Σελίδες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κάτι σάπιο υπάρχει στη δικαιοσύνη…...




Υπάρχει κάτι πολύ σάπιο στο βασίλειο της Δικαιοσύνης, του σωφρονιστικού συστήματος και της ελληνικής αστυνομίας κι αν δεν το βρουν τότε η Ελλάδα θα πέσει αμαχητί στα χέρια φασιστών και χουντικών όπως η Χρυσή Αυγή.

Διότι δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάνονται με κόπους επικίνδυνοι κακοποιοί και από κάποια παράθυρα του συστήματος αυτοί να εξαφανίζονται.
Να μη μιλήσουμε για τον εξευτελισμό που έχει προκαλέσει ο Παλαιοκώστας, ούτε για τον βαρυποινίτη Μ. Μακρυγιάννη που την κοπάνησε
σε άδεια αν και έχει καταδικαστεί για 4 φόνους.

Επίσης, τι να πούμε για τους αποδεδειγμένα τρομοκράτες Μαζιώτη και Ρούπα που την κοπάνησαν σαν κύριοι και κυρίες και ακόμη αναζητούνται αλλά αυτοί γράφουν άρθρα και τα δημοσιεύουν σε αναρχικές ιστοσελίδες. Και τι να πούμε για τους Χριστοφοράκο και Καραβέλα που έφυγαν από την Ελλάδα ή τους… έφυγαν.

Αυτό που αποκαλύφθηκε χθες δεν έχει προηγούμενο, είναι μια απίστευτη γκάφα που προσβάλλει τη μνήμη δύο νεαρών αστυνομικών που γαζώθηκαν από τις 100 και πλέον σφαίρες αδίστακτων κακοποιών την 1η Μαρτίου του 2011 στου Ρέντη.

Έπειτα από μια ένοπλη ληστεία σε περίπτερο άνδρες της αστυνομίας κυνήγησαν τους ληστές οι οποίες τους έστησαν ενέδρα σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας άλλους δύο. Η δολοφονία είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και επί εβδομάδες κόσμος άφηνε λουλούδια στο σημείο.

Μήνες μετά οι 4 ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση πιάστηκαν και τον Οκτώβριο δικάστηκαν για τη ληστεία στο περίπτερο, αλλά όχι για τη δολοφονία των παλικαριών. Στις 2 Οκτωβρίου του 2012 γίνεται η δίκη για την ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι που είχε προηγηθεί της συμπλοκής.

Και ο ένας από τους 4, ο Γιώργος Μερζίδης, αθωώνεται και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Τότε οι φυλακές ενημερώνονται ότι έχει γίνει άρση της προφυλάκισης τους συγκεκριμένου κατηγορούμενου για το μακελειό στο Ρέντη και ζητείται να αποφυλακιστεί.

Ο αδίστακτος κακοποιός φεύγει σαν κύριος από τις φυλακές και μην το είδατε. Ποιος φταίει που δεν είδαν ότι είναι κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία; Είναι ένα… ατυχές συμβάν, μια γκάφα ή πρόκειται περί εσκεμμένης αποφυλάκισης; Αυτά θα βρεθούν αλλά κατόπιν εορτής.

Χωρίς νόημα είναι και η απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια των φυλακών και δύο υπάλληλοι. Η ουσία είναι αυτός ο δολοφόνος αυτή την ώρα γελάει με όλο το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας. Και οι συγγενείς των θυμάτων είναι εξοργισμένοι για την προσβολή στη μνήμη των παιδιών τους. Αν υπήρχε τσίπα σ’ αυτή τη χώρα αυτό και μόνο το γεγονός θα ήταν αιτία παραίτησης πολλών και κυρίως του υπουργού Δικαιοσύνης.

Διότι να κάνει ο κ. Ρουπακιώτης επαναστατική γυμναστική για τους φίλους του δικηγόρους ή να επισκέπτεται τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη είναι καλός.

Να βρει την ευθιξία αυτός ή όποιος άλλος να πάει σπίτι του, δεν έχει το θάρρος;

Να θυμίσουμε μόνο τα θύματα, έτσι για να ντραπούν ορισμένοι:

Γ. Ευαγγελινέλης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πρόωρος θάνατος του πατέρα του τον υποχρέωσε να αναζητήσει εργασία αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο. Αντί να δουλέψει στο εργοστάσιο ξυλείας στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης ο πατέρας του, προτίμησε να καταταγεί, τον Οκτώβριο του 2008, στην Ελληνική Αστυνομία. Οι φίλοι του έλεγαν ότι δεν κρατούσε τα χρήματα από τον μισθό του, αλλά τα έδινε για να συντηρήσει τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή του.

Γ. Σκυλογιάννης
Γεννήθηκε στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων και ήταν το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά ενός υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Τρικάλων. Δούλευε από μικρός ως σερβιτόρος για να βοηθήσει την οικογένειά του. Στην EΛ. ΑΣ. κατετάγη το καλοκαίρι του 2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Έμενε σε ένα δυάρι με τη 19χρονη αδερφή του και την 20χρονη φίλη του.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

La Tribune: Ο αποδυναμωμένος Σαμαράς ετοιμάζει ανασχηματισμό Οι Έλληνες πλέον έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση Σαμαρά. Και η αποδυνάμωση του κυβερνητικού σχηματισμού είναι περισσότερο από ορατή και στο εξωτερικό.

Η γαλλική εφημερίδα La Tribune σε εκτενές άρθρο της με τίτλο «Ο αποδυναμωμένος Σαμαράς ετοιμάζει ανασχηματισμό»,

κάνει λόγο για τις «ατελείωτες συζητήσεις γύρω από τον προϋπολογισμό του 2013»
που έχουν δημιουργήσει πλέον σοβαρότατες ρωγμές στην κυβέρνηση συνασπισμού.

Η σημαντική καθυστέρηση της επόμενης δόσης και τα παιχνίδια διαπραγματεύσεων που παίζονται εις βάρος της χώρας μας στο Eurogroup,
έχουν πλέον κλονίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, καθώς οι αιματηρές θυσίες που οι Έλληνες έχουν κάνει μοιάζουν να μην έχουν αντίκρυσμα.

Και ακόμα και ο ξένος Τύπος πλέον το έχει καταλάβει...

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής Ιστορίας.

Και παρά τις υποσχέσεις το μόνο που έχει δει ο ελληνικός λαός ως τώρα είναι νέα, σκληρότερα μέτρα, και ξεπούλημα ακόμα και της Υγείας μας σε γερμανικές και ισραηλινές πολυεθνικές κατ' επιταγή της Μέρκελ και του ΔΝΤ.

Η Ελλάδα χρειάζεται σκληρές διαπραγματεύσεις και όπως αφήνει να εννοηθεί καθαρά και η La Tribune, η σημερινή κυβέρνηση μοιάζει να έχει χάσει την διαπραγματευτική της δύναμη..

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ἔχετε παιδιά; Θὰ σᾶς πεθάνουμε μία ὥρα ἀρχύτερα…


ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!

Ἀποτελεῖ ἐθνικὸ ἔγκλημα ἡ ἐπιβολὴ φόρου στὶς ἑλληνικὲς οἰκογένειες ποὺ ἔχουν παιδιά! Ἔγκλημα ποὺ σκοτώνει εὐθέως τὴν χώρα καὶ τὸν λαό, μία καὶ ἐπιβάλλει ὡς τεκμήριο τὶς γεννήσεις! 200 εὐρὼ γιὰ τὸ πρῶτο παιδί, 400 εὐρὼ γιὰ τὸ δεύτερο παιδί, 700 εὐρὼ γιὰ τὸ τρίτο παιδί, πάνω ἀπὸ 1000 εὐρὼ γιὰ τὸ τέταρτο παιδὶ καὶ πάει λέγοντας!

Στὴν χώρα μας ἡ ὁποία πάσχει ἀπὸ ὑπογεννητικότητα, ἔρχεται ἡ τριμερὴς κυβέρνηση Σαμαρὰ καὶ τιμωρεῖ τὶς γεννήσεις! Ὅσο πιὸ πολλὲς γεννήσεις τόσο μεγαλύτερος φόρος!

Τὴν ἴδια ὥρα ποὺ μειώνει μισθούς, συντάξεις ἐπιδόματα, κόβει τὸ ἀφορολόγητο, αὐξάνει παράλληλά τούς φόρους στὶς οἰκογένειες ποὺ ἔχουν παιδιά!

Ἡ Κυβέρνηση Σαμαρὰ ὁδηγεῖ σὲ γενοκτονία τὸ ἑλληνικὸ ἔθνος!
Ἡ ἐπιβολὴ τεκμηρίων στὶς γεννήσεις ἰσχύει μόνο...
στὴν Κίνα ἡ ὁποία ἔχει ὑπερπληθυσμὸ ἀνεξέλεγκτο.

Γιὰ νὰ τὸν ἐλέγξει ἔχει βάλει τεκμήρια! Ἐ, αὐτὸ τὸ ἴδιο ἦρθε νὰ τὸ ἐπιβάλει μετὰ τὴν Κίνα καὶ ὁ Σαμαρὰς στὴν Ἑλλάδα!
Εἶναι ἢ δὲν εἶναι ἐθνικὸ ἔγκλημα.???????????????

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΜΙΣΘΟ 587 ευρώ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ... ΠΕΘΑΝΕΙΣ,!!!!!!

κ. ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.!!!!

Οι κύριοι της Τρόικα που κυκλοφορούν με θωρακισμένα οχήματα, που μένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, που έχουν στην διάθεσή τους στρατιές υπαλλήλων ασφαλείας και υπηρετικού προσωπικού,

που λαμβάνουν παχυλά bonus για να οδηγούν τις χώρες που συμβουλεύουν στην απόλυτη «ευημερία», δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να νοιώσουν αυτό που νοιώθει ένας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτερο μισθό των 587 ευρώ.

Να νοιώσουν αυτό που νοιώθει όταν επισκέπτεται το super market και αντικρίζει τις εξωπραγματικές τιμές στην Ελλάδα της κρίσης, όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει το ενοίκιο του, που στην χειρότερη είναι 300 ευρώ το μήνα αν μιλάμε για κάτι

«αξιοπρεπές» και όταν έρχεται η ώρα, αν είναι τυχερός, να βγει με την κοπέλα του να πιει έναν καφέ ή να πάνε για φαγητό, δηλαδή να κάνει την «σπατάλη» του μήνα και αυτή ρεφενέ.

Οι κύριοι της Τρόικας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κατανοήσουν ότι με αυτά τα χρήματα, δεν μπορείς να είσαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου προς την εφορία, προς τις τράπεζες, προς το ΤΕΒΕ, προς τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένεις.

Όμως το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να είσαι συνεπής απέναντι στον εαυτό σου, γιατί απλά δεν ζεις!!!!
Περιμένεις να... τελειώσεις!!!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κυβέρνηση Σαμαρά: Οι λόγοι του φιάσκου στο Eurogroup Ο εκτεθειμένος πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και οι πολιτικοί εταίροι του είναι υπόλογοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.!!!!!



Λένε ότι ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Αυτές οι προθέσεις οδήγησαν και τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στην αποτυχία του τελευταίου Eurogroup,

στη 48ωρη δυσφορία που έχει επηρρεάσει ολόκληρη την κοινωνία και στην αγωνία εν όψει της νέας συνεδρίασης, τη Δευτέρα. 

Κάποιοι έσπευσαν μέσα στην κυβέρνηση να κάνουν πλάκα ότι έφταιγαν οι προλήψεις του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα κι άρχισαν να διατυπώνουν αστεία πλατείας και καφενείου για την κόντρα του ΔΝΤ με τους Γερμανούς.

Η πολιτική ωστόσο προϋποθέτει σοβαρότητα την οποία κάποιοι στο κυβερνητικό επιτελείο δεν διαθέτουν γι’ αυτό κι έχουν κάνει μεταστροφή 180 μοιρών συγκριτικώς με τις θέσεις και τα επιχειρήματα που διετύπωναν πέρυσι, την ίδια εποχή.

Το μείζον πρόβλημα της ελληνικής πλευράς είναι η αξιοπιστία, κάτι το οποίο έχουν διαπιστώσει και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Στελέχη της κυβέρνησης άλλα δηλώνουν, άλλα εννοούν κι άλλα πράττουν. Και η ασυνέπεια αυτή δεν διαπιστώνεται μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.

Προμελετημένο έγκλημα

Ο κ. Σαμαράς και οι κυβερνητικοί εταίροι του θα έπρεπε να έχουν πει εξαρχής την αλήθεια στον ελληνικό λαό για το στυγνό εκβιασμό των Γερμανών, την αδυναμία τους να εκφράσουν αντεπιχειρήματα, αλλά και την ανυπαρξία εναλλακτικού “Plan B” για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Δέχθηκαν τα πάντα χωρίς αντίσταση και τώρα επιδιώκουν σε πλήρη συντονισμό με «καθεστωτικά» Μέσα να παρουσιάζουν σαν θρίλερ ένα προμελετημένο έγκλημα.

Ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός και αντιδραστικός πρωθυπουργός ηγείται μιας τρικομματικής κυβέρνησης που ενταφιάζει με το «Μνημόνιο 3» κεκτημένα που κερδήθηκαν με λαϊκούς αγώνες και αίμα.

Οι κ.κ. Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης θα καταγραφούν στη νεώτερη ιστορία ως οι πολιτικοί που πήγαν σε Eurogroup με «προειλημμένη» απόφαση κι όχι μόνο δεν πήραν τίποτε αλλά δεν στάθηκαν ούτε στο απαιτούμενο πατριωτικό ύψος, καταγγέλοντας την ανεντιμότητα της καγκελαρίου κ. Άνγκελας Μέρκελ και όσων κερδίζουν από την παράφρονα πολιτική της.

Πώς γίνεται το ξεπούλημα

Για να μην ξεχνιόμαστε, η αποτυχία του Eurogroup αποτελεί πολιτική τραγωδία για τον κ. Σαμαρά των προεκλογικών «18 σημείων». Το πρόσωπο που φιλοδοξούσε να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, βρέθηκε στο μέσο διασταυρούμενων… συμφερόντων κι εκτέθηκε μια φορά ακόμα.

Αντί να επιτύχει το στόχο, προκαλεί καταστροφές:
Βάζει την υπογραφή του στη δραματική συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους. Θεσμοί όπως είναι η Παιδεία, η Υγεία και η Κοινωνική Ασφάλιση αποδομούνται.

Ειδικά τον τομέα της Υγείας, το έχουμε γράψει επανειλημμένως, η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει την προκλητική και αντεθνική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου παραδίδοντας τα πάντα σε ξένα πολυεθνικά συμφέροντα και σε ισραηλινά επιχειρηματικά σχήματα αμφιβόλου σοβαρότητας.
Απορρυθμίζει την αγορά εργασίας διαμορφώνοντας συνθήκες σκλαβιάς, ανομίας και κανιβαλισμού.

Η κυβέρνηση Σαμαρά προωθεί ως τρόπο ανάπτυξης το ασιατικό μοντέλο, όπου οι εργάτες θα δουλεύουν χωρίς δικαιώματα και κεκτημένα αλλά μόνο για τα προς το ζην ενώ οι συνταξιοδοτούμενοι δεν θα απολαμβάνουν τη σύνταξη ως καρπό κόπων μιας ολόκληρης ζωής.

Περιορίζει δραματικά την εθνική κυριαρχία επιτρέποντας σε αμφιβόλου πολιτικής ηθικής, επάρκειας και ακεραιότητας ξένους επιτρόπους να ελέγχουν την τήρηση του Μνημονίου!

Εκποιεί προκλητικά τον εθνικό πλούτο

Την ίδια στιγμή, η (υποτιθέμενα εθνοσωτήρια) τρικομματική κυβέρνηση εκποιεί τον εθνικό πλούτο με το πρόσχημα της απαιτούμενης δόσης. Η περίπτωση του ΟΠΑΠ ή του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό είναι χαρακτηριστικές.

Όποια ΜΜΕ κι αν επιστρατεύσει η κυβέρνηση για να δείξει, δήθεν, πόσο σκληρό αγώνα κάνει για να πάρει τη δόση είναι υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό.

Διασύρει τη χώρα με την αναξιοπιστία της.

Βάζει στόχους τους οποίους διαφημίζει εφικτούς και καταλήγει σε αδιέξοδα, όπως το τελευταίο Eurogroup.

Όσες φορές η ηγεσία της τρικομματικής κυβέρνησης ζητεί την ανοχή της κοινωνίας αποτυγχάνει στους στόχους της, ενώ στη συνέχεια αναζητεί σε ποιον τρίτο θα χρεώσει την αναποτελεσματικότητά της.

Ο κ. Σαμαράς είναι εκτεθειμένος όσο ποτέ. Έδωσε τα πάντα και δεν πέτυχε το παραμικρό στο Eurogroup επειδή υπάρχει ασυμφωνία συμφερόντων.
Μετέβη στις Βρυξέλλες και ανέχεται να του συμπεριφέρονται μερικοί από τους «εταίρους» σαν να είναι ο πτωχός συγγενής της Ε.Ε.

Αναγκάστηκε ν’ αλλάξει το πρόγραμμα επισκέψεων που είχε (σ.σ. βλέπε Κατάρ) χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση στο λαό με ένα σαφές και αξιοπρεπές διάγγελμα.

Πόσος καιρός χρειάζεται για να σοβαρευτεί ο κ. πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του;

Η κοινωνία δεν χρειάζεται πλασιέ ξένων συμφερόντων που θα ξεσκίσουν τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας σαν όρνια.
Χρειάζεται ηγέτες που θα αναλάβουν ευθύνες, θα εκτιμήσουν το πολιτικό κόστος και θα πουν την αλήθεια στο λαό πριν ακόμα πάνε στο σπίτι τους.!!!!!!!!!!

ICH BIN EIN BERLINER για την Πορτογαλία με υπότιτλους.!!!!!!!!!!!!!

Το βίντεο-κόλαφος που απαγορεύτηκε στο Βερολίνο!!!

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από την Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες, με τους Πορτογάλους να διαμαρτύρονται για τη γερμανική οικονομική πολιτική που τους έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση.

Η αλήθεια όμως πονάει τους Γερμανούς και γι' αυτό η προβολή του απαγορεύτηκε στη Γερμανία. Το βίντεο με τίτλο «Ich Bin Ein Berliner» ετοίμασαν δύο Πορτογάλοι ακτιβιστές με στόχο να αποδείξουν στους Βερολινέζους ότι ο λαός τους εν καιρώ μνημονίων δεν είναι τεμπέλης και αξίζει αλληλεγγύη.

Στο βίντεο, που έχει ως τίτλο τη διάσημη ρήση του Κένεντι από το 1963, οι παραγωγοί προσπαθούν με περιγραφικό τρόπο να καταρρίψουν τους μύθους, απόρροια προκαταλήψεων, που ενστερνίζονται αρκετοί Γερμανοί και άλλοι πολίτες της Ευρ'ωπης για την Πορτογαλία. Μάλιστα οι ομοιότητες με τις προκαταλήψεις που ισχύουν και σχετικά με τους Έλληνες είναι εντυπωσιακές.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να αποδειχθεί ότι δεν ισχύει ότι δεν δουλεύουν πολύ, δεν πληρώνουν τους φόρους τους, δεν προσπαθούν αρκετά να φτιάξουν την οικονομία τους και ότι κάθονται και κάνουν πάρτι συνεχώς.!!






Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Γερμανοὶ στρατιῶτες στὰ σύνορα Τουρκίας-Συρίας..??


Γ.Θ.: Στὸ ἴδιο ἔργο θεατές... Ἐπὶ χίτλερ ὑπῆρξαν φίλοι καὶ ἀπὸ ὅ,τι φαίνεται, ἡ φιλία τους ἄντεξε στὸ χρόνο....

Βεβαίως ὑπάρχει καὶ κάτι ἄλλο, ποὺ τοὺς ἐνώνει. Ἐμεῖς. Εἴμαστε ὁ κοινὸς ἐχθρός τους...

Δεῖτε τὴν φωτὸ στὸ τέλος τοῦ ἄρθρου, ἔτσι γιὰ νὰ μὴν ξεχνιόμαστε...

Μεγάλο ἐνδιαφέρον γιὰ τὴν ἀσφάλεια τῆς Τουρκίας δείχνει ἡ Γερμανία.!

Τόσο ποὺ Γερμανοὶ στρατιῶτες ἑτοιμάζονται νὰ πᾶνε στὰ σύνορα μὲ τὴ Συρία.
Οἱ σχέσεις Βερολίνου- Ἄγκυρας εἶναι πιὰ κάτι παραπάνω ἀπὸ θερμὲς καὶ σ΄ αὐτὸ ἔχει συμβάλει τὰ μέγιστα τὸ χρῆμα ποὺ πάντα συγκινεῖ τοὺς Γερμανοὺς ,ὅπως ὅλοι γνωρίζουμε πιὰ καλά.
Ἡ οἰκονομικὲς σχέσεις τῶν Τούρκων μὲ τοὺς Γερμανοὺς καὶ σὲ ἐπίπεδο ἐξοπλισμῶν πιὰ εἶναι στενές.
Σύμφωνα μὲ δημοσίευμα στὸ DeutscheWelle, ἡ Τουρκία θὰ ζητήσει τὴ βοήθεια του ΝΑΤΟ για τὴν ἐγκαθίδρυση ἑνὸς συστήματος ἀεράμυνας καὶ οἱ γερμανικὲς μονάδες μπορεὶ νὰ συμμετάσχουν.


Ἐκτὸς ἀπὸ τὶς ἐτήσιες ἀσκήσεις στὴν...
Κρήτη, ἡ ἐξωτερικὴ ἐγκατάσταση τῶν γερμανικῶν μονάδων δὲν εἶναι μέρος τῆς γερμανικῆς ἀτζέντας.

Αὐτὸ ὅπως δείχνουν τὰ πράγματα μᾶλλον σύντομα θὰ ἀλλάξει.
Τὸν Φεβρουάριο, ὁ Γερμανὸς Ὑπουργὸς Ἄμυνας Τόμας ντὲ Μεζιὲρ ἀνακοίνωσε ὅτι οἱ μονάδες Patriot τῆς Bundeswehr ἐνδιαφέρονταν νὰ συμμετάσχουν στὸ σύστημα ἀντιπυραυλικῆς ἄμυνας τοῦ ΝΑΤΟ.
Τὸ Ὑπουργεῖο Ἐθνικῆς Ἄμυνας στὸ Βερολίνο, δήλωσε ὅτι το ΝΑΤΟ δεν ἔχει ἀκόμη ἀποφασίσει σχετικὰ μὲ τὴν αἴτηση τῆς Γερμανίας καὶ ἡ ἀπόφαση δὲν ἀναμένεται μέχρι τὸ 2013.

Εἶναι πιθανό, Γερμανοὶ στρατιῶτες νὰ σταλοῦν ἀπὸ τοὺς στρατῶνες στὸ βόρειο τμῆμα τῆς Γερμανίας στὰ τοῦρκο-συριακὰ σύνορα.
Ἡ κυβέρνηση τῆς Ἄγκυρας ἔχει πρόσφατα ἐκφράσει τὸ ἐνδιαφέρον τῆς για ἕνα σύστημα ἀεράμυνας καί, σύμφωνα μὲ τὴν γερμανικὴ ἐφημερίδα «Suddeutsche Zeitung», θὰ κάνει τὴν ἐπίσημη αἴτηση τῆς σήμερα.
Μία τέτοια ἐξέλιξη θὰ "χρησιμεῦε πρὸς τὴν προστασία" τῆς Τουρκίας, δήλωσε ὁ ντὲ Μεζιέρ.

Ὡστόσο, γράφει τὸ Γερμανικὸ πρακτορεῖο, ὑπάρχει ἔτσι ὁ κίνδυνος ἡ Γερμανία νὰ ἐμπλακεῖ στὸν ἐμφύλιο πόλεμο τῆς Συρίας.!!!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΛΙΣΤΑ-ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ...ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Μπροστά σε αυτά που έρχονται, η ''Λίστα Λαγκάρντ'' θα είναι... ανέκδοτο

Ο υπερατλαντικός ''Θείος Σαμ'' θα ''βοηθήσει'' την χώρα και τον λαό της, να βρουν τον... δρόμο τους προς τις... ''λίστες των ληστών'', επειδή οι ''μικρές'', παλαιές, ανώδυνες αλα Λαγκάρντ, ''χάνονται'' σε γραφεία επίορκων εξευτελισμένων υπουργών και λοιπών ''λαμόγιων'' του σάπιου κράτους.

'Ερευνες σε offShore ανά την υφήλιο, ''ξέπλυμα μαύρου χρήματος'', καταθέσεις και διαχρονικές...
μίζες από αμερικάνικες εταιρίες, βασικά αμυντικού- στρατιωτικού και ιατρικού ενδιαφέροντος.

Ο ''Θείος Σαμ'' αποφάσισε ν' ασχοληθεί επίσημα (με τις οικονομικές παρανομίες ανεπίσημα, ασχολείται χρόνια) με την χώρα της διαφθοράς, παρανομίας-κρατικής απάτης, φοροδιαφυγής και το ''μαύρο χρήμα'' στα ''κόμματα εξουσίας'' από φοροδιαφεύγοντες εφοπλιστές-
μεγαλοεπιχειρηματίες και λοιπούς.

Με τα αδήλωτα -στην Ελλάδα- ακίνητα (Ελλήνων) πολιτικών στις ΗΠΑ (αγορασμένα και μέσω offShore) και τις αδήλωτες (στην Ελλάδα) καταθέσεις τους σε αμερικάνικες Τράπεζες κ.ά.

Σύντομα πολιτικοί (ενεργοί, ενεργούμενοι ή μη, πρώην) ''υπεράνω υποψίας'' (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), μιντιάρχες- δημοσιογράφοι, Δικαστικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες κ.ά. στην Ελλάδα ή θα αλλάξουν όνομα ή χώρα, φεύγοντας νύχτα.

Η έρευνα έγινε, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες συμμετέχουν με τους φόρους τους στα δάνεια που χορηγεί το ΔΝΤ. Πρόσφατο δείγμα η (αμερικάνικη) ενασχόληση με τον ''Γιάννο τον λεβέντη'', τον πρώην υπουργό 'Αμυνας.!!!!!!!!

Επίτροπος στα υπουργεία, απολύσεις στο δημόσιο και νέοι γενικοί φόροι.!!!

Συναγερμός έχει σημάνει στα υπουργεία και στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς στις 12 το μεσημέρι παραδόθηκαν από τον Γιάννη Στουρνάρα οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τη ρήτρα αυτόματης επιβολής ποινών αν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι που προβλέπονται από την ψήφιση των πρόσφατων μέτρων.


Αν επί δύο τρίμηνα δεν εκπληρωθούν οι στόχοι από... κάποιο υπουργείο αυτομάτως τοποθετείται επίτροπος- ο οποίος θα είναι Έλληνας – από το υπουργείο Οικονομικών στο συγκεκριμένο υπουργείο.


Αν επί δύο επίσης τρίμηνα δεν εκπληρώνονται οι στόχοι στους δήμους αυτομάτως μπαίνουν νέοι φόροι στους πολίτες.
Αν οι διοικητές ΔΕΚΟ δεν πιάσουν στους στόχους αυτομάτως τους κόβεται ο μισθός.
Αν δεν επιτευχθεί ο στόχος των εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις θα λαμβάνονται μέτρα.


Κατ’ ουσίαν όταν χάνονται οι στόχοι του Μνημονίου σε πρώτη φάση θα επιβάλλονται απολύσεις και νέοι φόροι, ενώ εν συνεχεία θεωρείται βέβαιο ότι θα απαιτηθούν και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.


Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου εστάλησαν από το υπουργείο Οικονομικών στην τρόικα την Πέμπτη και επιστράφηκαν με διορθώσεις σε αυτό χθες. Το απόγευμα θα υπογραφούν και αύριο θα κατατεθούν στη Βουλή προκειμένου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να μεταβεί στο κρίσιμο Eurogroup της Τρίτης χωρίς εκκρεμότητες, σε μια προσπάθεια να εκταμιευτεί η δόση.


Τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση συμφώνησαν να υπάρξουν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με πρόσχημα την έλλειψη χρόνου, κατ΄ ουσίαν όμως για να αποφευχθεί συζήτηση και ψηφοφορία στη βουλή ,το αποτέλεσμα της οποίας δεν ήταν καθόλου δεδομένο.


Στα κόμματα έχει ήδη σημάνει συναγερμός προκειμένου να συμφωνήσουν με τις παρατηρήσεις της τρόικα στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία θα υπογραφεί το απόγευμα από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.!!!!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.!!!!!!!!!!

Το πολιτικό έγκλημα που γίνεται από τους «σωτήρες» του έθνους είναι άνευ προηγουμένου.
Πρόκειται για εν ψυχρώ ληστεία στα χρήματα των ασφαλισμένων που οδηγεί στην διάλυσή τους και στην απόλυτη φτωχοποίηση του λαού.!!!!!!!!!!!!!

Ακόμη και τα εναπομείναντα υγιή ταμεία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΤΣΑΥ των δημοσιογράφων δηλαδή και των γιατρών, έχουν μπει μέσα στο καζάνι όπου συντελείται η κλοπή τους! Ο μόνος φορέας που προς το παρόν έχει γλιτώσει είναι ο ΕΟΔΕΑΠ,

οι δημοσιογράφοι δηλαδή των ημερησίων εφημερίδων αλλά και από αυτούς κόβεται με απόφαση Στουρνάρα το «αγγελιόσημο» με αποτέλεσμα και αυτό το ταμείο να συρθεί στην βεβαία πτώχευση.


Οι πολιτικοί ηγέτες που δήθεν νοιάζονται για το ασφαλιστικό ενεργούν με χειρουργική μέθοδο για την διάλυση των ταμείων. Προφανώς με σχέδιο υπαγορευμένο από την τρόικα και τους τοκογλύφους.

Πρώτα το PSI με τις υπογραφές του Βενιζέλου, Σαμαρά, Παπαδήμου αλλά και τη συνέργεια Προβόπουλου έγινε πλιάτσικο στα αποθεματικά των ταμείων, με συνέπεια να κουτσουρέψει τεράστια ποσά από τα περιουσιακά στοιχεία τους.

Τώρα, η βιαία εισαγωγή των ελάχιστων υγειών ταμείων στον ΕΟΠΥΥ ισοδυναμεί με σφαγή των τελευταίων αποθεματικών τους!

Ο ΕΟΠΥΥ του Λοβέρδου που αναρωτιόταν γιατί οι συνταξιούχοι ζουν πολλά χρόνια και δεν πεθαίνουν κιόλας, είναι το σύστημα που θα αποτελειώσει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία!

Θα αρπάξει τις τελευταίες αποταμιεύσεις των ταμείων και θα παραδώσει τους Έλληνες εξαθλιωμένους στις διαθέσεις των τοκογλύφων.

Περιμένετε και θα δείτε πώς οι Έλληνες θα μείνουν χωρίς ασφάλεια, χωρίς σπίτια, χωρίς σεντ τσακιστό!
Κάτι ξέρει ο Σαμαρά όταν λέει «πάση θυσία να παραμείνουμε στο ευρώ»!!!!!!!!!!!!!
Να παραμείνουμε για να μας γδύσουν εντελώς οι δανειστές.!!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΣΗ «ΜΑΜΟΥΘ» ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.???

«Κλειδώνουν» τα 44 δισ. προς την Αθήνα - Αυστηρότερο μηχανισμό ελέγχου ζητούν οι Γερμανοί – Σενάρια και για υπερ – επίτροπο - Βεβαιότητα Σαμαρά για την εκταμίευση της ενισχυμένης δόσης

Πυρετώδεις διεργασίες συντελούνται τις τελευταίες ώρες προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.


Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προσανατολίζονται στη λύση της «συγχώνευσης» των δόσεων που διεκδικεί η Ελλάδα σε μία «δόση - μαμούθ», άνω των 44 δισ. ευρώ. Τη συγκεκριμένη λύση προωθεί η Γερμανία, συνεπικουρούμενη από τη Γαλλία που πιέζει όλο και περισσότερο για λύση στο ελληνικό ζήτημα φοβούμενη επιδείνωση της κρίσης στην Ευρώπη.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξεκαθάρισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση «εξετάζει την καταβολή και των τριών δόσεων προς την Ελλάδα», υπονοώντας τη δόση του Σεπτεμβρίου που δεν έχει ακόμα «απελευθερωθεί», την επίμαχη δόση των 31,3 δισ. ευρώ του β΄ τριμήνου που έπρεπε να εκταμιευθεί προ της 16ης Νοεμβρίου, καθώς και τη δόση του Δεκεμβρίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό θα γίνει με το… αζημίωτο, καθώς το Βερολίνο πιέζει για αυστηρότερη εποπτεία της ελληνικής οικονομίας.


