Σελίδες

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μόλις οι οικονομικοί Εισαγγελείς ακούμπησαν ευαίσθητα δεδομένα τους καρατόμησαν...


Μόλις οι οικονομικοί Εισαγγελείς ακούμπησαν ευαίσθητα δεδομένα τους καρατόμησαν...

Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ) τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων, ,

τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και οι καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» (4-4-2) που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο) τον Καπελέρη κλπ… κλπ… ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ…

Το είπα και το ξαναλέω, ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, αν δεν καθαρίσει πλήρως η χώρα από τα πασοκικά ζόμπι, πολλά ακόμα έχουν να δούνε τα μάτια μας και ακόμα πιο πολλά θα φορτωθούν στις πλάτες του Ελληνικοί λαού…

Όσο αφορά δε στην κυβέρνηση οπερέτα του Αμέριμνου τραπεζίτη που θα μας έσωζε και αυτή με τη σειρά του… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν… Κόβουν, ράβουν, συνεχίζουν να αρπάζουν κι ο μ@&@%@# ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει με τα αίμα του…

ΞΥΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΕ ΞΥΛΑ , ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ… ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ και να στηρίζουν ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΑ…!!!!!!

Τα βρήκαν Βενιζέλος-Σαμαράς ύστερα από ραντεβού στη Κηφισιά!!!!


Τα βρήκαν Βενιζέλος-Σαμαράς ύστερα από ραντεβού στη Κηφισιά! Έτσι εξηγούνται οι κωλοτούμπες του Αντώνη...

Βρώμισε η πολιτική πιάτσα με τη φήμη που θέλει τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τα έχουν βρει!

Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για μυστικό ραντεβού στη Κηφισιά το οποίο σφράγισε την πολιτική κωλοτούμπας του Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται να δίνει τα ρέστα του στο μύλο της φιλοδοξίας του, σουλτάνου των χαρατσιών, Βενιζέλου.

Μόνο που αμφότεροι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την αγανάκτηση του κόσμου.

Ο Σαμαράς που είδε κοντά στο 1 εκατ. ψηφοφόρους της ΝΔ να ξεροσταλιάζουν για να τον εκλέξουν προφανώς δεν δίνει δεκάρα για τους αγανακτισμένους-πλέον-οπαδούς του κόμματός του.

Οι δύο έχουν την ψευδαίσθηση ότι το μέλλον τους ανήκει, σε μια χώρα που στη καλύτερη περίπτωση το μέλλον της είναι αιματοβαμμένο.

Έτσι εξηγούνται και οι απανωτές κωλοτούμπες του Σαμαρά και η ύποπτη στήριξή του στη κυβέρνηση Παπαδήμου, δηλαδή στον Βενιζέλο-μια και ο Μπένι λύνει και δένει και σ αυτή τη κυβέρνηση της διαπλοκής που πετσοκόβει τους πολίτες…

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ από την αποκάλυψη του Θάνου Πασχάλη.!!!


Σοκ από την αποκάλυψη του Θάνου Πασχάλη

Με ένα απίστευτο σκάνδαλο που αφορά την κυβέρνηση Παπανδρέου κυκλοφορεί αύριο η Παρασκευή και 13. Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Θάνος Πασχάλης και αφορά τριάντα εκατομμύρια ευρώ που αποτελούν βεβαιωμένες οφειλές 200 υπαλλήλων του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων προς το Δημόσιο που διέγραψαν με την ψήφο τους μέσα...
σε μία νύχτα στη Βουλή στα τέλη Σεπτεμβρίου οι 152 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου.

Το σκάνδαλο μεγατόνων κρύβεται στην ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 39 του Νόμου 4024 που αφορά τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και το μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Είτε παγιδεύτηκαν είτε όχι, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν μια διάταξη που διέγραψε εκατομμύρια ευρώ που είχαν χαρακτηριστεί από τον Αύγουστο του 2011 ως αχρεωστήτως καταβληθέντα στους υπαλλήλους του ΟΣΚ και τα οποία με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Οικονομικών έπρεπε εντός 3 μηνών να επιστραφούν στο ελληνικό Δημόσιο, από τωρινούς υπαλλήλους του οργανισμού, αλλά ακόμη και από όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Πρόκειται για επιπλέον αποδοχές που λάμβαναν επί 11 χρόνια οι υπάλληλοι του Οργανισμού συνάπτοντας δικές τους ξεχωριστές συμβάσεις παρά τη ρητή απαγόρευση του νόμου.

Ε, ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΦΗΣΟΥΝ" ΝΑ... ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.;;;



ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ CDS ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ και ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ "ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΑ... CDS ΣΤΑ ΥΨΗ...

Ε, ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΦΗΣΟΥΝ" ΝΑ... ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.;;;

Νεώτερες πληροφορίες από Δικαστικούς κύκλους αναφέρουν ότι οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, πέραν των CDS τού Αντρίκου, πού αποκαλύφθηκαν
από τον Πάνο Καμμένο,

διερευνούσαν και τις επιπτώσεις των δηλώσεων Γ.Παπανδρέου "Περί Δημοψηφίσματος'', διότι είχαν ως άμεσο αποτέλεσμα να εκτοξευθούν στα ύψη τα CDS καί να κερδίσουν Δισεκατομμύρια οι... κερδοσκόποι...!!!

Σημειώνουμε ότι τα CDS τού Αντρίκου είναι... ασφάλιστρα κινδύνου έναντι χρεοκοπίας...
Ο καθένας λοιπόν αντιλαμβάνεται (ποιός) δεν ήθελε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης...!!!
Α, ρε "Εξεταστική γιά το Μνημόνιο" πού χρειάζεται...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η διεφθαρμένη κυβέρνηση Παπαδήμου, που είναι χωμένη ως το λαιμό στη διαπλοκη..


Η διεφθαρμένη κυβέρνηση Παπαδήμου, που είναι χωμένη ως το λαιμό στη διαπλοκη, έφαγε τους Πεπόνη-Μουζακίτη

Παραίτηση βόμβα, έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Με την επιστολή τους καταγγέλλουν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους αλλά και παρεμβάσεις εκφραστών οργανωμένων συμφερόντων του οικονομικού εγκλήματος.

Αφορμή για την παραίτησή τους ήταν σχέδιο νόμου που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών στην Εισαγγελία με το οποίο καταργείται ουσιαστικά το σημερινό Τμήμα και η δίωξη του οικονομικού εγκλήματος...

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ''ΒΟΛΕΥΤΕΣ'' ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.!!!


3 δισεκατομμύρια ευρώ! Στοίχισαν στους Ελληνες φορολογούμενους (κόμματα και Βουλή)...

Λεφτά για τα πολιτικά κόμματα υπάρχουν
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά ας μην το προσπεράσουμε εντελώς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, την τελευταία δεκαετία, το πολιτικό μας σύστημα (κόμματα και Βουλή) στοίχισε στους Ελληνες φορολογούμενους 3 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Μόνο για τις επιχορηγήσεις των ελληνικών κομμάτων, ο κάθε Ελληνας πολίτης πληρώνει...
10 ευρώ την ίδια στιγμή που ο πολίτης της Γερμανίας πληρώνει για τα κόμματά του μόλις 80 λεπτά, και στην Γαλλία 1,17 ευρώ!

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι παρά την ανεξέλεγκτη φοροεπιδρομή, το σφαγιασμό όλων των κοινωνικών παροχών –μόλις ανακοινώθηκε και η δραστική μείωση του ποσού που δίδεται για επιδόματα ανεργίας- το κράτος δαπανά μέχρι και οχτώ φορές μεγαλύτερα ποσά για την χρηματοδότηση των κομμάτων από άλλες χώρες με τον ίδιο πληθυσμό όπως η Πορτογαλία, το Βέλγιο και η Ουγγαρία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό τα κόμματα, ειδικά τα κυβερνητικά εμφανίζονται καταχρεωμένα στις τράπεζες –με δανεικά κι αγύριστα- δίνοντας σαν υποθήκη τις κρατικές επιχορηγήσεις που θα πάρουνε μέχρι το … 2016. (Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει στις τράπεζες 114 εκατ. ευρώ και η Ν.Δ 128 εκατ. ευρώ).

Αλήθεια που καταλήγει όλος αυτός ο πακτωλός χρημάτων;

ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ..ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.???




Η επίσημη ενημέρωση της “Εργενεκον” στον Ελληνικό τύπο: Οι τούρκοι είναι φίλοι μας, ο Καραμανλής έβαζε τις φωτιές.

Δείτε τώρα και της γελοιογραφίες των ΝΕΩΝ της ίδιας ημέρας…

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Κυβέρνηση για τα σκουπίδια, τον τζόγο, τους εργολάβους και την Ζήμενς.!!!!!



Κυβέρνηση για τα σκουπίδια, τον τζόγο, τους εργολάβους και την Ζήμενς.!!

Γιατί η διαπλοκή στηρίζει με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση Παπαδήμου...!!!!!!

Νομίζετε ότι ο τίτλος είναι υπερβολικός; Νομίζετε ότι ήταν μια ακόμα “δημοσιογραφική υπερβολή” όταν λίγες ημέρες μετά τον σχηματισμό της …εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως γράφαμε για … “κυβέρνηση Ξενοφώντα Παπαδήμου”; Διαβάστε τη συνέχεια και μετά το συζητάμε:

Τα χρυσοφόρα σκουπίδια
Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανάληψη από ιδιώτες της διαχείρισης των σκουπιδιών, μια μπίζνας πολλών δις ευρώ κάθε χρόνο. Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Π. Κουκουλόπουλος, το έχει ανακοινώσει, οι χωροθετήσεις σε... τέσσερα σημεία στην Αττική υπάρχουν, το πρόβλημα με την Κερατέα φαίνεται να λύνεται, οπότε το μόνο που μένει είναι να πάρουν θέση οι «μνηστήρες» της βρομιάς που αξίζει χρυσάφι.

Όπως όλα δείχνουν, στη μάχη των απορριμμάτων θα πάρουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του διεθνούς και εγχωρίου επιχειρηματικού κατεστημένου. Αυτού που έχει συνηθίσει να ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις ή να επιβάλει σχήματα που το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μοιράσουν την πίτα. Ακριβώς όπως έγινε πριν από όχι και τόσο πολλά χρόνια με την “οικουμενική κυβέρνηση Ξενοφώντα Ζολώτα” που μοίρασε στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ τις ελληνικές τηλεπικοινωνίες και θεσμοποίησε την διαπλοκή.

Από τα ονόματα που ενδιαφέρονται για τα σκουπίδια καταλαβαίνει κανείς και γιατί κάποιοι στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου η οποία μόλις κάνει τη δουλειά της (τη μοιρασιά εννοείται) θα φάει μεγάλη κλωτσιά από τους νταβατζήδες και τους εθνικούς προμηθευτές.

Αυτός που φυσικά παίζει δυνατά είναι ο όμιλος Μπόμπολα μέσω της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ η οποία έχει εμπειρία στη διαχείριση των σκουπιδιών και έχει και τεχνογνωσία από το εξωτερικό. Μη σας πω ότι παίζει εν ου παικτοίς και δεν είναι καθόλου τυχαία η άνευ όρων στήριξη στον Παπαδήμο από τις εφημερίδες του συγκροτήματος της Μεταμόρφωσης.

Αλλά στο κόλπο φαίνεται να μπαίνει και ο Σ. Κόκαλης, πανταχού παρών σε όλες τις μεγάλες δουλειές του δημοσίου. Η Ιντρακάτ φαίνεται να προωθεί τη δική της πρόταση σε συνεργασία με τη γαλλική Suez Environnement.

Δε θα πρέπει να αποκλείσουμε μια ακόμη συνεργασία των δύο επιχειρηματιών μετά από αυτή για την απόκτηση του Κρατικού Λαχείου η οποία πιθανότατα να επεκταθεί και στον ΟΠΑΠ. Μπόμπολας και Κόκκαλης φαίνεται να τα έχουν βρει σε πολλά σημεία ενώ και η γαλλική εταιρεία έχει δοσοληψίες με τον όμιλο Μπόμπολα για τον έλεγχο της ΕΥΑΘ.

Κατά τα λοιπά, στους μεγάλους παίκτες των απορριμμάτων θα πρέπει να υπολογιστούν ο Γ. Περιστέρης της ΓΕΚ, που έχει φτιάξει τη θυγατρική ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα – και την στηρίζει το γνωστό παραπαίον συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου.

Επίσης, ο όμιλος Λάτση αλλά και ο όμιλος Λασκαρίδη μέσω της εταιρείας Μεσόγειος που κάνει τα έργα στην Κερατέα.


Καύση, αποξήρανση, θερμική επεξεργασία, παραγωγή ενέργειας από βιομάζα; Ότι κι αν επιλεγεί, τα εργοστάσια που θα φτιαχτούν θα δώσουν τεράστια κέρδη στους διαχειριστές τους. Παράλληλα, θα ανοίξει ο δρόμος και για την ιδιωτικοποίηση της συλλογής των σκουπιδιών η οποία τώρα γίνεται από τους δημοτικούς υπαλλήλους με τα γνωστά αποτελέσματα.

Και πριν προχωρήσουμε παρακάτω ένα αφελές ερώτημα: από τους “νεοφιλελεύθερους” της ΝΔ που έχουν ερωτευθεί τον Παπαδήμο, ενδιαφέρεται κανείς ιδιαιτέρως για τα σκουπίδια?????

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ"...!!!





ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ: Ο ΖΟΦΟΣ ΤΩΝ "ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ"

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ"...!!!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται, κατά τρόπο μάλιστα κραυγαλέο, ότι η «ανεξάρτητη» …Δικαιοσύνη αποτελεί το εξάρτημα-μαντρόσκυλο του κράτους και του παρακράτους των ανδρεικέλων

της χρηματιστηριακής χούντας.
Μετά την «ανεξάρτητη» και «τολμηρή» ανακρίτρια που αποφάσισε ότι πρέπει να προφυλακιστεί ο γέροντας Εφραίμ, ήρθε και ένα άλλο «εκτελεστικό όργανο» του «μαφιόζικου» πολιτικού κυκλώματος, να «επικυρώσει» την «αμεροληψία» και «ανεξαρτησία» της …Δικαιοσύνης: Το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών…
Έκρινε, λοιπόν, το «Συμβούλιο», παραμονές των Χριστουγέννων, προφυλακιστέο τον ηγούμενο Εφραίμ, ως ύποπτο φυγής!!!!
Οι «κατασκευαστές» του «σκανδάλου Βατοπεδίου» προχωρούν ακάθεκτοι και τα «όργανά» τους εκτελούν τις «εντολές» με τυφλότητα πρωτοφανή και υπερβάλλοντα ζήλο μοχθηρής «ανεξαρτησίας», ο οποίος ξεπερνά και το ζήλο των κυβερνητικών ανδρεικέλων της ευρω-χούντας…
Για τη μαφιόζικη πολιτική «κατασκευή» του «σκανδάλου Βατοπεδίου», τους ειδικούς, αλλά και τους απώτερους στόχους αυτής της παρακρατικής «επιχείρησης», αλλά και την «ανεξαρτησία» και «αμεροληψία» της …Δικαιοσύνης.!!!
«Βατοπέδιο: Νέος κύκλος βρώμικων παιχνιδιών…»

Εδώ, απλώς, θα υπογραμμίσουμε τούτο το προκλητικά σκανδαλώδες της «ανεξάρτητης» …Δικαιοσύνης: Είναι τόσο «ανεξάρτητη» και τόσο «Δικαιοσύνη» που όλα τα λαμόγια της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, κλέφτες, ληστές, κτηνάνθρωποι και μαφιόζοι κάθε κοπής και χρώματος, βρίσκονται στο απυρόβλητο και κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Σχετικά με το διαβόητο «σκάνδαλο Βατοπεδίου» όλα τα τρωκτικά της διαπλοκής δεν τα άγγιξε ούτε στο νυχάκι η …Δικαιοσύνη…

Ο γέροντας Εφραίμ, ΜΟΝΟ αυτός, προφυλακίστηκε και διασύρεται!!!
Ας δούμε και μερικά άλλα κραυγαλέα παραδείγματα:
α). Για τη μεγάλη ληστεία και τη θηριώδη απάτη του χρηματιστηρίου η …Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε καν…
β). Ζήμενς: Εδώ η …Δικαιοσύνη όχι απλώς τυφλώθηκε, αλλά «αγωνίστηκε» για να δώσει χρόνο να το «σκάσουν» οι απατεώνες…

Ο Τσουκάτος και άλλοι ομολόγησαν ότι τα «έπιασαν» για τα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ, αυτοί κυκλοφορούν όλοι τους ελεύθεροι και «ατσαλάκωτοι» από τη …Δικαιοσύνη: Τέτοια «ανεξαρτησία»!!!
γ). Τα αρχιλαμόγια και οι νονοί του ποδοσφαίρου παρανομούν ασυστόλως, χρόνια και χρόνια, εγκληματούν κατά συρροή και κανένας τους δεν θίγεται, ούτε καν προφυλακίζεται…

Μάλιστα ο διαβόητος Ψωμιάδης πάντα βρίσκεται ελεύθερος και πίνει το καφέ του ανενόχλητος…
Τώρα με πρόταση του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος: Τόσο «ανεξάρτητη» είναι η …Δικαιοσύνη!!!
Για να μη μιλήσουμε για τα συνταγματικά πραξικοπήματα και την κατάλυση του Δικαίου και των νόμων από τα κυβερνητικά ανδρείκελα…
Εδώ η «ανεξάρτητη» …Δικαιοσύνη «ευλογεί» κάθε παρανομία…

Ο γέροντας Εφραίμ, μόνο, θεωρήθηκε «ύποπτος φυγής»: «κατασκευάστηκε» «ένοχος» και «κατασκευάστηκε» «ύποπτος φυγής»!!!

Αυτό είναι το έργο της «ανεξάρτητης» …Δικαιοσύνης: Να επικυρώνει τις «κατασκευές» («ενόχων», «υπόπτων», «μαρτύρων» κ.λπ) των μεγάλων αφεντικών της Νέας Τάξης και των ανδρεικέλων της, καθώς και να «κατασκευάζει» η ίδια τεχνάσματα προφυλάκισης και «ύποπτους φυγής»…
Τέτοια ξετσιπωσιά «ανεξαρτησίας» και «αμεροληψίας»…

Η σαπίλα έχει εισχωρήσει βαθιά σε όλη την πυραμίδα των μηχανισμών της καθεστωτικής κακουργίας, σε όλα τα κύτταρα της εξουσίας: πιόνια και γρανάζια της νεοταξικής μαφίας, των ληστών και δημίων μας…

Οι κόποι μιας... θητείας...... των βολευτων.......


Οι κόποι μιας... θητείας......

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της δημοκρατίας, μας επιτρέπεται να ρίξουμε μια ματιά από την κλειδαρότρυπα στην ευημερία την οποία απολαμβάνει το πολιτικό προσωπικό της χώρας – πλην ελαχίστωνεξαιρέσεων.

Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» δηλαδή των 300 βουλευτών, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, των ευρωβουλευτών, καθώς και των... τέως όλων των παραπάνω κατηγοριών.
Έτσι είδαμε και φέτος πώς πρόκοψαν αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Νοικοκύρηδες πραγματικοί!

Με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τους, τα σπίτια τους, τα εξοχικά τους, τα αυτοκίνητά τους, τα σκάφη και τα φουσκωτά τους, τις μετοχές και τα ομόλογά τους.

Κοιτώντας τις περιουσίες που σχηματίζονται από τους μετόχους της εξουσίας, δημιουργείται σε κάθε καλοπροαίρετο η εύλογη απορία: Πώς είναι δυνατόν η οικονομία της χώρας να έχει τιναχτεί στον αέρα από τη στιγμή που ήταν στα χέρια τόσο άξιων ανθρώπων;

Με άλλα λόγια, αποδεχόμενοι (για την οικονομία της συζήτησης) τη λογική που θέλει το κράτος να λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, η απορία διατυπώνεται ως εξής: Πώς γίνεται το κράτος - επιχείρηση να χρεοκοπεί και οι πολιτικοί / Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης - χώρας να τρώνε με χρυσά κουτάλια;

Η απαίτηση απάντησης στο παραπάνω ερώτημα, όσο η χώρα βυθίζεται στην κρίση και εκατομμύρια άνθρωποι στη φτώχεια, θα προβάλλει πιεστικά, καθώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ειδικά οιμεγαλομέτοχοι της μεταπολιτευτικής εξουσίας, δεν κατηγορούνται απλώς και μόνο για πολιτική ανικανότητα.

Καθώς, λοιπόν, σε δύσκολες εποχές σαν αυτές που ζούμε και τις ακόμη χειρότερες έρχονται, η επίδειξη του πλούτου είναι έτσι κι αλλιώς προκλητική, οι πολιτικοί ταγοί του τόπου καλό είναι να φροντίσουν να ρίξουν άπλετο φως όχι μόνο στο τι και πόσα έχουν, αλλά και στο πώς, πότε και από πού τα βρήκαν.

Και καλό θα είναι να το κάνουν... μόνοι τους, διότι, αν και όταν υποχρεωθούν από την ασυγκράτητη οργή του κόσμου, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα – και μάλιστα κροκοδείλια...

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Προτιμώ να με λένε συνομωσιολόγο, παρά να πιστεύουν ότι είμαι ηλίθιος.!!!!


Προτιμώ να με λένε συνομωσιολόγο, παρά να πιστεύουν ότι είμαι ηλίθιος

Πριν πέντε χρόνια, ο Καραμανλής στράφηκε προς την Ρωσία, για συνεργασία και βοήθεια.

Στην συνέχεια, κάηκε η Ελλάδα, είχαμε τα «Δεκεμβριανά» στην Αθήνα, και ο Καραμανλής εκδιώχθηκε από πρωθυπουργός. Τα Μ.Μ.Ε. που είχαν «αποκαλύψει» την υπόθεση του Βατοπεδίου, πανηγύριζαν και υποδέχθηκαν με τιμές και εγκώμια, τον «αναμορφωτή» της Ελλάδος, Γιώργο Παπανδρέου.

Πριν λίγες εβδομάδες ο ηγούμενος Εφραίμ, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Βλαντιμήρ Πούτιν και του ζήτησε να βοηθήσει την Ελλάδα. Δείτε το video


Προχθές, η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη διέταξε την σύλληψη και προφυλάκιση του Εφραίμ. Τα γνωστά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την απόφαση της δικαιοσύνης και ζητούν την κεφαλήν του ηγουμένου επί πίνακι.

Τι να πω. Σύμπτωση; Μπορεί. Αλλά μέχρι να φθάσει το δράμα της Ελλάδος στο τέλος του, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποκαλυφθεί ποιος, που και πότε, τι συμμετοχή είχε στην διάλυση της χώρας, εγώ έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τα γεγονότα και τις εξελίξεις, από το αποτέλεσμα.

Μέχρι τότε προτιμώ να με λένε συνομωσιολόγο, παρά να πιστεύουν ότι είμαι ηλίθιος.

Συνάντηση γέροντα Εφραίμ με τον Πoύτιν

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑΣ ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΔΕΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ...!!!


ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑΣ ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΔΕΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ...!!!

**Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ.!!!!!!!

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων μηνών στο οικονομικοπολιτικό σκηνικό της Ευρώπης αποδεικνύουν ότι η "κρίση" για την οποία γίνεται λόγος τόσο καιρό υποκρύπτει την αναπόφευκτη κατάρρευση ολόκληρου του διακρατικού σχήματος της Ε.Ε.,

με τις χώρες - μεγαθήρια της Ευρώπης να βρίσκονται ένα βήμα πριν την οικονομική διάλυση.
Όπως όλα δείχνουν, η ευρωπαϊκή συνοχή και δύναμη στην οποία είχαν επενδύσει όλες σχεδόν οι χώρες του δυτικού κόσμου μέρα με τη μέρα ξεφτίζει, οδηγώντας τις χώρες που παραμένουν στο θεσμό της ΕΕ να "βουλιάξουν μαζί με το καράβι".

Όσο για την Ελλάδα, ας είμαστε ειλικρινείς: η χώρα δεν βυθίστηκε στην ύφεση ξαφνικά, αλλά ήταν καταδικασμένη σε πτώχευση από τη στιγμή που η "ομοσπονδία πολιτικών δολοφόνων" Σιμίτη - Παπαδήμου - Χριστοδούλου αποφάσισε να την εντάξει με παραποιημένα λογιστικά νούμερα στην ΕΕ, όντας οικονομικά εξαρτημένη από διεθνή δάνεια και γενικώς ανέτοιμη να ακολουθήσει τις χώρες - κολοσσούς.

Μάλιστα! Ο ίδιος άνθρωπος που προβάλλεται σήμερα ως μεσσίας, και αγιοποιείται ως προς τις ικανότητες και τις προθέσεις του με τη θέση του ως Πρωθυπουργού, συνετέλεσε στην "κομπίνα" Σιμίτη και οδήγησε την χώρα στη σημερινή οικονομικοκοινωνική κατάσταση,

και μάλιστα με δεξί χέρι τον κ.Χριστοδούλου, ως επικεφαλής της επιτροπης διαχείρισης του ελληνικού χρέους!
Ειρωνία της τύχης ή λοιδωρία της νοημοσύνης του Έλληνα??????

Ο Μάριο Μόντι κάνει ο,τι μπορεί για να μην γίνει ….Παπαδήμος!!!!!!!


Ο Μόντι ….Χάρυ Πότερ!


Ο Μάριο Μόντι κάνει ο,τι μπορεί για να μην γίνει ….Παπαδήμος!

Κατ’ αρχήν σχημάτισε δεκαπενταμελή κυβέρνηση, ενώ ο δικός μας ….σαρανταποδαρούσα.

Η Υπουργός Εργασίας, όταν ανακοίνωσε το πάγωμα των συντάξεων ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ ο δικός μας Κουτρουμάνης, έχει πάρει τη …χατζάρα και όποιον πάρει ο χάρος!

Την Παρασκευή, ο ίδιος ο Μόντι, ανακοίνωσε πρόγραμμα τριών μηνών για την “επανεκκίνηση” της ιταλικής οικονομίας, ενώ ο Παπαδήμος ασχολείται ακόμα με …περικοπές!

Περιμένω, τον Παπακωνσταντίνου, όταν μας αποτελειώσει με τις αυξήσεις της ΔΕΗ, να επιτεθεί κατά του Ιταλού …..Χάρυ Πότερ!

Ακούς εκεί, επανεκκίνηση σε τρείς μήνες….

Ο Σαμαράς, σε πόσο καιρό έλεγε ό,τι είναι εφικτή η επανεκκίνηση.?????????

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Κάνει πίσω η ΝΔ για τις εκλογές.????


Κάνει πίσω η ΝΔ για τις εκλογές;


Η ανακοίνωση που έβγαλε η Συγγρού, μετά τη συνάντηση Παπαδήμου Σαμαρά, δεν είναι ξεκάθαρη για το θέμα του χρόνου των εκλογών, αν και είναι γνωστό πως η χθεσινή συνάντηση έγινε κυρίως γι’ αυτό ακριβώς το θέμα. «Είναι σαφές ότι ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών» λέει η ανακοίνωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και συμπληρώνει όμως πως.....
μέσα σ’ αυτά που συμφωνήθηκαν είναι «η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος, που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους». Μια ανακοίνωση δηλαδή στην οποία μπορεί ο καθένας να δώσει την ερμηνεία που τον βολεύει.

Ξεκάθαρη πάντως θέση για το χρόνο των εκλογών δεν υπήρξε. Από την ίδια την ανακοίνωση το θέμα αυτό παραμένει ανοικτό. Αν μάλιστα δούμε ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την στήριξη που συνεχίζει να παρέχει η Νέα Δημοκρατία στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου και το συνδυάσουμε αυτό με κάποιες φωνές που κάνουν λόγο «για Απρίλιο 2012 και… βλέπουμε», χωρίς καθόλου να τα διαψεύδει, όλα αυτά, η Συγγρού, τότε αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Νέα Δημοκρατία, για τους δικούς της άγνωστους σε μας λόγους, κάνει και πάλι πίσω.

Φοβάται άραγε το πολιτικό κόστος για να ρίξει τον Παπαδήμο; Πιέζεται από κάποιους παράγοντες; Κανείς δεν γνωρίζει. Εκείνο πάντως που με βεβαιότητα μπορεί ο καθένας να δει είναι πως, αγκαλιά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, οδηγεί την Πατρίδα στον γκρεμό, αγνοώντας πλήρως τον ελληνικό λαό.

Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου κατά ενός ολόκληρου λαού.!!!!!!!!!!!



Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου κατά ενός ολόκληρου λαού

Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας και την αιχμαλωσία των Ελλήνων; ΟΧΙ!

Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις, αφενός «μάντρωσαν» τους κουΐσλινγκ των διεθνών κερδοσκόπων στην συγκυβέρνηση αφαιρώντας τους και το τελευταίο ψήγμα νομιμότητας, αφετέρου ανάστησαν ξανά το νόημα του ΟΧΙ μέσα από τις παλλαϊκές αντιδράσεις σε όλες τις παρελάσεις ανά την χώρα.

Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου κατά ενός ολόκληρου λαού -πειραματόζωου των «αγορών» και των «αόρατων» αφεντικών που κρύβονται από πίσω τους-, που άρχισε την άνοιξη του 2010, έρχεται να ολοκληρωθεί τώρα με το πραξικόπημα της κυβέρνησης «εθνικής συνεννόησης» και την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

Για πρώτη φορά ένα ανεξάρτητο, όσο κι αν ήταν αυτό, κράτος αποδέχεται χωρίς πολεμική αναμέτρηση να παραχωρήσει όλο τον πλούτο του και τα έσοδά του στους ορκισμένους εχθρούς του, οι οποίοι του παρουσιάζονται με την προβιά του «φίλου» και «σωτήρα».

Το πόσο βαθειά υπόλογοι απέναντι στις σημερινές και τις επόμενες γενιές Ελλήνων είναι για την αντεθνική και ψυχοπαρανοϊκή, συγχρόνως, συμπεριφορά τους όλοι οι «πρόθυμοι» το εξέφρασε ένας από τους ίδιους τους κυβερνητικούς βουλευτές, την ημέρα της ψήφου εμπιστοσύνης. Συνειδητοποιώντας την κατάντια του γι’ αυτό που ψήφιζε, είπε: «Θα κουβεντιάζουν τα γομάρια με τα γομάρια… θάμαστε μια χαρούμενη παρέα και θα βαδίζουμε όλοι μαζί προς το Γουδί» (Αργύρης Λαφαζάνης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ).

Προκαλεί απίστευτο θυμό και φέρνει σύγκρυο στην ψυχή του κάθε Έλληνα η ανάγνωση και μόνο των άρθρων του κειμένου των «Συμπερασμάτων» της Συνόδου Κορυφής της 26-27 Οκτωβρίου:
τα χαράτσια και τα έσοδα της χώρας πάνε κατευθείαν στους τοκογλύφους, μπαίνει ως εγγύηση ολόκληρη η ιδιωτική και δημόσια περιουσία, ξεπουλιούνται όλα τα κτίρια των κρατικών υπηρεσιών, μετατρέπεται η μισή χώρα σε «Ειδικές Οικονομικές Ζώνες» δουλοπαροίκων, εκποιούνται όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές. Παραχωρούνται επίσης όλα τα έσοδα από το τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ στους δανειστές για αποπληρωμή των δανείων.

Το πιο εγκληματικό απ’ όλα είναι η υπαγωγή του συνόλου του δημόσιου χρέους υπό το βρετανικό δίκαιο, μια πισώπλατη μαχαιριά στον τόπο και τον ελληνικό λαό για την οποία και μόνο οι «πρόθυμοι» βουλευτές δεν πρόκειται να «ξεπλυθούν» ποτέ, εις τους αιώνας των αιώνων.
Οι ξένοι δυνάστες μας πίστευαν ότι ο λαός μας ήταν ήδη σε κώμα, οι ντόπιοι ολιγάρχες ότι είχαν να κάνουν με «κοπρίτες» και η διεφθαρμένη ιντελιγκέντσια ότι ούτως ή άλλως είμαστε «ανώριμοι» να δούμε το συμβόλαιο θανάτου μας, που εκτελούσαν όλοι μαζί, και να καταλάβουμε το ιστορικό χρέος μας.

Όμως, όλη αυτή η απίστευτη προδοσία έχει ήδη ενεργοποιήσει το ηφαίστειο της λαϊκής μνήμης και οργής, την κληρονομιά του ’21, του ’40, του Πολυτεχνείου και τώρα έρχεται η καυτή λάβα που θα σαρώσει τα πάντα.

Ο λαός σπρώχνεται στην ακραία αντίδραση, την άμυνα μέχρις εσχάτων χωρίς δισταγμούς, ιδιοτέλειες, προσωπικές φυγές και διχαστικές ιδεοληψίες.

Ομως το χάος και η αιματοχυσία δεν προοιωνίζει την καλύτερη διέξοδο. Αυτοί που παίζουν σκάκι εις βάρος των λαών και θέλουν όλα τα πιόνια δεν θα διστάσουν, μετά την αδυσώπητη προπαγάνδα και την πιο βάρβαρη καταστολή, να επιτρέψουν στους στρατούς των ευρωκρατών και του ΝΑΤΟ, όταν δεν θα επαρκούν οι πραιτωριανοί φονιάδες, να εισβάλουν και να μετατρέψουν την προδομένη πατρίδα σε ένα απέραντο νεκροταφείο.

Ο λαός το αντιλαμβάνεται αυτό και, παρ’ όλο που είναι έτοιμος να κάνει το βήμα μπροστά, παρ’ όλο που ήδη έχουν αναδειχθεί νέα κινήματα και λαϊκές πρωτοπορίες, άνθρωποι με αίσθηση πατρίδας και ψυχή βαθειά, όλοι είναι ακόμα «μουδιασμένοι» γιατί φοβούνται ότι θα προδοθούν -μετά από τους πολιτικούς, τους θεσμικούς παράγοντες, τους πνευματικούς ανθρώπους και τους ιεράρχες- και από το τελευταίο τμήμα του έθνους που απομένει να μιλήσει:τον ελληνικό στρατό.

Οι ένστολοι πάλι - αν και εκεί η κατάσταση σιγοβράζει, όλο και περισσότερα στελέχη των ΕΔ ομολογούν ότι αυτά που συμβαίνουν συνιστούν εσχάτη προδοσία και για πρώτη φορά είδαμε τόσες διαδηλώσεις όλων των σωμάτων με συνθήματα των πλατειών και αντιστασιακά τραγούδια - φοβούνται να εκδηλωθούν γιατί βρίσκονται ακόμα υπό το σοκ της χούντας και της προδοσίας της Κύπρου.

Αλλά, η ελληνική ιστορία δεν γράφτηκε μόνον με ξενοκίνητες χούντες και αντιλαικά πραξικοπήματα...έχει να δείξει και 1843 και 1909. Αν ανατρέξουμε δε στην ήπειρο μας ας θυμηθούμε και την Επανάσταση των Γαρυφάλλων το 1974 στην Πορτογαλλία που σφράγισε ανεξίτηλα το προοδευτικό και αντιφασιστικό κίνημα όλης της Ευρώπης.

Άλλωστε η σιωπή και η αφασία, την ώρα που η Ελλάδα ολόκληρη είναι στα χέρια μιας δράκας αδίστακτων βιαστών, ισοδυναμεί με ένα άλλου τύπου αντισυνταγματικό πραξικόπημα. Αν το ένοπλο κομμάτι του έθνους δεν θέλει να στιγματιστεί ξανά, εδώ και τώρα πρέπει να σταθεί δίπλα στον αγωνιζόμενο λαό και ενάντια στις καταστροφικές ορέξεις των αρπακτικών της ευρωζώνης και της νέας τάξης πραγμάτων.

Έρχεται αναπόφευκτα η ώρα που θα είναι καθοριστικός ο ρόλος του ελληνικού στρατού στην τιτάνια προσπάθεια να πάρει μια για πάντα ο ίδιος ο ελληνικός λαός τις τύχες της χώρας στα χέρια του.

Αυτό θα γίνει όταν, αυτοί που μπορούν, θα πάρουν τα ρίσκα που χρειάζονται και θα γείρουν την πλάστιγγα εκεί που πρέπει.!!!

Άρχισε η κάθαρση: Στη φυλακή οδηγείται τις επόμενες ώρες ο Εφραίμ...


Άρχισε η κάθαρση: Στη φυλακή οδηγείται τις επόμενες ώρες ο Εφραίμ

Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές μετά το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που τον έκρινε προφυλακιστέο, την ίδια στιγμή που ο **ΜΙΛΤΟΣ*ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,!!! κάνει **πλημμελήματα,τα αδικήματα μέχρι 300.000 ευρώ και ο**ΜANTΕΛΗΣ μόλις δημοσιευθεί ο Νόμος θα έχει λευκό ποινικό μητρώο!!!!!!!!!!

Χριστούγεννα (δικά μας γιατί οι μοναχοί του Αγ. Όρους πάνε με το παλιό ημερολόγιο) στην φυλακή αναμένεται να κάνει ο Εφραίμ. Ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου πληροφορήθηκε την προφυλάκιση του ενώ βρίσκονταν στο μοναστήρι. Το κλίμα ήταν βαρύ. Ο ίδιος δεν περίμενε αυτή την απόφαση, αν κρίνουμε από τα όσα είχε πει στο δικαστικό συμβούλιο, όσο και αν το υποψιάζονταν βλέποντας το μένος που καλλιέργησαν εναντίον του τα ΜΜΕ.

«Αν είναι εγώ να δεχτώ το βαρύ τίμημα της προφυλάκισης να το δεχτώ. Οι ενέργειες μου ήταν ποτέ ιδιοτελείς αλλά σύννομες για την συντήρηση της μονής αλλά και για την φιλοξενία 25 χιλιάδων πιστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.»

Ο δικηγόρος του Εφραίμ τόνισε πως ο ηγούμενος θα σεβαστεί την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ο ρασοφόρος με το όνομα του οποίου τα ΜΜΕ πιπίλησαν το μυαλό του πανελληνίου για περισσότερο από ενάμισι χρόνο με την ανταλλαγή εκτάσεων και ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή..

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος είσαι εσύ ρε, ανάξιε εκπρόσωπε των Ελλήνων πολιτών?????


Ποιος είσαι εσύ ρε, ανάξιε εκπρόσωπε των Ελλήνων πολιτών;;

Μέσα σε ένα παροξυσμό αυθαιρεσίας, αλαζονείας, χυδαιότητας αναξιοπρέπειας, απαξίωσης των κοινοβουλευτικών θεσμών, αλλά και σε μια κρίση τρέλας του μεγαλείου, ο Βενιζέλος μιλώντας στην Βουλή, είπε ότι αν και θα έπρεπε, δεν θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το περίφημο PSI.

Ποιος είσαι εσύ ρε, αποτυχημένε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, που τολμάς να λές κατάμουτρα στους εντολείς σου, στους Έλληνες πολίτες, ότι δεν τους δίνεις λογαριασμό για το πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά τους;

Ποιος είσαι εσύ ρε, που σύμφωνα με τον διεθνή τύπο είσαι ο πλέον αποτυχημένος υπουργός οικονομικών, που τολμάς τώρα να ισχυρίζεσαι ότι κάνεις «κρίσιμες και δύσκολες
διαπραγματεύσεις», ερήμην των ανθρώπων που σε εμπιστεύτηκαν;

Ποιος είσαι εσύ ρε, που ως μοναδικό έργο κατά την πολυετή πολιτική σταδιοδρομία σου, έχεις να επιδείξεις το κατάπτυστο νομοθετικό καρκίνωμα, το νόμο περί της (μη) ευθύνης των υπουργών, που τολμάς τώρα να αποκρύπτεις στοιχεία για την τύχη του τόπου μας;

Ποιος είσαι εσύ ρε, που μας έχεις οδηγήσει από την μια οικονομική καταστροφή στην άλλη, που νομίζεις ότι θα σώσεις το τομάρι σου, εκστομίζοντας ηλιθιότητες περί σωτηρίας της χώρας;
Ποιος είσαι εσύ ρε;;

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ... ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...!!!


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ... ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ

Αυτές τις Άγιες Ημέρες, η κοινωνική ανισότητα που εξαιτίας της Πασοκομνημονιακής λαίλαπας γιγαντώθηκε, γίνεται εντονότερη και ανυπόφορη.

Συναντούμε, φτώχεια από τη μια και ρεβεγιόν από την άλλη.
Οι πολλοί, διαθέτουν το λειψό πλέον «δώρο» των Χριστουγέννων στην καταβολή των δόσεων από τα δάνεια και στα χαρατσώματα-νταβατζιλίκια του καθεστώτος της πράσινης υπανάπτυξης και οι λίγοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε μακρινούς προορισμούς, έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία του ξεπλύματος του βρώμικου χρήματος.

Οι 100.000 εκλεκτοί του συστήματος, θα περάσουν για άλλη μια φορά «ζωή και κότα», ενώ ο λαουτζίκος θα περιοριστεί μόνο στην κότα και αν (που ειρήσθω εν παρόδω, αντικατέστησε τη γαλοπούλα), βλέποντας τη ζωή και τα όνειρά του να χάνονται.

Το νοσηρό αυτό φαινόμενο που αναπτύσσεται συνεχώς θα επιταθεί τα επόμενα χρόνια και ο κοινωνικός σπαραγμός θα είναι αναπόφευκτος. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός ιστορικού κύκλου και στην αρχή ενός άλλου.!!!!!!

Aφήνουν πίσω τους καμένη γη.!!!!


Aφήνουν πίσω τους καμένη γη
Ο Προϋπολογισμός του 2011 φουντάρισε για τα καλά !
Μας πήρε το ποτάμι ….
Νέα μαύρη τρύπα 1,4 δις στα έσοδα του προϋπολογισμού .

Τα μέτρα …φέρνουν νέα μέτρα.
Οι δαπάνες… απογειώθηκαν.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι δημόσιες επενδύσεις… καθηλώθηκαν (νέα μείωση 2,8 δις).!!!!!!!!!!
Η δημοσιονομική προσαρμογή …στόχος ανέφικτος!

Τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού που ανακοινώθηκαν χθες , δείχνουν ότι βασικά η προηγούμενη κυβέρνηση «εκτέλεσε» με την πολιτική της την οικονομία.

Ανικανότητα, λάθη, στοιχειώδης οικονομική γνώση, βαθιά ύφεση; Η ουσία είναι ότι η μαύρη τρύπα στα έσοδα καταλήγει φέτος στα 5 δις ευρώ. Και από κάπου πρέπει να βρεθούν για να καλυφθεί αυτή η τρύπα. Νέα μέτρα, λοιπόν. Και δυστυχώς, αφήνουν πίσω τους καμένη γη για την επόμενη κυβέρνηση.

Η ουσία είναι ότι αν θέλουν να καλυφθεί ο στόχος πρέπει να εισπράξουν τις επόμενες 8 ημέρες το ποσό των… 7,5 δις ευρώ. Ούτε στην πιο μεγάλη φαντασία του κ. Βενιζέλου δηλαδή, αν σκεφτεί κανείς ότι 29 και 30 Δεκεμβρίου οι εφοριακοί βάζουν λουκέτο στις εφορίες.!!!!!!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ... ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ"...!!!


"ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ... ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ"...!!!

...καί "ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

«Αυτοί που παίζουν παιχνίδια με τις εκλογές και την παράταση της Κυβέρνησης Παπαδήμου, είτε φοβούνται τη νωπή λαϊκή εντολή,
είτε θέλουν να μεταφέρουν τα εσωτερικά τους προβλήματα», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, υπενθυμίζοντας ότι δε θα πρέπει να αγνοούμε...τη συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το σκεπτικό της ΝΔ για τις εκλογές μόλις η Κυβέρνηση αυτή ολοκληρώσει το έργο της, δεν έχει αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΗΜ:
Εκλογές δεν θέλουν το Πασοκ--Καρατζαφέρης και Ντόρα, όπως και τα Εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα τού τόπου, πού επι αιώνες λυμαίνονται τον Δημόσιο Πλούτο της Χώρας και φορτώνουν σήμερα οι λωποδύτες, τον λογαριασμό στις πλάτες τού Ελληνικού λαού...!!!

Νά, δήλωση αυτή την στιγμή υπερ της Κυβέρνησης Παπαδήμου έκανε καί ο... Δασκαλόπουλος των Βιομηχάνων....

#OpGreece: Νεό μήνυμα από τους Anonymous προς τους Έλληνες πολίτες.!!!


#OpGreece: Νεό μήνυμα από τους Anonymous προς τους Έλληνες πολίτες..

Με νέο τους μήνυμα-γροθιά στο Ελληνικό κατεστημένο, μέλη των Anonymous υποστηρικτές του #OpGreece ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Μέσω μηνύματος στο Twitter, όπως μας έχουν συνηθίσει τα μέλη της παγκοσμίου φήμης χακτιβιστικής ομάδας με την έντονη δραστηριότητα, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού παγκοσμίως, εκθέτουν ερωτήματα-διαπιστώσεις που πρέπει να βάλουν όλους μας σε σκέψεις.
Συγκεκριμένα στο μήνυμα (δείτε το πλήρες μήνυμα εδώ) τους αναφέρουν …;

«Γειά σου Ελλάδα, σου θυμίζουν κάτι;

• 40% αύξηση των αυτοκτονιών
• 60% αύξηση της μετανάστευσης στο εξωτερικό
• 18% επίσημη – 25% ανεπίσημη ανεργία
• Μισθοί και συντάξεις έγιναν φιλοδωρήματα
• Αντισυνταγματικά δάνεια και φόροι
• Πολιτικοί που ομολογούν την ανικανότητά τους αλλά δεν παραιτούνται
• Κυβέρνηση που δίνει λόγο μόνο στην τρόϊκα
• Κλέφτες πολιτικοί και το συνάφι τους ακόμα γυρνάνε ελεύθεροι
• Οι δημοκρατικές εκλογές τους φοβίζουν
• ‘Οποιος είναι απλήρωτος, διαφωνεί και απεργεί δαιμονοποιείται και καθυβρίζεται
• Το σχέδιό τους είναι: «διαίρει και βασίλευε»
• Τα μεγάλα ΜΜΕ παπαγαλίζουν την προπαγάνδα τους: «πλήρωνε, υποτάξου αλλιώς θα έρθει η καταστροφή»
• Τα ΜΑΤ κερνάνε δακρυγόνα και ανοίγουνε κεφάλια
• Η αξιοπρέπεια κατέντησε άλλη μια λέξη στο κουρελόχαρτο που λέγεται Σύνταγμα
• Σου είπαν και εξακολουθούν να σου λένε ψέμματα
• Σου κλέβουνε το μέλλον
• Σου ξεπουλάνε την χώρα
• Ποδοπατούν την δημοκρατία
• Ποιές είναι οι κόκκινες γραμμές σου;
• Πάλι θα τους ψηφίσεις;
• Ακόμα να τους στείλεις στο διάολο;

Είμαστε οι Ανώνυμοι – Είσαστε οι Ανώνυμοι –
Δεν συγχωρούμε ποτέ – Δεν ξεχνάμε ποτέ –
Να μας περιμένετε

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδήμος: «Δεν υπάρχει η 19/2 ως ημερομηνία εκλογών»....


Παπαδήμος: «Δεν υπάρχει η 19/2 ως ημερομηνία εκλογών»


Συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θολό τοπίο για την ημερομηνία των εκλογών μετά και την σημερινή τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο.

Η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, θα γίνει την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα και αναμένεται να συζητηθεί και το ζήτημα της ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

Ο κ. Παπαδήμος ο οποίος στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο προκλήθηκε από τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη είπε ότι η 19η Φεβρουαρίου δεν έχει οριστει ρητα ως ημερομηνία εκλογών. Αναλυτικά ο διάλογος που έγινε στην αρχή της συνεδρίασης ήταν ο εξής :

ΒΟΡΙΔΗΣ: «Το κόμμα έχει μια ξεκάθαρη θέση υπέρ της παράτασης του βίου της κυβέρνησης και εξάντληση του κοινοβουλευτικού τους χρόνου και υπέρ της αναμόρφωσης του σχήματος. Αυτό χρειάζεται τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών,αν είναι να μιλάμε για συγκεκριμένο χρόνο και σκοπό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε περικοπές μισθών και συντάξεων».

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ:«Στη συμφωνία των αρχηγών δεν μπήκε ρητή ημερομηνία. Υπάρχουν βέβαια πολιτικοί αρχηγοί που αναφέρονται σε συγκεκριμένη ημερομηνία και αυτό το μείζον θέμα της θητείας της κυβέρνησης και των αρμοδιοτήτων θα το συζητήσω σε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτή η μεταρρύθμιση είναι μέσα στο κυβερνητικό έργο

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:«Αυτό πρέπει να το δουν οι αρχηγοί»

Ο κ. Παπαδήμος ανησυχεί για την πορεία των μεταρυθμίσεων που έχει απαιτήσει η Τροικα και σχετίζονται άμεσα με την δόση-μαμουθ των 89 δισ. ευρω τον Φεβρουάριο. Αυτη την ανηχυσία του αναμένεται να μεταφέρει και στους κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη.

Ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και ποιοί την υπερασπίστηκαν.......


Ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και ποιοί την υπερασπίστηκαν.......

Μετά την επίσημη ομολογία της καταστροφικής επιλογής του Μνημονίου από τον Μ. Χρυσοχοϊδη κι όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ, έχει μεγάλη σημασία να θυμηθούμε ποιοι ήταν οι αντιμνημονιακοί – αυτοί που πήγαν από την αρχή κόντρα στην επερχόμενη διάλυση και ποιοι αποδείχθηκαν οι καλύτεροι πρεσβευτές της τρόικας στην Ελλάδα. Ποιοι ήταν αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τώρα κάνουν την πάπια. Διότι έρχεται η στιγμή που κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και κάποιοι να δικαιωθούν.

Οι αντιμνημονιακοί

Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Σαμαράς και η ομάδα του που δικαιώθηκε (δυστυχώς για την Ελλάδα) όταν έλεγε ότι το Μνημόνιο είναι καταστροφικό για την οικονομία. Κανείς δεν τον άκουγε, η άρχουσα πολιτική τάξη τον κοίταζε σαν… ούφο και σαν αυτόν που θα διαλύσει τη χώρα. Για να μην πούμε τις επιθέσεις κάτω από τη μέση από μέσα ενημέρωσης και πρασινοφρουρούς.

Όσο και να μη θέλουμε να το πούμε λόγω ιδεολογικών διαφορών, πιστή στην αντιμνημονιακή της πολιτική αποδείχθηκε η Αλέκα Παπαρήγα. Θα πει κανείς ότι το ΚΚΕ θα ήταν αντίθετο στα πάντα, εκτός από τη σοβιετοποίηση της Ελλάδας, ωστόσο, οι εκτιμήσεις της για το Μνημόνιο αποδείχθηκαν σωστές.

Σωστός ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας, όσο κι αν δείχνει να μην ξέρει τι του γίνεται από οικονομικά. Από την αρχή πολέμησε το Μνημόνιο και την κυβέρνηση και συνεχίζει να το κάνει.

Μπράβο και στον Γ. Δημαρά την Σοφία Σακοράφα και όσους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έφυγαν, άλλος αργά, άλλος αμέσως. Το γεγονός ότι από 160 βουλευτές του έμειναν 153 δείχνει ότι κάποιοι είχαν τα κότσια να τα βάλουν με το σύστημα Παπανδρέου. Σίγουρα υπήρξαν κι άλλοι πράσινοι βουλευτές που είχαν διαφωνίες αλλά λούφαξαν κι αυτό είναι επίσης καταδικαστέο.

Από τα μέσα ενημέρωσης που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη λίγοι ήταν εκείνοι που δεν φοβήθηκαν να τα βάλουν με την τρόικα, το Μνημόνιο, τον Παπανδρέου. Πρώτη και μακράν καλύτερη η μπλογκόσφαιρα και μαζί της (για να βλογήσουμε τα γένια μας) κι εμείς στο antinews. Φυσικά ο “Ελεύθερος Τύπος” και η “Δημοκρατία” αλλά και η “Ελευθεροτυπία” στην οποία οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες κάτι που ίσως οφείλεται στη στάση της. Πάντως η αλήθεια είναι μια: ορισμένοι… τρελοί με την ενημέρωση έδωσαν το πραγματικό «πρόσωπο» του Μνημονίου, παρά τις πιέσεις, το κόψιμο διαφημίσεων, τις απειλές.

Oι Μνημονιακοί…,

οι σύγχρονοι Εφιάλτες αυτής της χώρας που οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν ήξεραν. Όπως ο κ. Χρυσοχοϊδης που φαίνεται ότι μόλις τώρα προσγειώθηκε στην Ελλάδα, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου φυσικά, το έχουμε γράψει πολλές φορές. Φερέφωνο της τρόικας και των αγορών, πήγε στην επιλογή του Μνημονίου με κλειστά τα μάτια. Και κυρίως χωρίς να διαπραγματευτεί κάτι καλό για τη χώρα. Πρώτος και καλύτερος ο κ. Παπανδρέου, διαπρύσιος υποστηρικτής του ΔΝΤ και της καταστροφικής συνταγής του. Ακολουθούν κορυφαίοι και μη υπουργοί, όπως ο Χρυσοχοΐδης, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, ο Ραγκούσης, η Διαμαντοπούλου κι όλοι αυτοί που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αποφασίζουν για το καλό μας. Και δεν ντρέπονται να έρχονται να διεκδικήσουν ξανά την ψήφο μας.

Ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος ψήφισε το Μνημόνιο γιατί ήθελε, λέει, να σώσει την Ελλάδα. Μετά έκανε απανωτές κωλοτούμπες λες και χορεύει στο Ντάνσινγκ στον πάγο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ή δεν καταλαβαίνει τίποτε ή είναι συνένοχος στο έγκλημα. Ψήφισε το Μνημόνιο, εγκατέλειψε τη ΝΔ αλλά ο κόσμος δεν την ξέχασε. Κι ετοιμάζεται να τη γράψει στα μαύρα κατάστιχα.

Όσο για τα περισσότερα media, εφημερίδες και κανάλια, αποθέωσαν το Μνημόνιο, έγλυφαν τον Παπανδρέου που τον χαρακτήριζαν σωτήρα της Ελλάδας. Mega, όμιλος ΔΟΛ, Μπόμπολας, Μπάμπης και Alexis και λοιποί βασιλικότεροι βασιλέως λούφαξαν στη συνέχεια και το γύρισαν στο αντάρτικο όταν είδαν ότι διαλύεται η χώρα. Τι να πει κανείς π.χ. για τον Πρετεντέρη που έφαγε γιαούρτια το καλοκαίρι κι από τότε μόνο τα όπλα δεν πήρε κατά της τρόικας.

Πρέπει να θυμόμαστε και τους καλούς και τους κακούς στην υπόθεση (σίγουρα υπάρχουν περισσότεροι από τους παραπάνω), γιατί η ιστορία γράφεται μετά από χρόνια. Και τιμωρεί όσους πρέπει και επιβραβεύει τους άλλους.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η πλήρης αποδόμηση του ΓΑΠ.!!!!!!!!!!!!!!!!



Η πλήρης αποδόμηση του ΓΑΠ.

Η διακυβέρνηση της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, έχει να επιδείξει ένα πρωτότυπο παγκόσμιο ρεκόρ. Κατάφερε να υποβαθμίσει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει τομέας στον οποίο ο ΓΑΠ να μην έχει καταφέρει να μικρύνει την Ελλάδα.

Αυτό δεν έγινε τυχαία. Ούτε από ανικανότητα του ΓΑΠ, ούτε από λάθος εκτίμηση του ίδιου ή των συνεργατών του. Υπήρχε εξ’ αρχής σχέδιο, από εξωθεσμικά διεθνή και εγχώρια συμφέροντα, ώστε να επιτευχθεί αυτό και ο....
ΓΑΠ υπηρέτησε με ευλάβεια το συγκεκριμένο σχέδιο, προκείμενου να επιδιωχθούν με τον καλύτερο τρόπο, γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές επιδιώξεις, οι οποίες είναι επικίνδυνες για τα εθνικά μας συμφέροντα. Σύμφωνα με τους «καθεστωτικούς» η Ελλάδα ανέκαθεν άνηκε στη Δύση… Ο ΓΑΠ το πήγε ακόμα παραπέρα…

Η Ελλάδα πρέπει να είναι ένας πιστός σύμμαχος των Αμερικανών και όχι των υπολοίπων Δυτικών… Αυτό δημιούργησε ανισορροπία στις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως με τον Γαλλογερμανικό άξονα, ενώ χωρίς καμία περιστροφή «έκαψε» και το χαρτί της «εξ’ ανατολών» αντιμονοπωλιακής συνεργασίας με Ρωσία και Κίνα…

Η χώρα εκτέθηκε από μόνη της, απογυμνώθηκε από την ίδια της την κυβέρνηση και αποτέλεσε εύκολη λεία στα χέρια των γερακιών του καπιταλισμού, προκειμένου να υποχρεωθεί να οδηγηθεί ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Η Ελλάδα της εθνικής υπερηφάνειας και της ανάπτυξης έγινε ξαφνικά το μαύρο πρόβατο της υφηλίου και χώρα παράδειγμα προς αποφυγή.

Η «λύση της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και η προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων με τον Γαλλογερμανικό άξονα πάσχει εκ των προτέρων, διότι δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση.

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όπως λένε και οι μορφωμένοι… Η μόνη λύση είναι να οδηγηθούμε σε εκλογές και να μιλήσει ο λαός.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο ελληνικός λαός δείχνει να βγαίνει από το λήθαργο της ευδαιμονίας του.

Μπορεί οι αμερικανικές εταιρίες επικοινωνίας που είχε φέρει στη χώρα μας ο ΓΑΠ, να κατάφεραν μέχρι σήμερα καλή χειραγώγηση του πλήθους και των μαζών, όμως από ότι φαίνεται ακόμα και η πλέον καλοστημένη επιχείρηση προπαγάνδας, έχει και τα όρια της.

Ο κ. Παπανδρέου πλέον κατηγορείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ελληνικό λαό για την καταστροφή της χώρας, μπαίνοντας πολύ πρόωρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Μαζί του συγκατηγορούμενοι είναι και οι βουλευτές που ψήφισαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα αντισυνταγματικά εκτρώματα που ωθούν την χώρα στην ύφεση, την φτώχεια και εν τέλει στην καταστροφή.

Ο κόσμος ζητά να φύγουν οι σημερινοί κυβερνώντες για να νιώσει τη δική του νέα Μεταπολίτευση ο τόπος.

Ο κ. Παπανδρέου απέδειξε ότι λειτούργησε συνειδητά καθοδηγούμενος από καλά οργανωμένα εγχώρια και ξένα κέντρα αποφάσεων, εξαπατώντας τον λαό και οδηγώντας τη χώρα στη «μέγγενη» του Μνημονίου.

Μπορεί οι διάφοροι κουκουλοφόροι «γνωστοί- άγνωστοι» και τα διατεταγμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία για να αντιμετωπίσουν κάθε μορφή λαϊκής αντίδρασης, ωστόσο το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η νέα Μεταπολίτευση έρχεται. Με εντελώς νέα πρόσωπα και το κυριότερο με εντελώς νέα νοοτροπία…!!!!!!!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η παράσταση της χρονιάς: Το δράμα ενός πάμπλουτου.!!!!!


Η παράσταση της χρονιάς: Το δράμα ενός πάμπλουτου

Τη μάσκα της υποκρισίας φορούν το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εν όψει των εσωκομματικών εξελίξεων και της μάχης για τη διαδοχή, καθώς με κροκοδείλια δάκρυα οι άνθρωποι, που επί δύο χρόνια ξεζούμισαν τον λαό, τώρα κατακεραυνώνουν το Μνημόνιο, δηλώνοντας και ότι συμπάσχουν με τον λαό.

Χθες ήταν η σειρά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος φαίνεται ότι όχι απλώς πήδηξε από το καράβι των ευθυνών, αλλά ήδη άρχισε να κολυμπάει προς τα πίσω, μήπως διασωθεί. Από του βήματος της Βουλής και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο «ύπαρχος» έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι όσα έκανε στο υπουργείο Οικονομικών επί έξι μήνες δεν ήταν δικές του επιλογές και ότι είναι και ο ίδιος εξουθενωμένος από τα μέτρα!

«Ανέλαβα τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών τον Ιούνιο του 2011, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσω τις δικές μου προσωπικές επιλογές στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής» είπε ο κ. Βενιζέλος, ομολογώντας κυνικά ότι το μόνο που έχει κάνει επί έξι μήνες είναι να λέει μόνο “ναι” στην τρόικα.

Το σόου όμως είχε και συνέχεια με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με μια ευχή που έμοιαζε με απειλή, να ζητά να επανέλθει στο μέλλον στο υπουργείο Οικονομικών για να ολοκληρώσει το έργο του. «Μακάρι να μου δοθεί κάποτε στο μέλλον η ευκαιρία στο υπουργείο Οικονομικών να εφαρμόσω τη δική μου αντίληψη για το τι σημαίνει ανάπτυξη, τι σημαίνει κοινωνική συνοχή, ποιο είναι το μοντέλο οργάνωσης της χώρας».

Το καλύτερο όμως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το φύλαγε για το τέλος. Ο κ. Βενιζέλος κατακεραύνωσε το Μνημόνιο, λέγοντας ότι η επιλογή αυτή και τα μέτρα εξουθένωσαν όχι μόνο τον λαό αλλά και τον ίδιο. «Αν διαλέγαμε μόνοι μας, δεν θα κάναμε μια τόσο γρήγορη δημοσιονομική προσαρμογή. Ομως, ήμασταν υπό απόλυτη πίεση, έπρεπε να κάνουμε μια επιλογή ανάγκης, η οποία έχει εξουθενώσει τον ελληνικό λαό. Αυτό εννοούσα με τη φράση μου «είμαι εξουθενωμένος». Δεν εννοούσα ότι είμαι κουρασμένος, όπως ορισμένοι, ευτελίζοντας τα πράγματα, επιχείρησαν να πουν. Εννοούσα και εννοώ ότι συμπάσχω με τον ελληνικό λαό, που εξουθενώνεται από τις θυσίες και το βάρος που ακολουθεί».

Τα παραπάνω προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ερωτώντος προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με σαφώς ειρωνική διάθεση υπενθύμισε στον κ. Βενιζέλο ότι ο ίδιος ήταν που υπερασπιζόταν με πάθος τις επιλογές που οδήγησαν τη χώρα στον γκρεμό και προσπαθούσε με μανία να πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν τα νομοσχέδια.

Απαντώντας στην επισήμανση του κ. Τσίπρα, ο οποίος, με αφορμή τα υπουργικά καρφώματα, ρώτησε τον κ. Βενιζέλο πώς επιτέλους λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος έκανε και πάλι το άσπρο μαύρο, βαφτίζοντας τα όσα συνέβησαν στο υπουργικό συμβούλιο ως «ευεργετική ανταλλαγή απόψεων», χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως μέγα επίτευγμα της Δημοκρατίας τη συμμετοχή υπουργών από τρία κόμματα. «Κύριε αντιπρόεδρε, αυτό δεν είναι πολυφωνία. Είναι κακοφωνία και παραφωνία» ανταπάντησε ο κ. Τσίπρας.

Ο ύπαρχος με καταθέσεις 2.700.000 € και 22 ακίνητα

Εξουθενωμένος από τα μέτρα και όχι κουρασμένος δήλωσε χθες από τη Βουλή ο «ύπαρχος του Τιτανικού» Ευάγγελος Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι συμπάσχει στο δράμα του λαού. Ας δούμε λοιπόν πώς βρήκε η κρίση την οικογένεια του Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το «πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο ίδιος για τη χρήση του 2008, την τελευταία για την οποία υπάρχουν μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία για όλους τους βουλευτές.

Οπως προκύπτει λοιπόν από τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του υπουργού Οικονομικών, οι καταθέσεις της οικογένειας Βενιζέλου ξεπερνούν τα 2.700.000 ευρώ σε 21 τραπεζικούς λογαριασμούς, με τα μεγαλύτερα ποσά πάντως να εμφανίζουν ως δικαιούχους τη σύζυγο, τα παιδιά και την πεθερά του υπουργού. Το εισόδημά του ήταν 102.839 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 847,13 ευρώ από άλλες πηγές, ενώ η σύζυγός του δηλώνει εισόδημα 69.347,05 ευρώ.

Η οικογένεια έχει στην κατοχή της 22 ακίνητα (σπίτια, γραφεία, διαμερίσματα, πάρκινγκ και αποθήκες) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκιδική, ενώ αρκετά πλούσιο είναι και το χαρτοφυλάκιο μετοχών. Φανταζόμαστε ότι με τη δημοσίευση των νέων «πόθεν έσχες» η εξουθένωση του κ. Βενιζέλου θα αποτυπωθεί… σε κάποιον βαθμό.!!!!!!!!!!!!!!!.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,!!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Μ......Σ.!!!!!


Δηλ. μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ήτανε διορισμένος σύμβουλος του ΓΑΠ. σωστά?

Δηλ. ο Παπαδήμος συμβούλευε τον ΓΑΠ για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και απολύθηκε. Σωστά?

Δηλ. τώρα ο απολυθείς από τον ΓΑΠ Παπαδήμος, θα κάνει από μόνος του, ότι μέχρι χθες συμβούλευε να κάνει
η κυβέρνηση του ΓΑΠ που απέτυχε. Σωστά?

Ρε η εγώ είμαι μπερδεμένος ή κάποιοι μας δουλεύουνε κανονικά?...

“Η ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????”


“Η ΝΔ που είναι βρε παιδιά;”

Δύσκολες εποχές ζούμε.

Βρισκόμαστε όμως όλοι σε κατάσταση απάθειας. Μετά το κίνημα των «αγανακτισμένων;», άνοιξε η βαλβίδα, εκτονώθηκε η πίεση και ηρέμησαν όλα. Λες και λειτουργούμε με ένα κουμπί.

Όμως το σύστημα δουλεύει, δουλεύει εις βάρος μας και μας δουλεύει. Η δουλειά του να γίνεται. Η εξαθλίωση του λαού χτυπάει κόκκινο.

Λύση σοβαρή πέραν αυτής του Σαμαρά δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια. Με αργά αλλά σταθερά βήματα ετοιμάζεται να κυβερνήσει.

Όμως, εδώ είναι το ζητούμενο: Η Ν.Δ. ως κόμμα εξουσίας πού είναι; Πού είναι να βγει μπροστά και να καλέσει το λαό τον πονεμένο να ακολουθήσει;

Σάπισαν τα καθίσματα στις ΝΟΔΕ. Σαπίλα και δυσωδία. Κάθονται μακάριοι κι ωραίοι και περιμένουν τι; Να γίνουν κυβέρνηση να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΟΚ; Πλανώνται πλάνην οικτράν.

Πού είναι τα στελέχη που παράγοντας πολιτικό λόγο και προβάλλοντάς τον, στην παρέα, στο καφενείο , στη δουλειά , παντού επίμονα και σταθερά, να δείξουν στον κόσμο ότι κάτι καινούριο κινείται; Υπάρχουν άραγε τέτοια στελέχη; Και αν υπάρχουν πότε επιτέλους θα ενεργοποιηθούν; Πότε θα ξυπνήσουν; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Διά μαγείας;

Πού είναι οι τοπικές κομματικές οργανώσεις βάσης; Βλέπει κανείς κάποια να κινείται; Να βγουν στον κόσμο. Να τον καλέσουν. Με βουή. Να γίνει συζήτηση. Να μιλάνε. Να συζητάνε. Να διαφωνούν.. Με ιδέες. Με απόψεις.

Με ελπίδα και όραμα. Να βγάλουν την πατρίδα μας από το τέλμα το τωρινό. Από κει θα βγουν και τα στελέχη. Απ’ το λαό και να είναι κοντά στο λαό να τον ενημερώνουν συνεχώς. Μπορεί να γίνει; Βεβαίως!

Τι θέλει ο κόσμος; Ένα νεύμα περιμένει . Δεν αντέχει άλλο!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Πόσα λέτε ότι εισέπραξε το Δημόσιο από τους 17 φοροφυγάδες με χειροπέδες.??????



Πόσα λέτε ότι εισέπραξε το Δημόσιο από τους 17 φοροφυγάδες με χειροπέδες.??????


Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Άνθρωποι που έχουν βάλει μέσα το Δημόσιο και εξαιτίας τους πληρώνουμε τώρα εμείς τα σπασμένα εξακολουθούν να μας βγάζουν κοροιδευτικά την γλώσσα και εκτός από την περιπέτεια της σύλληψης να συνεχίζουν ανενόχλητοι την ζωή τους.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, από τους 17 φοροφυγάδες που συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ για συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από ΦΠΑ ύψους 5,6 εκατ. ευρώ, στο ταμείο μπήκαν μόνο 50.000 ευρώ!

Αν μάλιστα σε αυτούς προστεθούν και οι 32 που συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη πάνω από 40 εκατομμύρια τότε θα διαπιστώσει κανείς ότι αυτή η χώρα με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Από όλους αυτούς του κυρίους που παρέλασαν από τα κρατητήρια και τα δικαστήρια περιμένουμε τώρα να κρατήσουν τον λόγο τους ότι θα ρυθμίσουν τα χρέη τους! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Ζούμε λοιπόν σε αυτή την χώρα για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου με τους φοροφυγάδες να συλλαμβάνονται με τυμπανοκρουσίες και την άλλη μέρα να τους βλέπουμε όχι μόνο να φεύγουν ελεύθεροι αλλά να μην έχουν πληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από αυτά που χρωστούν.!!!!!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κάποιος να τους πει ότι βαρεθήκαμε τα μνημόνια, τα ψέματα και τον ….Βενιζέλο.!!!


Κάποιος να τους πει ότι βαρεθήκαμε τα μνημόνια, τα ψέματα και τον ….Βενιζέλο


Το τι έχουμε να πάθουμε την εβδομάδα που μπαίνει, δε λέγεται. Έρχεται η τρόικα με πολλά δωράκια, έρχεται και ο Τσχαρλς Νταλάρα για το PSI, ετοιμάζεται και ο Ράιχενμπαχ να μας ξανάρθει, θα μας εμφανιστεί και ο επίτροπος Γιοχάνες Χαν. Μιλάμε για πολλά μεγαλεία.

Το χειρότερο που έχουμε να πάθουμε όμως είναι η συνέντευξη τύπου που δίνει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ευ. Βενιζέλος. Φανταστείτε τι έχει να πει για ακόμη μια φορά. Σκεφτείτε ότι θα πρέπει να δικαιολογήσει το νέο Μνημόνιο που ανακοίνωσε (κι ούτε καν τον ρώτησε), η Κομισιόν. Διότι η έκθεση που δημοσιοποίησε είναι ουσιαστικά το νέο Μνημόνιο που καλείται να δεσμευτεί η Ελλάδα. Γράφαμε σε παλαιότερη ανάρτηση για τα μέτρα που έρχονται και που θα αγγίξουν τα 7 δις ευρώ σε βάθος διετίας. Εργασιακές σχέσεις, ασφαλιστικό, μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις στο δημόσιο τομέα είναι το βασικό μενού.

Έρχονται όμως κι άλλοι φόροι, όπως το χαράτσι στα ακίνητα που θα γίνει μόνιμο μέσω της ΔΕΗ, η ενοποίηση όλων των φόρων στην περιουσία, η κατάργηση φοροαπαλλαγών, μειωμένα αφορολόγητα για γονικές παροχές και κληρονομιές, απελευθέρωση και των υπολοίπων επαγγελμάτων, αποκρατικοποιήσει 50 δις, αν όχι ως το 2015, τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Αυτά λοιπόν θα έρθουν να συζητήσουν οι τροικανοί, μαζί με τα άλλα έκτακτα μέτρα για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες του Βενιζέλου.

Ο κ. Αντιπρόεδρος με τους «δεκάρικους» που βγάζει κάθε φορά που παραχωρεί συνέντευξη τύπου θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι όλα αυτά τα κάνει για το καλό μας. Θα μας ζητήσει να ξαναβάλουμε πλάτη, θα μας μπερδέψει με τις δικηγορικές του φιοριτούρες και στο τέλος, ενώ θα έχει ανακοινώσει ουσιαστικά νέο Μνημόνιο, εμείς θα έχουμε υπνωτιστεί και θα έχουμε καταλάβει άλλα.

Θα μας υποσχεθεί και πάλι πάταξη της φοροδιαφυγής, δίκαιη κατανομή των βαρών, θα δεσμευτεί για διάφορους στόχους που ποτέ δε θα φτάσει. Κι όταν τον ρωτήσει κάποιος για παράδειγμα πώς το έλλειμμα έφτασε στο 10,5% και πλέον ο στόχος έχει τεθεί να μην κλείσει το 2011 πάνω από 10% αυτός θα πει τα δικά του. Ότι φταίει η ύφεση, το παγκόσμιο περιβάλλον, η αστάθεια των πλανητών, ο Ερμής που ήταν ανάδρομος και άλλα τέτοια κουλά.

Κάποιος πρέπει να πει στο Βενιζέλο ότι τον έχουμε βαρεθεί. Και τον έχουμε καταλάβει πλέον καλά. Ας αφήσει λοιπόν την φημολογούμενη ευφυΐα στο σπίτι. Ας γίνει για μια φορά ο εκπρόσωπος αυτών που τον ψηφίζουν. Αρκετά πια η κοροϊδία κύριε Βενιζέλε. Μας πήξατε στο ψέμα, την ανακρίβεια, την απραγματοποίητη υποσχεσιολογία.

Καλύτερα να μην πείτε τίποτε άλλο. Διότι τελικά είναι χειρότερο από το Μνημόνιο η παρουσία του κ. Βενιζέλου στα κανάλια.

Σα δεν ντρέπεστε κύριοι βουλευτές .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σα δεν ντρέπεστε κύριοι βουλευτές


Στα…μανταλάκια θα κρεμαστούν αύριο τα ονόματα των νυν και τέως βουλευτών και συνταξιούχων από τα δυο μεγάλα κόμματα που αξιώνουν αναδρομικές αυξήσεις στις συντάξεις τους οι οποίες κατά μέσο όρο ανέρχονται σε 250.000 ευρώ.

Περισσότερες από 250 είναι οι αγωγές των εθνοπατέρων μας που σπεύδουν στα δικαστήρια ζητώντας από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες, ποσά που θα ξεπεράσουν τα 250.000.000 ευρώ αν δικαιωθούν, ενώ συνολικά 850 αγωγές εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται για στάση πληρωμών, που τα Μνημόνια έχουν διαλύσει τους πολίτες και που άλλοτε αξιοπρεπείς άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια ή ζητιανεύουν ένα κομμάτι ψωμί, οι εθνοπατέρες μας ζητούν ένα σκασμό λεφτά και μάλιστα αναδρομικά.

Δεν αισχύνονται μάλιστα καθώς ζητούν και αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 10-15 χιλ. ευρώ επειδή το Δημόσιο δεν τους έδωσε την αύξηση στις συντάξεις τους.

Μεταξύ των βουλευτών που έχουν και απαιτήσεις γιατί… υπηρέτησαν την πατρίδα είναι και ονόματα κάποιων που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ή που πλήγωσαν την παράταξη που τους ανέδειξε.

Για παράδειγμα οι Ακης Τσοχατζόπουλος, Τάσος Μαντέλης, Πέτρ. Δούκας.!!!!!!!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΠΟΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...Κε ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ !!!


ΓΙΑ ΠΟΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...Κε ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ !!!

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.«Οφείλουν τα κόμματα», συμπληρώνει ο πρώην Πρόεδρος, «κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.

Τι σχόλιο μπορεί άραγε κάποιος να κάνει γι αυτήν τη θλιβερή δήλωση ενός ανθρώπου που επί δέκα ολόκληρα χρόνια υπήρξε (υποτίθεται) ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτεύματος; Οι Έλληνες σήμερα Κε Στεφανόπουλε ζούν υπό τυραννικό καθεστώς για 9 συγκεκριμένους λόγους.

Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά κάνοντας χρήση του φόβου, όταν μια κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον φόβο για να επιβάλει τη θέλησή της, όταν μια κυβέρνηση λέει ψέματα στον λαό που ορκίστηκε να εκπροσωπεί, τότε είναι κυβέρνηση τυράννων.

Λόγος 9ος: Τα ελληνικά συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν προβάλλουν με κανένα τρόπο την αλήθεια, δηλαδή το γεγονός ότι οι Έλληνες ζουν υπό τυραννικό καθεστώς. Όταν μια χώρα διαθέτει μέσα ενημέρωσης που φοβούνται την κυβέρνηση σε σημείο ώστε να αρνούνται να την επικρίνουν, τότε η χώρα αυτή έχει τυραννικό καθεστώς.

Όταν μια χώρα διαθέτει μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από την κυβέρνηση, και τα μέσα αυτά παρουσιάζουν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της, τότε η χώρα αυτή δεν έχει Δημοκρατία.

Μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν κάποιοι μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που θα αποκαλέσουν τους κυβερνώντες τυράννους, μέχρι τη στιγμή που οι Έλληνες θα αντιληφθούν ότι ζουν υπό καθεστώς τυραννίας, ο ελληνικός λαός θα εξακολουθήσει να ζει μέσα στην άγνοια, μη γνωρίζοντας ότι κάποιοι του έχουν στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμα του εκλέγειν.

Μέχρι τη στιγμή που οι Έλληνες θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα, θα εξακολουθήσουν να είναι θύμα εκμετάλλευσης των ίδιων αυτών ατόμων που εξέλεξαν υπό τον όρο ότι θα ενεργούν προς το συμφέρον τους.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙ ΑΛΛΑ <ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ>??? ΕΛΕΟΣ ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!




Κι άλλα «νέα μέτρα»; Έλεος...

Άκουσα τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδημο να δηλώνει από τις Βρυξέλλες ότι δεν θα είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων τον επόμενο χρόνο αν εφαρμοστούν όσα έχουν αποφασιστεί.Ταυτόχρονα όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για «προσθήκες» -όπως τις αποκάλεσε- σε περίπτωση που υπάρξουν αποκλίσεις στους στόχους του 2011.

Με λίγα λόγια, αν μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο δεν συγκεντρωθούν έσοδα, τότε έρχονται οι «προσθήκες» .Τα αναμενόμενα έσοδα αφορούν τον ΦΠΑ (απ όσους τον καταβάλουν εμπρόθεσμα), τακτικούς και έκτακτους φόρους και -φυσικά- το κομμάτι της φοροδιαφυγής.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον προφήτη, στο πεδίο του ΦΠΑ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εντυπωσιακό αφού η αγορά είναι παγωμένη και οι προσδοκίες πολύ χαμηλές. Σε ότι αφορά στις οφειλές από έκτακτες εισφορές, τέλη ακινήτων, φορολογία εισοδήματος κ.λ.π. τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε πολύ καλύτερα.

Με την ανεργία να καλπάζει και πολλές επιχειρήσεις που ακόμα απασχολούν κόσμο, να μην πληρώνουν, μάλλον πολύ αισιόδοξος είναι όποιος έχει προσδοκίες στον τομέα αυτό.

Τι μένει στο σκέλος των εσόδων; Μόνο οι στοχευμένες ενέργειες για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.που σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ φτάνει τα 30 δις. ετησίως. Αυτή αποτελεί την μοναδική ελπίδα ανάκαμψης μαζί με την επιβολή της πολυσυζητημένης δημοσιονομικής πειθαρχίας..

Μόνο που ως τώρα, αυτό που ειδαμε είναι κάποιες συλλήψεις επωνύμων η λιγότερο επωνύμων που όμως δεν γνωρίζουμε τι απέφεραν στα κρατικά ταμεία.

Σε κάθε περίπτωση ,προσπαθώ να σκεφτώ ποια άλλα «νέα μέτρα» μπορούν να επιβληθούν σε έναν λαό που έχει γονατίσει από την λιτότητα. Ποιες «προσθήκες» μέτρων μπορούν να γίνουν σε πολίτες που στην μεγάλη πλειοψηφία τους, μετράνε πλέον και το τελευταίο ευρώ.

Σε μια χώρα με 1.000.000 εκατομμύριο άνεργους, και εκατοντάδες χιλιάδες υποαπασχολουμένους και υποαμοιβόμενους.. Και, κυρίως, πόσο μπορούν να αποδώσουν μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα, τη στιγμή που όσα έχουν ληφθεί ως τώρα, απέτυχαν παταγωδώς. Κάθε, λογική, απάντηση δεκτή..

Εκλογές: ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και στη Συγγρού κρυφό καμάρι!!!!!


Εκλογές: ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και στη Συγγρού κρυφό καμάρι!

Σσσ… Η ΝΔ κοιμάται!!!!!!
Αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος, πλην των ενοίκων της Συγγρού, επανέλαβε, την Παρασκευή από τις Βρυξέλες, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Εκλογές; Ποιες εκλογές;

Αυτό περίπου είπε όταν ερωτήθηκε για το πότε βλέπει να γίνονται εκλογές. Σύμφωνα με τον μεταβατικό, που πάει για μόνιμος, πρωθυπουργό «οι εκλογές θα γίνουν αφού η κυβέρνηση ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί».

Μάλιστα ο κ. Παπαδήμος εμφανίστηκε ικανοποιημένος τουλάχιστον για την έως τώρα αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του.

Αλήθεια, τι κάνουν τα επί πληρωμή σαΐνια του επικοινωνιακού τιμ της ΝΔ; Τόσο γρήγορα ξέχασαν τις κορώνες περί εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου??????????

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μούγκα στα ΜΜΕ για την έκθεση του ΟΟΣΑ. Η πολιτική ελίτ απόλυτα υπεύθυνη.!!!!!!!!!!




Μούγκα στα ΜΜΕ για την έκθεση του ΟΟΣΑ. Η πολιτική ελίτ απόλυτα υπεύθυνη.


Τα λαλίστατα ΜΜΕ, έκαναν την «πάπια» και δεν είπαν λεπτομέρειες σχετικά με πραγματική ρίζα του κακού για τη χώρα μας, που επισημαίνει ο ΟΟΣΑ. Και γιατί αυτό;

Μα για τον απλούστατο λόγο ότι στην έκθεσή του ο ΟΟΣΑ, χαρακτηρίζει ανίκανη και αποτυχημένη την ελληνική πολιτική ελίτ στο σύνολό της. Ο διεθνής οργανισμός διαπιστώνει ότι οι δομικές αδυναμίες και οι εγγενείς ανικανότητες των....
μέχρι σήμερα κυβερνήσεων αποτελούν την τροχοπέδη για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την ανάκαμψη.

«Η ελληνική διοίκηση δεν παράγει έργο και εξ αιτίας της αδυναμίας της αυτής να παράξει έργο δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να προωθήσει διαρθρωτικές αλλαγές», λέει η επικεφαλής του Τομέα Αποτίμησης Κυβερνήσεων του ΟΟΣΑ, Κάρολιν Βάρλεϊ.

Αυτές ακριβώς τις διαπιστώσεις που αφορούν ευθέως την κληρονομική πολιτική ελίτ της χώρας μας, τις έκαναν γαργάρα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γιατί απλούστατα τα αφεντικά τους δεν θέλουν να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!





ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,!που οι περισσότεροι από σας ασκείτε την εξουσία σήμερα.!!!!!!!!

Το σύνθημα που φωνάζατε τότε κατά της δικτατορίας του Παπαδόπουλου και ήταν το ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και που πολλοί από σας τους κυβερνητικούς υπουργούς, βουλευτές και λοιπούς αξιωματούχους, τότε ίσως το πιστεύατε (διότι εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται το αντίθετο),

σήμερα έγινε ΠΕΙΝΑ – ΔΥΣΤΥΧΙΑ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και μάλιστα με τη συμμετοχή δια της ψήφου σας στα νομοθετήματα που έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου αλλά και η σημερινή υπό τον Λουκά Παπαδήμο, που εξακολουθεί
να λαμβάνει μέτρα και να εφαρμόζει τα ήδη ψηφισθέντα και μάλιστα με την συγκατάθεση του κόμματος του Σαμαρά και του κόμματος της ΡΗΞΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, το ΛΑ.Ο.Σ, και το οποίο συνετάχθη με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ από συγγραφής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και εντεύθεν.

Ο λαός εξαθλιώνεται, παιδιά να πεινάνε και να λιποθυμούν στα σχολεία, αξιοπρεπείς άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια και στα υπόλοιπα φθαρτά των λαϊκών αγορών και διάφορα άλλα δυσάρεστα πράγματα που μάλλον εσείς δεν τα βλέπετε ούτε τα ακούτε, ούτε και βλέπετε τους ανήμπορους ανθρώπους στους πάγκους των σούπερ μάρκετ να προσπαθούν να μετρήσουν τα μπακιρένια κέρματα, για να αγοράσουν το γιαουρτάκι τους, κοιτάζοντας με βλέμμα ικετευτικό την ταμία σε περίπτωση που δεν τους φτάνουν …

Και σεις; Απλώς οι περισσότεροι από σας ψευτοαντιστέκεστε, όπως και τότε, και απολαμβάνετε τους κόπους και τον ιδρώτα της τότε “αντίστασής σας”.
Τολμήστε τώρα να κάνετε μια βόλτα σε κάποια λαϊκή αγορά, όπως συνηθίζετε να κάνετε κατά την προεκλογική περίοδο, με το ψευτοχαμόγελο στα χείλη και μοιράζοντας πολυτελή φυλλάδια με ψεύτικες υποσχέσεις για να διαπιστώσετε την ωμή πραγματικότητα.

Πηγαίνετε να δείτε τις ουρές των συνανθρώπων μας στα συσσίτια που παρασκευάζουν και διανέμουν οι δήμοι, η εκκλησία και άλλοι κοινωνικοί φορείς, για να θυμηθείτε αυτά που βλέπατε σε κινηματογραφικές ταινίες από την περίοδο της κατοχής.
Ρωτήστε τα παιδιά φίλων σας που πηγαίνουν σε δημόσια σχολεία (διότι τα δικά σας μάλλον σε καλά ιδιωτικά θα φοιτούν) για να διαπιστώσετε ότι μέσα Δεκεμβρίου ήδη και βιβλία στα σχολεία δεν έχουν διανεμηθεί ακόμη !

Δυστυχώς εκεί καταντήσατε με τη πολιτική σας, αυτό τον περήφανο λαό που αγωνίσθηκε για ένα καλύτερο μέλλον αλλά τον καταδικάσατε με τα λάθη σας αλλά και τις παραλείψεις σας, σε ένα ζοφερό και εξαθλιωμένο παρόν, χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον, αλλά και χωρίς χαμόγελο.

Και ότι υποτίθεται του δώσατε τα τελευταία 30 χρόνια εν ονόματι της κοινωνικής δικαιοσύνης, ισότητας, αναδιανομής του εισοδήματος κλπ βαρύγδουπων λέξεων, του τα πήρατε μέσα σε δυο χρόνια και τον μεταφέρατε στη δεκαετία του 50 και 60 και ίσως και χειρότερα, διότι ακόμη φως στο βάθος του τούνελ δεν φαίνεται πουθενά.

Και πλέον όλων των άλλων, εξακολουθείτε να θέλετε να μας σώσετε.
ΟΧΙ τέτοιους σωτήρες του βεληνεκούς του δικού σας δεν τους θέλουμε και αυτό να το καταλάβετε καλά όσο είναι καιρός.

Διότι ο κόσμος αφυπνίσθηκε και δεν σας εμπιστεύεται, όπως καλά θα το έχετε καταλάβει από τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία σας «λούζει», οσάκις του δίνεται η ευκαιρία.

Και να θέλετε να μας κάνετε να ξεχάσουμε τα κατορθώματά σας, δεν θα το επιτρέψει η γενική εξαθλίωση της χώρας μας, που είναι πλέον οφθαλμοφανής σε όλα τα επίπεδα …ΕΥΓΕ ΣΑΣ.!!!!!!!