Σελίδες

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΡΙΚΥΜΙΑ....ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ!!!! (ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!!)



ΤΡΙΚΥΜΙΑ....ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ!!!! (ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!!)

Τάδε έφη Γιώργος Παπανδρέου:

"...σας θυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να βάλει τέλος στην καταστροφική εξάρτηση της χώρας από ξένες δυνάμεις. Το καταφέραμε. Τώρα καλούμαστε να βάλουμε τέλος και στην διαχρονική οικονομική εξάρτηση της χώρας από δάνειες δυνάμεις. Αποκαθιστούμε την αξιοπρέπεια και εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά δημιουργούμε και τις....προϋποθέσεις να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις, ανεξάρτητα από τις διεθνείς εξελίξεις" ?????????
Πρώτα μετέτρεψαν το ευρωπαϊκό πρόβλημα «χρέος», σε αποκλειστικά ελληνικό με δυσφήμηση του ελληνικού λαού. Τώρα μετέτρεψαν την ευρωπαϊκή απόφαση της 21ης Ιουλίου για το ελληνικό (αλλά και το ευρωπαϊκό χρέος) σε διμερές πρόβλημα της Ελλάδας με τις 16 χώρες-μέλη, μέσω της φινλανδικής συμφωνίας.
Ο πρώτος χειρισμός είναι του Γ. Παπανδρέου, ο δεύτερος του Ε. Βενιζέλου.
Η κυβέρνηση πέτυχε την φινλανδοποίηση από την ανάποδη. Μια μικρή χώρα (Ελλάδα) υποτάχθηκε στα θέλω μιας μικρότερης (Φινλανδία) εγκαταλείποντας την «αγκαλιά» της μεγάλης δύναμης (Ε.Ε.) για την οποία έδωσε γη και ύδωρ. Όλοι οι ευρωπαίοι (ξανα)τραβάνε τα μαλλιά τους, με τα ελληνικά καμώματα.

Ο Ε. Βενιζέλος στέλνει τώρα επιστολές στους 17 ζητώντας να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα, να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησε με την βιασύνη του να διαπραγματευθεί τα πάντα με τους πάντες. Ο Σόιμπλε σαν να του μην του έφταναν όλα τα άλλα προσπαθεί πλέον να βάλλει στη θέση τους Φινλανδούς για να μην του χαλάσουν την τακτική του. Οι ισπανοί -που πλέον δεν βρίζουν τους έλληνες ούτε φωνάζουν ότι «εμείς δεν είμαστε Ελλάδα» - έρχονται αρωγοί στην Ελλάδα για την συμφωνία της 21ης Ιουλίου ώστε στην συνέχεια, να δουν αν μπορούν να την αξιοποιήσουν και οι ίδιοι.
Προσέξτε δύο πράγματα στην συνέχεια:
Η Αθήνα όχι μόνο έβαλε μπουρλότο στα θεμέλια της «21ης Ιουλίου», αλλά θα παρακαλά να πάρει κάποια χρήματα κάθε δίμηνο προκειμένου να μην καταρρεύσουμε.
Η Ευρωζώνη θα ανακαλύψει πως το ευρώ στήθηκε με πολλά ψέματα και από τους ιταλούς και από τους ισπανούς και από άλλους. Μόνο όμως έλληνες πέτυχαν να αυτομαστιγωθούν προκειμένου να κατηγορήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ετσι κι αλλιώς πληρώνουν τα κορόιδα, οι έλληνες πολίτες.!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: