Σελίδες

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη : Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή..!!

Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη,

αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.
Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει ..
σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η

οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL.

Το ίδιο έγγραφο της ΕΥΠ, περιλαμβάνει εκτιμήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες «η σημερινή γενιά τρομοκρατών είναι ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες». Γίνεται ειδική αναφορά στην ομάδα παρακολούθησης του πρώην πρωθυπουργού και εκτιμάται ότι ανερχόταν σε 20 άτομα,
με την επισήμανση ότι «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», ενώ σε μια περίπτωση παρακολούθησης διαπιστώθηκε η παρουσία και δύο ακόμη νέων ατόμων, «που ήταν μάλλον Βρετανοί».

Στο όχημα που εγκατέλειψε αυτή η ομάδα και στη συνέχεια ερευνήθηκε από τους Ρώσους πράκτορες, σύμφωνα πάντα με έγγραφο της ΕΥΠ, βρέθηκαν στοιχεία που αφορούν στην καταγραφή της διαδρομής που ακολουθούσε στη μετακίνησή του ο πρώην πρωθυπουργός, η οποία διαδρομή παραδόξως ήταν σχε΄δον πάντα η … ίδια μέσω της Αττικής Οδού,

χάρτες, κιάλια νυχτερινής παρατήρησης, εκρηκτική ύλη C-4, όπλα TOKAREV και KALASNIKOF, υλικά καμουφλάζ, υλικά μακιγιάζ, συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και άλλα υλικά.

Στα σημειώματα υπήρχαν δύο ημερομηνίες σημειωμένες τις αμέσως επόμενες ημέρες αφ’ότου η ρωσική ομάδα αντιπαρακολούθησης, εντόπισε τους υποψήφιους δολοφόνους να παρακολουθούν τον πρωθυπουργικό κομβόϊ και άρχισε μια καταδίωξη θανάτου στους δρόμους των Μεσογείων από δύο αυτοκίνητα με πράκτορες των FSB και GRU.

Κάποια στιγμή έσπρωξαν τους πράκτορες σε ένα δρομάκι και με τα όπλα στα χέρια κατέβηκαν, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταλείψει το σημείο με ένα εφεδρικό αυτοκίνητο, αφήνοντας πίσω το σύνολο του υλικού τους.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Κεντρικά της Μόσχας και με βάση τις αναλύσεις που έγιναν,
οι ρωσικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ότι υπήρχε «οργανωμένο σχέδιο παρακολούθησης του Στόχου (Κ. Καραμανλής) το οποίο οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.

Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Ελληνες. Ο αντικειμενικός σκοπός του ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».!!!!!!!!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Oι πολυεκατομμυριούχοι και η υπουργική επίδειξη ''φιγούρας'' και ανευθυνότητας.!!!

Προς τον μέγιστο των υπουργών, Δημ. Αβραμόπουλο, υπουργείο Εξωφρενικών, Αθήνα

Λεφτά υπάρχουν... Γεν. πρόξενος στον Καναδά συχνά ταξιδεύει πρός Λας Βέγκας και Καλιφόρνια,

Σαββατοκύριακα και ίσαμε πρόσφατα... διαφήμιζε τα ταξίδια του, στο facebook, φωτογραφικά. Πιθανά να 'ναι πλούσιος και να κάνει την ζωή του...

Μιά χαρά πάτε ως υπουργείο, δηλ. στο πουθενά, όπως πάντα, προς δόξα του Light Lifestyle σας... Shalom.
Y.Γ.: Υπουργάρα, μέσα σε 7 μήνες, ξεπέρασες σε συγκάλυψη σκανδάλων ΥΠ.ΕΞ., ακόμα και GAP, Ντόρα.

Και κάτι άλλο: Πρεσβείες και προξενεία σου, στην Β. Αμερική, ασχολούνται μόνο με κοινωνικές εκδηλώσεις και να μαζεύουν χρήμα από Ομογενείς, γιά πληρεξούσια, διαβατήρια κλπ.

Αλλά δεν ασχολούνται με την προβολή της Ελλάδας ή αντιμετώπισης αρνητικών δημοσιευμάτων γιά την Ελλάδα. Φυσικά, παραμένουν κλειστά, αργίες στην Ελλάδα, αλλά και αργίες στην Αμερική. Ναι, εντάξει. ''Εξυπηρετούν'' γιά... λίγες ώρες την εβδομάδα.

Ενθουσιαμένοι οι του American Jewish Committee με τον Δ. Αβραμόπουλο
Επειδή ο υπουργός, με απόφασή του, τοποθέτησε την διακεκριμένη kosher-ολόγο κυρία Φωτεινή Τομαή (εμπειρογνώμονα πρεσβευτή Α' και ιστορικό), ως ''Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος''.

Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις εξακολουθούν να είναι ''εχθρικές'' προς την Ομογένεια.???????

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.!!!!

Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι, και δημιουργείται το ερώτημα που πάνε αυτά τα χρήματα.????

Προφανώς στους δανειστές.

Δεν έφτασαν ποτέ εκεί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που επικαλείται τις σχετικές ανεπίσημες εκθέσεις του οργανισμού.Στις εκθέσεις αυτές,

που έχουν στα χέρια τους στην κυβέρνηση γίνεται σαφής αναφορά... ότι τα χρήματα της ειδικής εισφοράς του 2% από τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, που ξεκίνησαν να κρατούνται από το 2011 «υπέρ ανέργων».

Σε συγκεκριμένη έκθεση, μάλιστα, επισημαίνεται πως από τον ειδικό αυτό φόρο, που αποδίδει γύρω στα 300 εκατ. ευρώ, δεν έχει αποδοθεί ποτέ στον ΟΑΕΔ οποιοδήποτε ποσό της εισφοράς αυτής.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, το ποσό της εισφοράς αποτελεί έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού και η κεντρική πολιτική διοίκηση αξιοποιεί τα χρήματα.

«Είναι ζήτημα του υπουργείου οικονομικών. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν για την ανακούφιση της ανεργίας» επεσήμανε.

Δηλαδή ο άνθρωπος εξηγεί ότι δεν είναι δική του ευθύνη η διαχείρηση αυτών των χρημάτων διότι απλούστατα δεν έχουν φτάσει ποτέ στον ΟΑΕΔ, καθότι στην διαδρομή "σκοντάφτουν" στο υπουργείο Οικονομικών,

το οποίο θα πρέπει να μας εξηγήσει αφού δεν πάνε εκεί όπου θεσμοθετημένα έπρεπε να πηγαίνουν, που καταλήγουν τελικά;

Μήπως στην αποπληρωμή χρεών στα διεθνή "κοράκια"; Βλέπετε αν έλεγαν "εισφορά αλληλεγγύης στους τοκογλύφους μας" ξέρουν ότι θα προκαλούσανε εξέγερση,

ενώ λέγοντας "εισφορά υπέρ ανέργων" στέλνουν τον κόσμο για "ύπνο" και μετά ουδείς θυμάται.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δικαιοσύνη: Με σχέδιο έριξαν τον Καραμανλή και έφεραν τον αμερικάνο.!!!!!


 




-Ενοποίηση του φακέλου των Δεκεμβριανών, του σχεδίου δολοφονίας του Κ. Καραμανλή και των υποκλοπών

-Όλο το παρασκήνιο και η εμπλοκή των ξένων κέντρων

Το σχέδιο που οδήγησε στη μεγαλύτερη ληστεία της χώρας έρχεται σιγά σιγά στο φως και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά της Δικαιοσύνης.

Το παρασκήνιο της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή μέσα από μια αλληλουχία «ύποπτων» εξελίξεων έρχεται πλέον στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει τη δράση πρακτόρων ξένων δυνάμεων που συντέλεσαν στην αποσταθεροποίηση της χώρας εκείνη την περίοδο.

Με μια ιστορική απόφαση η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προχωρά στην ενοποίηση της δικαστικής έρευνας που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη, για την υπόθεση των υποκλοπών σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, του φερόμενου σχεδίου δολοφονίας του και της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα», η ηγεσία της Δικαιοσύνης αποφάσισε την ενοποίηση των φακέλων, για τους οποίους διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, καθώς από την πορεία των ερευνών που πραγματοποίησαν ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δ. Δοσούλας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ν. Ορνεράκης αλλά και από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων προέκυψαν στοιχεία ικανά για να συνεχιστούν σε πρώτη φάση οι τρεις φάκελοι.

Οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν πλέον πως η κυβέρνηση Καραμανλή έπεσε με σχέδιο. Εξάλλου μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, Δεκεμβριανά, υποκλοπές, πυρκαγιές, σχέδιο Πυθία (περί δολοφονίας του Κ. Καραμανλή), ήταν όλα συμπτώσεις.

Η συγκεκριμένη δικαστική εξέλιξη αναμένεται να αποκαλύψει αν ξένοι διπλωμάτες ή πράκτορες - Αμερικάνοι ή και άλλοι – κρύβονται όχι μόνο πίσω από τις υποκλοπές της περιόδου 2004 – 2005 εις βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά και πίσω από το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας το 2008 και της ενδεχόμενης δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού.

Η αναφορά ονομάτων συγκεκριμένων στελεχών της αμερικάνικης πρεσβείας στοπ πόρισμα Δοσούλα για τις υποκλοπές σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για νέες υποκλοπές στο τηλέφωνο του πρώην πρωθυπουργού την περίοδο που διαβουλευόταν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποτελούν ενοποιητικούς παράγοντες που οδήγησαν τη Δικαιοσύνη στη συσχέτιση των υποθέσεων.

Η δικαστική αυτή εξέλιξη έχει αντίκτυπο στις διεθνείς σχέσεις της χώρας και κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα σε περίπτωση που πιστοποιηθεί η βασιμότητα των ενδείξεων.

Η αποκαλυπτική κατάθεση του Ι. Κοραντή

Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών της Δικαιοσύνης έπαιξε η κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Κοραντή ο οποίος παρά το γεγονός της πικρίας του για την κυβέρνηση Καραμανλή η οποία τον αντικατέστησε,

δεν δίστασε να αποκαλύψει πως, οι ρωσικές πηγές που ενημέρωσαν την ΕΥΠ για την απόπειρα υποκλοπής των τηλεφωνικών επικοινωνιών Καραμανλή – Πούτιν – Παρβάνοφ, καθώς και ότι παρακολουθείτε ο πρωθυπουργός από ξένους πράκτορες και Έλληνες κακοποιούς, ήταν απολύτως αξιόπιστες.

Λέγεται μάλιστα ότι – αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το είπε ο κ. Κοραντής – ότι η ρωσικές μυστικές υπηρεσίες της KGB (νυν FSB) ενημέρωσαν την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ για την τοποθέτηση βόμβας σε χώρο όπου γευμάτιζαν εφοπλιστές στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, πληροφορία που τελικά αποδείχθηκε αληθής.

Ο κ. Κοραντής επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Κώστα Καραμανλή να αλλάζει – λόγω του σχεδίου δολοφονίας του – το πρόγραμμά του και να περιορίζεται σε ένδον παραμονή στο σπίτι του. Του απαγόρευσαν μάλιστα και τους περιπάτους στη Ραφήνα ή στο Νέο Βουτζά που συνήθιζε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ανοίγει ο δρόμος

Η ενοποίηση και η συσχέτιση φακέλων από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανοίγουν το δρόμο για να διερευνηθεί αν πίσω από το σχέδιο «Πυθία 1» για τη δολοφονία του Κ. Καραμανλή κρύβονται πράκτορες της ίδιας δύναμης.

Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας θα αναζητηθούν σε πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης και σε απόρρητα δημόσια έγγραφα πληροφορίες για το αν τη «σκηνοθεσία» για το ξετύλιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου αλλά και άλλων κρίσιμων υποθέσεων (τρομοκρατία, επεισόδια στο Αιγαίο) την έγραψαν διπλωμάτες ή πράκτορες δυτικής δύναμης, με στόχο την παραίτηση του Κ. Κώστα Καραμανλή.

Στο πλαίσιο της έρευνας ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος θα αναγκαστεί να αποκαλύψει πτυχές εκείνης της περιόδου.

Η δικαστική αυτή εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην ποινική δίωξη που άσκησε η ελληνική δικαιοσύνη στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για την εσκεμμένη παραποίηση του ελλείμματος του 2009.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι αμφιβολίες και οι αυταπάτες για την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή λαμβάνουν τέλος.

Το βρώμικο παιχνίδι της παραπλάνησης ενός ολόκληρου λαού θα δει το φως της δημοσιότητας και όλοι θα αντιληφθούν τα «ύπουλα» σχέδια των ξένων δυνάμεων.

Προς το παρόν το μεγαλύτερο βήμα έγινε. Η Δικαιοσύνη παραδέχεται ότι ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του έπεσαν με σχέδιο.!!!!!!!!!!!

99η ἐπέτειος αὐτονομίας Βορείου Ἠπείρου.!!!!!!

17 Φεβρουαρίου 1914. Ὁ Βορειοηπειρωτικὸς Ἑλληνισμὸς ὑψώνει τὴ Σημαία τῆς Αὐτονομίας καὶ καταφέρει ἰσχυρὸ ράπισμα στοὺς μηχανορράφους τῆς Εὐρώπης ποὺ δημιούργησαν τὸ μόρφωμα «Ἀλβανία» πάνω στὰ ματωμένα χώματα τῆς Ἑνιαίας Ἑλληνικῆς Ἠπείρου.

Ἡ ἀποφασιστικότητα τῶν ἐπαναστατῶν ἀποτυπώνεται στὴ Διακήρυξη τοῦ ἀρχηγοῦ τῆς Χιμάρας Σπ. Σπυρομήλιου: «Ἡ Ἤπειρος Ἑλληνικὴ ἀπὸ τῆς ἀρχαιοτάτης ἐποχῆς, ἡ Ἤπειρος ἀπὸ ἔτους ἡνωμένη μὲ τὸ Ἑλληνικὸν Κράτος,

ἡ Ἤπειρος πωλεῖται δούλη εἰς τοὺς Τουρκαλβανούς, τοὺς μηδὲν γνωρίζοντας ἢ ἐννοοῦντας περὶ τῆς ἐθνικότητος αὐτῶν. Ἡ Ἤπειρος διαμαρτύρεται καὶ κηρύσσει ὅτι δουλείαν τοιαύτην δὲν ἀνέχεται…»

Τὸ Πρωτόκολλο τῆς Κερκύρας (17 Μαΐου 1914) καὶ ἡ ἐξ αὐτοῦ ἀναγνωρισθεῖσα Αὐτονομία τῆς Βορείου Ἠπείρου ἀποτέλεσε τὸ ἐπιστέγασμα τοῦ ἐπικοῦ ἐκείνου ἀγώνα. Σήμερα, 99 χρόνια μετά, τὸ γεωπολιτικὸ περιβάλλον στὴν περιοχὴ εἶναι ρευστὸ καὶ ἐπικίνδυνο.

Ἡ ἔξαρση τοῦ ἀλβανικοῦ ἀλυτρωτισμοῦ μὲ τὴν ἐπίνευση τῶν ΗΠΑ καὶ ἡ πολύπτυχη σύσφιγξη τῶν διμερῶν σχέσεων Ἀλβανίας-Τουρκίας, μὲ τὴν ἐνίσχυση τοῦ ρόλου καὶ τῆς παρουσίας τῆς τελευταίας στὴ γειτονικὴ χώρα, δημιουργοῦν νέα δεδομένα τὰ ὁποῖα ἐπηρεάζουν οὐσιαστικὰ σὲ ἐπίπεδο ἀσφαλείας, τόσο τὸν Βορειοηπειρωτικὸ Ἑλληνισμό, ὅσο καὶ....
τὸν κυρίως Ἑλλαδικὸ χῶρο.

Στὸν ἀντίποδα, οἱ Βορειοηπειρῶτες ἀδελφοί μας ἀναζητοῦν ἑνότητα, ὅραμα καὶ προοπτική, ἐνῶ ἡ ἑλληνικὴ κυβέρνηση δὲν ἀσκεῖ τὸν ἀποφασιστικὸ ἐκεῖνο ρόλο ποὺ ἐπιτάσσουν τὸ Δίκαιο καὶ ἡ Ἱστορία γιὰ τὴν προστασία τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τῆς Ἑλληνικῆς Ἐθνικῆς Μειονότητος.

Η ΣΦΕΒΑ καὶ ὁ ΠΑΣΥΒΑ ἐπισημαίνουν γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ τὴν ἀναγκαιότητα υἱοθετήσεως Ἐθνικῆς Στρατηγικῆς στὸ Βορειοηπειρωτικό, τὸ ὁποῖο συνιστᾶ ἐνεργὸ Ἐθνικὸ Ζήτημα.

Ἂς προλάβουμε κάποτε τὶς ἐξελίξεις, γιὰ νὰ μὴν τρέχουμε μονίμως ἀσθμαίνοντας πίσω ἀπὸ αὐτές!
Ἀθήνα, 16-2-2013
ΚΔΣ ΣΦΕΒΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Βρώμικη προπαγάνδα ALPHA-MEGA..!!!!


Τι έλεγαν τα ξεπουλημένα αυτά κανάλια μεγαλομέτοχοι των οποίων είναι Εβραίοι όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, όταν οι αναρχοαριστεροί που αποδεδειγμένα έχουν διασυνδέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ έκαιγαν τους ανθρώπους στην MARFIN;(Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ) Δεν είπαν τίποτα.

Τι λένε τα κανάλια αυτά όταν οργανώσεις που είναι τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ έσπαγαν και έκαιγαν εντός και εκτός πανεπιστημίων; Δεν έλεγαν τίποτα.

Αυτά τα κανάλια είναι που αποκρύπτουν τους βιασμούς των λαθρομεταναστών εναντίον Ελληνίδων.

Αυτά τα κανάλια είναι που αποκρύπτουν τις δολοφονίες Ελλήνων απο λαθρομετανάστες.


Αυτά τα κανάλια είναι που μας έλεγαν να ακολουθήσουμε τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα μας.

Αυτά τα κανάλια είναι που προωθούν τον αφελληνισμό των Ελλήνων μέσα απο τούρκικα σήριαλ και προγράμματα υποκουλτούρας.

Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι των βρώμικων αυτών καναλιών που δηλώνουν προοδευτικοί παίρνουν τεράστιους μισθούς για να σου κάνουν προπαγάνδα υπερ της αριστεράς. Αριστεροί με δεξιές τσέπες!

Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι που προσπαθούν να σε πείσουν οτι είναι καλό να μπαίνουν στην χώρα σου παράνομα άλλοι λαοί και να εργάζονται παράνομα την ώρα που εσυ σκέφτεσαι τι θα φας αύριο γιατί είσαι άνεργος.

Αυτά τα βρώμικα κανάλια λοιπόν έκαναν μια συγκονιστική αποκάλυψη. Ότι η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα γιατί έχει διασυνδέσεις με ένα γερμανικό κόμμα που η Γερμανική(Εβραϊκή) κυβέρνηση και η ελληνική(επίσης εβραϊκή) κυβέρνηση το θεωρούν επικίνδυνο.

Αυτές οι κυβερνήσεις που μας ξεπούλησαν στους τραπεζίτες δεν είναι επικίνδυνες; Αυτές οι κυβερνήσεις που έκαναν το κόσμο να φοβάται να βγεί απο το σπίτι του το βράδυ δεν είναι επικίνδυνες;

Μπορείτε να κατηγορείτε την Χρυσή Αυγή και όλα τα πατριωτικά κόμματα ΜΟΝΟ για την ιδεολογία τους γραικύλοι. Όχι γιατί έκλεψαν τον δημόσιο πλούτο και ξεπούλησαν την χώρα τους. Κατηγορήσατε ποτέ κόμμα εξουσίας για την ιδεολογία του γραικύλοι; Ποτέ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα το κατηγορήσατε για την φασιστική ιδεολογία του και τα εγκλήματά του; Ποτέ!

Τον ΣΥΡΙΖΑ για τους κουκουλοφόρους και τα παιδιά με τις μολότωφ και τα Καλάσνικοφ τους κατηγορήσατε; Ποτέ!

Για αυτό είστε ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Οι κλέφτες και οι προδότες, αυτοί που αφελληνίζουν τους Έλληνες μέσω της εκπαίδευσης δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για ιδέες. Γιατί είναι διανοούμενες πόρνες και δεν έχουν ιδέες!!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» - ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.!!!!










Mε τροπολογία που υπογράφεται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια,

η κυβέρνηση βάζει οριστικά φραγμό στις πωλήσεις νησιών ή νησίδων, ιδιωτικών ή και δημόσιων (αυτό το τελευταίο αφορά την "παρέα" του ΤΑΙΠΕΔ...) μετά τις αποκαλύψεις του defencenet.gr για τους εθνικούς κινδύνους που ελλοχεύουν από τις ανεξέλεγκτες αγοραπωλησίες τους.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε έντολή στον γραμματέα της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο να ερευνήσει το νομοθετικό πλαίσιο που υφίσταται μετά τις ... εξελίξεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας το defencenet.gr (π.χ. περίπτωση νησίδων Τοκμάκια στην Μυτιλήνη και πώληση νησιού σε Τούρκο) και εντοπίστηκε αυτά που ήδη είχαμε σημειώσει: Ένα τεράστιο κενό για την εθνική ασφάλεια.

Ο Π.Μπαλτάκος, ο οποίος εξ αρχής είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα,, κατόπιν διαβούλευσης με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης συνέταξε την τροπολογία (η διατύπωσή της είναι "απόλυτη" και δεν επιδέχεται παρερμηνείας), η οποία υπογράφηκε άμεσα από τους υπουργούς, κατατέθηκε πριν λίγο στην Βουλή και κλείνει οριστικά την πόρτα σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην τροπολογία αναφέρεται σαφώς ότι πλέον για να πουληθεί νησί χρειάζεται την άδεια των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης, σε διαφορετική περίπτωση η πώληση είναι άκυρη. Κατ'αυτό τον τρόπο ακυρώνεται και η όποια πώληση νησιού έχει γίνει σε Τούρκο, αφού ο νόμος έχει και αναδρομική ισχύ!

