουν να τον ακούν.
Αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση, δε θα διστάσει να αιματοκυλήσει την Ελληνική κοινωνία την ώρα της κρίσης, και καλό είναι κανείς να μη διακατέχεται από αυταπάτες σε σχέση μ αυτό.
Αυτή η κυβέρνηση δε θα φύγει αναίμακτα. Πρέπει να είναι σαφές. Το άρθρο δεν επιδιώκει να γίνει μάντης κακών. Ωστόσο, θα είναι υποκριτικό αν η διαφαινόμενη αλήθεια αποκρυβεί και αν συντηρηθούν στην Ελληνική κοινωνία οι αυταπάτες. Τα τάγματα εφόδου, δεν είναι μονάχα οι μηχανισμοί καταστολής που ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν. Σ αυτά εντάσσονται και οι επιδρομές ασυνείδητων φονιάδων με τις μάσκες και τα λοστάρια που δρουν φοβικά απέναντι στην κοινωνία κάθε φορά που επιχειρεί να ξεσηκωθεί.
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί άμεσα πριν ανατρέψει τα πάντα. Και οι πρωταγωνιστές της να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Καμία ανοχή. Καμία λήθη. Καμία χάρη δεν πρέπει να δοθεί στους επικίνδυνους εκποιητές της ζωής, της πατρίδας μας και της αξιοπρέπειάς μας.

Το κίνημα ανατροπής θα πρέπει να οργανωθεί άμεσα και να δράσει στοχευμένα. Οι «αντιπολιτευτικές» αρλουμπολογίες νομιμοποιούν την καταστροφή και δε φωτίζουν απολύτως καμία διέξοδο.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να βρει την πατρίδα μας με την κοινωνία να είναι καταλύτης των δρομολογούμενων εξελίξεων, και με πρώτη προτεραιότητα πολιτικές δράσεις που θα στοχεύσουν με σαφήνεια και αποφασιστικότητα στα εξής:

1. Διασφάλιση μιας πραγματικής εθνικής ανεξαρτησίας…
- Με την οικονομία πλήρως απαλλαγμένη από τα ντροπιαστικά πρωτόκολλα που προσυπέγραψαν με τους νταβατζήδες, και δρομολόγηση ενός εκτεταμένου προγράμματος παραγωγικής και οικονομικής ανασύνταξης στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας…
- Με ουσιαστικό επανακαθορισμό πραγματικά εθνικής στρατηγικής για το σύνολο των εθνικών θεμάτων και επανακαθορισμό του συνόλου των όρων αλλά και των διεθνών συμμαχιών της χώρας…
- Άμεση ανάκτηση του εκποιημένου εθνικού πλούτου της χώρας
2. Θεσμική και Συνταγματική θωράκιση της πολιτικής ζωής από τα φαινόμενα
αντεθνικού δοσιλογισμού, πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς, αντικοινωνικής αυθαιρεσίας
και πολιτικής συνδιαλλαγής.
3. Συνταγματική διασφάλιση και θεσμική κατοχύρωση της κοινωνικής συνοχής, της
πολιτισμικής φυσιογνωμίας, του εθνικού κοινωνικού προστατευτισμού, με παράλληλη άμεση
κατάργηση όλων των εθνοκτόνων και αντικοινωνικών ρυθμίσεων και νομοθετημάτων στα
οποία προέβη αυτή η κυβέρνηση.

ΚΑΘΕ "ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΆ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: