Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το κουαρτέτο της σιχασιάς σε ανέμελες στιγμές στη Βουλή.....



Το κουαρτέτο της σιχασιάς σε ανέμελες στιγμές στη Βουλή..

...διασκεδάζει την συγκυβέρνηση ενώ συμπολίτες μας αυτοκτονούν καθημερινά,η δέ χώρα έχει περιέλεθει σε κατάσταση ασφυξίας και θλίψης.

Αλλά μην απασχολούμε τα παιδιά μας μ αυτά.

Αφήστε τα να πούνε με την άνεσή τους τα ανέκδοτά τους.

ΤΙ ΗΘΟΣ στις πιο τραγικές στιγμές για την Ελλάδα.

Και τί ντροπή για τις φάτσες που αποικονίζονται.!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα. Ήταν Έλληνες Υπουργοί , αλλά Δούλευαν για την DEUTCHE TELEKOM.!!!!!


ΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ

ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΟΠΩΣ...ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ DEUTCHE TELEKOM (μαζί με δύο συνεργούς του)

ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΕΙ “ΟΤΕ”!!!!!!

Βαρύτατες ευθύνες ρίχνει και στον υπουργό οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) αλλά και στον υπουργό δικαιοσύνης (Καστανίδης), με πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις!

Η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ με τις διεθνείς συνθήκες.

Η υπόθεση έφτασε στις Αμερικανικές αρχές οι οποίες...
ενημέρωσαν επίσημα τον Απρίλη του 2010 την Ελληνική κυβέρνηση καλώντας την να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Και ο Παπανδρέου δεν άνοιξε καν τον φάκελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντίθετα την ίδια εποχή, παρέδιδαν τον Ελληνικό ΟΤΕ στην Deutche Telekom για ένα κομμάτι ψωμί!

Δηλαδή οι κυβερνήσεις από τον Απρίλη του 2010 έως σήμερα, καλύπτουν μία σκοτεινή συμμορία, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!

Αναμένουμε τις ενέργειες σας κύριε Σαμαρά και κύριε Ρουπακιώτη. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να χαρακτηρίζεται ως “παράδεισος για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία” από τον ΟΟΣΑ και εσείς να το ανέχεστε.

Ο φάκελος είναι στα χέρια σας, οπότε υποχρεούστε να τον ανοίξετε και να μάθει ο λαός σε ποιόν “πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία” αναφέρεται το κατηγορητήριο.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ”!!!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος-Τεράστιος επιχειρηματίας: Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του μέσα σε 13 χρόνια.!!!!!


1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ

Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκκδικής καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.

Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει..
δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.

2009: 17 ακίνητα, 2,7 εκ ευρώ καταθέσεις, 130.000 μετοχές και εισόδημα 106.000 αυτός και 74.000 η σύζυγος

Ο κ Βενιζέλος λοιπόν δήλωσε το 2009 βουλευτική αποζημίωση ύψους, 106.569 ευρώ. ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 74.443 η σύζυγος.

ΑΚΙΝΗΤΑ: 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγο. 10 νέα από κληρονομιά της συζύγου το 2009.ΜΕΤΟΧΕΣ: Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει αμοιβαία 97.000 τεμάχια, ενώ η σύζυγός του διαθέτει αμοιβαία 36.000 τεμάχια.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ο ίδιος διαθέτει 220.000 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, ενώ η σύζυγός του διαθέτει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα από 1 με τη σύζυγό του.

ΥΓ. Βέβαια τα εύσημα εκτός από τον Μπένυ που είχε καλό δάσκαλο τον Άκη, πρέπει να αποδοθούν και στη σύζυγο που χωρίς εισόδημα το 1996 και με 74.000 ψωροχιλιάρικα το 2009 κατάφερε μέσα σε 13 χρόνια να αποταμιεύσει 2,5 εκ ευρώ.

Πιστεύω ότι έπρεπε να ήταν αυτή στη θέση του Υπ. Οικονομικών.!!!!!!!!!!!!!

Μετά τον Αλαβάνο και ο Γιανναράς «αποδομεί» τον Εθνικό μας Ύμνο…



Οι ραγιάδες της Νέας Τάξης προπαγανδίζουν το ραγιαδισμό. Και είναι ραγιαδισμός όταν επιχειρείς να διαγράψεις από τη λαϊκή συνείδηση αυτό που χάραξε η επανάσταση του ΄21: Την ιστορία, τη φλόγα και το πάθος της εθνικής μας συγκρότησης.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά (όπως και πάρα πολλοί άλλοι) ότι το χρήμα των πολυεθνικών και η αυτοκρατορική τους εξουσία δεν θέλουν καμιά ταυτότητα συλλογικότητας, καμιά ταυτότητα εθνική ή θρησκευτική, καμιά ταυτότητα ιστορικής μνήμης.

Γι αυτό η Νέα Τάξη επιχειρεί να «καταργήσει» την Ιστορία, να αποσπάσει τον άνθρωπο από την ιστορικότητά του. Η Ιστορία είναι επικίνδυνη για την πλανητική εξουσία.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην χώρα μας οι επιδοτούμενες εθνομηδενιστικές «εστίες» έχουν εξαπολύσει, εδώ και πολλά χρόνια, έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον της Ιστορίας μας και συστηματικά και ενορχηστρωμένα επιχειρούν να απαξιώσουν και να συκοφαντήσουν την Επανάσταση της εθνικής μας συγκρότησης και τους εθνικούς μας ποιητές.

Τους ποιητές της Επανάστασης: Επιχειρούν δηλαδή να «γράψουν» την ιστορία του 20ου αιώνα σύμφωνα με τις ιδεολογικές απαιτήσεις και ανάγκες της καλπάζουσας νεοφιλελεύθερης παγκόσμιας ομοιομορφίας και Τάξης…

Πρωτίστως αυτό που θέλουν να σβήσουν είναι η «ουσία» και η «ψυχή» του ’21 και αυτό γιατί η φλόγα και το πάθος της Επανάστασης του ’21, το «Ελευθερία ή Θάνατος», βελονιάζει και πυροδοτεί τη «λαϊκή ψυχή»,

ιδιαίτερα σήμερα που η Ελλάδα ρίχνεται στα τάρταρα μιας νέας αυτοκρατορικής αποικιοκρατίας: της ευρω-χουντικής και υπερατλαντικής…

Στο στόχαστρο έχει μπει και ο εθνικός μας ποιητής, ο Διονύσιος Σολωμός: Η φλόγα και το πάθος της Επανάστασης, η ιστορική «ψυχή» της.

Πρώτος ο Αλαβάνος επιτέθηκε εναντίον του Εθνικού μας Ύμνου.

Γράφαμε τον Απρίλιο του 2009:

«Το να τεθεί, έτσι ξαφνικά στη Βουλή, θέμα Εθνικού Ύμνου, αυτό δεν είναι μια «κοτσάνα», τυχαία, αλλά σχεδιασμένη.

Ο Αλαβάνος και οι λοιποί «πεφωτισμένοι» βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

ΟΛΕΣ οι επιθέσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια εναντίον της ιστορίας μας, των εθνικών μας παραδόσεων, των συμβόλων και της Τέχνης, συμπεριλαμβάνουν, πρώτα απ’ όλα, την ισοπέδωση και το στιγματισμό του ’21 και των πρωταγωνιστών της Επανάστασης.
Ο «Εθνικός Ύμνος» πρέπει και αυτός να χαρακτηριστεί «εθνικιστικός» και «ακραίας βίας».

Όλα αυτά αποτελούν στρατηγικό στόχο της Νέας Τάξης.

Να θυμηθούμε, επίσης, ότι παρόμοια προσπάθεια έχει γίνει και στη Γαλλία.

Και εκεί κάποιοι αξιοθρήνητοι της νεοταξικής «αριστεράς», ζήτησαν να χαρακτηριστεί η Μασσαλιώτιδα, ως «εθνικιστική» και να καταργηθεί…

Ο Αλαβάνος, η «Αυγή» και οι ποικίλοι επιδοτούμενοι «αριστεροί» πάνω σε αυτά τα σχέδια κινούνται. Απλώς ο Αλαβάνος, μέσα στην βλακώδη έπαρσή του το ξεστόμισε σαν κοτρόνα…

Και όπως παρατήρησε κάποιος φίλος, όταν αναφερόταν ο Αλαβάνος στους πρώτους στίχους του 'Υμνου εις την Ελευθερίαν, τους διάβαζε προσεκτικά από το "χειρόγραφο", σαν να μην τους ήξερε απ' έξω!!!

Κακόγουστο, αλλά προσχεδιασμένο το …έγκλημα!!!».

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ BMW.????????????


ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ BMW.????????????

