Σελίδες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η φωτογραφία με την Καρυάτιδα που συγκινεί όλους τους Έλληνες.!!!!!


Η φωτογραφία με την Καρυάτιδα που συγκινεί όλους τους Έλληνες.!!!!!!!!!!!!

«ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με την κλεμμένη Καρυάτιδα που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο που φαίνεται να ζητά να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Η φωτογραφία έχει μέχρι στιγμής εκατοντάδες κοινοποιήσεις και όλο και γίνεται και...
γνωστότερη, ενώ. συγκινητικό είναι το μήνυμα που αναγράφεται δεξιά και αριστερά από το άγαλμα της Καρυάτιδας.

Στην φωτογραφία η Καρυάτιδα απεικονίζεται να λέει: «Γεννήθηκα στην Ελλάδα. Οι αδερφές μου είναι εκεί. Είμαι Ελληνίδα και θέλω να πάω στην πατρίδα μου».!!!!!!!!!!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Οι καλοπληρωμένοι του Δημοσίου.!!!!!!!!!!!!!

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου, σχεδόν όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί, οι επικεφαλείς των ανεξάρτητων αρχών, οι επικεφαλείς των (φαληρισμένων) ασφαλιστικών ταμείων και οι Δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων είναι αυτοί που παίρνουν πάνω από 5.000 ευρώ το μήνα.

Στην ίδια λίστα που έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης στην βουλευτή Ελ. Βόζεμπεργκ ανήκουν πανεπιστημιακοί, διπλωματικοί υπάλληλοι, διευθυντές του ΕΣΥ, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και οι περιφερειάρχες.

Στον πλήρη κατάλογο των καλοπληρωμένων του δημοσίου ανήκουν:

-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (που πάντως έχει παραιτηθεί της αποζημίωσης), ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργοί, Αναπληρωτές Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων.

-Οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών.
-Οι Δικαστικοί Λειτουργοί από το βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών και κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από το βαθμό του Δικαστικού Αντιπροσώπου Α΄Τάξης.

-Οι Διπλωματικοί Υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό.
-Οι Γιατροί ΕΣΥ με βαθμό Διευθυντή και υπηρεσία άνω των 25 ετών.

-Τα Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων και μέλη Ε.Π. ΤΕΙ που συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα.

-Οι Δήμαρχοι Δήμων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων.

-Οι Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

-Ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

-Οι Διοικητές ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΔΥΠΕ

-Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ

-Ο Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΔΔΗΧ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Παπανδρέου συζητούσε με το ΔΝΤ από το Φεβρουάριο του 2009 και δήλωνε … “Αμερικανός”!!!!



Ο Παπανδρέου συζητούσε με το ΔΝΤ από το Φεβρουάριο του 2009 και δήλωνε … “Αμερικανός”

Υπέρ του ΔΝΤ, «για να δούμε τον πλανήτη όπως θέλουμε», τασσόταν ήδη από τον Φεβρουάριο του 2009 ο τέως πρωθυπουργός της χώρας, κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος, άλλωστε, ήταν ο πολιτικός που οδήγησε την Ελλάδα στην αγκαλιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Αυτό αναφέρεται σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, το οποίο αποκάλυψε το σάιτ WikiLeaks και είχε δημοσιοποιήσει ο Ελεύθερος Τύπος πέρυσι τον Αύγουστο. Τώρα, νέα στοιχεία που φέρει στην επιφάνεια το WikiLeaks δείχνουν ότι από τον Ιούνιο του 2009 «πληροφοριοδότες» ισχυρών think tank στις ΗΠΑ έβλεπαν πεντακάθαρα την προοπτική να προσφύγει, αργά ή γρήγορα, η Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Hθελε αυστηρούς κανόνες

Ειδικότερα, στο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, τον Φεβρουάριο του 2009, παρουσιάζεται συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο κ. Παπανδρέου εκείνη την περίοδο με τον Αμερικανό γερουσιαστή Ντέρμπιν (Durbin) και τον τότε πολιτευτή των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Αλέξη Γιαννούλια. Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως, φέρεται να τάσσεται υπέρ της αναβάθμισης του ρόλου του ΔΝΤ σε διεθνές επίπεδο.

Αναλυτικότερα, γράφει στο τηλεγράφημά του ο πρώην Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, ο κ. Παπανδρέου θα ήθελε να δει έναν οργανισμό σαν το ΔΝΤ να δραστηριοποιείται περισσότερο στο να θέσει αυστηρούς διεθνείς κανόνες για τη χρηματο-οικονομική ανάπτυξη για να «δούμε τον πλανήτη όπως θέλουμε».

Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2011, ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος- Καν, είχε αποκαλύψει ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε ζητήσει τη συνδρομή του ΔΝΤ ήδη από τον Δεκέμβριο 2009. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είχε πει στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχτούν τη μονομερή παρέμβαση του ΔΝΤ εντός της ευρωζώνης.

Ενδιαφέρον είναι ότι στο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας τον Φεβρουάριο του 2009 αναφέρεται πως ο κ. Παπανδρέου είχε εμφανιστεί να εκφράζει το θαυμασμό του για την οικονομική πολιτική του προέδρου Ομπάμα και να καταθέτει τη δυσαρέσκειά του για τη γερμανική στάση στην οικονομική κρίση.

**Ως γνωστόν, σε άλλα τηλεγραφήματα που δημοσίευσε το Wikileaks, αυτή τη φορά της αμερικανικής πρεσβείας στη Γερμανία, το Βερολίνο εμφανιζόταν έξαλλο και μόνο στη σκέψη ότι το ΔΝΤ θα έμπαινε στα «χωράφια» της Ε.Ε.

Δήλωνε Αμερικανός

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ο κ. Παπανδρέου εμφανιζόταν να χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ ως «τη μοναδική δύναμη στον κόσμο» που μπορεί να ηγηθεί των δημοκρατικών αξιών, να λέγει ότι αισθάνεται πολύ κοντά στις ΗΠΑ, που είναι η γενέτειρά του, και να προσφέρεται στο ρόλο του διαμεσολαβητή με κράτη με τα οποία οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι είναι ανοιχτός σε αμερικανικές ιδέες και πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει στη δημιουργία διασυνδέσεων με ηγέτες οι οποίοι διαφωνούν με την αμερικανική πολιτική σε όλο τον κόσμο. Θύμισε, δε, ότι ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς συνέβαλε στην ειρηνική διευθέτηση κρίσεων ειδικά στο μουσουλμανικό κόσμο και στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Γνώριζε

Όσον αφορά το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας εκείνη την περίοδο, ο κ. Παπανδρέου, παρότι, ως γνωστόν, την προεκλογική περίοδο έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», δήλωσε στους Αμερικανούς γερουσιαστές πως γνωρίζει πάρα πολύ καλά το μείζον πρόβλημα του ελληνικού χρέους και ότι θα είναι το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθεί όταν θα γίνει πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, στο τηλεγράφημα αναφέρεται: «Όταν ο Γιαννούλιας τον ρώτησε για το ανησυχητικό άνοιγμα του δημόσιου χρέους, ο Παπανδρέου συμφώνησε ότι ήταν πρόβλημα, αντίθετα με το ιδιωτικό χρέος και τα τοξικά ομόλογα, δύο προβλήματα που η Ελλάδα κατάφερε να αποφύγει (…) Η Ελλάδα ήταν πιο ευάλωτη γιατί οι τράπεζές της είχαν επενδύσει πολύ στα Βαλκάνια».

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ.??????????


ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ????????????????

Σχόλιο: Τα ονόματα των δικαστών, για να τους θυμηθούμε, όταν ελευθερωθεί η Ελλάδα!!!

Απόφαση παρωδία!!!!!!!!

Δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα - Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι!
Άλλο ενα σκάνδαλο που όλοι αθωώνονται!

Άλλο ενα σκάνδαλο πολλών ΔΙΣ που ανήκαν στον Ελληνικό λαό και χαθήκαν, για το οποίο η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη αποφάνθηκε οτι δεν έφταιξε ποτέ κανείς!
Όπως με το χρηματιστήριο, τις υποκλοπές, την Siemens και τόσα δεκάδες άλλα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης!

Η πολύμηνη ακροαματική διαδικασία είχε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2011, και κατέληξε σε.. πανηγυρική ομόφωνη αθώωση των κατηγορουμένων. Όπως δημοσιεύει το capital.gr, δεν πρόκειται για την δίκη που αφορά το βασικό κομμάτι της υπόθεσης με τα αποκαλούμενα «δομημένα» ομόλογα, αλλά για την δίκη που αφορούσε τις αγοραπωλησίες ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου σταθερού επιτοκίου οι οποίες έλαβαν χώρα κατά την κρίσιμη χρονική περίοδο 2001- 2007 στην εξωχρηματιστηριακή αγορά.

Το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες (απιστία, ηθική αυτουργία σε απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) τους προέδρους και τα μέλη των ΔΣ των Ταμείων: - Πρώην δημοσίων υπαλλήλων,
- επικουρικής ασφάλισης και κοινής διανομής πρατηριούχων υγρών καυσίμων,
- σύνταξης και επικουρικών προσώπων γεωργικών οργανώσεων,
- υγείας δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων,
- μετοχικό Ταμείο πολιτικών υπαλλήλων και
- επικουρικής ασφάλισης δημοσίων υπαλλήλων.

Το δικαστήριο απάλλαξε επίσης τους νόμιμους εκπροσώπους των χρηματιστηριακών Ακρόπολις, Artion, Πήγασος και Τρωύλος.

Στο δικαστήριο εξετάστηκαν δεκάδες μάρτυρες, από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή της Κεφαλαιαγοράς, τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Η κατηγορία

Σε βάρος των κατηγορουμένων εκκρεμούσε ποινική διαδικασία από το 2008. Επρόκειτο για τις πράξεις της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, και της ηθικής αυτουργίας, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σχετικά με τις αγοραπωλησίες ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου σταθερού επιτοκίου, την περίοδο 2001- 2007.

Οι αγοραπωλησίες αυτές φαίνεται να έγιναν στην εξωχρηματιστηριακή αγορά καθώς και «σε τιμές μεγαλύτερες, όσον αφορά τις αγορές, από τη μέγιστη τιμή ή την τιμή αποτίμησης του ίδιου τίτλου που είχε διαμορφωθεί στην Ηλεκτρονική Δευτερογενή Αγορά Τίτλων (Η.Δ.Α.Τ.) της Τράπεζας της Ελλάδος κατά την ημέρα της συναλλαγής, και σε τιμές μικρότερες, ως προς τις πωλήσεις, από την ελάχιστη τιμή ή την τιμή αποτίμησης των ίδιων τίτλων που είχε διαμορφωθεί στην ίδια αγορά κατά την ημέρα της συναλλαγής».

Το δικαστήριο εξέτασε δεκάδες μάρτυρες από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή της Κεφαλαιαγοράς, τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και μετά και την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε πως «οι τιμές ΗΔΑΤ κατά τη διερευνηθείσα περίοδο δεν ήταν καλύτερες τιμές αγοράς, ούτε μπορούσαν και έπρεπε να επιτευχθούν από τους συναλλασσομένους, αλλά απλώς και μόνο τιμές αποτίμησης των επίμαχων ομολόγων,

ότι οι Πρόεδροι ενήργησαν με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών των διοικητικών συμβουλίων των ασφαλιστικών ταμείων και χωρίς να τους ασκηθεί οποιαδήποτε επιρροή από τους εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών και ότι ουδέν περί ΗΔΑΤ γνώριζαν, ούτε είχαν εξάλλου θεσμοθετημένη υποχρέωση συναλλαγής μέσω ΗΔΑΤ ή σε τιμές ΗΔΑΤ».

Ο συνήγορος υπεράσπισης Μιχ. Δημητρακόπουλος τόνισε μετά την αθωωτική απόφαση πως «από την πολύμηνη ακροαματική διαδικασία προέκυψε η έλλειψη ενός σαφούς επενδυτικού πλαισίου, θεσπισμένου από την Πολιτεία, στο οποίο- υποχρεωτικά- να κινούνται οι Διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων κατά την αξιοποίηση των αποθεμάτων των ασφαλισμένων».!!!!

Επιβεβαιώνεται πανηγυρικώς ότι η πορεία προς το ΔΝΤ, άρχισε το 2009, από τον ακατανόμαστο.!!!


Επιβεβαιώνεται πανηγυρικώς ότι η πορεία προς το ΔΝΤ, άρχισε το 2009, από τον ακατανόμαστο.!!!!!

Τεκμηριώνεται και από το Statfor το σχέδιο πτώσης του Καραμανλή από τους οικονομικούς δολοφόνους τον Ιούνιο του 2009!

Τον Ιούνιο του 2009 ήταν η ημερομηνία σταθμός…

Η αμερικανική ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor έβλεπε το ΔΝΤ στην Ελλάδα από το 2009!
Δέκα μήνες, δηλαδή, πριν από την απόφαση για την προσφυγή στον μηχανισμό βοήθειας και σχεδόν μισό χρόνο πριν από τις διερευνητικές επαφές Παπανδρέου- Στρος Καν, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», σε έγγραφα που διέρρευσε το wikileaks.

Πρόκειται για μια ακόμα δικαίωση του
ΟΛΥΜΠΙΑ, αφού τον Ιούνιο του 2009 ήρθε και ο οικονομικός δολοφόνος στην Ελλάδα και ζήτησε από τον Καραμανλή την έλευση του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων στην χώρα, για να λάβει το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού.

Διαβάστε τι γράφαμε το 2010, όταν και άρχισε να αποκαλύπτεται όλη η διεθνής συνωμοσία, εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού:

Ιούνιος 2009. ΚΚ σε ΓΑΠ: Δεν θα πεθάνω εγώ και η γυναίκα μου για τα καμώματα τα δικά σου και του πατέρα σου.

Χρόνια μετά και ενώ η Ελλάδα λαμβάνει νέο δάνειο – μαμούθ από την Ευρώπη και το ΔΝΤ, βγαίνει στη δημοσιότητα άλλη μια αποκάλυψη ότι η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε κατόπιν αιτήματος.

Ο διεθνής οργανισμός είχε έρθει μήνες πριν τις εκλογές και σχεδόν ένα χρόνο πριν ο Παπανδρέου με δραματικό ύψος ανακοινώσει από το Καστελόριζο με το πράσινο καραβάκι, την υπαγωγή της χώρας μας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, λόγω υπερχρέωσης.

Καταρρίπτεται έτσι, ένας ακόμα μύθος που καλλιέργησε η κυβέρνηση Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ: Δεν ζητήσαμε εμείς τη «στήριξη» της Ευρώπης και του ΔΝΤ για να μας «σώσει» από τη χρεοκοπία, αλλά «κάποιοι» μας οδήγησαν εκεί.

Εντύπωση προκαλεί ότι η αμερικανική ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor παρακολουθεί τις κινήσεις της Ελλάδας σε σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τον Ιούνιο του 2009!

Όπως αναφέρουν τα «Νέα», από την ηλεκτρονική αλληλογραφία που απέκτησε το Wikileaks, στις 19 Ιουνίου 2009 προκύπτει ότι υπάλληλος της Stratfor υπεύθυνος για τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, της Βαλτικής και των Βαλκανίων απέστειλε σε συναδέλφους του που ασχολούνται με την ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας μήνυμα με τίτλο «Αναλυτικές Οδηγίες για την Ευρώπη –Βαθμίδα 3».

Σε αυτό υπήρχε επισυναπτόμενο αρχείο κειμένου, όπου αναφέρονταν λεπτομέρειες για τα θέματα στα οποία πρέπει να δώσουν βαρύτητα. Συγκεκριμένα για τη χώρα μας, ανάμεσα σε άλλες οδηγίες παρακολούθησης, επισημαίνονταν ότι «πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς τι συμβαίνει και εάν/πότε η Ελλάδα θα κάνει αίτηση για δάνειο από το ΔΝΤ.

Είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες μιας ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης σε χώρα της ευρωζώνης. Παρακαλώ, δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε σημάδια δημοπράτησης ομολόγων. Η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος, το πώς θα κινηθούν μπορεί να εξαρτάται από το τι θα γίνει με το χρέος τους».

Σε άλλο μήνυμα στις αρχές Νοεμβρίου 2011 αποκαλύπτονται οι στενές επαφές της Stratfor με το ΔΝΤ. Αναφέρεται ότι υπάλληλος του Ταμείου ενημέρωσε την εταιρεία πληροφοριών ότι τα διαθέσιμα ταμειακά αποθέματα της Ελλάδας στερεύουν ενάμιση μήνα μετά, στα μέσα Δεκεμβρίου.!!!!

Δημοψήφισμα στην Ιρλανδία για την προτεινόμενη από τους Γερμανούς, δημοσιονομική πειθαρχία.!!!


Δημοψήφισμα στην Ιρλανδία για την προτεινόμενη από τους Γερμανούς, δημοσιονομική πειθαρχία.

Ευτυχώς που υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες οι οποίοι τιμούν την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν οι πολίτες. Βεβαίως όχι στην Ελλάδα, αλλά εν προκειμένω στην Ιρλανδία.

Η Ιρλανδία, όπως και η Ελλάς, βρίσκεται με την τρόϊκα στο σβέρκο, επειδή αναγκάστηκε να δανειστεί από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Όμως στην Ιρλανδία, ο πρωθυπουργός κ. Enda Kenny, δήλωσε σήμερα το πρωΐ στο κοινοβούλιο της χώρας, ότι θα πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσουν οι πολίτες αν η Ιρλανδία θα αποδεχθεί τη νέα συνθήκη περί δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη. Υπενθυμίζεται ότι την συνθήκη δεν έχουν αποδεχθεί μέχρι στιγμής η Αγγλία και η Τσεχία.

Η Ιρλανδοί με την σειρά τους είναι βέβαιο ότι θα απαντήσουν με ένα εκκωφαντικό ΟΧΙ, σε όσα οι δικοί μας νενέκοι είπαν με δουλικότητα ΝΑΙ, βρίσκοντας ως
πρόφαση την χρεωκοπία της Ελλάδος.

Υστερόγραφο. Ως εκ περισσού αναφέρω ότι το δημοψήφισμα στην Ιρλανδία δεν έχει καμμία σχέση ή έστω κοινά χαρακτηριστικά, με την πρόταση του αλήστου μνήμης Γιωργάκη του στοχαστή. Έτσι για να μην μπερδεύουμε τα σώβρακα με τις γραβάτες...

Ελληνογερμανικές σχέσεις - Λόγιος Ερμής. {ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.}






Ελληνογερμανικές σχέσεις - Λόγιος Ερμής

ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…


ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Το πασοκικό κράτος της σαπίλας και της παρακμής ζει και βασιλεύει!

Υπάλληλοι πολεοδομίας με καταθέσεις μαμούθ, βουλευτές με πλαστά πόθεν έσχες, στελέχη της Energa και της Hellas Power, παρά την άσκηση ποινικών διώξεων για βαρύτατα κακουργήματα, συνεχίζουν να ξεφαντώνουν στα μπουζούκια, πάνω από 180.000.000 τα χρέη του Μυτιληναίου σε ΔΕΗ και ΔΕΠΑ!!!

Κράτος ανικανότητας και κομματικής ξευτίλας!

Στις εφιαλτικές δημόσιες υπηρεσίες τα πρασινοδικτατοράκια συνεχίζουν να ξύνουν τα @@ τους και να βγάζουν την ψυχή του μ@λ@κα που είχε τη φαεινή ιδέα να ανοίξει καινούργια επιχείρηση… Σαν τον ταλαίπωρο νέο που τον πήρε 10 μήνες να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας Ελληνικού ελαιόλαδου!!!

Εγκάθετα δημοσιοϋπαλληλάκια που αποκλειστικά και μόνο ασχολούνται με τον δια των προστίμων «εκδικητικό» σωφρονισμό των αντιφρονούντων πολιτών…

Το κομματικό παρακράτος σε πλήρη δόξα!

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…

Αυτό το κράτος στήριζαν και εξακολουθούν να στηρίζουν οι νταβατζήδες, τα κραυγάζοντα παπαγαλάκια, οι χοντροφοροδιαφεύγοντες, οι μιζαδόροι, οι διπλοθεσίτες, οι παραχαράκτες, οι εξαγορασμένοι, οι διαφθορείς και οι κομματικοί βαρόνοι του ΠΑΣΟΚ, που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να θιχτεί η κομματική τους πελατεία…

Και νάτος ο αδιάφθορος Σαμαράς, δεκανίκι του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού σχηματισμού που ανέδειξε ποτέ στη χώρα μας.

Ωρύονται φίλοι και εχθροί, «όσα χρήματα και να δοθούν σ΄αυτό το κράτος, η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη… ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!»

Άστους να λένε, απαντά το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, όπως λέει και το τραγουδάκι…
Στην πρέσα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, με τη θηλιά της αυτοκτονίας στο λαιμό οι επιχειρηματίες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των επιχειρήσεών τους, στο έλεος των λουκέτων οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις…

Άθικτοι, όμως, οι μηχανισμοί του μπουρδέλου!

Ανέγγιχτοι οι κλέφτες και οι απατεώνες πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα στην κόλαση της φτώχειας και της αναξιοπρέπειας, στο απυρόβλητο τα κόμματα που βύθισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην εξαθλίωση…

Ανέγγιχτοι και οι κομματικοί οργανισμοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην απαξίωση και στην χρεοκοπία.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, Ο ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Σ΄ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ…

Αφού η Δικαιοσύνη παραμένει τυφλή και κουφή, ο Ελληνικός λαός κατ΄επιταγήν του Συντάγματος έχει το δικαίωμα να στηρίξει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία αποκλείοντας με όλους τους τρόπους τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το σύνολο των βουλευτών τους από τις εκλογικές διαδικασίες …

ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

343.000(!) ευρώ για υπερωρίες στους υπαλλήλους της ηγεσίας του Υπ.Παιδείας... !!!!


343.000(!) ευρώ για υπερωρίες στους υπαλλήλους της ηγεσίας του Υπ.Παιδείας...

ΠΟΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να κάνουν προπαγάνδα υπέρ όλων αυτών των πολιτικών απορριμμάτων.???????

Εκτός τόπου και χρόνου "συλλαμβάνεται" για ακόμα μια φορά η πολιτική ηγεσία του Υπ.Παιδείας καθώς με υπογραφή της υπουργού κ.Άννας Διαμαντοπούλου εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 343.000 ευρώ, για ... ενδεχόμενες υπερωρίες (μέχρι το τέλος Απριλίου) όσων εργάζονται στα πολιτικά γραφεία του Υπ.Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με...

...έγγραφο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Διαύγειας, προκαλείται δαπάνη ύψους 343.000 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων στα Πολιτικά Γραφεία της υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου, του αναπληρωτή υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου και των γενικών και ειδικών γραμματέων του υπουργείου.

Κι αν ήδη σας φαίνεται ότι το ποσό είναι εξωφρενικό, από το ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι στο γραφείο της Υπ.Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου απασχολούνται 48(!) υπάλληλοι αλλά ούτε τόσοι φθάνουν για να βγει η δουλειά εντός ωραρίου!

Ο αναπληρωτής Υπ.Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απασχολεί 21 υπαλλήλους, η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου άλλους 15, οι γενικοί γραμματείας συνολικά 15 ενώ απασχολούνται επίσης 12 οδηγοί και 20 αστυνομικοί.

Κι όμως αυτός ο μικρός στρατός δεν μπορεί να καλύψει εντός ωραρίου τις ανάγκες της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Παιδείας και ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται με ακόμα 343.000 ευρώ!

Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ THΣ ΜΑΣΟΝΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

OI MAΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΒΙΑΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 90% ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ....
ΗΔΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΦΑΓΗΤΟ,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ,ΦΤΩΧΙΑ.....
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ????

Οι Ιταλοί ξεφτιλίζουν τους δοσίλογους Ελληνόφωνους νενέκους.!!


Οι Ιταλοί ξεφτιλίζουν τους δοσίλογους Ελληνόφωνους νενέκους.

«Άλλο το φάρμακο και άλλο η δραστική ουσία» αποφάνθηκαν τα ιταλικά δικαστήρια, βασισμένα σε κοινοτική οδηγία.
Οι τροϊκανοί είναι τόσο αδίστακτοι, που για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων πολυεθνικών, επιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα ρύθμιση η οποία ήδη έχει κριθεί παράνομη στην Ιταλία.
Όταν η δικαιοσύνη άλλης χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει απορρίψει τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία -και, μάλιστα, βασιζόμενη σε κοινοτική οδηγία!-πώς
είναι δυνατόν να μας «σερβίρουν» την παράνομη ρύθμιση στην Ελλάδα;

Τελικά, υπάρχει κοινοτικό δίκαιο ή όχι; Ή, μήπως, το δίκαιο ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από «τα κορόιδα τους Ελληνες», που -προφανώς- δε τους νοιάζει αν θα ψοφάμε σαν τα ποντίκια, με τα φάρμακα-δολοφόνους (made in India, Pakistan, Bangladesh) τα οποία θα μας ταΐζουν;

Όταν η ιταλική κυβέρνηση προσπάθησε να περάσει μια παρόμοια ρύθμιση για τα φάρμακα με αυτήν που προωθείται σ’ εμάς τώρα από την τρόικα, σκόνταψε πάνω στην δικαιοσύνη της χώρας.

Μια παλαιότερη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έκανε σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στο φάρμακο και την δραστική ουσία την έκανε να αποσύρει την διαβόητη διάταξη. Τα «τυχαία» φάρμακα κρίθηκαν παράνομα στην Ιταλία.

Στην Ελλάδα τώρα προωθείται η ίδια διάταξη.

Αυτό που απέτυχαν να κάνουν αλλού οι ξένες πολυεθνικές του φαρμάκου, το επιβάλουν εδώ, τώρα που η χώρα μας είναι στα γόνατα και μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει. Με την διάταξη περί συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας, στο νέο νομοσχέδιο για την Υγεία, οι φαρμακοποιοί θα χορηγούν όχι το καταλληλότερο, αλλά το φθηνότερο φάρμακο που θα περιέχει την «δραστική ουσία» που θα γράφει ο γιατρός.

Οι ξένες φαρμακευτικές μπορούν εύκολα να εισάγουν τεράστιες ποσότητες από φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Αυτό που δεν πέρασε στην Ιταλία θα περάσει εδώ.????????

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελλάδα θυσιάστηκε προς όφελος των τραπεζών.!!


Η Ελλάδα θυσιάστηκε προς όφελος των τραπεζών.!!

«Οι Έλληνες έσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες», γράφει στην επικεφαλίδα της η Die Tageszeitung του Βερολίνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η βοήθεια προς την Ελλάδα δεν θα ωφελήσει τους Έλληνες, οι οποίοι θα αναγκαστούν να ζουν με μικρότερα εισοδήματα, με εργασιακή ανασφάλεια, με μειωμένη υγειονομική περίθαλψη, και θα πρέπει να υποστούν ένα γενικό ξεπούλημα του κράτους τους.

Και παρ`όλες αυτές τις θυσίες, το ελληνικό χρέος μπορεί να παραμείνει στα ίδια με τα σημερινά επίπεδα, ακόμη και το 2020!

Όπως γράφει ο συντάκτης της εφημερίδας Eric Bonse, «η ελληνική διάσωση είναι μια αδίστακτη υπαγόρευση, που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος του τραπεζικού συστήματος, το οποίο δεν θα κινδυνεύει πια να καταρρεύσει, χάρη στους τόκους από τα δάνεια προς την Ελλάδα».

Όπως λέει χαρακτηριστικά, οι «Schäuble και σία» έσωσαν τους πιστωτές, αλλά όχι τους Έλληνες.

Οι μόνοι κερδισμένοι από την τελευταία συμφωνία θα είναι οι τράπεζες, οι ασφαλιστές, και οι επενδυτές της Γερμανίας, της Γαλλίας, και της Βρετανίας.

Αν η Ελλάδα χρεοκοπούσε, όλοι οι παραπάνω θα έχαναν τα πάντα.

Τώρα όμως χαίρονται.!!!!!!!!!!

Πως η Goldman Sachs βοήθησε την Ελλάδα να μαγειρέψει το χρέος!!!!!



Χαστούκι από το BBC σε Σημίτη-Παπαδήμο>.!!!!!!

Πως η Goldman Sachs βοήθησε την Ελλάδα να μαγειρέψει το χρέος!

Ο Nick Dunbar, συγγραφέας των «Παραγώγων του διαβόλου» (The Devil's Derivatives), αποκαλύπτει πώς η Ελλάδα στράφηκε στην τράπεζα επενδύσεων Goldman Sachs, για να την βοηθήσει να μαγειρέψει τους κανόνες του ελλείμματος.

Στην έκθεσή του για το Newsnight, μερικοί από αυτούς που έκαναν τη συμφωνία, μιλούν δημόσια για πρώτη φορά. Δείτε το βίντεο του BBC>

Χαστούκι από το BBC σε Σημίτη-Παπαδήμο>!!!!!

Παραβιάζεται το Σύνταγμα! Tότε Προκόπη Παυλόπουλε γιατί μένεις στην ΝΔ.??????


Παραβιάζεται το Σύνταγμα! Tότε Προκόπη Παυλόπουλε γιατί μένεις στην ΝΔ.????

Αυτό δήλωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Ανεμολόγιο του ΣΚΑΙ 100,3.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι προϊόν επιβολής και ότι η συγκεκριμένη Βουλή έχει πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα και με το Σύνταγμα.

Οι πολιτικές αποφάσεις που παίρνονται τον τελευταίο καιρό δημιουργούν μια συνταγματική εκτροπή.

Τόνισε μάλιστα, πως αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένους λόγους (κοινωνικές αναταραχές) και για μικρό χρονικό διάστημα, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Ο περαιτέρω σχολιασμός δεν έχει κανένα απολύτως νόημα…

"ΑΜΟΛΥΣΕ" Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!


"ΑΜΟΛΥΣΕ" Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ...!!!

Μιλάμε γιά υψηλή πολιτική και διανόηση...

Δεν μπορεί εύκολα ο καθένας να συλλάβει τις "νοηματικές διαδρομές" του προέδρου Γιώργου, άν δεν έχει φάει πολύ σανό και δεν υπήρξε συμφοιτητής του στο LONDON SCHOOL OF...TRIXES...!!!

Τον έχει πρωτοσέλιδο, το από τον Ιανουάριο του 2006 αφεντικό του, ο Μπόμπολας, όπου αυτή η πολιτική διάνοια (Καρατζαφέρης με το όνομα) με την έμφυτη ευπρέπεια λόγου και φυσιογνωμιας πού το διακρίνει, μας απέκλεισε τις... εκλογές...!!!

Δεν χρειάζονται απεφάνθη ο "πρόεδρος Γιώργος", ένας από τούς... 5 ισχυρότερους άνδρες της Ελλάδος (κατά δήλωσή του) , ομού και αδιαιρέτως μετα Παπαδήμου-Σαμαρά - Ππανδρέου- Βενιζέλου, όπου ΝΑΙ μεν ΔΕΝ στηρίζει Κυβερνητικά τον Παπαδήμο, όμως Πολιτικά επιδιώκει την παραμονή του στην Κυβέρνηση γιά το... 2013...!!!

«Αν γίνουν τώρα εκλογές θα είναι για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια κάποιων».
Δηλ. του Σαμαρα-Τσίπρα-Παπαρήγα-Κουβέλη και κυρίως του Ελληνικού λαού..!!!
Πόσους τόνους "σανό" πρέπει να φάει κάποιος για να... παρακολουθήσει την συλλογιστική του.??????

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ρωσία: Περίπατος Πούτιν προς την Προεδρία... !!!!!!!!


Ρωσία: Περίπατος Πούτιν προς την Προεδρία...

Τα δύο τρίτα των ψήφων στις προεδρικές εκλογές θα εξασφαλίσει ο Ρώσος πρωθυπουργόςΒλαντίμιρ Πούτιν, αποφεύγοντας έναν ταπεινωτικό δεύτερο γύρο, και την εκλογή του για μία ακόμη εξαετή προεδρική θητεία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας μεγάλης δημοσκόπησης στη Ρωσία.

Ο ίδιος ελπίζει ότι με μια τέτοια επίδοση στις...
εκλογές της 4ης Μαρτίου θα περιορίσει τον αντίκτυπο του διογκούμενου κινήματος αμφισβήτησής του στα αστικά κέντρα της Ρωσίας, που τον κατηγορεί για αυταρχική διακυβέρνηση μέσω ενός διεφθαρμένου και συγκεντρωτικού πολιτικού συστήματος.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας θα συγκεντρώσει το 63%-66% των ψήφων στις εκλογές της 4ης Μαρτίου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Levada Center.

Υπενθυμίζεται ότι το 2000, ο Πούτιν εξελέγη στην προεδρία της Ρωσίας με το 53% των ψήφων, ενώ το 2004 έλαβε το 71%. Ο προστατευόμενός του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που τον διαδέχθηκε προσωρινά το 2008, είχε εκλεγεί με το 70% των ψήφων.!!!!!!

ΑΦΩΝΟ ΤΟ BBC ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ-GOLDMAN SACHS RULES THE WORLD!

Το BBC μένει άφωνο όταν ο χρηματιστής Alessio Rastani αποκαλύπτει πως μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος η Goldman Sachs ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο ενώ οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν ρόλο τυπικό.!!

FT: Η τρόικα… επανιδρύει το ελληνικό κράτος.!!!!!!


FT: Η τρόικα… επανιδρύει το ελληνικό κράτος

Οι πιστώτριες χώρες της Ευρώπης απαιτούν 38 συγκεκριμένες αλλαγές στα ελληνικά προγράμματα δαπανών, φόρων και μισθών μέχρι το τέλος του μήνα κι έχουν απαριθμήσει επιπλέον μεταρρυθμίσεις που αντιστοιχούν σε μικροδιαχείριση της κυβέρνησης της χώρας για δύο χρόνια, σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισαν οι Financial Times.

Οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται σε τρία ξεχωριστά μνημόνια συνόλου 90 σελίδων, είναι το τίμημα που δέχτηκε να πληρώσει η Ελλάδα για να εξασφαλίσει την δεύτερη συμφωνία διάσωσης 130 δισ. ευρώ και να αποφύγει την στάση πληρωμών, που η κυβέρνηση φοβάται ότι θα ρίξει την ελληνική κοινωνία στην αναταραχή.

Τα μέτρα ποικίλουν από σαρωτικές αλλαγές στις δικαστικές διαδικασίες, συγκέντρωση της ασφάλισης υγείας και ολοκλήρωση ακριβούς κτηματολογίου, μέχρι την εξαγορά νέου ηλεκτρονικού συστήματος για την φοροείσπραξη, την αλλαγή του τρόπου συνταγολόγησης φαρμάκων και τον καθορισμό ελάχιστων αποθεμάτων αργού πετρελαίου.

«Το πρόγραμμα είναι πολύ, πολύ πιο φιλόδοξο από μια οικονομική μεταρρύθμιση. Πρόκειται για ίδρυση κράτους, όπως το εννοούμε κατά κανόνα σε παραδοσιακές χαμηλού εισοδήματος περιπτώσεις» δήλωσε ο κ. Mujtaba Rahman, ευρωπαϊκός αναλυτής της Eurasia Group.

Στις πιο επείγουσες κινήσεις περιλαμβάνεται σε 10σέλιδη λίστα με «προκαταβολικές κινήσεις» που πρέπει να ολοκληρωθούν ως την Τετάρτη προκειμένου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να δώσουν το τελικό «πράσινο φως» στην έκτακτη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Τα 38 μέτρα είναι ένα μίγμα από νόμους που πρέπει να εγκρίνει η βουλή, υπουργικές αποφάσεις και προεδρικά διατάγματα, που επηρεάζουν όλο το δίχτυ της ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας, από τις δαπάνες υγείας μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση και την είσπραξη φόρων.

Λίγα μόνο από τα μέτρα καταγράφονται ως ολοκληρωμένα ή στην διαδικασία της εφαρμογής, μεταξύ των οποίων η πολυσυζητημένη μείωση των συντάξεων 300 εκατ. ευρώ και τα 325 ευρώ σε άλλες περικοπές δαπανών. Οι υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις εμπίπτουν σε έξι κατηγορίες, με τις περισσότερες αλλαγές στις περικοπές δαπανών, τις τραπεζικές ρυθμίσεις και τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Ανάμεσα στα μέτρα που πρέπει να ολοκληρωθούν στις επόμενες επτά ημέρες, είναι μειώσεις φαρμακευτικών κρατικών δαπανών κατά 1,1 δισ. ευρώ, ολοκλήρωση 75 καθολικών ελέγχων και 225 ελέγχων ΦΠΑ μεγαλο-οφειλετών, καθώς και απελευθέρωση επαγγελμάτων όπως τα σαλόνια ομορφιάς, οι ξεναγοί και τα κέντρα αδυνατίσματος.

Ακόμη και οι πιο μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις πρέπει να ολοκληρωθούν ταχέως. Στο προσχέδιο του 49σέλιδου «συμφώνου κατανόησης για συγκεκριμένες προϋποθέσεις οικονομικής πολιτικής» με ημερομηνία 9 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνονται δεκάδες μέτρα που πρέπει να ολοκληρωθούν στο πρώτο μισό του έτους.

Πολλά από τα διαρθρωτικά μέτρα είχαν συμφωνηθεί το 2010 στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης, αλλά είχαν μπλοκαριστεί από ομάδες συμφερόντων με επιρροή, εργατικά σωματεία και ορισμένους υφυπουργούς στα οικονομικά υπουργεία.

Ο κ. Rahman τονίζει ότι η κλίμακα και η ταχύτητα των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται, δημιουργεί το ερώτημα μήπως οι δύσπιστοι ηγέτες της ευρωζώνης ετοιμάζουν την Ελλάδα για να καταρρεύσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

«Ακόμη κι αν κατανοήσουμε την επιτακτική πολιτική ανάγκη, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτύχει, γιατί πολλοί από τους στόχους είναι αδύνατον να επιτευχθούν,» συμπεραίνει.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αρχίζει και αποδίδει οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο μας στα γερμανικά προϊόντα!!!!



Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα κια το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.

Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρόϊκα – ο οικονομικός δολοφόνος της Ελλάδος.!!!!!!!!!!!!!


Τρόϊκα – ο οικονομικός δολοφόνος της Ελλάδος.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδικό Δικαστήριο για τα μέλη της Τρόικα υπάρχει????????

Γράφουμε και σε χθεσινή ανάρτηση για τα ερωτηματικά, αλλά και την δυσαρέσκεια που προκαλεί πλέον ο πολύς Πολ Τόμσεν ακόμα και στο ….ΔΝΤ. Το οποίο χαρακτήρισε «αυθάδη παρέμβαση» την επιβολή από την τρόικα αλλαγών στο ελληνικό Σύνταγμα, για να απαντήσει ο Πολ Τόμσεν ότι «το ίδιο έκανε και η Ισπανία».

Το τελευταίο καιρό, άλλωστε πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Πολ Τόμσεν και η Τρόικα θα μείνουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που διέλυσαν συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Και δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που εργάζεται για το ΔΝΤ, ως υψηλόμισθος, με 309.000 δολάρια το χρόνο, και δεν έχει ποτέ πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε φόρους, καθώς έχει απαλλαγεί από τη φορολογία με Νόμο, όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του ΔΝΤ.

Δηλαδή αμείβεται όσο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, και παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον ίδιο τον Ομπάμα!

Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια, το αναλαμβάνει ο Τόμσεν, αφήνοντας πίσω του καμένη γή. Παράδειγμα, η Σερβία, Σλοβενία, Σκόπια, Ρουμανία και Ρωσία από όπου τον πέταξε το 2004 με τις κλοτσιές ο Πούτιν με την εκλογή του.

Δύο χρόνια λειτουργεί ως υπάλληλος του ΔΝΤ χωρίς την έγκριση της Κομισιόν κάτι άλλωστε που δήλωσε και ο ηγέτης της Σοσιαλιστικής πτέρυγας της Γαλλίας.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την Τρόικα η … ελληνική δικαιοσύνη; Με την κατηγορία της προσπάθειας διάλυσης της χώρας, της άσκησης οικονομικής πολιτικής αντίθετης προς τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών και της κατάλυσης του Ευρωπαϊκού καταστατικού χάρτη;

Μήπως πρέπει να διερευνηθεί εάν οι ενέργειές της λειτούργησαν, ανεξαρτήτως προθέσεως, προς όφελος, ιδιωτικών κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων και αλλοτρίων συμφερόντων, οπότε σε αυτήν την περίπτωση έχει παραβιάσει την έννομη τάξη που έχει θεσπιστεί με την Καταστατική Χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Επίσης μήπως στα πλαίσια της ανακριτικής διαδικασίας πρέπει να διερευνηθεί εάν η Τρόϊκα λειτούργησε εκβιαστικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τους Δικαστικούς Λειτουργούς με τους οποίους συναντήθηκε, προκειμένου να επιβάλει με τους εκβιασμούς της αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι της ΕΕ.

Ας μας πει από πού αντλούσε η Τρόικα την εξουσία αυτή και με τις πλάτες ποίων!

Το ελληνικό δικαστικό σύστημα έχει υποχρέωση να ορθώσει ανάστημα, να επιδείξει τη γενναιότητα που επιβάλλει η κρισιμότητα των περιστάσεων και να προστατέψει την Ελληνίδα και τον Έλληνα από τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν εκλείψει από το δικαστικό μας σώμα δικαστές του αναστήματος του Πολυζωίδη!!!!!!!!!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ω... σκοτεινή Αυτοκράτειρα της ίντριγκας και της γελοιότητας.!!!!!!!



Ω... σκοτεινή Αυτοκράτειρα της ίντριγκας και της γελοιότητας.!!!!!!!!!!!


Αυτό που μένει πια στην Άννα Διαμαντοπούλου, κατά κόσμον Άννα Μαρία Αντουανέτα της Κοζάνης, είναι να βουτήξει τις παλάμες της μέσα στις στάχτες (της Ελλάδας) και ύστερα να μουντζουρώσει, με αργές σαδιστικές κινήσεις, τα πρόσωπα των μαθητών για τις απρεπείς χειρονομίες τους.

Στη συνέχεια, αφού τους αλυσοδέσει, θα τους σύρει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων, υπό το φλογισμένο βλέμμα του πεινασμένου όχλου, επιτυγχάνοντας έτσι την “ενδεικτική τιμωρία” τους μέσα από τη δημόσια διαπόμπευση.

Άλλωστε, η Άννα Διαμαντοπούλου είναι ο κατεξοχήν υπερασπιστής των βυζαντινών μεθόδων και ο θρασύτατος τιμητής του αυτοκρατορικού παρασκηνίου.

Στο Βυζάντιο, ο δικαστής έβαζε το χέρι του σε στάχτη και λέρωνε το πρόσωπο του τιμωρούμενου, διαπομπεύοντάς τον με αυτόν τον τρόπο. Αυτή, ήταν η βυζαντινή “μούντζα”.

Και αυτή ακριβώς θα είναι η “ενδεικτική τιμωρία” των μαθητών για τη μούντζα κάποιων εφήβων σε ένα σάπιο βυζαντινό κατεστημένο, που εκπροσωπεί επάξια με το ήθος και τις πράξεις της η Άννα Διαμαντοπούλου.

Πριν γίνουν όμως όλα αυτά και προτού εφαρμοστεί η “ενδεικτική τιμωρία”, για την οποία η λαλίστατη υπουργός φρόντισε να μας ενημερώσει ότι έχει δώσει σχετικές εντολές, η ίδια φρόντισε να τιμωρήσει το σύνολο των μαθητών της χώρας:

- αφήνοντάς τους χωρίς βιβλία για μια ολόκληρη σχολική χρονιά

- αφήνοντας τα ελληνόπουλα να κάνουν μάθημα σε κρύες και παγωμένες αίθουσες

- αφήνοντας τα παιδιά της επαρχίας να περιμένουν επί ματαίω να περάσει κάποιο λεωφορείο για να τους πάει στο σχολείο τους

- αφήνοντας τους γονείς των μαθητών χωρίς δουλειά, ως σταυροφόρος της τρόικας, των Μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών νόμων

- αφήνοντας, το 2012, τα ελληνόπουλα να πεινούν.

Ω… σκοτεινή Αυτοκράτειρα της ίντριγκας και της γελοιότητας, πόσο θράσος κρύβεις ακόμα μέσα σου για να μιλάς για “ήθος” και για “ενδεικτική τιμωρία”??????????

ΜΠΑ, ΑΠΟ ΤΟ (1 Εκατ. Ευρω) ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΜΑΣ "ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ" Η ΤΡΟΪΚΑ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ και ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.;;;


ΜΠΑ, ΑΠΟ ΤΟ (1 Εκατ. Ευρω) ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΜΑΣ "ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ" Η ΤΡΟΪΚΑ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ και ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.;;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΟ ΕΛΑΣΣΟΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ... ΜΕΙΖΟΝ;;;

Ασφαλώς και είναι κατακριτέος ηθικά όμως μόνο, ό-ή Βουλευτής πού έβγαλε (1 εκατ. ευρώ) στο εξωτερικό...
Νόμιμα όμως αφού το επιτρέπουν οι κείμενες διατάξεις πού ψηφίζει η ίδια ή ...Βουλή...!!!

Τό άρπαξαν βέβαια οί "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε. και του συστήματος και το ανήγαγαν σε θέμα Εθνικής προδοσίας...

Παλιό κόλπο γιά να "εντοπίσουν" αποκλειστικά καί μόνο τα χάλια της οικονομίας μας σε μεμονωμένες περιπτώσεις και να καταδείξουν ότι δεν φταίει ο Γιώργος και οι συναυτουργοί του γιά την εξαθλιωσή μας που ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο πού αποτελεί το Α και το Ω της σημερινής μας κατάντιας, αλλά εμείς οι πολίτες...

Λες και υπάρχει εχέφρων Έλληνας πού σύμφωνα με το νόμο πού του παρέχει την δυνατότητα να βγάλει τα λεφτά του έξω ( εφ΄όσον έχει) θα τα άφηνε εδώ να τα διαχειρισθεί ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίου ή ο Βενιζέλος γιά να γίνουν... στάχτη και μπούρμπαχη...!!!

Τούς διευκολύνει άλλωστε ότι την ίδια ημέρα Πασοκοι και Καρατζαφέρης ψήφισαν στην Βουλή την Εξεταστική γιά την οικονομία για να δώσουν "συγχωροχάρτι" στον...εαυτόν τους...!!!
Λές και πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί ήταν οι "λαγοί" του Μνημονίου και του ΔΝΤ.

Λες και πρέπει να ξεχάσουμε τούς "εγκληματίες" της φτώχειας μας πού με τις δηλώσεις τους, υποχρέωναν του Έλληνες καταθέτες να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις Ελληνικές τράπεζες και να τα φυγαδεύσουν σε ξένες.

*-- Όταν ο Παπακωνσταντίνου έλεγε ανοήτως από τον Δεκέμβριο του 2009 ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις, τί έπρεπε να κάνει ο Έλληνας να τα αφήσει εδώ.;;;

*-- Όταν το Γιωργάκι πρό 5 μηνών μίλησε γιά... δημοψήφισμα, ποιός τρελάθηκε να τα άφηνε εδώ;;;
Καί ενώ αυτοί οί "εγκληματίες" ( Πασοκ- Καρατζαφέρης) χθές στην Βουλή έδιναν συγχωροχάρτι στον εαυτόν τους γιά τα εγκληματά τους, έσκασε μύτη το 1 εκατ. του Βουλευτή.
Όσοι είναι Λωτοφάγοι ας το φάνε...!!!

Με λένε Ελλάδα... / My name is Greece...

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ευτυχώς, ξανασωθήκαμε.... Μου ΄φυγε ένα βάρος.....


Ευτυχώς, ξανασωθήκαμε.... Μου ΄φυγε ένα βάρος.....


Τον Απρίλιο του 2010, μας είπαν από το Καστελλόριζο, ότι πέτυχαν μια συμφωνία ιστορικής σημασίας και έτσι σωθήκαμε.

Τον Ιούνιο του 2011, μας είπαν από τις Βρυξέλλες, ότι πέτυχαν μια συμφωνία ιστορικής σημασίας και έτσι σωθήκαμε.

Τον Οκτώβριο του 2011, μας είπαν από τη Νίκαια, ότι πέτυχαν μια συμφωνία ιστορικής σημασίας και έτσι σωθήκαμε.

Χθές, 20 Φεβρουαρίου, μας είπαν από τις Βρυξέλλες, ότι πέτυχαν μια συμφωνία ιστορικής σημασίας και έτσι σωθήκαμε.

Αν τώρα εσείς τους πιστεύετε δικό σας το πρόβλημα. Αλλά δεν δικαιούσθε ... για να διαμαρτύρεστε.
Υστερόγραφο : Όσο για τους θριαμβευτικούς αλαλαγμούς για το «κούρεμα» του χρέους, μην τσιμπάτε.

Εμείς και τα ασφαλιστικά ταμεία θα το πληρώσουμε.!!!!!!!!!!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο παιδιών όσοι υπογράψουν το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία!!!!!


Ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο παιδιών όσοι υπογράψουν το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία!

Ύπουλη γενοκτονία σε βάρος του ελληνικού λαού,
και των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων!

Τόσο εκείνοι, όσο και οι βουλευτές που θα το υπερψηφίσουν είναι ηθικοί αυτουργοί μιας νέας γενοκτονίας που θα κοστίσει στην Ελλάδα σε έμψυχο δυναμικό, ποιότητα ζωή και θέσεις εργασίας.

Ποιους βαρύνει το πολιτικό κόστος αυτή η προδοσία εις βάρος του λαού; Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί τούτης της ατιμίας απέναντι στα παιδιά μας, τους γέροντες και τους ασθενείς;

Σημειώστε: ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ.Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, η υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Γιαννίτσης και ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.

Εκείνοι είναι οι υπεύθυνοι για την επιβολή επικίνδυνων αντιγράφων φαρμάκων που εισάγονται από χώρες του τρίτου κόσμου. Εκείνοι επιβεβαιώνουν το βίαιο υποβιβασμό της Ελλάδας από μέλος του ισχυρού πυρήνα της Ευρώπης σε τριτοκοσμική αποικία της Τρόικας.

Οι κατά τ' άλλα εθνοσωτήρες κάνουν τα παιδιά μας πειραματόζωα και στέλνουν τους συνταξιούχους στα «κρεματόρια» των εργαστηρίων για να δοκιμαστούν οι καλύτερες παρτίδες γενόσημων από την Κίνα, την Ινδία, το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη.

Αυτή είναι η πολιτική ξετσιπωσιά όσων θέλουν τη συντεταγμένη χρεοκοπία της χώρας στους ευαίσθητους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Άμυνας.
Τα πρώτα παραδείγματα

Οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ύπουλης γενοκτονίας, γνωρίζουν ήδη ότι σκευάσματα που χορηγήθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία ή συνταγογραφήθηκαν από ασφαλιστικά ταμεία έχουν προκαλέσει σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και σε πολλές περιπτώσεις οδήγησαν ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Οι ερασιτεχνικοί πολιτικοί πειραματισμοί, η αποδυνάμωση του ΕΟΦ, καθώς και η αδυναμία διενέργειας επαρκών εργαστηριακών ελέγχων διαμορφώνουν συνθήκες για να στηθούν παραμάγαζα προώθησης τριτοκοσμικών φαρμάκων.

Όσοι το υπογράψουν κι όσοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο θα πρέπει να το γνωρίζουν και να το καταλάβουν καλά:

Είναι ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο των παιδιών και των συνταξιούχων που θα οδηγηθούν από τη φτώχια στον αργό θάνατο των τριτοκοσμικών φαρμάκων.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μνημόνιο: Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Ιστορίας μας.!!!!!!!!!!!!!!


Μνημόνιο: Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Ιστορίας μας!

Η συμφωνία των δύο κομμάτων εξουσίας στην ψήφιση του χειρότερου δυνατού σεναρίου για την Ελλάδα, μία συμφωνία η οποία θεωρείται σαν την εγκατάσταση μίας κοινοβουλευτικής δικτατορίας στη χώρα, με την «πίεση» της Γερμανίας και υπό την σκιώδη διακυβέρνηση των αγορών, επεξηγείται από κάποια ΜΜΕ ως ένας «ειδικού τύπου εκβιασμός».

Όπως λέγεται, ο «εκβιασμός» για την υπογραφή του μνημονίου της ντροπής στηρίχθηκε στην παθητική δωροδοκία των «κομμάτων συνεργασίας», στα ταμεία των οποίων εισέρρευσαν πάρα πολλά χρήματα στο παρελθόν – κυρίως από τη γερμανική βιομηχανία (Siemens κλπ.),

η οποία έχει θέσει στη διάθεση της κυβέρνησης της τα ονόματα όλων όσων κομμάτων και πολιτικών έχουν εμπλακεί στις υποθέσεις διαφθοράς (για ευνόητους λόγους).

Περαιτέρω, η νέα συμφωνία των Βρυξελών δεν πρόκειται να διασώσει την Ελλάδα – οπότε οφείλει να θεωρηθεί, απλά και μόνο εξ αυτού, ως μία παταγώδης αποτυχία. Ουσιαστικά πληρώθηκε (εάν) ένα υψηλό τίμημα, με στόχο να κερδηθεί χρόνος – έτσι ώστε να είναι έτοιμος ο μηχανισμός στήριξης ESM (διευκόλυνσης της χρεοκοπίας ουσιαστικά), καθώς επίσης μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές στη Γαλλία και στην Ελλάδα.

Ακόμη και αν ευοδωθούν όλες οι θετικές προγνώσεις των «πυροσβεστών» (ΔΝΤ, Γερμανία, Κομισιόν κλπ.), οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα «εμπρηστές», το δημόσιο χρέος θα μειωθεί, στην καλύτερη περίπτωση, στο 120% του ΑΕΠ το 2020, από 170% σήμερα – ένα μέγεθος που συνεχίζει να μην είναι βιώσιμο.

Ακριβώς για το λόγο αυτό αρκετοί υπολογίζουν ότι, θα χρειαστεί πολύ σύντομα μία νέα διαγραφή χρέους – γεγονός που σημαίνει ότι τόσο οι ιδιώτες, όσο και οι δημόσιοι πιστωτές της Ελλάδας, θα χάσουν ξανά πολλά χρήματα.

Πάντως, στα χρηματιστήρια σήμερα γιορτάζεται, αν και παραδόξως πολύ συγκρατημένα, η σωτηρία των τραπεζών – όχι η διάσωση της Ελλάδας.

Η διάσωση της Ελλάδας προϋποθέτει επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους της, καμία διαγραφή, χαμηλά επιτόκια, κάθαρση του πολιτικού συστήματος, επενδύσεις και ανάπτυξη – ενέργειες που φυσικά δεν δρομολογήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση.!!!!

Η Γερμανία έπαιξε «πάρτα όλα» και κέρδισε – Πώς η Ελλάδα «δέθηκε χειροπόδαρα»


Η Γερμανία έπαιξε «πάρτα όλα» και κέρδισε – Πώς η Ελλάδα «δέθηκε χειροπόδαρα»

Η νέα δανειακή σύμβαση έκλεισε, το Βερολίνο τα πήρε όλα και η Αθήνα θα αρχίσει να μετρά άμεσα τα κάθε λογής ανταλλάγματα, που δόθηκαν για τη νέα διάσωση. Ενδεικτική το του θα πρέπει να περιμένει η πραγματική οικονομία είναι η προειδοποίηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, πως «σπείραμε ανέμους και τώρα θερίζουμε θύελλες.

Το πακέτο του νέου δανείου μας πουλά ακριβά χρόνο και ελπίδα, ενώ συνεχίζει αμετανόητα να μας κρατά σε βαθειά και μακριά ύφεση».

Βέβαια τα ξένα ΜΜΕ μπορεί να κάνουν λόγο για διάσωση της Ελλάδας με πανάκριβα ανταλλάγματα, το μνημονιακό μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας μπορεί να πανηγυρίζει για τη νέα διάσωση και τα κάθε λογής εμπλεκόμενα συμφέροντα να ετοιμάζονται για δουλειές με τους ξένους όμως η πραγματικότητα για την κοινωνία, οικονομία είναι εντελώς διαφορετική.

Και θα αρχίσει να ξετυλίγεται επώδυνη, επαχθής και εθνικά επιζήμια αφ΄ής στιγμής οι Γερμανοί έπαιξαν ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ και πήραν όσα επεδίωκαν. Και συνταγματικά κατοχυρωμένες, πλέον, οι απαιτήσεις των δανειστών και εμπράγματες οι υποχρεώσεις του δανειζόμενου.

Και με το αγγλικό δίκαιο επί θύραις- που ανοίγει την κερκόπορτα στον τομέα της αξιοποίησης ακόμη και του ορυκτού πλούτου της χώρας. Και με τον νέο ειδικό λογαριασμό να «δένει χειροπόδαρα» τον υπόχρεο και με αυξημένη εποπτεία (εντάξει δεν είναι επιτροπεία αλλά. εποπτεία) και με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων να ξεκινά τις εκχωρήσεις Δημόσιας Περιουσίας.

Ακόμη και οι εκλογές φαίνεται να πηγαίνουν λίγο πιο πίσω, όπως εδώ και μέρες επίμονα προωθούσαν οι γνωστοί- άγνωστοι μνημονιακοί κύκλοι στο εσωτερικό της χώρας. Θα επιμείνουμε στην τελευταία ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, αφού κατά γενική εκτίμηση είναι ένα συντηρητικό όργανο με ξεκάθαρες θέσεις υπέρ της καπιταλιστικής αγοράς.

Τα 79 μέτρου του Μνημονίου ΙΙ κατατάσσουν την χώρα μας εργασιακά στην κατηγορία της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, φορολογικά στις πλούσιες ευρωπαικές και κοινωνικά στων πτωχών αφρικανικών και ασιατικών χωρών. Πλέον οι ανατροπές στις συλλογικές διαπραγματεύσεις σημαίνει το τέλος της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης και των κλαδικών συμβάσεων.

Το επίπεδο της μισθολογικής φτώχειας και οι εργασιακοί όροι εξαθλίωσης, που θα εφαρμοστούν άμεσα με κυβερνητική απόφαση. Δυστυχώς η άποψη, πως οι αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις σημαίνουν καταναλωτική δυνατότητα και αντίστοιχο τζίρο, επιβίωση των επιχειρήσεων, φορολογητέα ύλη και δημόσια έσοδα δεν έγινε αντιληπτή. (σ.σ) εξ αρχής εκτίμηση μας ήταν, πως το κατά γενική ομολογία λαθεμένο πρόγραμμα εκπονήθηκε και θα υλοποιηθεί μεθοδικά και συνειδητοποιημένα)

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται, πως και το Μνημόνιο ΙΙ, με τρόπο αντίστοιχο του Μνημονίου Ι είχε εξ΄αρχής αποκλειστικό στόχο την δημιουργία μίας ευρύτατης κοινωνικής φτώχειας και μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων.

Μίας εξαθλιωμένης αγοράς φθηνότατης και ελαστικής αγοράς εργασίας. Καλώς ή κακώς η Ελλάδα επιλέγηκε για να κάνει το καναρίνι στο ορυχείο, όπως εύγλωττα σημειωνόταν τελευταία σε σχετικό άρθρο των Financial Times. Το γιατί επελέγη η χώρα μας θα μπορούσε να γίνει γνωστό στον κόσμο μόνον εάν έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας όλα τα στοιχεία και οι κινήσεις, που μεθοδικά μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

Η περίπτωση της ΕΛΣΤΑΤ και των όσων μέχρι τώρα έχουν διαδραματισθεί είναι ενδεικτική ενός ευρύτερου σχεδιασμού. Με την υπογραφή του Μνημονίου ΙΙ φοβούμεθα, πως ανοίγει ο δρόμος για την εκχώρηση υποδομών νευραλγικής σημασίας, επιχειρήσεων ζωτικής χρήσης,

δραστική ιδιωτικοποίηση (κυρίως οργανισμών κοινής ωφέλειας), παραχώρηση εθνικού πλούτου (του ορυκτού συμπεριλαμβανόμενου) σε ξένα συμφέροντα και εγχώριες δυνάμεις, που θα συνεργαστούν. Για το τελευταίο φαίνεται, πως το περίφημο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο με ετερόκλητα εγχώρια συμφέροντα να .συνωστίζονται ήδη για τη νομή της επόμενης ημέρας.!!!!!!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Aποκλειστικό: Ο Βενιζέλος υπέγραψε με την Φιλανδό ομόλογό του Προδοτική συμφωνία εγγυήσεων … REUTERS


Aποκλειστικό: Ο Βενιζέλος υπέγραψε με την Φιλανδό ομόλογό του Προδοτική συμφωνία εγγυήσεων …
REUTERS

Η συμφωνία εγγυήσεων αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή της Φινλανδίας στο νέο πακέτο διάσωσης 130 δις ευρώ για την Αθήνα.
Kορυφαίες ελληνικές τράπεζες θα παρέχουν ασφάλεια σε μετρητά και περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας.

Η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Jutta Urpilainen και ο Έλληνας ομόλογός της, Ευάγγελος Βενιζέλος,
υπέγραψαν τη συμφωνία στις Βρυξέλλες κεκλεισμένων των θυρών τη Δευτέρα.


Οι εγγυήσεις δανείων καλύπτουν το 40 % του μεριδίου της Φινλανδίας στο πακέτο διάσωσης.
Βάσει της συμφωνίας, η Ελλάδα θα μεταφέρει το ένα δις ευρώ ομόλογα σε δεσμευμένο λογαριασμό. Σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει, η Φινλανδία θα πάρει τα χρήματά της σε 15 έως 30 έτη.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να εγκρίνουν ένα δεύτερο πακέτο χρηματοδότησης για την Ελλάδα τη Δευτέρα, με στόχο στη μείωση του ελληνικού χρέους στο 120 % του ΑΕΠ μέχρι το 2020 από 160 % που είναι σήμερα.
YLE, Reuters
Y.Γ
Η απόλυτη ξεφτίλα και συνταγματική εκτροπή…
Mε ποια δικαιοδοσία υπέγραψε ο κ. Βενιζέλος;
Ποιον ρώτησε, πως υπογράφει σύμβαση χωρίς να περάσει από την Βουλή;
Ποιος έχει εξουσιοδοτήσει τον κ. Βενιζέλο να υπογράφει τέτοιου είδους συμφωνίες..;;
Mήπως το πρόσφατο νομοσχέδιο του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, που ψήφισε στην Βουλή και η Ν.Δ πλήν των 21;;

Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Christine Lagarde (ΔΝΤ), ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!!!


Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Christine Lagarde (ΔΝΤ), ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!


Έσκασε η πρώτη βόμβα για το ξεπούλημα των ασημικών του κράτους. Μιλάμε για το φιλέτο του δημοσίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια. Όπως αποκαλύψαμε εδώ, η εταιρεία που αναλαμβάνει σύμβουλος αποκρατικοποίησης είναι η BAKER & McKENZIE.

Μα η BAKER & McKENZIE είναι η εταιρεία με την οποία σχετίζεται άμεσα το κεφάλι του ΔΝΤ, η κυρία Christine
Lagarde!

Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η όλη μεθόδευση της καταστροφής της Ελλάδας ήταν μία μεθόδευση του ΔΝΤ, στην οποίαν έπαιξαν νευραλγικό ρόλο......
στελέχη του όπως ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Το καταστροφικό μνημόνιο στην ουσία ωφέλησε το ΔΝΤ ενώ τώρα η καταστροφή λαμβάνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας με την μεθοδευμένη εκποίηση των ασημικών…!!!!!!!!!!!!!!!!

Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου… το δίδυμο του θανάτου!!!!!!


Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου… το δίδυμο του θανάτου!!!!!!!!

Η στήλη από τα πρώτα της άρθρα και πάρα πολύ έγκαιρα απεκάλυψε μία μεγάλη αλήθεια για το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος. Συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου 2010 στο άρθρο της με τίτλο Η αλήθεια για το συνολικό Ελληνικό Χρέος απέδειξε ότι το συνολικό Ελληνικό Χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν πολύ μικρό.

Συγκεκριμένα με βάσει τα στοιχεία του 2009 η Ελλάδα κατελάμβανε την 16η θέση με κριτήριο κατάταξης το Συνολικό Χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στην παγκόσμια κατάταξη των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών.

Το οξύμωρο της αποκάλυψης αυτής ήταν ότι πιο πάνω από την Ελλάδα στην προαναφερόμενη λίστα βρίσκονταν σχεδόν όλοι οι δανειστές μας (κράτη της ζώνης του ευρώ) που μας επιβάλουν μνημόνια και μνημονιακές πολιτικές. Δηλαδή αυτοί που χρωστούν πολύ περισσότερα από την Ελλάδα επιβάλουν μνημόνια και μνημονιακές πολιτικές στην Ελλάδα που χρωστάει πολύ λιγότερα.

Αυτά ήταν τα οικονομικά στοιχεία του 2009. Τώρα σιγά-σιγά έρχονται στην δημοσιότητα και τα οικονομικά στοιχεία του 2010. Αρκετοί από τους αναγνώστες γνωρίζουν την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS- Bank for International Settlements). Η εν λόγω τράπεζα λειτουργεί αποκλειστικά για συναλλαγές είτε μεταξύ κεντρικών τραπεζών είτε μεταξύ διεθνών οργανισμών ενώ δεν ελέγχεται από καμία κεντρική κυβέρνηση.

Ουσιαστικά είναι μία τραπεζική υπέρ-οντότητα πάνω από το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα αφού ελέγχει τις συναλλαγές μεταξύ κεντρικών τραπεζών που με την σειρά τους ελέγχουν τις συναλλαγές μεταξύ των τραπεζών του κάθε εθνικού συστήματος. Για τους οπαδούς της θεωρίας της παγκόσμιας συνομωσίας, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών-BIS είναι η παγκόσμια υπέρ-τράπεζα.

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών-BIS δημοσίευσε μία μελέτη για την…

κρίση χρέους που ταλανίζει την παγκόσμια οικονομία. Χρησιμοποιεί στοιχεία του 2010. Την χρονιά που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε την χώρα μας κάτω από τον ζυγό του ΔΝΤ.

Κατ’ αρχάς η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών-BIS χρησιμοποιεί και αυτή το κριτήριο του Συνολικού Χρέους ως ποσοστό του εθνικού ΑΕΠ για να κρίνει το αξιόχρεο μίας χώρας.

Σύμφωνα πάντα με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών-BIS (και πάντα ως ποσοστό του ΑΕΠ) το Συνολικό Χρέος της κάθε χώρας προκύπτει ως άθροισμα του Χρέους των Νοικοκυριών του Χρέους των Επιχειρήσεων και του Δημόσιου Χρέους.

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών-BISθεωρεί ότι το ανώτατο επιτρεπτό όριο για το κάθε επί μέρους από τα προαναφερόμενα χρέη είναι το 85% του ΑΕΠ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις παραπάνω παραδοχές και τα επίσημα στοιχεία έχουμε τα εξής συμπεράσματα για τις 18 πιο ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη (εξαιρούνται σε σχέση με τον κατάλογο του 2009, που αναφέρει ο Δευκαλίων, Ιρλανδία και Ελβετία):

1. Χρέος Νοικοκυριών (Ανώτατο Επιτρεπτό Όριο 85% του ΑΕΠ). Παγκόσμια Κατάταξη . 1) Δανία 152 2) Ολλανδία 130 3) Αυστραλία 113 4) Βρετανία 106 5) Πορτογαλία 106 6) ΗΠΑ 95 7) Καναδάς 94 8) Νορβηγία 94 9) Ισπανία 91 10) Σουηδία 87 11) Ιαπωνία 82 12) Γαλλία 69 13) Φιλανδία 67 14) Ελλάδα 65 15) Γερμανία 63 16 ) Αυστρία 57 17) Βέλγιο 56 18) Ιταλία 53.

2. Χρέος Επιχειρήσεων (Ανώτατο Επιτρεπτό όριο 85% του ΑΕΠ). Παγκόσμια Κατάταξη. 1) Σουηδία 196 2) Ισπανία 193 3) Βέλγιο 185 4) Νορβηγία 174 5) Ιαπωνία 161 6) Γαλλία 155 7) Πορτογαλία 153 8) Φιλανδία 145 9) Ιταλία 128 10) Βρετανία 126 11) Ολλανδία 121 12) Δανία 119 13) Καναδάς 107 14) Γερμανία 100 15) Αυστρία 99 16) Αυστραλία 80 17) ΗΠΑ 76 18) Ελλάδα 65

3. Δημόσιο Χρέος (Ανώτατο Επιτρεπτό όριο 85% του ΑΕΠ). Παγκόσμια Κατάταξη. 1) Ιαπωνία 213 2) Ελλάδα 132 3) Ιταλία 129 4) Βέλγιο 115 5) Καναδάς 113 6) Πορτογαλία 107 7) ΗΠΑ 97 8) Γαλλία 97 9) Βρετανία 89 10) Αυστρία 82 11) Γερμανία 77 12) Ολλανδία 76 13) Ισπανία 72 14) Δανία 65 15) Νορβηγία 65 16) Σουηδία 58 17) Φινλανδία 57 18) Αυστραλία 41

4. Συνολικό Χρέος (Άθροισμα 1+2+3) (Ανώτατο Επιτρεπτό Όριο 85%). Παγκόσμια Κατάταξη. 1) Ιαπωνία 456 2) Πορτογαλία 366 3) Βέλγιο 356 4) Ισπανία 355 5) Σουηδία 340 6) Δανία 336 7) Νορβηγία 334 8) Ολλανδία 327 9) Βρετανία 322 10) Γαλλία 321 11) Καναδάς 313 12) Ιταλία 310 13) Φινλανδία 270 14) ΗΠΑ 268 15) Ελλάδα 262 16) Γερμανία 241 17) Αυστρία 238 18) Αυστραλία 235

Γενικό Συμπέρασμα: Η Ελλάδα το 2010 ήταν απόλυτα αξιόχρεη χώρα αφού στους δύο από τους τρεις τομείς χρέους (Νοικοκυριά και Επιχειρήσεις) κάλυπτε 100% τα κριτήρια του πλέον αξιόπιστου χωροφύλακα του διεθνούς καπιταλισμού, μιας και είχε χρέος μικρότερο του 85% του ΑΕΠ. Ταυτόχρονα το 2010 και με κριτήριο το Συνολικό Χρέος η Ελλάδα ήταν μόλις 15η στην παγκόσμια κατάταξη των 18 πιο ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη.

Παρ’ όλα αυτά το δίδυμο των κ.κ. Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου κατάφεραν να οδηγήσουν την χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και στον θάνατο.

Γιατί συνέβη αυτό;

Πολλά μπορούν να ειπωθούν… Είτε το Ειδικό Δικαστήριο, είτε η Ιστορική Μελέτη θα βγάλουν κάποια στιγμή την τελική τους κρίση. Όμως τα πραγματικά στοιχεία λένε από την παρούσα χρονική στιγμή την αδυσώπητη αλήθεια: Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου… το δίδυμο του θανάτου!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΑΧΑΛΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν προσέχει πού βάζει ούτε την υπογραφή του…AIΣXOΣ TOYΣ.!!!



ΜΠΑΧΑΛΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν προσέχει πού βάζει ούτε την υπογραφή του…


Το διαβόητο «Μνημόνιο-1» (διά του οποίου ο Παπανδρεόπαις Γεωργάκις ο λαοκτόνος αλυσόδεσε τη Χώρα) έλαβε θεσμική υπόσταση διά του νόμου 3965/2010, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 65 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ της 6ης Μαΐου 2010. Τον μνημονιονόμο 3965, όπως φαίνεται στην σελίδα 1384 του ως άνω ΦΕΚ, υπογράφουν απαξάπαντες οι τότε Υπουργοί, πλην του (άνευ αρμοδιοτήτων και χαρτοφυλακίου) Υπουργού Επικρατείας κυρίου Χ. Παμπούκη,

ο δε Γεώργιος Παπανδρέου υπογράφει ως Υπουργός Εξωτερικών (και όχι ως Πρωθυπουργός). Δεν υπογράφει ούτε ο (επίσης άνευ ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, μάλλον δε «διακοσμητικός») Αντιπρόεδρος κύριος Θ. Πάγκαλος. Και δεν υπογράφει κανείς Αναπληρωτής Υπουργός ή Υφυπουργός. Αυτά ως προς το «Μνημόνιο-1».
------------------------------------
Το εν μέσω καταιγισμού διαγραφών άρτι ψηφισθέν «Μνημόνιο-2» έλαβε και αυτό την θεσμική υπόστασή του διά του νόμου 4046/2012, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 28 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ της 14ης Φεβρουαρίου 2012.

Όμως, υπάρχουν αρκετά «περίεργα φαινόμενα» με τις κυβερνητικές υπογραφές, που επιστέφουν τον βαλεντινογεννημένο νόμο 4046, όπως φαίνεται στην σελίδα 864 του σχετικού ΦΕΚ.
Εν πρώτοις, υπογράφει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός (!), η υπογραφή του οποίου δεν συναντάται σε νόμους (τους δημοσιευομένους νόμους
υπογράφουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι αρμόδιοι Υπουργοί.

Η υπογραφή του Πρωθυπουργού είναι απαραίτητη σε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, εν καιρώ δημοκρατίας, ή σε Νομοθετικά Διατάγματα μοναρχικών περιόδων ή καθεστώτων εκτροπής). Να πρόκειται άραγε για νέα ήθη; για προαναγγελία νέων δεινών; ή απλώς για «άγνοια νόμου»;
Δεύτερον, λείπει η υπογραφή του Υπουργού Εξωτερικών!!!

Δημοσιεύεται νόμος, που «κυρώνει» το (όπως καυχάται ο κύριος Παπανδρέου) μεγαλύτερο παγκοσμίως δάνειο, νόμος που δένει χειροπόδαρα τη Χώρα για τις επόμενες γενιές, νόμος που παραχωρεί ταπεινωτικές διομολογήσεις στους ξένους, νόμος -εν πάση περιπτώσει- που ρυθμίζει κυρίως διεθνείς δεσμεύσεις της Χώρας, αλλά ο Υπουργός Εξωτερικών δεν τον υπογράφει!!!

Τρίτον, υπογράφουν και οι Αντιπρόεδροι, του εισέτι «διακοσμητικού» κυρίου Παγκάλου συμπεριλαμβανομένου… (καθ’ ότι ο έτερος των Αντιπροέδρων κατέχει και το Υπουργείο Οικονομικών, άρα οφείλει να υπογράφει).

Τέταρτον, υπογράφουν και οι Αναπληρωτές Υπουργοί, αλλά και ένας Υφυπουργός, ο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος όμως υπογράφει ως Υπουργός – ενώ απουσιάζει η υπογραφή του Υπουργού κυρίου Σκανδαλίδη!!! Τι συνέβη; Έγινε μήπως ανασχηματισμός εν κρυπτώ; Ντρέπεται ο κύριος Σκανδαλίδης να υπογράψει; Ποιος να ξέρει…

Πέμπτον, λείπει η υπογραφή του πρώτου μνημονιοδιδασκάλου, του κυρίου Παπακωνσταντίνου! Μήπως εχολώθη, επειδή τον υπεσκέλισε ο κύριος Βενιζέλος; Αντί της παπακωνσταντίνειας υπογραφής εμφανίζεται δύο φορές η υπογραφή του κυρίου Σηφουνάκη!

Κλωνοποιημένος ο κύριος Σηφουνάκης, υπογράφει δυο φορές (τέτοιος ζήλος): και ως Υπουργός και ως Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και τα τοιαύτα.

Και μετά από αυτή τη δισηφουνάκειο τζίφρα, -Έκτον, λείπει ολόκληρο το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων!!! Τι τρέχει, επιτέλους, κύριε Πρωθυπουργέ; Το «Μνημόνιο-2» δεν αγγίζει ούτε τις Υποδομές, ούτε τις Μεταφορές, ούτε τα Δίκτυα; Ή μήπως με την απόσυρση του κυρίου Βορίδη κατηργήθη και το (προσωποπαγές;) Υπουργείο;

Έβδομον, αυτή τη φορά υπογράφουν και οι Υπουργοί Επικρατείας! Μόνο που, εκτός του (επίσης άνευ αντικειμένου) κυρίου Σταυροπούλου, εμφανίζεται ως Υπουργός Επικρατείας και κάποιος κυριούλης Παναγιώτης Καψής αγνώστων λοιπών στοιχείων!!! Να είναι άραγε συγγενής του γνωστού κυρίου Παντελεήμονος Καψή;

Να αποτελεί κάποια μνημονιακή «μεταγραφή» της τελευταίας στιγμής; Να πρόκειται για κάποια άλλη Κυβέρνηση κάποιας άλλης Χώρας, που χαριεντίζεται υποβάλλοντας την ελληνική κοινωνία σε δοκιμασίες;
Πάντως το βέβαιον είναι ότι δεν πρόκειται περί σοβαρής και υπευθύνου Κυβερνήσεως, ασχέτως των «προγραμματικών» διακηρύξεων των στυλοβατών της ότι συγκροτούν Κυβέρνηση «ευθύνης».

Εδώ φαίνεται ολοκάθαρα πως οι άνθρωποι συσσωρεύουν τυπικά και ουσιαστικά λάθη -λάθη φρικαλέα- στη σελίδα των δικών τους ονομάτων και των δικών τους υπογραφών. Σκέψου τώρα τι συμβαίνει στις χιλιάδες σελίδες που προηγούνται.

Και σκέψου ότι, κατά την ομολογία τους, υπογράφουν αδιάβαστοι!!!. Και εδώ φαίνεται ολοκάθαρα πως κανένας τους (ΚΑΝΕΝΑΣ τους) δεν προσέχει πού βάζει ούτε την υπογραφή του…!!!!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ.!!!!!




11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ

Την ώρα που οι αποτυχημένη κυβέρνηση Παπαδήμ-ι-ου καλεί τον ελληνικό λαό να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι οι σφουγγωκολάριοι υπουργοί του Λουκά φτιάχνουν κομματικό στρατό με δικά μας χρήματα…

Λεφτά υπάρχουν βροντοφώναζε ο ανίκανος Τζέφρι και μάλλον δίκιο είχε… λεφτά υπάρχουν αλλά για λίγους…αλλιώς πως να εξηγήσει κανείς τους 11 συμβουλους που έχει στο γραφείο του ο εξαφανισμένος και ανύπαρκτος υφυπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης- ναι υπάρχει και τέτοιο υπουργείο- Παντελής Τζωρτζάκης…

Βεβαίως δεν φτάνουν στην υφυπουργάρα- εμας πάντως τουλάχιστον στην όψη μας θυμίζει χασαποταβερνιάρη- οι επτά μετακλητοί χρειάζεται και ειδικούς συμβουλους… ολόκληρος υφυπουργούς να μην έχει και τέσσερις ειδικούς συμβούλους;

Για όσους δεν θυμούνται καλά ο Τζωρτζάκης είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος εταιρείας πληροφορικής ο οποίος παραιτήθηκε για να γίνει σύμβουλος του Τζέφρι και επειδή… συμβούλευε καλά τον GAP τον προήγαγε ο τζέφρι και τον έκανε υφυπουργό και επειδή έιναι… πολύ καλός τον κράτησε και ο Λουκάς… Ε ρε αξιοκρατία!!!

Η διεθνής συμπαράσταση στην Ελλάδα αλλάζει τα δεδομένα.!!!!!!!!

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον. Ελλάδα 2012

Διαφήμιση πρόκληση τις τελευταίες ώρες απο τα ΜΜΕ !!!


Διαφήμιση πρόκληση τις τελευταίες ώρες απο τα ΜΜΕ !!!

Εδώ και κάποια 24ωρα παίζει στα Μνημονιακά ΜΜΕ μια "διαφήμιση" που λέει για την κοινή πορεία της Ευρώπης με την Ελλάδα. Τονίζουν ότι χάρη στην ΕΕ μπορούμε να σπουδάζουμε και να έχουμε δημόσια έργα και πολλά άλλα. Είναι ...

τουλάχιστον προκλητικό να βγαίνουν και να λένε ότι η Ευρώπη μας σώζει ενώ την ίδια στιγμή μας καταστρέφει και μας οδηγεί σε ολοκληρωτική απαξίωση. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να δηλώνουν ότι η μόνη λύση είναι η παραμονή μας στην ΕΕ και το ευρώ...

Δεν θέλουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για τον μοναδικό λόγο οτι δεν θα τους χρωστάμε λεφτά. Αυτό έιναι το μέλλον της σύγχρονης Ευρώπης, τα λεφτά.... Αυτό που πρέπει να τονιστεί από μέρους μας είναι: - Αφού είμαστε από το 1981 στην ΕΕ γιατί αυτή η ανάπτυξη δεν ήρθε πιο νωρίς;;; -

Γιατί μένουμε πίσω σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα;;; - Γιατί χαίρεστε όταν ο κόσμος απολύεται ή πεινάει ή πεθαίνει;;; - Για ποιά ανάπτυξη μιλάνε που η βοήθεια προς την Ελλάδα είναι συνταγή προς την καταστροφή της;;; - Γιατί ο λαός της Ελλάδας έχει χάσει την αξιοπρέπειά του απέναντι στο Κράτος και την ΕΕ άλλα το αντίθετο;;;

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σε εξέλιξη η διαδήλωση «Είμαστε Όλοι Έλληνες» στο Άμστερνταμ.!!!!!!!!!!!!!



Σε εξέλιξη η διαδήλωση «Είμαστε Όλοι Έλληνες» στο Άμστερνταμ

Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή η διαδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα του ελληνικού λαού στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.!!!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Τα μέτρα της Τρόικας οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή» Πωλ Κρούγκαμ, νομπελίστας οικονομολόγος.!!!!!


ΙΝΚΑ: Ούτε δραχμή στους δημίους μας. Το πείραμα τέλος.

«Τα μέτρα της Τρόικας οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή»
Πωλ Κρούγκαμ, νομπελίστας οικονομολόγος.

Ως εδώ ο λαός (το σύνολο των πολιτών καταναλωτών) δεν τους πιστεύει, ούτε την ξένη ούτε την «ελληνική διαρκή» Τρόικα ούτε αυτούς που τις προπαγανδίζουν από όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ. Λένε ψέματα ότι μας δανείζουν για μισθούς και συντάξεις.

Μας δανείζουν «Αέρα Κοπανιστό» που συνεχώς αυξάνει τον «Χρέος» και μας οδηγούν σε εξαθλίωση. Κατόρθωσαν να ανατρέψουν την Οικονομική Επιστήμη : έχουμε και Ύφεση και Πληθωρισμό ! Λένε ψέματα όταν προσπαθούν μόνο για να μας τρομοκρατήσουν. Χάνουμε την Βιοτική μας Αξιοπρέπεια



Η Ελλάδα δεν θα γίνει το νέο Γερμανικό Νταχάου

Δεν θα πληρώνουμε από το υστέρημά μας τα κέρδη των Δημίων – «Συμμάχων» μας

Το ΙΝΚΑ κάνει έκκληση για συνεργασία σε όλες τις οργανώσεις πολιτών, τους ακτιβιστές και τους μπλόγκερς, για την πλήρη καταγραφή κάθε προϊόντος, υπηρεσίας, επιχείρησης Γερμανικού, Ολλανδικού.

Στους γιατρούς να συνταγογραφούν (με την ίδια δραστική-θεραπευτική ουσία που κρίνουν) φάρμακα άλλης εθνικότητας – κυρίως Ελληνικά. Στους σπουδαστές να σπουδάζουν τα Γερμανικά σε Ελληνικά Φροντιστήρια και όχι στο «Γκαίτε» και να πιστοποιούνται με το Κρατικό Δίπλωμα.

Ως Εδώ. Να ενημερώσουμε κάθε πολίτη καταναλωτή, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να εντοπίζουν τα Γερμανικά και Ολλανδικά προϊόντα και να μην τα αγοράζουν.

Το ΙΝΚΑ σε συνεργασία με άλλους φορείς θα εκδώσει πλήρεις καταλόγους με κάθε τι που μεταφέρει τα χρήματά μας σε Γερμανικά και Ολλανδικά συμφέροντα σε μια δήθεν ενιαία Ευρώπη .

Μποϋκοτάζ διαρκείας
σε Γερμανικά και Ολλανδικά Προϊόντα
(ακόμα και αν παράγονται στην Ελλάδα)
Επίσης υπηρεσίες, καταστήματα και τουρισμός.
Ούτε δραχμή στους δημίους μας.
Το πείραμα τέλος.


ΥΓ: Η βασική μας θέση ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνεχίζεται...

Αύριο 14:00 όλος ο κόσμος γίνεται Ελλάδα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Αύριο 14:00 όλος ο κόσμος γίνεται Ελλάδα.!!!!!!!!!!!!!!

100άδες σελίδες στο facebook, χιλιάδες tweets καλούν όλους να διαδηλώσουν μαζικά υπέρ της Ελλάδας και κατά των μέτρων λιτότητας που οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του internet που αναπαρήγαγαν την ιδέα του ***Αντριάνο Τσελεστάνο,

που από το φεστιβαλ του Σαν Ρέμο δήλωσε ότι η “η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο, προτού τα μέτρα γενικευτούν” και σε όλο το διαδίκτυο υπάρχουν αναρτήσεις με το σύνθημα “αλληλεγγύη στου Έλληνες”.

Το ραντεβού, διαδικτυακό και όχι μόνο έχει κλειστεί για αύριο στις δύο το μεσημέρι.

Τα δύο “Μ” της οικογένειας Παπανδρέου, από το βρώμικο ’89 μέχρι σήμερα.!!!



Τα δύο “Μ” της οικογένειας Παπανδρέου, από το βρώμικο ’89 μέχρι σήμερα


Τα δύο χρόνια που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, υπήρξε πρωθυπουργός της χώρας, απέδειξε ότι παραμένει σταθερός σε κάποιες αξίες και φιλίες του ιδίου και της οικογένειας του.

Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας, επανεμφανίστηκαν στο πολιτικό σκηνικό δύο ξεχασμένα από τη δεκαετία του ’80 πρόσωπα, που τα ονόματα τους είχαν εμπλακεί σε δύο μεγάλα σκάνδαλα: στην περιβόητη «αγορά του αιώνα» το 1985 και στο «σκάνδαλο του καλαμποκιού» το «βρώμικο» ’89.

Πρόκειται για τους Νίκο Μουρκογιάννη και Θεόδωρο (για τους φίλους του και τους κοσμικούς κύκλους, Ντόρη) Μαργέλλο. Ο πρώτος είχε εμπλακεί ως μεσάζοντας στην αγορά των αμερικανικών F16 και ο άλλος στο σκάνδαλο της ελληνοποίησης του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, προκειμένου να εισπράττονται από επιτήδειους ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.

Σήμερα ο πρώην Ελληνοαμερικανός διευθυντής της General Dynamics (η οποία προμήθευσε τη χώρα με τα F16 της αγοράς του αιώνα), Νίκος Μουρκογιάννης, έχει τοποθετηθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου ως πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής, ενώ παράλληλα ασκεί μερικές ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες με πλούσιο παρασκήνιο.

Ο Θεόδωρος Μαργέλλος, που εξακολουθεί να είναι στενός φίλος της οικογένειας, (δεν είναι λίγοι όσοι τον έχουν δει να συντρώγει με τον αδερφό του Γ. Παπανδρέου, αλλά και με τον ίδιο, όπως έχει γραφτεί και στον Τύπο) έχει δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια μία εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ελβετία, στην οποία, μεταξύ άλλων, συμμετέχει και στενός συνεργάτης του Αντρίκου Παπανδρέου.

Τότε

Ο Θ. Μαργέλλος είναι από τους επιχειρηματίες που ανήκαν στα περίφημα «νέα τζάκια» του Γ. Παπανδρέου. Μια ομάδα νέων –τότε- επιχειρηματιών, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’80, ως προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου να δημιουργήσει ένα φορέα νέων επιχειρηματιών.

Στην ομάδα αυτή, που το 1987 συναντιόταν στο κτήριο της**«Ιντεραμέρικαν», το οποίο ανήκε στον**Δ. Κοντομηνά -συμμετείχαν επίσης οι επιχειρηματίες Θ.Λαβίδας, που διατηρεί επίσης και σήμερα πολύ στενές σχέσεις με τους Παπανδρέου, ο Χ. Κυριαζής, επικεφαλής της PriceWaterhouse Hellas, με την οποία συνεργάστηκε στενά η κυβέρνηση *Παπανδρέου, καθώς και οι Δ.*Καλλιτσάντσης, Βαρβάρα *Βερνίκου, Ο.*Κυριακόπουλος,**Κ.Μπουτάρης, Π.*Κανελλόπουλος,***Δ. Δασκαλόπουλος κ.α.

Το 1989 το όνομα του Θ. Μαργέλλου ενεπλάκη στο σκάνδαλο της ελληνοποίησης του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο κάποιοι «βάφτιζαν» ελληνικό για να παίρνουν τις επιδοτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών από την τότε ΕΟΚ. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από την Κομισιόν, η οποία παρέπεμψε τότε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ζητώντας επιστροφές ύψους 400 εκατομμυρίων δραχμών.

Τον Σεπτέμβριο του 1991 βρέθηκε να δικάζεται για την υπόθεση αυτή, επικαλέστηκε όμως ασθένεια, ζητώντας αναβολή. Αναφέρει σχετικά η Ελευθεροτυπία στις 9/10/1990 για το θέμα: «Αναβλήθηκε για τις 28 Ιανουαρίου ’91, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη για την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, λόγω ασθενείας του κατηγορούμενου Θ.Μαργέλου, πρώην εκπροσώπου της εταιρίας «Γκρανομάρ» (με έδρα τη Γενεύη) που μεσολάβησε για την πώληση του καλαμποκιού».

Είναι γνωστό ότι όταν η Βουλή ασχολήθηκε με το σκάνδαλο του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, παρέπεμψε στο Ειδικό Δικαστήριο το πρώην στέλεχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Νίκο Αθανασόπουλο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που καταδικάσθηκε το 1990 «σε φυλάκιση τριών ετών και έξι μηνών για ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδών βεβαιώσεων, χρήση πλαστού εγγράφου και απλή συνέργεια σε νόθευση βιβλίων απόπλου-κατάπλου λιμεναρχείου Καβάλας» (το 1994, ωστόσο, όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναήρθε στην εξουσία, η Βουλή αποφάσισε την άρση των εννόμων συνεπειών της καταδίκης του Νίκου Αθανασόπουλου για την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού). Οσο για τον Θ.Μαργέλο απαλλάχθηκε για την υποθεση του καλαμποκιού με βούλευμα.