Ιδού η τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Κύρωση της Συμφωνίας Για Εισαγωγή Τροποποιήσεων Σε Μερικές Διατάξεις της Συμφωνίας Αεροπορικών Μεταφορών μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Κατάρ».

Αιτιολογική έκθεση

Η παρούσα διάταξη κατατείνει στη ρύθμιση της διαδικασίας που απαιτείται να ακολουθηθεί προκειμένου να αποκτηθούν από φυσικά ή νομικά πρόσωπα με δικαιοπραξία εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα σε ιδιωτικές νήσους ή νησίδες και σε ακίνητα ιδιωτικών νήσων ή νησίδων, καθώς και σε ανήκουσες στο δημόσιο νησίδες.

Άρθρο....

Το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 28 του ν. 1892/ 1990, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 της από 1.6.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄128), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 4086/ 2012 (Α΄195) αντικαθίστανται ως εξής:

«Για την απόκτηση με δικαιοπραξία εν ζωή εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων από φυσικά ή νομικά πρόσωπα σε ιδιωτικές νήσους ή νησίδες και σε ακίνητα ιδιωτικών νήσων νησίδων, καθώς και σε ανήκουσες στο δημόσιο νησίδες, οπουδήποτε και εάν αυτές βρίσκονται, απαιτείται άδεια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας που παρέχεται ύστερα από σύμφωνη γνώμη των Γενικών Επιτελείων.

Με κοινή απόφαση των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ρυθμίζεται κάθε άλλο σχετικό με την έκδοση της ανωτέρω άδειας θέμα. Η μη τήρηση των ως άνω συνεπάγεται την αυτοδίκαιη ακυρότητα της σχετικής δικαιοπραξίας κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 174 Α.Κ.».

Οπωσδήποτε είναι ευχάριστο το ότι ευαισθητοποιήθηκε άμεσα η κυβέρνηση και εξακολουθούν να υπάρχουν εθνικά ανακλαστικά, τουλάχιστον στα εμπλεκόμενα επίπεδα της ανωτέρω τροπολογίας.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μικρό στρατηγικό βάθος και μια αγορά περιοχής από Τούρκους σε ευαίσθητο στρατηγικά σημείο (ακόμα και κοντά σε στρατιωτικά αεροδρόμια της ενδοχώρας ή ναυτικές βάσεις) ελλοχεύει τεράστιους κινδύνους.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στον "τοίχο" από τους Καραμανλικούς ο Στουρνάρας..!!

Συνεχίζεται η επίθεση κατά του Γ.Στουρνάρα από την πλευρά των καραμανλικών της ΝΔ, (η πλέον ευάριθμη ομάδα μέσα στην ΚΟ της ΝΔ, περισσότεροι και από τους "σαμαρικούς") με non-paper που κυκλοφόρησαν το οποίο απαντά στις συκοφαντίες του υπουργού Οικονομικών και ανθρώπου της τρόϊκα κατά του Κ. Καραμανλή για τον "δημοσιονομικό εκτροχιασμό της διετίας 2007-2009".

Η παρέμβαση των καραμανλικών, σύμφωνα με κεντρικά στελέχη της ΝΔ, γίνεται με την έγκριση του Κ. Καραμανλή και είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί είναι η πρώτη φορά που δίνει έγκριση σε μία ομαδική οργανωμένη πολιτική κίνηση από το 2009.

Στο non paper αναφέρεται ότι η Αντιπολίτευση δεν άφησε τον κ. Καραμανλή ούτε να κυβερνήσει, ούτε να περιορίσει το έλλειμμα, υποστηρίζοντας ότι είχε καλέσει τον Μάρτιο του 2009 τους πολιτικούς αρχηγούς σε συζήτηση προτείνοντας τους «να συμφωνήσουν σε ένα πλαίσιο 6 αρχών για να την οικονομική διαχείριση,το οποίο όμως απερρίφθη πρωτοστατούντος τού τότε Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», ενώ κατηγορούν την αντιπολίτευση και τον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, για «μπλοκάρισμα των μέτρων που είχε προτείνει».

Παράλληλα, επιρρίπτουν τις ευθύνες στην κυβέρνηση Παπανδρέου, τονίζοντας ότι « η κυβέρνηση Παπανδρέου ξόδεψε συνειδητά 10 δισ. στο τελευταίο τρίμηνο του 2009. Στόχος της ήταν να αυξήσει το έλλειμμα στο 12,7% του ΑΕΠ να κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα να διευκολύνει την προσπάθεια μείωσης του την επόμενη χρονιά», που κατά τους «καραμανλικούς» αποδεικνύεται «από το γεγονός ότι τον Οκτώβριο,

όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε την εκτίμηση για έλλειμμα 12,7% στο τέλος του χρόνου, συμπεριέλαβε δαπάνες τις οποίες τελικά δεν έκανε. Για παράδειγμα, είχε υπολογίσει να πληρώσει 2,2 δισ. ευρώ για εξόφληση χρεών των νοσοκομείων, αλλά πλήρωσε μόνο 1,2 δισ», ενώ ίδιου τύπου κατηγορίες γίνονται και για την διαχείριση των αμυντικών δαπανών.

Για το πρώτο εννεάμηνο του 2009 όταν κατέρρευσαν τα φορολογικά έσοδα και σημειώθηκε μεθοδευμένη έκρηξη του ελλείμματος, τονίζουν ότι «είναι τουλάχιστον οξύμωρο ότι κατά το πρόγραμμα της τρόϊκας θα χρειαστεί περίπου μια δεκαετία αιματηρών θυσιών των Ελλήνων,

δραματικής πτώσης του βιοτικού επιπέδου, αλλά και εθνικής αποδυνάμωσης για να βρεθεί το Δημόσιο χρέος στο ύψος του 120% αυτό δηλαδή που υποτίθεται πυροδότησε την ελληνική κρίση και έκανε αναγκαία την παρέμβαση της ΕΕ και του ΔΝΤ!!!!!», όπως καταλήγει το non-paper.

Με βάση την παραπάνω συλλογιστική, υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου «φούσκωσε» το έλλειμμα το 2009 και χρησιμοποιούν τα εξής επιχειρήματα:

*Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 προχώρησε σε επιστροφές φόρων ύψους 1,5 δισ. ευρώ, ενώ τις πάγωσε από τον Ιανουάριο.

*Στο πρώτο εννεάμηνο του 2010 και ενώ προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες από το σύνολο τους επιχειρηματικού κόσμου, οι επιστροφές φόρων υπολείπονταν κατά 200 εκατ. ευρώ περίπου, σε σχέση με το 2009.

*Το τελευταίο τρίμηνο του 2009, και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες του έτους, πλήρωσε 1,2 δισ. ευρώ για χρέη νοσοκομείων, χωρίς να κάνει την αναγκαία διαπραγμάτευση με τους προμηθευτές για να περιορίσει αισθητά την οφειλή.

*Το τελευταίο τρίμηνο του 2009 αύξησε τις δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα κατά 0,7 δισ. ευρώ.

*Το τελευταίο τρίμηνο του 2009 δαπάνησε 0,5 δισ. ευρώ για την πρώτη δόση του επιδόματος αλληλεγγύης.

*Το τελευταίο τρίμηνο του 2009 μετέθεσε για το 2010 την είσπραξη του ΕΤΑΚ που αναλογούσε στο 2009, ύψους 0,6 δισ. ευρώ.

*Το τελευταίο τρίμηνο του 2009 αύξησε κατά 0,2 δισ. τις δαπάνες για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, σε σχέση με τις ήδη αυξημένες προβλέψεις του Προγράμματος Σταθερότητας.

*Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν, ότι στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 2010 περιέκοψε τις πληρωμές για το ΠΔΕ κατά 30,3% σε σχέση με το 2009, προκειμένου να εμφανίσει ότι το έλλειμμα μειώθηκε.

*Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 κατήργησε τις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους (που επανέφερε αργότερα), την επιβολή φόρου στα λαχεία, το ξυστό και τα σκάφη αναψυχής (που επίσης επανέφερε αργότερα) χάνοντας έτσι έσοδα 2,2 δισ. ευρώ.

*Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 αύξησε τις δαπάνες για οδοιπορικά, τις λειτουργικές δαπάνες και προμήθειες του Δημοσίου κατά 0,7 δισ. ευρώ επιπλέον των δαπανών που θα έκανε αν διατηρούσε το ρυθμό του πρώτου 9μήνου.

*Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 και ενώ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για δήθεν κατάρρευση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, έχασε κυριολεκτικά κάθε έλεγχο στα έσοδα. Η υστέρηση εσόδων στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2009 σε σχέση με το 2008 ήταν 1,1 δισ. ευρώ.

«Μόνο στο τελευταίο τρίμηνο του έτους ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ, για να φθάσει στο σύνολο του έτους περίπου στα 3 δισ. ευρώ ! Δηλαδή , στο τελευταίο τρίμηνο οι απώλειες εσόδων ήταν διπλάσιες από ό,τι στο 9μηνο που κυβερνούσε τη χώρα η ΝΔ» σημειώνουν οι «καραμανλικοί» και συνεχίζουν:

«Αν η κυβέρνηση κατάφερνε να διατηρήσει τις, έστω και μη ικανοποιητικές κατά το ΠΑΣΟΚ, επιδόσεις της ΝΔ στο διάστημα που είχε την ευθύνη, (αν για παράδειγμα δεν καθυστερούσε τρεις μήνες να τοποθετήσει γενικό γραμματέα στο Υπουργείο Οικονομικών) τότε ο προϋπολογισμός θα είχε επιπλέον έσοδα 1,7 δισ. ευρώ».

Στη συνέχεια, αναφέρουν ότι το άθροισμα όλων των παραπάνω ισούται με 9,3 δισ. ευρώ και πως η διαφορά ως τα 10 δισ. οφείλεται σε επιμέρους κονδύλια, όπως αυξημένες δαπάνες για τόκους, λιγότερα έσοδα από το φόρο κινητής τηλεφωνίας, κ.α.

«Αυτό είναι το δήθεν κρυφό έλλειμμα και είναι πλέον φανερό σε ποιόν οφείλεται.

Αντίθετα, το 2010 η κυβέρνηση έκοψε τις δαπάνες για το ΠΔΕ, περιόρισε τις επιστροφές φόρων κλπ, με αποτέλεσμα το έλλειμμα να εμφανίζεται μειωμένο» υπογραμμίζουν.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!

Ποτέ στην ιστορία κάποιου Λαού δεν βρέθηκαν τόσοι πολλοί προδότες στην ηγεσία ενός Έθνους!

Ποτέ δεν συνέβη ένας Λαός να είναι τόσο αδύναμος να αντιδράσει..

Κοματοκρατία, συναλλαγή, ιδιοτέλεια, στρουθοκαμηλισμός, διαφθορά, έλλειψη ηθικών αξιών, ένδεια, ψυχολογικό σοκ, οξειδωμένες ομάδες πολιτών, τρομοκρατικά στοιχεία, φανατικοί ισλαμιστές, βαρυποινίτες Αλβανοί , 1.5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ένα ξεχαρβαλωμένο Δημόσιο συνθέτουν την Ελλάδα που ματώνει, που ξεπουλιέται, που ακρωτηριάζεται, που ξεριζώνεται.

Η Αργεντινή έχασε μέρος από τον πλούτο της λόγω του ΔΝΤ, η Ελλάς χάνει τον πλούτο της, τα παιδιά της, τα εδάφη της, τις ρίζες της. Τουρκικά Στρατεύματα από τα βάθη της Τουρκίας μαζί με δύο εκατομμύρια εξαθλιωμένους και φανατικούς μετανάστες συνθέτουν το νέο τοπίο που καλείται να ζήσει ο ηλικιωμένος, εξαθλιωμένος Έλλην.

Και συ φουκαρά που εργάσθηκες τόσα χρόνια στη ξενιτειά, που δεν τα άφαγες μαζί με τον Πάγκαλο, θα χάσεις το σπιτάκι σου.


Έλληνα λυπάμαι, τέλειωσες. Νόμισες την ασυδοσία και την συναλλαγή για Δημοκρατία. Ανέχθηκες Κυβερνήσεις ξενόφερτες, που σου κατήργησαν την αξιοκρατία, σου αλλάζουν την γλώσσα, σου κλονίζουν την πίστη.

Τι να σου κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις; Τα μυστικά τους πιθανόν τα έκλεψαν οι εχθροί. Χάκερς κτύπησαν το σπίτι του Βενιζέλου. Στη θέση του θα είχα αυτοκτονήσει, αλλά τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτε. Τα υφιστάμενα σχέδια της υποταγής του Ελληνικού Λαού εκτελούνται χωρίς αιδώ από τους προδότες πολιτικούς.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και αποφασίστε.

Πηγή: Το Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! - RAMNOUSIA

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ακόμα μια απίστευτη ληστεία που διέπραξαν οι διευθαρμένοι της κυβέρνησης σε βάρος μισθωτών & συνταξιούχων χτες !!! ΕΞΕΓΕΡΣΗ…Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ
‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)


Χτες, προχτές και σήμερα οσοι πήγαν να παρουν σύνταξη ή μισθο διεπίστωσαν οτι σε βαρος τους διαπράχθηκε ΛΗΣΤΕΙΑ…

Ετσι, με Προεδρικα Διαταγματα, με συμπεριφορα Απολυταρχικου καθεστώτος,

οι Σωτηρες μας, (!!!!) εχουν το θρασος να μιλουν για ανάπτυξη, για καλυτερες μερες, για μειωση ανεργιας κ.λ.π.
ΤΟΝ κακο τους τον καιρο.


Η Δυστυχια και η πεινα ειναι πολυ κακος συμβουλος, και η.. απογνωση στην οποια εριξαν εκατομμύρια ανθρωπους, συντομα θα εχει τραγικα για αυτους αποτελεσματα.


Ο Λαος δεν εχει να χασει τιποτα πλεον. Συντομα θα βρεθει καποιος-ισως να ειμαι και εγω- που θα γινει Εθνικος Ηρωας! Χρειαζεται μονο μια αποφαση, να εξαφανιστουν οι τρεις συγκυβερνωντες ή εστω ενας απο αυτους.


Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να γινει!! Και θα χαρει πολυς λαος!!


Παντως απο σημερα ΟΛΟΙ θα εχουν στο μυαλο τους και θα αναζητούν τροπους εκδικησης. Θυμηθειτε το!!

ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 , ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΛ ΚΟΣΤΕΡ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!! Κι όμως έχουμε κατοχή και κοινοβουλευτική δικτατορία! Μέρκελ οι γερμανοτσολιάδες σου θα πληρώσουν μια μέρα ότι δεινά έφεραν στον λαό μας και την πατρίδα μας!!!!!

Ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου, αλλά είχε να συμβεί από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια – αν είχε συμβεί και τότε σε αυτή τη μορφή,

γιατί αυτό που κυρίως συνέβαινε τότε ήταν ότι οι αμερικανοί πρέσβεις συνυπέγραφαν τις κρίσιμες ελληνικές αποφάσεις: να τοποθετηθεί ξένος σε νευραλγική θέση της διοίκησης του ελληνικού κράτους.
Αυτό συνέβη τώρα, με την... ανακοίνωση της τοποθέτησης του Ολλανδού Πολ Κόστερ,!!

στην ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τoν οποία μόλις διόρισε ο υπουργός Οικονομικών ****Γιάννης Στουρνάρας. ...
Η χώρα πήγε τώρα και τυπικά 60 χρόνια πίσω. Δεν έχει πια ούτε καν το πρόσχημα του αυτοδιοίκητου.....
Λεπτομέρειες θα μου πείτε;

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.!!

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ:

Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια.

Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.
Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.

Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του
εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των συνθημάτων: <<ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ>>.

Το 1988 υπέγραψε με τον Τούρκο Γιλμάζ να ΜΗΝ επεκταθεί η θάλασσά μας από τα 6 στα 12 μίλια ώστε να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι στο Αιγαίο για ασκήσεις και για ψάρεμα.
Να μην καθορισθεί ΠΟΤΕ η ΑΟΖ.
Ακύρωσε την κυριότητα όλου του Αιγαίου.
Ακύρωσε στην πράξη τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923
προφανώς ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι απλώς ...συνονόματος του κ Καρόλου Παπούλια , που βρίσκεται από το 1974 στο
κέντρο της πολιτικής ζωής της χώρας.