O πρόεδρος του 12% γιατί κυκλοφορεί με την λιμουζίνα του Υπουργείου Οικονομικών αξίας 750.000 ευρω;
Μπορεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις να έκοψαν με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να...

έβαλαν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους ανέργους και στους άστεγους!!!,

αλλά όταν πρόκειται για τη χλιδή τους και την προστασία τους από την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες τότε το χρήμα δεν το υπολογίζουν.

Απόδειξη; Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολέμησης της κρατικής σπατάλης,

οι σωτήρες της πατρίδας και του λαού όπως έλεγε ο "κύριος"Βενιζέλος στη βουλή και στις συνεντεύξεις του,ότι θα μας "σώσει"...κυκλοφορεί με θωρακισμένη κρατική λιμουζίνα αξίας 750.000 ευρώ που την απέκτησε με...τον ιδρώτα ΜΑΣ!!!

Ωσάν ...σεΐχης του Κατάρ,χρέωσε αδρά τον ελληνικό λαό για να αποκτήσει την χλιδάτη και...γερμανική λιμουζίνα που φέρει την τελευταίου τύπου θωράκιση ειδική παραγγελία στο Ισραήλ!

Χθές βράδυ όλα τα...μεγάλα κανάλια της προπαγάνδρας σε απευθείας σύνδεσης με το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά έδειχναν τα πλάνα της άφιξης του Βενιζέλου,

αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να πει ότι ο πρόεδρος που με το ζόρι και τους διορισμούς της τελευταίας στιγμής πήρε 12% και με ποιό δικαίωμα κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως υπουργός οικονομίας και οικονομικών????????

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"Στημένες ... δίκες".... Ελάτε καλέ... δεν γίνονται αυτά στο... Ελλαδιστάν.....


Ποιές είναι αυτές οι ΔΥΟ εμπλεκόμενες Τράπεζες και με τις οποίες οι επιχειρηματίες κάνουν συναλλαγές ;;;;
Χωρίς αμφιβολία η μία είναι η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ όπου μαζύ με την CREDIT AGRICOLE της ΕΛΒΕΤΙΑΣ διακινούσαν τα ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ανά την υφήλιο από τις ΜΙΖΕΣ.

Τώρα οι Γάλλοι θέλουν να την ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ διότι σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα οι ΑΠΑΤΕΣ και οι ΚΛΟΠΕΣ τους.

Όσο γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της, είναι διότι οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ έχουν διοριστεί από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους οποίους οι επιχειρηματίες τους έχουν στο τσεπάκι τους.

Στο Εφετείο Αθηνών γίνεται κάτι το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ με ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΕΙΕΣ, όταν μία δίκη τελικά φθάσει στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ για την..

συγκεκριμένη Τράπεζα είναι πάντοτε ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ που αναλαμβάνουν αυτές τις δίκες και ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ βγάζουν την Τράπεζα ΑΘΩΑ.

Ας ελπίσουμε ότι ο καινούργιος Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Α. Ρουπακιώτης θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα στείλει στο σπίτι τους όλους αυτούς τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,

δεν έχει παρά να καλέσει τους δικηγόρους από τον Δικηγορικό Σύλλογο να καταθέσουν ΕΝΟΡΚΩΣ γιά το τι συμβαίνει στο Εφετείο Αθηνών.

Επίσης και ο Άρειος Πάγος τους ΚΑΛΥΠΤΕΙ ενώ γνωρίζει πολύ καλά για το τι συμβαίνει με τις στημένες ΔΙΚΕΣ.

Αυτήν την στιγμή γιά να βρεί ο Έλληνας το δίκαιό του ειναι ΜΟΝΟ το ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.!!!!!

Η τρόικα καρφώνει τέσσερις υπουργούς για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων από το «παράθυρο».!!!!!


Ποιοι έριξαν έξω το μνημόνιο...

Η τρόικα καρφώνει τέσσερις υπουργούς για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων από το «παράθυρο»!!!

Στον «ποταμό» των πρόωρων συνταξιοδότησεων που οδηγήθηκαν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι (ενόψει των οριζοντίων περικοπών σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις και εφάπαξ)

και στις περίπου 70.000 προσλήψεις που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια για να καλυφθούν κενά και «πολιτικές υποχρεώσεις» χάθηκε κάθε...

πιθανότητα επιτυχίας του μνημονίου.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα με έκθεσή της για την εξέλιξη του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι σε τέσσερις τομείς - ΟΤΑ, Υγεία, Αστυνομία και υπουργείο Πολιτισμού - το προσωπικό αντί να μειωθεί αυξήθηκε.

Η τρόικα εν όψει των σκληρών διαπραγματεύσεων που έρχονται με τη νέα κυβέρνηση «καρφώνει» τους παλαιούς συνομιλητές της υποστηρίζοντας ότι

«ενώ νομοθετούσαν κανόνες για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων έκαναν προσλήψεις από το παράθυρο κι ενώ ψήφιζαν τον "Καλλικράτη" για να γίνουν συνενώσεις των δήμων και να εξοικονομηθεί 1,5 δισ. ευρώ έκαναν πάνω από 12.000 προσλήψεις στους ΟΤΑ».!!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

AX EΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑ8ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ 8Α ΠΕ8ΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ !Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕ8ΑΙΝΕΙ !ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ!!!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΑΣΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…


ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΑΣΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...;;;
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,,,

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι Γερµανοί, πώς ακριβώς το θέλετε.?????


Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι Γερµανοί, πώς ακριβώς το θέλετε; Στα ελληνικά «Άντε γαµηθείτε», στα γερµανικά «Ficken sich», στα ισπανικά «Joder», στα πορτογαλικά «Foder», στα γαλλικά «Baiser» ή µήπως τεΑγαπητοίλικά στα αµερικάνικα για να το καταλάβει όλος ο κόσµος;

Από πότε ένα έντυπο trash, ροζ, κίτρινο, ξεφτιλισµένο και υπανάπτυκτο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής των λαών Ευρώπης, Αµερικής, Ασίας και πάει λέγοντας;

Από πότε ένα έντυπο σαν την Bild, που χαρακτηρίζεται χρήσιµη στη Γερµανία ως εναλλακτικό χαρτί υγείας, έχει το δικαίωµα να κρίνει τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες πολιτικούς και γενικά την πατρίδα µας;

Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους (ποιες γυναίκες έχουν µεγαλύτερα στήθη και σε ποια µέρη του πλανήτη οι άντρες µπορούν να κάνουν σαφάρι για να τα ανακαλύψουν) να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;

Πώς είναι δυνατόν µια κωλοφυλλάδα που ..δίνει 10.000 ευρώ για να βρεθεί η «σκανδαλιάρα» Υβόνη που το έχει σκάσει από τη φάρµα όπου ζούσε (η Υβόνη είναι αγελάδα στη Βαυαρία) να τολµά να βάζει στο στόµα της Έλληνες πολιτικούς και να επικρίνει θετικά ή αρνητικά τους Έλληνες ψηφοφόρους;

Ποιος σας είπε, γλειφτρόνια και τσατσώνια της Bild, ότι έχουµε ανάγκη τα εκατοµµύρια ευρώ που µας προσφέρετε;

Θέλετε, δηλαδή, να µας πείσετε ότι εσείς είσαστε φιλανθρωπικό ίδρυµα κι εµείς είµαστε ζητιάνοι… επειδή αγοράσαµε τα υπερκοστολογηµένα υποβρύχιά σας, τα αεροδρόµια που υπερκοστολογήθηκαν τέσσερις φορές, τη Siemens και τις πολυεθνικές εταιρείες τροφίµων που φυγαδεύουν τα κέρδη τους στη Γερµανία.

Είµαστε ζητιάνοι… επειδή αγοράσαµε τις Porsche Cayenne, τις BMW και τις Mercedes που έφτιαχναν οι εργάτες στη Γερµανία. Είµαστε ζητιάνοι γιατί δανειστήκαµε από τις τράπεζές σας µε ληστρικά επιτόκια.

Είµαστε ζητιάνοι επειδή ποτέ δεν διεκδικήσαµε τις πολεµικές αποζηµιώσεις του Β’ Π.Π. Είµαστε ζητιάνοι γιατί αγοράσαµε το 50% των εξοπλισµών για την εθνική µας άµυνα από τη Γερµανία.

Ακριβώς, γλοιώδη υποκείµενα της Bild, είµαστε ζητιάνοι και εµείς και οι Ιρλανδοί και οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι γιατί ζήσαµε πάνω από τις δυνατότητές µας… Το ξέρατε όµως, αλλά το αφήνατε όσο σας βόλευε για να ανεβαίνει το ΑΕΠ της Γερµανίας.

Ξαφνικά είδατε το πρόβληµα όταν πλέον δεν µπορούσαµε να αγοράσουµε τα υπόλοιπα από τα προϊόντα της ακµάζουσας βιοµηχανίας των Γερµανών.

Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Αλήθεια, εκεί στο φασιστικό χαµαιτυπείο της Bild, σας έχει περάσει ποτέ από το µυαλό γιατί η Γερµανία σήµερα µπορεί να υπερηφανεύεται ότι κάνει φιλανθρωπικό έργο σε χώρες όπως η Ελλάδα;

Αγαπητοί κύριοι της Bild, να σας ενηµερώσουµε, επειδή έχετε όπως πάντα ασθενική ιστορική µνήµη, ότι σήµερα είσαστε σε αυτή τη θέση χάρη...

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θα προχωρήσει ο Σαμαράς στην Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.??????


Θα προχωρήσει ο Σαμαράς στην Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.????????

Έως πολύ πρόσφατα ο Σαμαράς, επαναλάμβανε την απόφασή του να κάνει μία και μόνη Εξεταστική κι αυτή για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.

Συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να κάνει πράξη την εξαγγελία του η να την ξεχάσουμε κι αυτή, όπως την περίφημη επαναδιαπραγμάτευση;

"Την απόφαση της ΝΔ να προχωρήσει, ως κυβέρνηση, σε μία και μόνη Εξεταστική Επιτροπή των πώς φθάσαμε στο μνημόνιο έκανε γνωστή από
τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Θεσσαλονίκη επανέλαβε, μεταξύ άλλων, τα περί επανελέγχου του «πόθεν έσχες» όσον μετείχαν σε κυβερνήσεις, από το 1974,

καθώς και τη δέσμευση για αποκατάσταση των επιδομάτων στους πολυτέκνους, των χαμηλών συντάξεων..."???

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΟΜΟΡΦΗ-ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H ELLADARA MAS.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flying over Greece | Πετώντας πάνω από την Ελλάδα

Μια μαγευτική περιήγηση -σε high definition- πετώντας πάνω από την Ελλάδα. Ξεκινώντας από την Αθήνα, θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη εξερευνώντας διάσπαρτα Ελληνικά νησιά στο λαμπρό μπλε του Αιγαίου, αρχαία ερείπια, καταπράσινους λόφους, βραχώδεις ακτές και ιστορικούς τόπους γεμάτους παραδόσεις. Την δραματική άποψη ενισχύσαμε με την μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου! Θα πετάξουμε από την Κέρκυρα στην Κρήτη, από τα Μετέωρα στην Μύκονο, στην Πελοπόννησο, στη Ρόδο, στη Σαντορίνη, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλούς άλλους λαμπρούς προορισμούς αυτού του υπέροχου τόπου!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Προεκλογικό διαφημιστικό σποτ: H ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ.!!!! !

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ - ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

Ἡ χώρα ἔχει ἀνάγκη ἀληθινὰ νέες πολιτικὲς δυνάμεις.!!!!!


Ἡ χώρα ἔχει ἀνάγκη ἀληθινὰ νέες πολιτικὲς δυνάμεις.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ἡ χώρα, ἡ Κοινωνία δεν μπορεῖ να ἀνακτήσει μία αὐθεντικῆ παραγωγικὴ σχέση μὲ τὴν πολιτικὴ διαμέσου τῆς ἀνακύκλωσης τῆς νομενκλατούρας τῆς ΔΗΜ.ΑΡ., τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, τῆς Ν.Δ. κλπ..

Ἡ ἀνακύκλωση τοὺς σημαίνει ἀνακύκλωση τῶν ἀδιεξόδων καὶ τῆς αὐτοκαταστροφικότητας.

Ἐπὶ δύο δεκαετίες περίπου Ἐξωθεσμικοὶ καὶ Ἐξωελλαδικοὶ κύκλοι ἀνακύκλωναν κομμάτια τῆς νομενκλατούρας τοῦ ΚΚΚΑΣΟΡ, ὅ,τι πιὸ παλιὸ ὑπῆρχε, παρουσιάζοντας τὸ ὡς νέο.

Αὐτὸ σημαίνει Σημίτης, Ψευτοεκσυγχρονισμός, Γιωργάκης. Ἡ ἀνακύκλωση τούς, ἡ ἐπιβολὴ τοὺς ταυτίσθηκε μὲ τὴν πορεία τῆς χώρας πρὸς τὸ Βάραθρο.

Μετὰ τὴν ἑξάντληση αὐτοῦ τοῦ γραφειοκρατικοὺ καριερίστικου, μὴ παραγωγικοὺ μορφωτικοῦ πολιτικοῦ ὑλικοῦ, παρασιτικοῦ ὑλικοῦ, ἄρχισε ἡ ἀνακύκλωση τῶν ἐφεδρειῶν τῶν διαφόρων κομματιὼν τῆς μεταπολιτευτικὴς νομενκλατούρας τῆς λεγόμενης ἀριστερᾶς.

Δεν χρειάζεται ἔρευνα. Εἲναι πολὺ ὀρατὸ ὅτι ἡ νομενκλατούρα αὐτὴ εἲναι κατ’ εἰκόνα καὶ καθ’ ὁμοίωση μὲ αὐτὴν...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επιμένουν να ζητούν την ψήφο μας και δυστυχώς ηλίθιοι υπάρχουν...


Επιμένουν να ζητούν την ψήφο μας και δυστυχώς ηλίθιοι υπάρχουν...

--Διαπόμπευσαν την Ελλάδα.

--Κάλεσαν το ΔΝΤ να μας σώσει, χωρίς να υπάρχει λόγος.

--Πλήρης υποταγή στην τρόϊκα, χωρίς σκέψη διαπραγματεύσεως έστω και για την τιμή των όπλων.

--Δύο καταστροφικά μνημόνια για να αποφύγουμε την δήθεν χρεωκοπία

--Η κατόπιν σχεδίου χρεωκοπία της Ελλάδος.

--Η εξαθλίωση, και η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού της χώρας.

--Οι καθημερινές αυτοκτονίες πολιτών και η πείνα,
είναι μερικά μόνον από τα "επιτεύγματα" του Βενιζέλου και της παρέας του στην διετία 2009-2011, του ΠΑΣΟΚ.

Οι άνθρωποι όπως βλέπετε στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας

ΤΟ ΒΗΜΑ, που δεν μπορούν να βάλουν τάξη στα οικονομικά του μαγαζιού τους και καταφεύγουν για βοήθεια στους ξένους,

έχουν την αναίδεια και το θράσος να ζητούν από τους Έλληνες να τους ψηφίσουν για να διαχειριστούν και πάλι τις τύχες της Ελλάδος.

ΕΞΩ π... Βενιζέλο απ΄την παράγκα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν σήμερα έφυγε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ όλων των εποχών, ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Ήταν 13 Ιουνίου 323 π.Χ. και σε ηλικία μόλις 33 ετών. Άφησε πίσω μια τεράστια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ και τη ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ως τα πέρατα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ και πάνω από όλα μια πολύ μεγάλη ιστορία.
Όταν τον ρώτησαν...
λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σε ποιον αφήνει το βασίλειό του, ο Αλέξανδρος αποκρίθηκε “τω κρατίστω”.
Χαρακτηριστικό δίδαγμα για τους Έλληνες ολόκληρη η ζωή του μεγάλου μας στρατηλάτη κι ένα κορυφαίο περιστατικό το πέταγμα στον αέρα της περικεφαλαίας με το νερό που του είχαν μαζέψει και φέρει οι στρατιώτες του σε μια συμβολική κίνηση που όμως ξεδίψασε όλο το στρατό.
Ίσως να ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που ονομάστηκε ΜΕΓΑΣ.
- Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος!
- Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!!!!!!!!!!!!

Rigor Mortis.!!!!


Rigor Mortis

Κανένα επάγγελμα δεν άνοιξε, καμία απελευθέρωση δεν έγινε, κανένας από τους άχρηστους και ζημιογόνους δημόσιους οργανισμούς ,δεν έκλεισε.......

Η χώρα είναι κλινικά νεκρή. Όχι, δεν φταίει η Κρίση, ούτε το Μνημόνιο. Η χώρα μας είχε πάψει να παράγει, να δημιουργεί, να χτίζει, εδώ και χρόνια. Η βιομηχανία διαλύθηκε. Οι αγρότες ζούσαν με επιδοτήσεις.

Τα ΑΕΙ φύλαγαν το άσυλο. Οι συνδικαλιστές φύλαγαν Θερμοπύλες, οι δημόσιοι υπάλληλοι τις σφραγίδες τους, τα

λαμόγια τις κομπίνες τους - και όλοι ζούσαμε με δανεικά.!!!!

Αυτά έφεραν την Κρίση και το Μνημόνιο.!!!!

Μιλάμε για ανάπτυξη. Πώς θα έρθει η ανάπτυξη; Με τη γραφειοκρατία, τους διεφθαρμένους υπαλλήλους, τους συνδικαλιστές που δεν επιτρέπουν αλλαγή, τα κόμματα που αντιτίθενται σε κάθε επένδυση;

Σωστά έγραφε προ ημερών ο Πάσχος Μανδραβέλης στην «Καθημερινή»: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ευρωομόλογο για επενδύσεις. Κι όταν το πάρει τι θα το κάνει; Έχει πολεμήσει κάθε επιχειρηματική προσπάθεια που έγινε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.


Όλοι βρίζουν το Μνημόνιο για τη λιτότητα που έφερε. Σωστά. Όμως το μεγαλύτερο μέρος του Μνημονίου ασχολείται με μεταρρυθμίσεις. Αυτές τις ξεχάσαμε. Κανένα επάγγελμα δεν άνοιξε, καμία απελευθέρωση δεν έγινε, κανένας από τους άχρηστους και ζημιογόνους δημόσιους οργανισμούς δεν έκλεισε.

Μία μόνο μεταρρύθμιση πέρασε, σχεδόν παμψηφεί, από τη Βουλή και αυτή ΔΕΝ εφαρμόστηκε. Ο νόμος για τα άθλια ΑΕΙ παρέμεινε ανενεργός κι έτσι η αθλιότητά τους διαιωνίζεται.


Οκτώ δισεκατομμύρια ξόδεψε τα τελευταία χρόνια το κράτος για συστήματα πληροφορικής που ουδέποτε δούλεψαν. Έτσι παραμένουμε στην εποχή των γραφιάδων - όταν άλλες κοινωνίες συναλλάσσονται με το Δημόσιο μέσω κινητών τηλεφώνων!

Σοφά γράφει ο Στέλιος Ράμφος (στο τελευταίο βιβλίο του, Time Out) ότι είμαστε μια κοινωνία καθηλωμένη σε ένα «ασάλευτο παρόν». Ότι τα συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα μας είναι ο φθόνος και ο φόβος της αλλαγής.

Ό,τι λοιπόν και να γίνει στις εκλογές που έρχονται, αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας, αν τα κόμματα δεν σταματήσουν ν' αγκαλιάζουν τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης (ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε να καταργήσει τη μεταρρύθμιση των ΑΕΙ,

και υποδέχεται στους κόλπους του Φωτόπουλο, Ραφτόπουλο και άλλους αντιδραστικούς συνδικαλιστές), δεν θα αλλάξει τίποτα.

Με σάπια παιδεία, σάπια διοίκηση, θα σαπίσουμε όλοι. Το μέγα και μοναδικό μας πρόβλημα, που είναι η έλλειψη καινοτομίας, δημιουργίας και παραγωγής, θα συνεχιστεί εσαεί!

Και το πρόβλημα αυτό που μας οδήγησε στην Κρίση δεν αποτελεί καν θέμα του προεκλογικού διαλόγου. Διότι, στη νεκρική μας ακαμψία (rigor mortis) δεν πουλάει!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ")

Η ολοκλήρωση της κατοχής έρχεται.

Απο το επόμενο φθινόπωρο η "Κάρτα του Πολίτη"

Δύο ημέρες πριν τις κρισιμώτερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη ,

ανακοίνωσε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν "νέα ταυτότητα".

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως συνηθίζεται να περνούν μνημόνια , και δαιμόνια,πριν απο λίγο, το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των ταυτοτήτων μας,

με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι οποίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".
Όλα οσα λέγαμε και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους , ιδού πως γίνονται πραγματικότητα.

Αυτή η "νέα ταυτότητα" δεν θα είναι παρά η πολυδιαφημισμένη απο τον εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".

Ετοιμαστείτε και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι απο το επόμενο φθινόπωρο ή θα πρέπει να δεχτείτε το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή θα πρέπει να αρνηθείτε την παραχώρηση του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας που θα είναι το "αντίτιμο" για να πάρετε τη "νέα ταυτότητα".


Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ρουπακιώτης: Ανατράπηκαν νόμοι και δικαιώματα εργαζομένων...


Ρουπακιώτης: Ανατράπηκαν νόμοι και δικαιώματα εργαζομένων...

Ανατράπηκαν σε μέγιστο βαθμό πολλοί νόμοι, πολλά δικαιώματα του ανθρώπου και των εργαζομένων.

Υπάρχουν συνταγματικού χαρακτήρα προβλήματα αλλά αυτά θα τα δουν οι κυβερνήσεις μετά τις εκλογές, τόνισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ”.

“Οι εργαζόμενοι έχουν απωλέσει το μέγιστο των δικαιωμάτων τους. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με....

διαφορετικές προσεγγίσεις και διαφορετική ορολογία μιλούν για αποκατάσταση του ζητήματος.

Απομένει στην επόμενη κυβερνηση να ανατρέψει με νόμο, τους νόμους που έχουν στερήσει δικαιώματα απο τους εργαζόμενους” επεσήμανε ο κ Ρουπακιώτης.


Ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι “δεν υπάρχει πρόβλημα για τις συντάξεις του Ιουνίου καί δεν πρέπει να υπάρξει πρόβλημα για τις συντάξεις του Ιουλίου”.

“Αν ήταν όλοι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους δεν θα υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας” επεσήμανε ο κ Ρουπακιώτης.!!!!!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος κυκλοφορεί (ακόμα) ελεύθερος και ψάχνει κορόϊδα να τον ψηφίσουν.!!!


Ο Βενιζέλος κυκλοφορεί (ακόμα) ελεύθερος και ψάχνει κορόϊδα να τον ψηφίσουν.!!

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα από την περίπτωση της Ισπανίας, το γερμανικό διευθυντήριο, ούτε λίγο ούτε πολύ την παρακάλεσε να δεχθεί οικονομική βοήθεια για να μην καταρρεύσει η ευρωζώνη.

Η Ισπανία, με πολιτικούς που αγαπάνε τον τόπο τους, το δέχθηκε με τον όρο να μην επιβληθεί κάποιο είδος μνημονίου λιτότητας.

Θυμηθείτε τώρα με πόσο δόλιο, άτιμο και ύπουλο τρόπο, με εκβιασμούς και απειλές ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος μας υπέταξαν στο μνημόνιο και μας κατέστρεψαν.

Βλέπετε στην Ισπανία δεν ευδοκιμούν Πάγκαλοι να κοροϊδεύουν τους πολίτες λέγοντας μαζί τα φάγαμε, ούτε Βενιζέλοι να εξαπατούν το κοινοβούλιο ισχυριζόμενοι ότι το μνημόνιο δεν επιδέχεται διαπραγμάτευση αλλά ούτε και οι αδιάβαστοι Χρυσοχοΐδηδες.

Στα δικά μας τώρα, με το προνόμιο της πολιτικής ασυδοσίας που θεσμοθέτησε και τον χαρακτηρίζει,

έρχεται σήμερα ο Βενιζέλος με ιδιάζουσα θρασύτητα και αναίδεια να ζητάει την ψήφο κάποιων, ολίγων έστω, Ελλήνων στις προσεχείς εκλογές.

Τους καλεί μάλιστα να ψηφίσουν ένα κόμμα το οποίο την επομένη των εκλογών θα διαλυθεί για να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο Βενιζέλειας εμπνεύσεως, όπως ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει ανακοινώσει.

Ο Βενιζέλος, που σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας, υποκρισίας, αλλαζονείας και κομματικού τυχοδιωκτισμού, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ότι : «Αυτοί που έφεραν την κρίση δε θα φέρουν τη λύση» (http://newsinnews.gr/index.php/politiki-2/12252-2012-06-07-06-04-13),

και το επανέλαβε μόλις χθες σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Βόρειο Ελλάδα : «Δεν θα δώσουν τη λύση αυτοί που έφεραν την κρίση» (http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a2f828ef-ac07-4498-900a-fc0d00775e9a/t/pressRelease).

Νομίζω ότι ακόμα και ο ηλίθιος πασόκος γνωρίζει ποιός έφερε την κρίση. Τώρα αν η βλακεία του, τον οδηγήσει να ξαναψηφίσει Βενιζέλο, κακό του κεφαλιού του. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους πράσινους μισθοφόρους του ιπποκράτους της Υποκράτους.

Όλος αυτός ο εσμός που ζούσε και προσδοκά να ζήσει παρασιτιζόμενος με απάτες, κλοπές, μίζες και κομπίνες, είναι ο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ που θα το ψηφίζει εσαεί.

Ευτυχώς για την Ελλάδα, ο μέσος όρος ηλικίας όλων αυτών πλησιάζει το όριο του προσδοκίμου επιβιώσεως. Όσο για τους νεώτερους, αυτοί βρήκαν καταφύγιο στην πλατεία με τα τέσσερα ΟΥ. Καλή αντάμωση στις κάλπες....

Ένας κάτοικος της πλατείας ΚΟΥμΟΥνδΟΥρΟΥ.!!!!!!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

10 Ἰουνίου 1944: Ἡ σφαγὴ τοῦ Διστόμου.!!!!!



10 Ἰουνίου 1944: Ἡ σφαγὴ τοῦ Διστόμου!

Ἡ σφαγὴ τῆς ἱστορικῆς μνήμης καὶ ἀλήθειας τῶν συνολικῶν χρεῶν τῆς Γερμανίας πρὸς τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες! Πρὸς τὴν Ἑλλάδα γιὰ τὶς καταστροφὲς στὰ μέσα, τὴν δημόσια περιουσία, τὶς ὑποδομές της, τὴν ἁρπαγὴ τῶν πολιτισμικῶν θησαυρῶν της,

καθὼς καὶ τὸ Κατοχικὸ "Δάνειο" πρὸς τὸ Βερολίνο, ἀλλὰ καὶ οἱ ἀποζημιώσεις πρὸς τοὺς Ἕλληνες-θύματα τῶν Σφαγῶν καὶ Ὁλοκαυτωμάτων, γιὰ τὶς ζωὲς καὶ τὶς ἰδιωτικὲς περιουσίες τους!

Συνολικὰ μαζὶ μὲ τοὺς τόκους, ἡ Γερμανία μᾶς ὀφείλει 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!! Εἶναι ἡ ὥρα νὰ τὸ δώσει! Εἶναι ἡ ὥρα τῆς Μνήμης καὶ τῆς Ἱστορίας! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! Μᾶς χρωστοῦν! Ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες, ἕνα μόνο ΧΡΕΟΣ ἀναγνωρίζουμε!

Αὐτὸ τῆς Γερμανίας πρὸς τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες, ποὺ εἶναι τουλάχιστον τριπλάσιο ἀπὸ ἐκεῖνο ποὺ ὀφείλει συνολικὰ ἡ Ἑλλάδα σὲ Γερμανία καὶ Τρόικα...

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Οἱ Γερμανοὶ μόνο στὸ Δίστομο: "ἀποκεφάλισαν τὸν Ἱερέα τοῦ χωριοῦ, βρέφη ἐκτελέστηκαν καὶ γυναῖκες βιάστηκαν πρὶν θανατωθοῦν.

Ἡ σφαγὴ σταμάτησε μόνον ὅταν νύχτωσε καὶ ἀναγκάστηκαν νὰ ἐπιστρέψουν στὴν Λειβαδιά, ἀφοῦ πρῶτα ἔκαψαν τὰ σπίτια τοῦ χωριοῦ. Οἱ ἐκτελέσεις συνεχίστηκαν καὶ...

κατὰ τὴν ἐπιστροφὴ τῶν Γερμανῶν στὴν βάση τους, καθὼς σκότωναν ὅποιον ἄμαχο ἔβρισκαν στὸν δρόμο τους.

Καθὼς καὶ ὅλα τὰ ζῶα! Οἱ νεκροί του Δίστομου ἔφτασαν τοὺς 228, ἐκ τῶν ὁποίων οἱ 117 γυναῖκες καὶ 111 ἄντρες, ἀνάμεσά τους 53 παιδιὰ κάτω τῶν 16 χρόνων.

Ἡ μαρτυρία τοῦ ἀπεσταλμένου τοῦ Διεθνοῦς Ἐρυθροῦ Σταυροῦ Ἐλβετοῦ George Wehrly ὁ ὁποῖος ἔφτασε στὸ Δίστομο μετὰ λίγες μέρες μιλάει γιὰ 600 νεκροὺς στὴν εὐρύτερη περιοχὴ" -

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ 1 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ακόμη το ΠΑΣΟΚ μάς κυβερνά!!!!!!!


Ακόμη το ΠΑΣΟΚ μάς κυβερνά!!!!!!!

Μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου, για τα φάρμακα και γενικά για την Υγεία, τα έχω πάρει εντελώς. Προσπάθησε το μπάχαλο, να το παρουσιάσει ως αποτέλεσμα της... ακυβερνησίας λόγων των εκλογών, ενώ έχει ξεκινήσει μήνες πριν τις εκλογές!

Σαν να μας λέει: "Ορίστε Έλληνες. Αν είχαμε τώρα κυβέρνηση, δε θα τα τραβούσαμε αυτά"!

ΑΛΗΤΕΣ!

Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει ακόμη πιο σκληρά το ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να πάρει ένα μάθημα ο Λοβέρδος.

Δεν μπορείς κ. πρώτε στην Β' Αθηνών, να βγάζεις την ουρά σου απ' έξω από αυτό που διαπιστώνουμε όλοι όσοι είχαμε την ατυχία να...

χρειαστούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας!!!!!!!!

Δεν είναι δυνατόν να λες ότι για όλα φταίει το γεγονός ότι δεν έχουμε κυβέρνηση.

Και κυβέρνηση έχουμε και ακόμη ΕΣΕΙΣ (το ΠΑΣΟΚ) κυβερνάτε.

- ΌΛΟΙ οι Γενικοί Γραμματείς σε ΟΛΑ τα Υπουργεία έχουν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ

- ΌΛΟΙ οι Διοικητές Νοσοκομείων έχουν διοριστεί από τον ΙΔΙΟ τον ΛΟΒΕΡΔΟ

- ΌΛΟΙ οι Πρόεδροι των Ασφαλιστικών Ταμείων έχουν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ και αυτοί.
Με το δήθεν OPENGOV!

Αλλιώς, για ακόμη μια φορά αποδεικνύετε ότι το Κράτος είναι λάφυρο του κάθε κόμματος που παίρνει την εξουσία. Γιατί, ένα σοβαρό κράτος ή ένα σοβαρό κόμμα που κυβέρνησε, φροντίζει να υπάρχει συνέχεια και όχι διάλυση.

Οπότε, αλλού το παραμυθάκι σου κ. Λοβέρδε.
Το ΠΑΣΟΚ ακόμη μας κυβερνά.

Αν οι ψηφοφόροι του Λοβέρδου (που τον έβγαλαν και πρώτο) έχουν λίγη τσίπα πάνω τους, θα πρεπε να ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορεί. Θα κατάλαβαν το λάθος τους...

Ο άσχετος και επικίνδυνος "τεχνοκράτης" που οδήγησε τη χώρα στην οικονομική καταστροφή!!!!!


Προκαλεί οργή η χθεσινή εγκύκλιος του υπηρεσιακού υπουργού οικονομικών προς τις εφορίες και εξηγεί πλήρως γιατί η χώρα μέσα σε δύο χρόνια έφτασε στην σημερινή κατάντια.

Ο Γιώργος Ζαννιάς πριν χρισθεί υπουργός οικονομικών έγραψε «ιστορία» ως ο τεχνοκράτης που οδήγησε την χώρα στην οικονομική καταστροφή και την κοινωνία στην ισοπέδωση.

Υπήρξε επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και έγινε ο πιο στενός του

συνεργάτης, ενώ παρέμεινε στην ίδια θέση και επί Ευάγγελου Βενιζέλου. Εισηγήθηκε ως επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής τις βασικές οικονομικές επιλογές της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια και συμμετείχε σε όλες τις συνόδους και τις επίσημες συναντήσεις.

Ήταν ο άνθρωπος που «διαπραγματεύτηκε» με την τρόϊκα το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο με τα γνωστά ολέθρια για τον τόπο αποτελέσματα..

Σύμφωνα με την χθεσινή του εγκύκλιο, οι Εφορίες πρέπει να εφαρμόσουν άμεσα το νόμο που προβλέπει κατασχέσεις για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 3.000 ευρώ και φυλάκιση για όσους οφείλουν πάνω 5.000 ευρώ.

Και αυτά σε μια περίοδο που η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης, που η ανεργία έχει ξεπεράσει το 21%, που όσοι τυχεροί εξακολουθούν να εργάζονται στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα έχουν υποστεί μειώσεις της τάξης του 25% -40% , που το βιοτικό επίπεδο έχει υποβαθμιστεί δραματικά, που τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταρρεύσει και δεν πληρώνουν ούτε τα φάρμακα των ασφαλισμένων.


Όταν δηλαδή το Δημόσιο αδυνατεί να εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις προς τους πολίτες απαιτεί από αυτούς με την απειλή της κατάσχεσης και της φυλακής να είναι συνεπείς απέναντι του. Υποψιάζεται μήπως ο κ. Ζανιάς ότι τα ελάχιστα ευρώ που δεν πλήρωσαν στην εφορία μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν για τρόφιμα ή φάρμακα;

Το κράτος πρέπει να διεκδικεί τους φόρους μέχρι το τελευταίο ευρώ αλλά δεν πρέπει να αγνοεί μερικές κρίσιμες παραμέτρους. Πρώτον ναι είναι δίκαιοι, δεύτερον οι πολίτες να έχουν την αντικειμενική δυνατότητα να ανταποκριθούν, τρίτον να λαμβάνεται υπόψη την οικονομική πραγματικότητα και τέταρτο να μην χρησιμοποιούνται μέθοδοι του μεσαίωνα για την είσπραξη τους.

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου είναι πιθανό να μην διαθέτει πολιτική αντίληψη. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να στερείται κοινής λογικής και να κινείται εκτός τόπου και χρόνου υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ως υπηρεσιακός υπουργός 30 ημερών δεν μπορεί να ζητά την τιμωρία εκείνων που με τα λάθη του και τις παραλείψεις του, ως τεχνοκράτης, οδήγησε στην ανέχεια και την φτώχεια.

Ή μήπως ο κ. Ζαννιάς πιστεύει πώς όσοι οφείλουν τα 3.000 ή 5.000 ευρώ στην εφορία προέρχονται από τα υψηλά κοινωνικά στρώματα που κρύβουν εισοδήματα ή φοροδιαφεύγουν;

Τους φοροφυγάδες δεν μπόρεσε να τους πιάσει, ενώ οι «έχοντες» έστειλαν ήδη τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό όταν ό ίδιος και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι παρίσταναν τους μαθητευομένους μάγους στο υπουργείο οικονομικών και υπέγραφαν τα μνημόνια.


Αν η δικαιολογία για την χθεσινή εγκύκλιο είναι τα άδεια ταμεία του κράτους ο κ. Ζαννιάς πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο έδωσε νέα αναβολή στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Η υποβολή δηλώσεων και η άμεση εκκαθάριση τους θα προσέφερε πολύ περισσότερα ευρώ από ότι τα απαράδεκτα μέτρα της κατάσχεσης και της φυλάκισης.

Η χθεσινή εγκύκλιος του υπηρεσιακού υπουργού οικονομικών είναι άστοχη, αναποτελεσματική και προκαλεί την κοινή γνώμη. Εκθέτει δε όλα τα πολιτικά κόμματα, τα οποία είχαν λόγο στον σχηματισμό της κυβέρνησης που επιβράβευσαν έναν άσχετο και επικίνδυνο τεχνοκράτη,

αναβαθμίζοντας τον σε υπηρεσιακό υπουργό, ενώ θα έπρεπε να του είχαν απαγορεύσει ακόμη και την είσοδο στο υπουργείο Οικονομικών.!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ - ΛΟΒΕΡΔΟΣ - ΨΕΜΑΤΑ.wmv

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΠΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΣΙΟΥ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Κ. ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ, ΚΟΚΟΛΑΚΗ (ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΟΥΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ).

Αυτός που έκλεισε το μοναδικό παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του ΕΣΥ χθές έλεγε πως δεν ξέρει τίποτα.!!!!!


Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών καθώς επίσης και η κ. Κοκολάκη ( μητέρα καρδιοπαθούς παιδιού και άτυπος εκπρόσωπος των γονέων με καρδιοπαθή παιδιά)

καταγγέλλουν και αποκαλύπτουν τα ψεύδη του κ. Λοβέρδου σχετικά με το κλείσιμο του μοναδικού παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία,

και πως τελικά όλη αυτή η μεθοδευμένη καταστροφή γενικώς του ΕΣΥ έγινε επ ωφελεία των ιδιωτικών συμφερόντων .

Στο παρακάτω video πρέπει να τονίσουμε πως η περιεχόμενη μαρτυρία της μητέρας ενός καρδιοπαθούς παιδιού είναι παλαιότερη, όταν δηλαδή δεν είχαν ακόμα συλλεχθεί όλα αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία που όχι μόνο αθωώνουν τους δύο διωκόμενους προσχηματικά και διασυρθέντες απο τον ίδιο τον τέως υπουργό παιδοκαρδιοχειρουργούς,

αλλά που τους δίνουν το δικαίωμα να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των συκοφαντών τους.

Ήδη εκ μέρους των γονέων , έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα αναφορές και ντοκουμέντα σχετικά με τις ευθύνες όσων εξέθεσαν και συνεχίζουν να εκθέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο τα χρήζοντα επέμβασης καρδιοπαθή παιδιά τους.

Οι 251 γονείς των καρδιοπαθών παιδιών (δηλαδή σχεδόν όλοι) για άλλη μια φορά στηρίζουν τους δολίως διωκόμενους παιδοκαρδιοχειρουργούς του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ δημόσιου παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου που "έκλεισε" ο Λοβέρδος.!!!!!!!!!!!

ΣΥΡΙΖΑ: Πάντα ήταν η «κεντροαριστερή» συνιστώσα του πασοκισμού.!!!!!!!!!


ΣΥΡΙΖΑ: Πάντα ήταν η «κεντροαριστερή» συνιστώσα του πασοκισμού.!!!!!!!!!

Η ιστορία παίζει παράξενα παιχνίδια. Μια συνιστώσα της «κεντροαριστεράς» που αποτελούσε, μέχρι χθες, το «αριστερό» μακιγιάζ του πασοκικού νεοφιλελευθερισμού, γίνεται σήμερα η ηγεμονική «κεντροαριστερή» δύναμη: Από συνιστώσα γίνεται η συνισταμένη της «κεντροαριστερής» απάτης.

Η οξύτητα της καπιταλιστικής κρίσης κατάρρευσης, η χρεοκοπία της Ελλάδας και

ο αποικιοκρατικός ζυγός της ευρω-χούντας προκάλεσαν την εκρηκτική αποδόμηση του κυβερνητικού οικοδομήματος, ιδιαίτερα την ΟΛΙΚΗ κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ από «τσόντα» της «κεντροαριστερής» ουτοπίας, έγινε κυρίαρχος πολιτικός παράγοντας της «κεντροαριστερής» αντικατάστασης και αναπαλαίωσης του ΠΑΣΟΚ…

Ειναι βαθύτατες οι «συγγένειες» του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και το ρόλο της «αριστερής» εφεδρείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μετεξελίχτηκε από «εφεδρεία» σε ηγεμονικό συντελεστή…

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ: Το «αριστερό» μακιγιάζ που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ

ΟΙ «ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ» εκσυγχρονιστές υπηρέτες του καπιταλισμού και της Νέας Τάξης διαφέρουν από τους «σοσιαλίζοντες» και τους «αριστερούληδες» σε τούτο: Στο βαθμό υποκρισίας και κυνισμού.

Οι πλέον ειλικρινείς και οι πλέον κυνικοί απολογητές του νεοφιλελευθερισμού (στην Ελλάδα ο Ανδριανόπουλος), δεν διστάζουν να δηλώνουν: Αν η υπεράσπιση του δικαιώματος της ιδιοκτησίας και του κέρδους το απαιτεί, η πολιτική ισότητα, δηλαδή οι δημοκρατικές ελευθερίες, πρέπει να θυσιαστούν.

Με άλλα λόγια, τα δικαιώματα του ανθρώπου μεταφράζονται γι αυτούς σε ένα και μόνο δικαίωμα: Της ιδιοκτησίας και του κέρδους.

Οι «σοσιαλίζοντες» και «αριστερούληδες» νεοφιλελεύθεροι δεν τολμούν να τα λένε τόσο ωμά τα πράγματα, ακόμα. Είναι, όμως, οι πλέον ευρηματικοί στην υποκρισία και την απάτη. Κρύβονται πίσω από αφαιρέσεις και λεκτικές κατασκευές «προοδευτικότητας»: «κοινωνικός διάλογος», «κεντροαριστερά», «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη» και άλλα τέτοια σοφίσματα.

Το Σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα στο οποίο «συνωστίζονται» όλων των ειδών τα λουλούδια: Από τους «καθαρόαιμους» και «ωμούς» υμνητές του πλανητικού ιμπεριαλισμού, μέχρι τους «ντροπαλούς»: Τους «σοσιαλίζοντες» και «αριστερούληδες» υποκριτές απατεώνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η «καθαρόαιμη» τσόντα των «αριστερούληδων»: Η καθαρόαιμη «αριστερή» απάτη και η προβοκατόρικη «αριστερή» αιχμή της Νέας Τάξης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως, στην παρούσα συγκυρία έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Αποτελεί το αναγκαίο «αριστερό» μακιγιάζ για το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το τεκμήριο και το άλλοθι για την αναπαλαίωση του σαθρού και ετοιμόρροπου οικοδομήματος του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να πείσει από μόνο του. Η θητεία της «εκσυγχρονιστικής αλητείας» του το έχει καταστήσει όχι μόνο ένα παρασιτικό και άδειο από ιδέες οργανισμό, αλλά και πολύ απωθητικό στην ελληνική κοινωνία Χρειάζεται μακιγιάζ, τα χρώματα της απάτης που θα αναπαλαιώσουν τα μπαγιάτικα και φθαρμένα «αριστερά» του υλικά. Αυτά τα χρώματα της αναπαλαίωσης και της απάτης τα προμηθεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.!!!!!!!!!!!

Γι’ αυτό και οι αγωνιώδεις φωνές εκατέρωθεν για να βρεθούν γέφυρες συγκρότησης ενός κεντροαριστερού κυβερνητικού σχήματος.!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η «Δανειακή Σύμβαση» και ο ΣΥΡΙΖΑ....!!!


Η αλχημεία είναι προφανής:

Αλλο πράγμα είναι το Μνημόνιο - λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - κι άλλο πράγμα είναι η Δανειακή Σύμβαση!

Το πρώτο - λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - θα το ακυρώσουμε (;). Τη δεύτερη θα την επαναδιαπραγματευτούμε.

Αλλά: Εκεί είναι, σελίδα 59, παράγραφος 8 της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου,

που απερίφραστα αναφέρεται:

«Η διαθεσιμότητα αυτής της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης εξαρτάται από τη συμμόρφωση της Ελλάδας με τα μέτρα που εκτίθενται στο Μνημόνιο...»!

Δηλαδή - παρά τα όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ - το Μνημόνιο και η Δανειακή είναι ένα πράγμα. Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.!!!
* Επιπλέον:

Αυτή η Δανειακή Σύμβαση είναι που απερίφραστα θέτει την Ελλάδα (άρθρο 13, παράγραφος 1, σελ. 86) υπό το «αγγλικό δίκαιο» και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο»!

* Εκεί είναι (άρθρο 13, παράγραφος 2, σελ. 86) που η Ελλάδα τίθεται υπό την

«αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου»!

*Εκεί είναι (αρθρο 13, παράγραφος 4, σελ. 86-87 της Δανειακής Σύμβασης) όπου αναφέρεται το εξής καταπληκτικό:

**«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση,

συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο»!!!!!

* Τι μας λέει, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ;

Οτι αυτό το ανεπανάληπτο όργιο που λέγεται «Δανειακή Σύμβαση»,
με το οποίο η Ελλάδα τίθεται υπό το αγγλικό δίκαιο (!),

με το οποίο η Ελλάδα «απαλλάσσεται» από τα ...βάρη κάθε έννοιας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας,

με το οποίο η Ελλάδα «παραιτείται» κάθε ασυλίας της περιουσίας της έναντι των δανειστών,
αποτελεί - κατά τον ΣΥΡΙΖΑ - ένα πλαίσιο που δεν είναι απορριπτέο, δεν είναι καταγγελτέο, δεν είναι ακυρωτέο!!!!!!

Αντίθετα αυτό το έκτρωμα ο ΣΥΡΙΖΑ το θέλει γιατί, όπως λέει, σε αντίθεση με το Μνημόνιο που είναι «κακό», η «Δανειακή» είναι «καλή» και «συζητήσιμη», ως εκ τούτου ο ΣΥΡΙΖΑ τη ...διαπραγματεύεται.
Κι αυτό - λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - είναι «αριστερή» πολιτική...

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ Ο ¨ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! !!!



ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ Ο ¨ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.!!!!!!

Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ.

Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο!

Ναι, στο δημόσιο.!!!!!!!!!!!!!!

Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά.

Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. "1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες". Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;"

Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα...

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.!!!!!!!!!


ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ,

ΜΕ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» και ειχες το θρασος να μας το ανακοινωνεις, καθησυχαστικα χαμογελωντας, στην εκπομπη του Αυτια, το Μαρτη 2012.

Εκπομπη που δυστυχως δεν μπορεσα να βρω πουθενα να στην τριψω στη μουρη, εκει που ελεγες οτι το κουρεμα των ομολογων των Ασφαλιστικων Ταμειων ειναι αντιμετωπισιμο.
Τραβα τωρα,

- Που δεν πληρωνεις τους φαρμακοποιους απο ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, αυτα που διναμε στα ταμεια μας για να εχουμε μεριμνα οταν εχουμε αναγκη (σοσιαλ, κοινωνια, θυμασαι?)

- Που “κουρεψες” ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,

Να πληρωσεις ΕΣΥ τα φαρμακα του καρκινοπαθη, του νεφροπαθη και των αλλων αδελφων μας που πεθαινουνε,
Γιατι εισαι κυριος υπευθυνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ. Λοβέρδε "Μη μου πολυψηλώνεσαι γιατί ψηλός δεν είσαι, και το χωριό σου είναι κοντά, και ξέρω τίνος είσαι."




Κ. Λοβέρδε "Μη μου πολυψηλώνεσαι γιατί ψηλός δεν είσαι, και το χωριό σου είναι κοντά, και ξέρω τίνος είσαι."

Ακόμα και αυτόν τον καιρό όπου κυριαρχεί η ευρωατλαντική τρομοκρατία και η ρητορεία της αριστεροδέξιας ευρωμαστούρας, ξεχωρίζει σε θράσος και αηδία η πρόσφατη τοποθέτηση του Λοβέρδου σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι καρκινοπαθείς και όλοι οι χρονίως πάσχοντε

Αηδία και οργή νοιώθουν οι εκατοντάδες γονείς των καρδιοπαθών παιδιών, που εξ αιτίας των επιλογών του Λοβέρδου ,στερήθηκαν των σωτήριων παροχών που τους προσέφερε το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του νοσοκομείου παίδων "Αγία Σοφία".

Aλλά και τις συνέπειες του λουκέτου στην ζωή και την υγεία βαρύτατα πασχόντων καρδιοπαθών παιδιών, αναδεικνύεται ο ρόλος του Λοβέρδου και των φίλων του , η απόλυτη αδιαφορία του για την δημόσια υγεία ,

και κυρίως η "επιτυχημένη παροχή υπηρεσιών" σε εκείνους που στόχευαν και στοχεύουν στην καταρράκωση του εθνικού συστήματος υγείας και την μετατροπή αυτού του συνταγματικά κατοχυρωμένου κοινωνικού αγαθού σε καταναλωτικό προϊόν που απευθύνεται σε γεμάτα μόνο πορτοφόλια.

Αυτός λοιπόν που απο την μία γκρέμιζε ότι είχε μείνει όρθιο στον τομέα της δημόσιας υγείας και που εν καιρώ κρίσης αποφάσισε ως "καρδιογνώστης" πως επιθυμούμε να γίνουμε αποθήκες ανθρωπίνων αναταλλακτικών και πέρασε τον περίφημο "νόμο Φρανκεστάϊν",

τολμά και μιλά σήμερα σαν τιμητής και προστάτης της δημόσιας υγείας και περίθαλψης.!!!!!!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το ΚΚΕ έχει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις;


Το ΚΚΕ έχει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις.????????

Το ΚΚΕ αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες του ισχύοντος σάπιου πολιτικού συστήματος και κατεξοχήν το ηθικό άλλοθι του συστήματος. Όταν για παράδειγμα εντείνονται οι πιέσεις της κοινωνίας για διαφάνεια και έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, το ΚΚΕ αρνείται και τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα καλύπτονται πίσω από την άρνηση αυτή, αποφεύγοντας τον οικονομικό έλεγχο.

Όταν υπάρχουν προοδευτικές προτάσεις για....

θεσμικό εκδημοκρατισμό των κομμάτων, το ΚΚΕ αρνείται και τα υπόλοιπα κόμματα βολεύονται από αυτή την άρνηση κ.λ.π.

Σε όλη την μεταπολιτευτική πορεία του ΚΚΕ και κυρίως σε αυτά που ακολούθησαν μετά την 6η Μαϊου και τις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης, το ΚΚΕ απείχε επιδεικτικά, μη θεωρώντας ότι τα θέματα αυτά το αφορούν ή ότι έχει κάποια υποχρέωση να συμβάλει στην αντιμετώπιση του Πολιτειακού αδιεξόδου και στην διακυβέρνηση της χώρας, έστω με μια κατ’ αρχήν ανοχή.

Την ίδια στιγμή όμως θεωρεί δικαίωμά του να εισπράττει την κρατική επιχορήγηση από τα χρήματα των φορολογουμένων που αγωνιούν για την ίδια τη ζωή τους. Δεν συμμετείχε έστω και τυπικά στις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, όταν, υποτίθεται, ότι είναι και το ίδιο (όχι φανατικά, αλλά τουλάχιστον ρηματικά) υπέρ της απλής αναλογικής.

Τώρα, στη νέα προεκλογική περίοδο, την ώρα μάλιστα που παίζεται για πρώτη φορά η πιθανότητα να αναδειχθεί Αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, το ΚΚΕ, όχι μόνο αρνείται να μπει στον διάλογο για το είδος της μελλοντικής Αριστερής κυβέρνησης και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πολιτικό σύστημα,

αλλά κατηγορεί και από πάνω τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορους τρόπους, με κίνδυνο και με τη δική του συμβολή, να αναδειχθεί μνημονιακή κυβέρνηση της Δεξιάς σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Το ΚΚΕ λοιπόν, θεωρεί προφανώς λανθασμένα, ότι έχει μόνο δικαιώματα μέσα στο ισχύον πολιτικό σύστημα και όχι υποχρεώσεις, αφήνοντας τον εαυτό του στο απυρόβλητο.

Οι τελευταίες όμως δημοσκοπήσεις, δείχνουν να το εγκαταλείπουν και οι πιο φανατικοί ψηφοφόροι του. Κυρίως στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Αθηνών, το ΚΚΕ (με όλη την τεράστια Πανελλαδική οργάνωση,

το ΠΑΜΕ και την Πανσπουδαστική), έχει πέσει στο 3,2%, πιο κάτω δηλαδή και από το κόμμα του κ. Τζήμερου.

Ας προσέξει λοιπόν το ΚΚΕ, μήπως μετά την 17ην Ιουνίου αποτελέσει παρελθόν για την πολιτική ιστορία του τόπου.!!!!!!!!!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ.!!!!!!!


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! !!!!!!!!!!

Ο ένας ετοιμάζεται για την Βενεζουέλα και ο άλλος, ο αρχιερέας της Αναγνωστοπούλου ,για τα καταπατημένα των Αγίων Θεοδώρων ή για το Κορακοχώρι.

Μετά την αποκάλυψη του βετεράνου Σπύρου Καρατζαφέρη που βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Τσοχατζόπουλου,

αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλωνTOR- M1 τους πολιτικούς που έπαιξαν ύποπτο ρόλο στις συμβάσεις αμυντικών εξοπλισμών, τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας.


Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Κώστα.Σημίτη

Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου

Το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο

Τον πρώην υπουργό Γ.Παπαντωνίου

Την πρώην υπουργό Β.Παπανδρέου. Ολοι τους ξέρουν πολλά απο αυτά που δεν είπαν στις εξεταστικές επιτροπές και κουκούλωσαν την υπόθεση που βρωμοκόπαγε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι βασει της απόφασης του ανακριτή προφυλακίστηκε ο Ακης αφού δεν κατόρθωσε να πείσει τον δικαστικό λειτουργό ότι συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται να διακινούν εκατομμύρια ευρώ, μέσω υπεράκτιων εταιρειών και με αφετηρία τρία σκάνδαλα (Βατοπαιδίου, υποβρυχίων, και πυραύλων ΤΟΡ Μ – 1).

Σε λάθος και σύμπτωση απέδωσε και την εμφάνιση του ονόματος θείας της συζύγου του Αικατερίνης Σταμάτη, η οποία εμφανίζεται να δέχεται στον λογαριασμό της το ποσό τω 3.000.000 δραχμών από την εταιρεία Torcaso.

Προφανώς έγινε λάθος στο τραπεζικό σύστημα και πιστώθηκε ο λογαριασμός της εκ λάθους, ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Οδηγούμαστε σε εξελίξεις. Αφού είναι πανεύκολο απλός μάρτυρας να γίνει βασικός ύποπτος, οπως προβλέπει η Ποινική Δικονομία.

Τώρα θα δούμε εαν οι δικαστές έχουν τα κότσια να τους στείλουν όλους στα κάτεργα.!!!!!!!!

HΠΑ: Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ.!!!!!!


HΠΑ: Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ!

Oι ΗΠΑ "ανησυχούν" ότι η Τουρκία θα μπορούσε να θελήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να εκμεταλλευθεί την "πρωτοφανή οικονομική και πολιτική κρίση" στην Ελλάδα και να προχωρήσει σε κινήσεις που θα αποσκοπούν στην απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα!

Αυτό αναφέρεται σε έκθεση της ειδικής ομάδας εργασίας που σύστησε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χ.Κλίντον στο «Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων» (Council on Foreign Relations - CFR) για να μελετήσει τις προοπτικές των αμερικανοτουρκικών σχέσεων και να τις καταγράψει.

Επικεφαλής της ομάδας εργασίας ετέθη η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και στενή φίλη της κυρίας Κλίντον, η Μάντλιν Oλμπραϊτ, ενώ συμμετείχε και ο Στίβεν Χάντλεϊ, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου Τζορτζ Μπους (του νεότερου).

Η ομάδα αυτή που συστήθηκε ειιδκά για να μελετήσει τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις έχει λάβει υπ'όψιν της πολλά σενάρια κι στην τελική της έκθεση, όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρεται ότι

"Η Ουάσιγκτον θα έπρεπε να συμβάλει ώστε οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών να μην εκτραχυνθούν. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια πολιτική και οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο και δεν αποτελεί καμία απειλή για την Τουρκία.

Η Τουρκία θα έπρεπε να αποφύγει οτιδήποτε υποδηλώνει ότι "θα εκμεταλλευθεί τα τρέχοντα προβλήματα της Αθήνας και να αποσπάσει ... εδαφικα οφέλη από την τελευταία"!

Μάλιστα προτείνεται η δημιουργία μιας τριμερούς στρατιωτικής ομάδας επαφής (trilateral military contact group) στην οποία θα συμμετέχουν αξιωματικοί του Ναυτικού και της Αεροπορίας από Ελλάδα, Τουρκία και ΗΠΑ, προκειμένου μέω της συνεχούς διαβούλευσης να αποφευχθούν κινήσεις από την πλευρά της Άγκυρας στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο.

Δηλαδή θα υπάρχει κανονικά Αμερικανός τοποτηρητής ο οποίος θα προσπαθεί να "συμβιβάσει τις διαφορές". Όπου "διαφορές" είναι οι τουρκικές απαιτήσεις. Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση οι Αμερικανοί προβλέπουν απλά "ελληνικό συμβιβασμό".

Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι μια ελληνική στρατιωτική ήττα και απόσπαση εδαφών από την ελληνικό εθνικό κορμό ως απόρροια της μείωσης των αμυντικών δαπανών λόγω της οικονομικής κρίσης, απλά θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου αφού η Ελλάδα και οι συνέπειες θα ήταν ανεξέλεγκτες ίσως όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αντ'αυτού προτείνουν ένα είδος "έντιμης ειρήνης" με την Ελλάδα με την ουσιαστική παραχώρηση δικαιωμάτων σε περιοχές που ελέγχει η Τουρκία η οποία κατά την ίδια έκθεση, είναι το μόνο κράτος-μέλος της Συμμαχίας που αυξάνει την επιρροή του.

Και κατά τον Μπρζεζίνσκι η Τουρκία είναι ένα από τα τέσσερα σπουδαιότερα μέλη του ΝΑΤΟ μαζί με Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία....

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Βρήκαμε το λόγο γιατί ο καθένας στον ΣΥΡΙΖΑ λέει το μακρύ του και το κοντό του...

Μην παραξενεύεστε με τις αλλοπρόσαλες δηλώσεις των στελεχών
του ΣΥΡΙΖΑ.
Βρήκαμε το λογο και σας τον παρουσιάζουμε...
Είναι η παρακάτω φωτογραφία....

Είναι με τα καλά τους; Φοροκαταιγίδα με 8 φόρους που ζητούν να εισπράξουν, μέσα στο καλοκαίρι.??


Είναι με τα καλά τους; Φοροκαταιγίδα με 8 φόρους που ζητούν να εισπράξουν, μέσα στο καλοκαίρι .??

Φοροεπιδρομή χωρίς τέλος. Οκτώ φόρους ανάμεσά τους και φόρο (ΕΤΑΚ) του 2009, θα βάλουν να πληρώσουν εντός του καλοκαιριού τους φορολογούμενους.

Τη φοροκαταιγίδα για όσους δεν θυμούνται, συμφώνησαν τρόικα, κυβέρνηση Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από πριν, ώστε να "εκτελεστεί με όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλίσεις ο φετινός προϋπολογισμός" δηλαδή,

να πληρώσουν τις πλούσιες ξένες τράπεζες και τους μετόχους τους, οι ανήμποροι Έλληνες, που υποχφέρουν, από ανεργία, ύφεση άγριες περικοπές μισθών και προηγούμενα χαράτσια.

Η φοροδοτική ικανότητα των ανέργων, συνταξιούχων, μισθωτών, έχει εξαντληθεί προ πολλού...