Πληροφορίες από το Βερολίνο κάνουν λόγο για απαίτηση των Γερμανών να διορισθεί στην Ελλάδα ένας υπερ-Επίτροπος, με αποτέλεσμα η Ελλάδα, να χάσει ακόμη και την κατ’ επίφαση άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας.


Από την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως πρέπει να δοθεί άμεσα λύση.

«Η Ελλάδα έκανε όλες τις προσπάθειες που έπρεπε και δεν μπορεί να κάνει περισσότερα», σημειώνοντας παράλληλα πως αυτό που αναζητούν οι εταίροι μας είναι ουσιαστικά ένα ... «παραθυράκι» για να περάσουν ακόμα και το σκόπελο της έγκρισης της δόσης, να μην χρειαστεί δηλαδή να περάσουν από τα κοινοβούλια όλων των χωρών.

Σαμαράς: Γυρίζω πιο αισιόδοξος
Την αισιοδοξία του για τις αποφάσεις σχετικά με τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ εξέφρασε από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η δόση του δανείου αναμένεται να εκταμιευτεί κανονικά και μάλιστα τα χρήματα θα είναι περισσότερα.

Μετά τις επαφές που είχε με τους κκ Μπαρόζο και Ρομπάι, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «η Ελλάδα διεκδικεί και το παραπάνω», ενώ σε σχέση με την εποπτεία, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου διαβεβαίωναν ότι το θέμα μεταφοράς του ειδικού λογαριασμού, όπου κατατίθενται τα χρήματα των δόσεων, εκτός Ελλάδας δεν υφίσταται.

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμα ότι είμαστε στο επόμενο στάδιο, στην αναζήτηση πόρων για την ανάπτυξη, τονίζοντας ότι δίνουμε αγώνα για να αποφύγουμε όσο είναι δυνατό τις μεγάλες περικοπές που ετοιμάζονται για όλα τα παλαιότερα μέλη της Ένωσης.

«Γυρίζω στην Ελλάδα ακόμα πιο αισιόδοξος για την επόμενη μέρα» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
O Πρωθυπουργός την Πέμπτη θα μεταβεί στην Μάλτα για να πάρει μέρος σε εκδήλωση του ΕΛΚ στην οποία είναι προσκεκλημένοι και αρκετοί ευρωπαίοι ηγέτες.
Στις 20 Νοεμβρίου οι αποφάσεις

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν πως μέχρι τέλος του μήνα η δόση θα έχει εκταμιευθεί, καθώς θα έχει προηγηθεί και το Eurogroup της 20ης Νοεμβρίου.

«Αγκάθι» ωστόσο για την εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 20ης Νοεμβρίου παραμένει η διαφωνία μεταξύ Ευρωζώνης και ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους.


Υπενθυμίζεται ότι το ΔΝΤ πιέζει για ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ενώ αντίθετα η Ευρώπη προς το παρόν αποφεύγει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μπορεί να είναι τόσο ξεφτιλισμένοι οι Ευρωπαίοι.????

Εν μέσω εντάσεων και πρωτοφανούς φθοράς το Ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε το πακέτο των πρόσθετων μέτρων που απαιτούσαν δανειστές και εταίροι προκειμένου να συνεχίσουν την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της χώρας και να διατηρήσουν τη θέση της στην ευρωζώνη.

Η απαίτηση και η συνοδεύουσα αυτήν προσαρμογή - δημοσιονομική και μεταρρυθμιστική - σκληρή όσο καμία άλλη και μοναδική στον κόσμο, προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο φθορές στην κυβέρνηση και στα κόμματα που την στηρίζουν.


Συνολικά επίσης το ελληνικό πολιτικό σύστημα εδέχθη πίεση εξουθενωτική και απολύτως διαβρωτική.
Ωστόσο παρά τις φθορές οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση σήκωσαν το κόστος και ανέλαβαν την ευθύνη να προχωρήσουν. Και το έπραξαν με την προσδοκία μιας συνολικής λύσης του ελληνικού προβλήματος.

Αυτή ήταν άλλωστε και η υπόσχεση της κυρίας Μέρκελ και των ιθυνόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικά η γερμανίδα καγκελάριος ήλθε επί τούτου στην Αθήνα προκειμένου να ενισχύσει τον κ. Σαμαρά προς την κατεύθυνση υπερψήφισης των μέτρων.

Όλοι θυμούνται τις προτροπές των γερμανών και άλλων ευρωπαίων πολιτικών να προχωρήσουμε πρώτα ώστε να απολαύσουμε στη συνέχεια έμπρακτη συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια.

Και όντως το δέλεαρ δεν είναι αμελητέο. Βάσει της συμφωνίας του περασμένου Μαρτίου η «πειθαρχική» Ελλάδα έχει να λαμβάνει αρκετά.

Και συγκεκριμένα τη μεγάλη δόση του Οκτωβρίου των 31,3 δισ. ευρώ, την ουδέποτε εισπραχθείσα δόση του Σεπτεμβρίου ύψους 5 δισ. ευρώ και εκείνη του προσεχούς Δεκεμβρίου ύψους 8,3δισ. ευρώ.

Δηλαδή συνολικά κοντά στα 45 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 25 για δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, 4 δισ. για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους στον ιδιωτικό τομέα και τα υπόλοιπα για την χρηματοδότηση υποχρεώσεων της χώρας.

Επιπλέον η συμφωνία προέβλεπε και ελευθέρωση εντόκων γραμματίων ύψους 6 δισ. ευρώ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας. Ακόμη, η ελληνική πλευρά εξασφάλισε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης των μέτρων την επιμήκυνση επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων κατά δύο έτη,

από το 2014 στο 2016 και ρυθμίσεις που θα οδηγούσαν στη βιωσιμότητα του χρέους και θα απάλλασσαν την Ελλάδα από την ανασφάλεια της επιστροφής στη δραχμή.

Αυτό είναι το συμφωνημένο αντάλλαγμα των μέτρων που ελήφθησαν την Τετάρτη.

Από την επομένη ωστόσο της ψήφισης των μέτρων οι εμπλεκόμενοι στην διευθέτηση του ελληνικού προβλήματος άρχισαν τα κόλπα.

Ο Σόιμπλε μετέδωσε τις πρώτες αμφιβολίες για το χρόνο καταβολής της δόσης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επίσης φανέρωσε την πίεση στο ζήτημα του χρέους.

Ως γνωστόν το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών χρησιμοποίησε τις εκθέσεις του Ταμείου για να επιτύχει το κούρεμα των ιδιωτών την περασμένη άνοιξη. Και τώρα το Ταμείο επιστρέφει τα ίσα.

Επειδή δεν θέλει να συνεχίσει να πληρώνει άλλο την Ελλάδα αναδεικνύει το βάρος του χρέους ώστε να επιτύχει αυτό πια το κούρεμα του επίσημου χρέους που θα επιβαρύνει τα ευρωπαϊκά κράτη και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η αντιπαράθεση των δύο μερών είναι εμφανής διά γυμνού οφθαλμού και ήδη χρησιμοποιείται ως βάση αμφισβήτησης της Ελλάδας. Πιθανώς δε να αποτελέσει και ευκαιρία υπαναχωρήσεων από την πλευρά τους.

Η ελληνική πολιτική ηγεσία πρέπει να είναι προετοιμασμένη γι' αυτό το ενδεχόμενο, για μια προσχηματική κωλυσιεργία από την μεριά των εταίρων και των δανειστών.

Όπως είναι φανερό κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Αν ο κ. Σαμαράς διαπιστώσει τέτοιες διαθέσεις πρέπει να αντιδράσει πάραυτα. Και να απαιτήσει ταχεία απόδοση των υπεσχημένων.

Η ελληνική πολιτική και η ελληνική κοινωνία δεν μάτωσαν για να δεχθούν τέτοιες εξευτελιστικές συμπεριφορές και στάσεις.

 Αν επιχειρήσουν τέτοια προσβολή του αισθήματος του λαού δεν υπάρχει παρά ένας δρόμος, αυτός της οικειοθελούς αποχώρησης και αυτόματης ανατίναξης της ευρωζώνης. Οι ευρωπαίοι δεν μπορούν να παίζουν άλλο με τον ελληνικό λαό. Τελεία και παύλα...!!!!!!!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!!

Εχθροί της πατρίδος και του λαού όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο 3 - «Βράζει» η κοινωνία που αγωνία για το μέλλον.


Με 153 ψήφους «υπέρ» έναντι 128 «κατά» και 18 «παρών», υπερψηφίστηκαν τα μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων.

Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν με την ψήφο τους την πληβοποίηση του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση Σαμαρά με τον εντολοδόχο τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, έβαλε το δικό της λιθαράκι στην καταστροφή ενός ολόκληρου Έθνους, θυσιάζοντας στο βωμό της τρόικας χιλιάδες ζωές Ελλήνων.

Η 8η Νοεμβρίου είναι μια διαφορετική μέρα για την Ελλάδα. Η πραγματικότητα που μας επιφυλάσσει το Μνημόνιο 3 δεν μοιάζει με εφιαλτικό σενάριο. Είναι εφιάλτης.

 Η «Μεγάλη Τετάρτη» για την Ελλάδα θα μείνει στην ιστορία, όπως και οι βουλευτές που είπαν «ναι» στο κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο και συνέβαλαν με την ψήφο τους στην καταδίκη και υποδούλωση της χώρας στους δανειστές.!!

 Οι λέξεις ενδεχομένως να ακούγονται «βαριές» και υπερβολικές. Όταν όμως το μεγάλο ερώτημα που ακούγεται από το στόμα των Ελλήνων είναι «πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας», τότε το μόνο που μπορείς να πεις για τους βουλευτές που υπερψήφισαν τα μέτρα είναι «προδότες» και δωσίλογοι».!!

Εχθροί της Πατρίδος και του λαού, που μέσα σε λίγους μήνες θα δει την ζωή του να αλλάζει δραματικά και το επίπεδο ζωής του να φτάνει στα επίπεδα χωρών του τρίτου κόσμου.

Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

H σημερινή ημέρα θα καταγραφεί στην ιστορία μας ως η ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ της Ελλάδος.!!!!!!!

Τα πολύ σκληρά μέτρα, που μας επέβαλε η Τρόϊκα, δηλ οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύγχρονοι κατακτητές μας, θα δώσουν στη Χώρα μας την χαριστική βολή!!!!!

Από αύριο «θα κλάψει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα» για να θυμηθούμε την γνωστή λαϊκή ρήση.

Στο σημείο αυτό οδήγησε τη Χώρα ή άφρων πολιτική του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου με την παροιμιώδη προτροπή «Τσοβόλα, δώστα όλα!» την οποία συνέχισαν όλες οι μετά ταύτα Κυβερνήσεις, πράσινες ......
και την οποία ολοκλήρωσε ο νεώτερος της δυναστείας των Παπανδρέου, ο κ. Γεώργιος Παπαν-δρέου, γνωστός ως ΓΑΠ, ο οποίος προ των εκλογών συζητούσε με τον τότε Πρόεδρο του Δ.Ν.Τ. κ. Στρός Κάνν περί της υπαγωγής της Χώρας μας στο όργανο αυτό.

ένα οικονομικό όργανο, το οποίο ρουφάει το αίμα των Χωρών στις οποίες προσκαλείται για να δώσει βοήθεια! Η θεωρία περί Τιτανικού του τότε Υπουργού επί των Οικονομικών κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου ήταν για να μας προϊδεάσει!

Να λοιπόν, ότι η θεωρία εκείνη βρίσκει την επαλήθευσή της σήμερα! Οι Βουλευτές μας ψηφίζουν σήμερα ένα Νομοσχέδιο, το οποίον αποτελείται από 450 σελίδες Α4 περίπου (250 το κείμενο καί 200 περίπου η Εισηγητική Έκθεση), τις οποίες ασφαλώς οι περισσότεροι δεν θα έχουν κάν αναγνώσει!

  Η νέα ξενική ΚΑΤΟΧΗ επικυρώνεται σήμερα με απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Τα προεκλογικά «δεν θα…., δεν θα ……, δεν θα…..» του κ. Αντ. Σαμαρά, έγιναν «Ναι, σε όλα!» Ίσως να ήταν αναγκαίο αυτό! Ίσως να μην υπήρχε κάποια άλλη λύση, πριν φθάσουμε στη χρεωκοπία της Χώρας!
Αλλά να μην ακουσθεί έστω και ένα ΟΧΙ, έτσι για τα μάτια, που λέμε;».

Άντε λοιπόν, καλή σκλαβιά, στο Κεφάλαιο, που δεν θίγεται, στους νεόπλουτους του ΠΑΣΟΚ,

από τους οποίους ένας και μόνον βρίσκεται υπόδικος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τους άλλους εκάλυψεν αποτελεσματικά,

ο Υπουργός-νεκροθάφτης της Ελλάδος κ. Γεώργ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν θυμάται πού έβαλε ή σε ποιόν έδωσε την λίστα Λαγκάρντ!!!!!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συγκλονιστικό: Δεῖτε δημοσίευμα «Ἑλληνικῆς» ἐφημερίδας τῆς Γερμανικῆς κατοχῆς! Ὑποτέλεια τότε, ὑποτέλεια καί τώρα.!!!

Τό παρακάτω δημοσίευμα ἀποδεικνύει ὅτι ἡ νοοτροπία τῶν ἐγχώριων παπαγάλων-διαμορφοτῶν τῆς κοινῆς γνώμης, ὅσα χρόνια καί ἄν περάσουν δέ πρόκειται νά ἀλλάξει…

Εἶναι λίγο ἀνατριχιαστικό, ἀλλά πραγματικά ἀξίζει νά τό διαβάσετε. Εἶναι ἕνα ἀπόκομμα ἀπό ἐφημερίδα τή περίοδο τῆς Κατοχῆς. Τῆς Γερμανικῆς Κατοχῆς.

Καί ἡ ἐφημερίδα ἦταν ἑλληνική(;;;).

Διαβάστε λοιπόν τί ἔγραφαν γιά τούς Γερμανούς κατακτητές, μέ τί ἐπιχειρήματα καλοῦσαν τό κόσμο νά «συνεργαστεῖ» καί θά καταλάβετε γιατί χαρακτηρίζεται «ἀνατριχιαστικό».

Γιατί ἄν ψάξουμε σέ σημερινές ἐφημερίδες θά βροῦμε ἀνάλογα δημοσιεύματα!
Ὑποτέλεια τότε, ὑποτέλεια καί τώρα! Ἁπλά στή σημερινή ἐποχή ὁ Ἕλληνας διαθέτει καί μία στοιχειώδη ἐλευθερία (τουλάχιστον ἔτσι θέλουν νά νομίζουμε οἱ γνωστοί – ἄγνωστοι)…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ....

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δὲν γίνεται νὰ σβήσει ἡ Ἑλλάδα.!!!!!!!!!!!!

Γκρεμίστε ὅλη τὴν Ἑλλάδα σὲ βάθος 100 μέτρων. Ἀδειάστε ὅλα τὰ μουσεῖα σας, ἀπὸ ὅλον τὸν κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τί Ἑλληνικὸ ἀπὸ ὅλο τὸν πλανήτη... Ἔπειτα σβῆστε τὴν Ἑλληνικὴ γλώσσα ἀπὸ παντοῦ.
Ἀπὸ τὴν ἰατρική σας, τὴν φαρμακευτική σας, τὰ μαθηματικά σας (γεωμετρία, ἄλγεβρα), ἀπὸ τὴν φυσικὴ, τὴν χημεία, τὴν ἀστρονομική, τὴν πολιτική, τὴν καθημερινότητά σας.

Διαγράψτε τὰ μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχῆμα, κάντε τὸ τρίγωνο-ὀκτάγωνο, τὴν εὐθεία-καμπύλη, σβῆστε τὴν γεωμετρία ἀπὸ τὰ κτίρια σας, τοὺς δρόμους σας, τὰ παιχνίδια σας, τὰ ἁμάξια σας,

σβῆστε τὴν ὀνομασία κάθε ἀσθένειας καὶ κάθε φαρμάκου, διαγράψτε τὴν δημοκρατία καὶ τὴν πολιτική, διαγράψτε τὴν βαρύτητα καὶ φέρτε τὸ πάνω κάτω, ἀλλάξτε τοὺς δορυφόρους σας νὰ ἔχουν τετράγωνη τροχιά,

ἀλλάξτε ὅλα τὰ βιβλία σᾶς (γιατί παντοῦ θὰ ὑπάρχει καὶ ἔστω μία ἑλληνικὴ λέξη), σβῆστε ἀπὸ τὴν καθημερινότητα σᾶς κάθε ἑλληνικὴ λέξη, ἀλλάξτε τὰ εὐαγγέλια,

ἀλλάξτε τὸ ὄνομα τοῦ Χριστοῦ ποὺ καὶ αὐτὸ βγαίνει ἀπὸ τὰ Ἑλληνικὰ καὶ σημαίνει αὐτὸς ποὺ ἔχει τὸ χρίσμα, ἀλλάξτε καὶ τὸ σχῆμα κάθε ναοῦ (νὰ μὴν ἔχει τὴν ἑλληνικὴ γεωμετρία), σβῆστε τὸν Μέγα Ἀλέξανδρο, σβῆστε ὅλους τους Μυθικοὺς καὶ Ἱστορικοὺς ἥρωες, ἀλλάξτε τὴν παιδεία σας, ἀλλάξτε τὸ....
ὄνομα τῆς ἱστορίας, ἀλλάξτε τὰ ὀνόματα στὰ πανεπιστήμια σας, ἀλλάξτε τὸν τρόπο γραφῆς σας, χρησιμοποιῆστε τὸν ἀραβικό, διαγράψτε τὴν φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...

Θὰ πεῖτε "δὲν γίνεται". Σωστά, δὲν γίνεται γιατί μετὰ δὲν θὰ μπορεῖτε νὰ στεριώσετε οὔτε μία πρόταση! Δὲν γίνεται νὰ σβήσει ἡ Ἑλλάδα, ὁ Ἕλληνας, ἡ προσφορὰ τοῦ πάνω σὲ αὐτὸν τὸν πλανήτη...
Ἡ πρόκληση πάντως ἰσχύει.

Ρισπὲν Ζᾶν (Ἀλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης καὶ δραματουργός.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Gia thn Ellada - Mixalis Meimaris

Τα άκουσες τα νέα μέτρα Μπάμπη
θα μας βγάλουνε πάλι το λάδι
μόνο τούρκικες σειρές και euro
ρίξτε μαύρο στο μαυρογιαλούρο.

Χρηματιστάδες και τραπεζίτες
όλοι προδότες, όλοι αλήτες
δεν έχει ο κόσμος ούτε να φάει
λαέ να σκύβεις άλλο δεν πάει.

Πολιτικάντες, ραμολιμέντα
αυτοκτονίες και φαλιμέντα
ρίξτε τους όλους μες τον Καιάδα
να ανασάνει πια η Ελλάδα.

Κάναν τη ζωή μας σκέτο γρίφο
κι από πάνω μας ζητάν και ψήφο
με φθηνά συνθήματα και λόγια
χρόνια κυβερνάνε τα λαμόγια.

Ξεπουλήσαν τα ιδανικά μας
τα πανέμορφα λευκά νησιά μας
δίχως τους Γραικούς Ευρώπη αφέντρα
θα 'σουν πάνω ακόμα εσύ στα δέντρα.!!