Είναι προφανώς απλώς... συνονόματος του πρώην υπουργού Εξωτερικών που
για χρόνια καθοδηγούσε την εξωτερική πολιτική της χώρας άλλα και τις
σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση ( τα κονδύλια της οποίας τώρα ανακάλυψε
ότι δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά..)

Είναι προφανώς απλώς ...συνονόματος του ηγετικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ,
που κάποια στιγμή , εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 80, οδήγησε την
χώρα σε μια σειρά από σκάνδαλα , που κατέστρεψαν και το ΠΑΣΟΚ και την
κοινωνία.

Είναι προφανώς απλώς ... συνονόματος του υπουργού που έδινε < άτοκα δάνεια> σε πρώην πρωθυπουργό για να καλύψει την αγορά < του σκυλόσπιτου> κατά δηλώσαν αλλού συναδέλφου του στο υπουργικό συμβούλιο
τότε.

Είναι προφανώς απλώς ... συνονόματος του κεντρικού στελέχους του
κυβερνώντος κόμματος, του ΠΑΣΟΚ, που συνέχισε και αύξησε την πρακτική
της ΝΔ για ρουσφετολογικές προσλήψεις, διορισμούς και άλλα εκεί την
δεκαετία του 1980.

Είναι προφανώς απλώς ... συνονόματος, του ανθρώπου που ως υπουργός (άλλα
και παλαιοτέρα ως στελεχώσου κινήματος) ήταν στα μέσα και στα έξω στο
Καστρί ,
που αποτελούσε τότε την πηγή της εξουσίας και λίγο αργότερα
ήταν από τους στενότερους ανθρώπους της επόμενης συζύγου του τότε
πρωθυπουργού, η σχέση με την όποια ( και τα όσα έγιναν εκείνη την
περίοδο) ουσιαστικά κατέστρεψε την εικόνα του Α Παπανδρέου.

Είμαι βέβαιος λοιπόν ότι πρόκειται περί συνωνυμίας του Πρόεδρου Της
Δημοκρατίας, με τον πολίτικό, βουλευτή και υπουργό, Κάρολο Παπούλια,
που ήταν στην πολιτική ζωή της χώρας όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η φράση που είπε το περασμένο Σάββατο κατά
την εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας συμφώνα
με την όποια
<<Αν είμαστε ειλικρινείς, θα αναγνωρίσουμε ότι η ευθύνη για την Ελληνική παρακμή βαραίνει κυρίως την πολιτική τάξη, που έχει την υποχρέωση να καθοδηγεί τις εξελίξεις.>>

Γιατί αν δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, παράλληλα με αυτή την παραδοχή
(αν την πιστεύει πραγματικά) ο πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας θα έπρεπε να
έχει υποβάλλει και την παραίτηση του,ως μικρή συμβολή (και συγγνώμη)
στα όσα έκανε η πολιτική τάξη στην χώρα τα τελευταία χρόνια , όπως ο
ίδιος παραδέχεται και δηλώνει προχθές.


Κάλλης Κων/νος
Ιστορικός

Τραγικός και προκλητικός ο Στουρνάρας στο MEGA...


Κυνικός, αμετανόητος αλλά και με εμφανή εκνευρισμό , εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, για να δώσει απαντήσεις για το θέμα της φορολογίας των ακινήτων.

Ο κ. Στουρνάρας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη λογική με την οποία φορολογείται κάτι που δεν αποφέρει εισόδημα και μάλιστα φορολογείται υπέρμετρα.

Δεν κατάφερε να δώσει απάντηση στο αμείλικτο ερώτημα της υπερφορολόγησης των ακινήτων που ουσιαστικά αποτελεί δήμευση.

Και όταν στριμώχθηκε κατέφυγε στο ακαταμάχητο επιχείρημα φόροι ή χρεοκοπία.

Ο κ. Στουρνάρας υπολογίζει να εισπράξει 3.5 δις ευρώ από τη φορολογία των ακινήτων.

Ο περίφημος ενιαίος φόρος του απορροφά το χαράτσι Βενιζέλου (που υποτίθεται ότι θα ίσχυε για δύο μόνο χρόνια) και προσθέτει νέους φόρους αφού πλέον οι Έλληνες θα πληρώνουν για αγροτεμάχια και ρεματιές εκτός σχεδίου.

Δηλαδή για ακίνητα που ούτε μπορούν να τα πουλήσουν, ούτε να τα αξιοποιήσουν ούτε να τα καλλιεργούν.

Ο Υπουργός Οικονομικών εγκάλεσε και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το απόγευμα σε ομιλία του στη Βουλή τάχθηκε κατά της υπερφορολόγησης των ακινήτων και τον κάλεσε να διαβάζει τις ανακοινώσεις του.

Ο κ. Στουρνάρας, που δεν ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες και διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Οικονομικών ή επιβλήθηκε λόγω της εμπιστοσύνης που εμπνέει στο Βερολίνο, δεν κατάφερε να κρύψει τον έκδηλο εκνευρισμό του αν και έπαιζε εντός έδρας.

Πολλά είναι τα σύννεφα που έχουν προστεθεί τελευταία, όπως η έκθεση που προβλέπει ύφεση και για το 2014 αλλά και η παραδοχή του ΔΝΤ για λάθος επιλογές στην πολιτική των μέτρων λιτότητας που υιοθετήθηκαν στην Ελλάδα.

Το βέβαιο είναι ότι με το θέμα του ενιαίου φόρου στα ακίνητα θα αντιμετωπίσει σοβαρές αντιδράσεις. Και οι πιο σοβαρές αντιδράσεις θα προέρχονται από το εσωτερικό της Ν.Δ και θα εκδηλωθούν άμεσα.