Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

“Καταζητούνται” … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ



“Καταζητούνται” … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Στην Αλεξανδρούπολη οι βουλευτές Εβρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ντόλιος, Ελένη Τσιαούση και Ολγα Ρενταρή, είδαν τις φωτογραφίες τους σε αφίσα με το σύνθημα “Καταζητούνται”. Την αφίσα υπογράφουν οι “αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης”, ενώ αναφέρουν πως “καταζητούνται” για “εγκλήματα κατά του λαού”.

“Ανεπιθύμητοι” χαρακτηρίζονται οι βουλευτές της Αρτας Δ. Τσιρώνης και Π. Στασινός (ΠΑΣΟΚ) και Κ. Παπασιώζος (ΝΔ) σε αφίσα που κυκλοφόρησε σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Η αφίσα φέρει την υπογραφή των “αγανακτισμένων Αρτας” και συνοδεύεται από τις φωτογραφίες τους και το μήνυμα “Ξεπουλάνε τις ζωές μας, δεν θα τους αφήσουμε”.

Στο Κιλκίς άγνωστοι μουντζούρωσαν την ταμπέλα στο πολιτικό γραφείο του Θ. Παραστατίδη (ΠΑΣΟΚ). Οι δράστες μαύρισαν με μπογιά το πρόσωπο του βουλευτή στη φωτογραφία της πινακίδας και έγραψαν υβριστικό σύνθημα.

Τέλος, συνθήματα αποδοκιμασίας στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Χρ. Χάιδου, Χρ. Μαγκούφη, Σούλας Μερεντίτη (ΠΑΣΟΚ), Ν. Λέγκα και Σ. Χατζηγάκη (ΝΔ) άφησαν στη… νυχτερινή βόλτα τους “αγανακτισμένοι” στα Τρίκαλα.

Με “μπαράζ” δηλώσεων αποδοκιμασίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Την παρέμβαση του εισαγγελέα για αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα για τις αφίσες που κυκλοφόρησαν από τις “Σπίθες” ζήτησε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτής, ο οποίος παράλληλα κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι με τον λόγο του πυροδοτεί τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Με καυστικό χιούμορ απάντησε ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δ. Βαρβαρίγος στην ανακοίνωση της τοπικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρεται ως “ανεπιθύμητος”. Δηλώνει πως θα εμφανίζεται κάθε 15 μέρες στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτηρίζει το μέλος της γραμματείας Α. Κασσιμάτη ως “αυτοαναγορευθέντα Στρατιωτικό Διοικητή Ζακύνθου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: