Σελίδες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πανικός στη ΝΔ με εφεδρεία και μετατάξεις.


Πανικός στη ΝΔ με εφεδρεία και μετατάξεις.


Μεθυσμένοι όλοι στη Νέα Δημοκρατία με την προσμονή της εξουσίας, την οποία περιμένουν ανυπόμονα σε λίγους μήνες, μελετούν τις δημοσκοπήσεις και έχουν αφήσει τον απόλυτο έλεγχο του κράτους στο ΠΑΣΟΚ.

Συμμετέχουν σε μια συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και ενώ έχουν υποστεί όλο το πολιτικό κόστος αυτής της συμμετοχής και των άλλων πολιτικών στροφών που έχουν κάνει, εντούτοις δεν θέλουν να έχουν επί της ουσίας καμία ανάμιξη, αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ να αλωνίζει. Από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ, έχει....
σιγήσει πολιτικά, αφήνοντας την Νέα Δημοκρατία να εκτίθεται, ενώ το ίδιο δουλεύει μεθοδικά στήνοντας την επόμενη εικοσαετία του στην εξουσία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το θέμα με την εφεδρεία και τις μετατάξεις. Χρειάστηκε το δικό μας χθεσινό άρθρο με τίτλο Αθάνατο ΠΑΣΟΚ! Μπράβο. Respect για να αρχίσουν να κινούνται εκεί στη Συγγρού.

Σε τηλεφώνημα που μας έγινε από ηγετικό στέλεχος του κόμματος, μας ειπώθηκε ότι το κόμμα ασχολείται με τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη χώρα και δεν πρόσεξε τι ακριβώς κάνει το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια υπήρξε οργισμένη ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του κόμματος κ. Μιχελάκη για το θέμα της εφεδρείας.

Τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι το ΠΑΣΟΚ, με το θέμα της εφεδρείας, προστατεύει το δικό του κομματικό κράτος. Ταυτόχρονα, τώρα άρχισαν να ψάχνονται στη Νέα Δημοκρατία μήπως με τις μετατάξεις, το ΠΑΣΟΚ απέσυρε από ΔΕΚΟ και Οργανισμούς που πρόκειται να καταργηθούν την κομματική του πελατεία, για να την προστατέψει στην ασφάλεια του στενού δημόσιου τομέα.

Δυστυχώς, αντί η Νέα Δημοκρατία να ασχοληθεί με όλα αυτά τα οποία άφησε να διαχειρίζεται εν λευκώ το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να στήσει διαύλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους των ΜΜΕ για να εξασφαλίσει μέσω των ΜΜΕ την άνοδό της στην εξουσία.

Αναρωτιόμαστε όμως τι θα την κάνει την εξουσία, όταν θα έχει χάσει τη λαϊκή της βάση;

Δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει την πάπια ο πρωταίτιος της καταστροφής της χώρας.!!!




Δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει την πάπια ο πρωταίτιος της καταστροφής της χώρας.

Η εικόνα του ΓΑΠ (τελειωμένος αλλά όχι στο μυαλό(;) του) με το παπάκι και το χαμόγελο, στην Γερμανία μάλιστα, είναι εξοργιστική. Όσο και η «σιωπή» των νομικών που δεν έχουν κουνήσει το σφυρί της δικαιοσύνης για να τον καθίσουν στο σκαμνί.

Εκτός από την αύξηση χρέους και ελλείμματος, το «μαγείρεμα» του τελευταίου, τον τρόπο που «νίκησε» στις εκλογές, τα ψέματα και το παρασκήνιο πριν έρθει για «βοήθεια» το ΔΝΤ και ο γκαουλάιτερ του Δ’ Ράιχ Reichenbach, τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, το φορομπήξιμο, τα χαράτσια (και ας λέει και η ΕΕ ότι είναι παράνομα), οι κεφαλικοί φόροι, η λιτότητα και τα όλο και πιο νέα μέτρα, το ξεπούλημα (η… αξιοποίηση, όχι εκποίηση κατά το «κίνημα») της δημόσιας περιουσίας, η αύξηση της ανεργίας, της φτώχειας – ανέχειας – εξαθλίωσης, της βίας και της εγκληματικότητας (λαθρομεταναστών κυρίως), της βιαιότατης καταστολής ειρηνικών διαδηλωτών, τις δολοφονίες ανθρώπων σε διαδηλώσεις από κουκουλοφόρους, ο ΓΑΠ «πρόσφερε», και αυτό είναι ίσως το χειρότερο, σε ανθελληνικά κέντρα την ευκαιρία που ζητούσαν να εξευτελίσουν και υβρίσουν την Ελλάδα (γκεμπελική προπαγάνδα κατευθείαν από τον Β’ ΠΠ), για ένα πρόβλημα όλης της Ευρώπης και όλης της Δύσης (την οικονομική κρίση των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων και αξιωματούχων της ΕΕ που ελέγχουν και «λαδώνουν» ακόμα και τώρα-και ίσως χειρότερα τώρα-).

Έβρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες και διεφθαρμένους που θα έπρεπε να δουλεύουν σα Τούρκοι ή Αλβανοί, γιατί ενώ οι… άνθρωποι αυτοί «δούλευαν» οι Έλληνες κάθονταν σα κοπρίτες και περίμεναν το κράτος να τα φάνε μαζί.

Και τώρα τολμούν να αγανακτούν (μια σύνοψη των βρισιών ΓΑΠ, Πάγκαλου και Παπακωνσταντίνου).

Ακόμα και τώρα τα «αγαπημένα» μας BILD (βραβευμένο έντυπο με γαϊδουράγκαθο πλέον), SPIEGEL, STERN, FOCUS, DE WELT και κάτι Δανοί, Ολλανδοί, Φιλανδοί και Άγγλοι, καθώς και ελάχιστοι Γάλλοι μας λένε, μετά τα όσα έχουν γίνει 2 χρόνια σε όλη την Γηραιά Ήπειρο, τεμπέληδες που ακόμα βγαίνουμε, παρά την κρίση και… τρώμε (ατάκα εκδότη BILD σε επιθεώρηση στην Αθήνα-συνέντευξη στο DOWN TOWN-) ακόμα!

Απαίτησαν την Ακρόπολη ως ενέχυρο, εμπράγματη εγγύηση ή υποθήκη, τα νησιά μας (κυρίως Κέρκυρα, Κρήτη-αδύνατο λόγω του σχολίου της Merkel για την Μάχη της Κρήτης, Κω), τον ήλιο μας (ολόκληρο πρόγραμμα, με ελληνικό όνομα (HELIOS) κλοπής της ηλιακής ενέργειας για να σταματήσει η Γερμανία να εξαρτάται από την πυρηνική, καθώς οι Γερμανοί μετά την Φουκουσίμα διαδηλώνουν κατά των πυρηνικών), ως και να πεινάσουμε γιατί αξίζουμε ή να αντικατασταθούμε από την… Τουρκία στην ΕΕ, γιατί η χώρα αυτή είναι οικονομικά εύρωστη (από τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο ανθρώπων κυρίως)!

Γίναμε reality στο CHANNEL 4, που όμως ουσιαστικά εξευτελίζει τους Βρετανούς καθότι δείχνει μεθυσμένους συμπατριώτες τους σε διακοπές στην Ελλάδα.

Μας έδειξαν το δάκτυλο, λες και εμείς απαιτήσαμε το € από τον Σημίτη και τον Παπαδήμο, που «μαγείρεψαν» τα στοιχεία (όπως και οι Γερμανοί τα δικά τους) με την εύνοια του Βερολίνου.

Τόλμησαν να βάλουν τούρκικη σημαία σε χριστιανική εκκλησία ή τον Ιερό Βράχο.

Τόλμησαν να μας κάνουν και κηδεία!

«Ξεχνούν» ότι αν και… πολιτισμένοι ευθύνονται για την άνθιση της αρχαιοκαπηλίας τα τελευταία 200 χρόνια. Έπαιρναν «σουβενίρ» που βρίσκονται ακόμα παράνομα σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι Γερμανοί αιώνες τώρα καταριούνται τους Έλληνες, γιατί ουσιαστικά ζουν και μορφώνονται με την ελληνική κουλτούρα, που κανονικά θα έπρεπε να φορολογείται.

Αυτή είναι, μαζί με την εθελοδουλία, την συνέχιση και διόγκωση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, της ατιμωρησίας, την μη επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων από την Ελβετία και αλλού, των σκανδάλων και όλων των εσωτερικών αιτιών της ελληνικής κρίσης, η «συνεισφορά» του ΓΑΠ στην Ελλάδα.

Όπως και η μηδενική του υποστήριξη στον αγώνα μας να μας επιστρέψει η Γερμανία τις αποζημιώσεις από τα εγκλήματά της στον Β’ ΠΠ (τότε θα σταματήσουμε να βλέπουμε την Merkel ως Ναζί).

Δεν μπορεί να κάνει την πάπια άλλο και να επιτρέπει στο σκουλήκι Oli Rehn να λέει ότι η κρίση άρχισε από την Ελλάδα και εξαπλώθηκε.

Δεν μπορεί να επιτρέπεται στο ανθρωπάριο αυτό να ρίχνει τις ευθύνες του για την αποτυχία (πλέον όλο το τσίρκο του ΠΑΣΟΚ την παραδέχεται) στην… συντηρητική ΕΕ ή στην παγκόσμια κρίση!

Δεν μπορεί να παίζει με το παπάκι του, όπως όταν τον έκανε η Margaret μπάνιο πριν μισό αιώνα!

Δεν μπορεί ανίκανοι και μη εκλεγμένοι «ηγέτες» σε όλη την Ευρώπη να αποφασίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα, αφού έγινε πειραματόζωο, για να σωθεί η Ευρώπη και το ελληνόφωνο παρακράτος των Αθηνών.

Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει μόνη της και θα είναι καλύτερα.

Η Ευρώπη είναι ελληνική και τα έθνη (σε ηγετικό επίπεδο) δεν αντέχουν ούτε λεπτό στην ιδέα οι Έλληνες να εκμεταλλεύονται τον ευλογημένο τόπο (γη και ύδωρ) τους και το παρελθόν τους.

Και με δραχμή θα βγούμε πέρα, ίσως καλύτερα, γιατί όλα μας τα δάνεια που μας έφεραν πολλές φορές στο ίδιο χάλι με του 2010-11, ήταν σε ξένα, ευρωπαϊκά νομίσματα.

Θα’ ρθει η μέρα που όλες οι σάπιες «προσωπικότητες» της ΕΕ θα λογοδοτήσουν για την έξαρση του εθνικισμού, ως και νεοναζισμού, για τα φανερά και κρυφά τους χρέη, την δική τους φοροδιαφυγή και τους δικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία και τις δικές τους «δουλειές» με τις πολυεθνικές και την εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου με την Τουρκία (φάκελος εξοπλιστικά).

Θα’ ρθει η μέρα που όλοι θα πουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον ελληνικό λαό για την λοιδορία και την ύβρι.

Οι εξελίξεις φέρνουν αυτή την μέρα όλο και πιο κοντά.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν οι Έλληνες, οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι πολιτικοί και κλάψτε μαζί μας...


Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν οι Έλληνες, οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι πολιτικοί και κλάψτε μαζί μας...

Ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας» λαμβάνει κοντά στις 345.000 ευρώ το χρόνο, 1000 ευρώ τη μέρα.

Ο Έλληνας βουλευτής κοντά 8-10.000 ευρώ συν τα προνόμια που προκαλούν ίλιγγο όπως -Διόδια, αεροπορικά ταξίδια, ΟΣΕ, πλοία, λεωφορεία και φυσικά αυτοκίνητο, κινητά, σταθερά τηλέφωνα, ίντερνετ, μαθήματα ξένων γλωσσών, security (έχουν αστυνομικό), τις επιστολές, ξενοδοχεία, γραφείο, προσωπικό, φόρο για τα επιδόματα, πάρκινγκ, γυμναστήριο, βρεφονηπιακό σταθμό.

Παρακαλέσαμε δυο κορυφαίους Έλληνες ανταποκριτές σε Ουάσιγκτον και Παρίσι να μας δώσουν τα μεγέθη των μισθών που λαμβάνουν οι Αμερικανοί και Γάλλοι πολιτικοί. Σας παραθέτουμε τα στοιχεία που θέλουν τους Έλληνες πολιτικούς να πληρώνονται καλύτερα από τους Γάλλους, τη δεύτερη πιο ισχυρή οικονομία της Ευρώπης με την βαριά και πολεμική βιομηχανία.
Οι συγκρίσεις προκαλούν μελαγχολία.

ΓΑΛΛΙΑ
Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας παίρνει καθαρά το μήνα περίπου 21.286

Ένας Γάλλος βουλευτής καθαρά το μήνα 5.246,81 συν τα έξοδα του το μήνα 6.412 μεικτά- συν τα έξοδα για τους συνεργάτες που απασχολεί λαμβάνει συνολικά 9.138.

Ένας υπουργός 14.117 μεικτά
Ένας υφυπουργός 13.411 ευρώ μεικτά

Ένας πρωθυπουργός καθαρά 16.274
Ένας ευρωβουλευτής 5.178 καθαρά το μήνα συν 3.500 για τα έξοδα του.
ΗΠΑ
Οι Αμερικανοί Γερουσιαστές και βουλευτές λαμβάνουν 174.000 ευρώ το χρόνο και πληρώνουν κανονικά φόρους και τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέχρι 80% και το υπόλοιπο το πληρώνουν ίδιοι.

Η Χίλαρι Κλίντον παίρνει 186.000 δολάρια το χρόνο, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας 199.000 δολάρια και οι υπόλοιποι υπουργοί 190.000 δολάρια.!!!!!!!!!!!

Ολόκληρο σεντόνι-δήλωση Βενιζέλου για τις καταθέσεις Βουλευτών στην Ελβετία αλλά για την ταμπακέρα ούτε λέξη.!!!!!!!!!!!


Ολόκληρο σεντόνι-δήλωση Βενιζέλου για τις καταθέσεις Βουλευτών στην Ελβετία αλλά για την ταμπακέρα ούτε λέξη.!!!!!!!!!!!

Κάτι άκουσε χτες ο κύριος Βενιζέλος,κάτι πήρε τ' αυτί του για καταθέσεις Ελλήνων Βουλευτών σε Ελβετικές τράπεζες και με μια δήλωση-κατεβατό προσπαθεί να το διασκεδάσει χωρίς να λέει τίποτα επί της ουσίας.

Οι συζητήσεις πολύξερε και πανέξυπνε υπουργέ δεν έγιναν στα καφενεία,ούτε γενικώς για Ελληνες.

Εγινε επώνυμη αναφορά από τον Ελληνα βουλευτή του Ελβετικού κοινοβουλίου κύριο Ζησιάδη για ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και στη συνέχεια μ' αφορμή αυτή την αναφορά έγιναν επίσης επώνυμες ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων από βουλευτές της ΝΔ,με την οποία παρεμπιπτόντως συγκυβερνάτε,πάλι για ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που έχουν καταθέσεις στην Ελβετία.

Και επ' αυτών δεν λέτε τίποτα,κατά το κοινώς λεγόμενο κάνετε γαργάρα τις καταγγελίες!

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπουμπούκος στο Ναυτικό.!!!!


Ο Μπουμπούκος στο Ναυτικό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας μας και δείχνει να μπαίνει “φουριόζος” στα νέα καθήκοντά του. Ήδη αντικατέστησε τις παλιές ταμπελίτσες του Υπουργείου με νέες, πολυτονικές, δείχνοντας έμπρακτα τον πατριωτισμό που τον διακρίνει. Διαβάστε τις προγραμματικές του δηλώσεις:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

«ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ»…!!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ και ΤΑ «ΣΩΒΡΑΚΑ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΙΤΖΛ...!!!
«ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ»…!!!

Τη στιγμή που οι Γερμανοπρεπείς ντόπιοι Εθνοσωτήρες δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη διατήρηση των καλών Ελληνογερμανικών σχέσεων παρά για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση χρέους που μέρα με τη μέρα την καταστρέφει συθέμελα, ο Γερμανός (!) καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας Αλμπερτ Ριτζλ αποφάσισε να πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Der Spiegel» τα πράγματα με το όνομά τους, μιλώντας ουσιαστικά για το αυτονόητο.

«Η Ελλάδα μπορεί να μας πάρει και τα σώβρακα» τόνισε με νόημα ο καθηγητής Ριτζλ, εξηγώντας ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί, αν η χώρα μας «αποφασίσει να διεκδικήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις της».
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Γερμανία -που επιδεικνύει άκρατη πολιτική αλαζονεία τη δεδομένη χρονική στιγμή- δεν είναι παρά «ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ού αιώνα» κι αυτό διότι έχει χρεοκοπήσει ήδη τρεις φορές κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκατονταετίας.

Και σήμερα, κατά τον Ριτζλ, οφείλει εν πολλοίς την οικονομική της ευμάρεια αλλά και την ανάπτυξή της στη μη διεκδίκηση των τεράστιων πολεμικών αποζημιώσεων -κυρίως- από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τους δύο παγκόσμιους πολέμους στους οποίους συμμετείχε.

«Αυτό όμως σήμερα δείχνουν να το έχουν ξεχάσει οι Γερμανοί» τόνισε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας στο «Spiegel», λέγοντας παράλληλα ότι «μιλάμε για τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά, που μπροστά τους το ελληνικό χρέος σήμερα είναι κυριολεκτικά ασήμαντο».

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου και η παρέα του δεν θα λογοδοτήσουν?????




Ο Παπανδρέου και η παρέα του δεν θα λογοδοτήσουν;


Γιατί ξαφνικά όλοι έπαθαν απώλειας μνήμης για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης, για όσα ζήσαμε, πάθαμε αλλά και για όσα θα αποκαλυφθούν τα επόμενα χρόνια;

Για παράδειγμα, πήγε χθες ο Καπελέρης Γενικός Γραμματέας. Φορολογικών & Τελωνειακών Θεμάτων και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση με τα ανείσπρακτα πρόστιμα από τα βενζινάδικα. Και είπε ότι δεν είναι τίποτε, δεν πρόκειται για λαθρεμπόριο αλλά για φορολογικές παραβάσεις. Κι έτσι να είναι, θα μάθουμε ποτέ ποιος ήταν ο ρόλος του ανθρώπου του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου; Θα μας πει ποτέ αυτός που ήταν αρμόδιος να εισπράττει λεφτά για το κράτος γιατί άραγε είχε «ξεχάσει» να το κάνει;

Επίσης, υπάρχουν πολλά σενάρια για εμπλοκή παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών στην υπόθεση του Alter και στην καθυστέρηση που υπήρξε για να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο. Ο κόσμος το είχε τούμπανο ότι ο Γιαννίκος χρωστά λεφτά και το κανάλι ήταν χρεοκοπημένο αλλά κάποιοι «ξέχασαν» να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Λέγεται επίσης ότι πολλοί από αυτούς που συλλαμβάνονται τελευταία ή από αυτούς που δε θα συλληφθούν ποτέ, είχαν χρόνια τα χρέη και στο υπουργείο τα γνώριζαν. Γιατί άραγε αυτή η δραματική καθυστέρηση;

Το εντυπωσιακό είναι ότι πριν από μερικές ημέρες ο Άρειος Πάγος έβγαλε απόφαση που λέει ότι αν ένα φορολογικό αδίκημα δεν δικαστεί σε 5 χρόνια τότε πρέπει να παραγραφεί. Στη συγκεκριμένη απόφαση ο οφειλέτης του δημοσίου χρώσταγε 4 εκατ. ευρώ και τα… γλίτωσε.

Επί δύο χρόνια λοιπόν το ΠΑΣΟΚ «πολεμούσε» τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά αλλά αποτέλεσμα μηδέν επιδεικνύοντας ύποπτη καθυστέρηση αν και η οικονομία είχε τόσο ανάγκη από λεφτά.

Ξεχάσαμε επίσης υποθέσεις όπως τα μαύρα ταμεία του υπουργείου Εξωτερικών ή ακόμη και τις καταγγελίες Μπεγλίτη ότι κάποιοι δημοσιογράφοι τα έπαιρναν από το υπουργείο Άμυνας.

Και το πιο βασικό: Μήπως έχουμε λησμονήσει ότι επί δύο χρόνια που το δράμα της Ελλάδας πάει κι έρχεται κάποιοι έχουν πλουτίσει; Κάποιοι που είχαν τις τύχες της χώρας στις πλάτες τους και λάμβαναν αποφάσεις για τα ομόλογα, το ευρώ, τα Μνημόνια άραγε τι όφελος είχαν;

Πέρα λοιπόν από την πολιτική αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε ταμείο και για το ηθικό και νόμιμο αυτής της κυβέρνησης.

Όταν όλα ηρεμήσουν, ο κ. Παπανδρέου και η παρέα του πρέπει να λογοδοτήσουν.

Η… τιμή της Ελλάδας (για την ηθική βλάβη από τις μίζες) κατρακύλησε στα 150.000.000 Ευρώ και η αμαρτωλή η εταιρία ξαναμπαίνει στις δουλειές.!!!!



Ο κ. Παπαδήμος σε παλαιότερη εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ζήμενς στην Ελλάδα.!!!!!!

Τα δίνουν όλα στη Siemens!


Η… τιμή της Ελλάδας (για την ηθική βλάβη από τις μίζες) κατρακύλησε στα 150.000.000 Ευρώ και η αμαρτωλή η εταιρία ξαναμπαίνει στις δουλειές.!!!!!!!!!!!

Μια από τις πρώτες αποφάσεις του νέου πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, με τη συνεπικουρία του Ευ. Βενιζέλου, είναι να ικανοποιήσει τα χατίρια της Μέρκελ και του γερμανικού κατεστημένου για τη Siemens. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου ο κ. Παπαδήμος, άμα τη επιστροφή του από τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη, ζήτησε να κλείσει η σχετική εκκρεμότητα.

Το υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε, λοιπόν, τον κ. Βενιζέλο να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση που είχε ξεκινήσει ο Χ. Παμπούκης προκειμένου να καταλήξουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, ικανοποιώντας τους Γερμανούς. Το θέμα είχε θέσει ως βασικό ζητούμενο προ μηνών και ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ, ενώ κατά πληροφορίες οι Γερμανοί το προέταξαν ως προϋπόθεση στον κ. Παπαδήμο προτού ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο συμβιβασμός εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 200.000.000 ευρώ, με τον κ. Βενιζέλο πάντως να μιλά για 150.000.000, χαρακτηρίζοντας τα υπόλοιπα «ανταποδοτικά», στο πλαίσιο «αναπτυξιακών προγραμμάτων». Σε κάθε περίπτωση το ποσό είναι αστείο για τον γερμανικό κολοσσό, αφού από την άλλη πλευρά θα ξεμπλοκάρουν όλα τα έργα και οι προμήθειες, με πακτωλό δισεκατομμυρίων για τη Siemens, που είχαν παγώσει λόγω του σκανδάλου. Οσο για το σκάνδαλο, όπως είναι γνωστό, όλα τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονταν τελικά τη γλίτωσαν, χωρίς να τιμωρηθεί κανείς για τις μίζες και τη διαφθορά.

Κατά τα λοιπά, στα… χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου βαδίζει ο κ. Παπαδήμος για την κυβέρνηση. Αφού αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήθελε μικρό σχήμα αλλά του προέκυψε… μεγάλο, τώρα φτιάχνει κυβερνητική επιτροπή που είναι… υπουργικό συμβούλιο! Ο… τεχνοκράτης πρωθυπουργός αποδεικνύεται πολιτικάντης ολκής και, αντί για έξι άτομα, όπως άφηνε να διαρρεύσει, βάζει μέσα 17 υπουργούς.

Η ομηρία όμως είναι τέτοια που τον αναγκάζει σε εκ νέου τήρηση ισορροπιών, για να μη στενοχωρήσει τους μεγαλόσχημους του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι της διαδοχής. Ολες του οι κινήσεις ξυπνούν μνήμες κυβέρνησης Ζολώτα και δίνουν το δικαίωμα σε πολλούς πλέον να μιλούν για ένα μπαλόνι που γρήγορα θα ξεφουσκώσει.

Η κυβερνητική επιτροπή θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της την Τετάρτη, με αντικείμενο ένα πολυνομοσχέδιο-σκούπα του Ευ. Βενιζέλου, που θα περιλαμβάνει τις εκκρεμότητες του πρώτου Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, ενώ ειδική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αναμένεται λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής για τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Γ.Α.Π (Οεο???????)



Πού είναι ο Γ.Α.Π (Οεο;;;)

Κοίταξε κάτι πράγματα που συμβαίνουν !!!
Ο άνθρωπος που “ξεγύμνωσαν” οι Μέρκελ -Σαρκοζύ μετά από το ΣΟΚ που υπέστησαν από την κοροϊδία όταν εξήγγειλε δημοψήφισμα εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ για την ΣΥΜΦΩΝΙΑ …

Ο άνθρωπος που λόγω της αφερεγγυότητάς του , έκανε τους δανειστές να ζητούν ακόμα και δακτυλικά αποτυπώματα (πόσο μάλλον τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ) αυτών που στηρίζουν τον άρον -άρον διορισθέντα στην θέση του σαν Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο…

Ο άνθρωπος που έφερε το ΔΝΤ στην χώρα , που
μείωσε τις συντάξεις , που μείωσε τους μισθούς , που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την οικονομία της χώρας βυθίζοντας την στην ΥΦΕΣΗ …

Αυτός ο άνθρωπος έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ από τα δελτία ειδήσεων , από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων , από τα σχόλια των πολιτικών αρθρογράφων αλλά δυστυχώς και από τις αναρτήσεις των Blogs !!!
Σαν να μήν υπήρξε η διετία του !!!
Σαν να μήν έχει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για την σημερινή πραγματικότητα !!!

Αντιθέτως ΟΛΟΙ ασχολούνται με τα ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ (όπως τα γιουχαΐσματα στον ΑΔΩΝΗ , η τούμπα η η “τούμπα” Σαμαρά , η “σύλληψη” Φωτόπουλου κλπ…) επιτρέποντας του έτσι να φεύγει από το φώς της δημοσιότητας και να ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ η ΕΙΚΟΝΑ του ΠΑ-ΣΟΚ !!!
Και ναι μέν τα ΜΜΕ είναι γνωστό ότι με το ΠΑ-ΣΟΚ έχουν ένα δέσιμο ετών…
Οι Bloggers όμως ;;;
Οι Βloggers δυστυχώς παρασυρόμαστε από την καθημερινότητα …

Ευτυχώς όμως που δεν επιτρέπουμε (ορισμένοι τουλάχιστον) να μείνει στο σκοτάδι ο Γ.Α.Π ώστε να λειάνει ο χρόνος την μνήμη των ψηφοφόρων…
Δεν θα περάσει μέρα που να μήν αναφερόμαστε από το blog Antilogos στον Γ.Α.Π και την πολιτική του…

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!!



ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!

ΓIATI ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Γερμανός Επίτροπος> "Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι!.."

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτό απαντάει ο Γερμανός Επίτροπος κ. Oettinger αρμόδιος για θέματα ενέργειας στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ν. Χουντής στην ερώτησή του ισχυριζόταν ότι με βάση την κοινοτική νομοθεσία «δεν έχει δικαίωμα το κράτος να επιβάλλει στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ) να διακόψουν την παροχή σε εκείνους τους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το διεκδικούμενο φόρο» αλλά πληρώνουν κανονικά την κατανάλωση του ρεύματος που χρησιμοποίησαν. Τόνιζε ταυτόχρονα ότι πολύ περισσότερο δεν μπορεί να διακοπεί η παροχή σε ευάλωτους καταναλωτές, όπως ορίζει και η σχετική οδηγία 2009/72.

Στην απάντησή του ο Γερμανός Επίτροπος κ. Oettinger, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι σε κάθε περίπτωση οι κυβερνήσεις πρέπει να εξασφαλίζουν «τη συμμόρφωση με το σύνολο της σχετικής ενωσιακής νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένης της οδηγίας 2009/72/ΕΚ και των διατάξεων αυτής που αφορούν την προστασία των καταναλωτών (άρθρο 3 και παράρτημα Ι), τα δικαιώματα των ευάλωτων καταναλωτών (άρθρο 3 παράγραφοι 7 και 8) και την καθολική υπηρεσία (άρθρο 3 παράγραφος 3).»

Συνεχίζοντας την απάντηση του ο Επίτροπος ενέργειας της ΕΕ, γίνεται απολύτως σαφής: «Οι διατάξεις σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια.

Η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.» και καταλήγει την απάντησή του σημειώνοντας ότι αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τους ευάλωτους καταναλωτές: «Ως προς την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών, η οδηγία υποχρεώνει τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές.»

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ και ΟΙ... "ΑΔΕΛΦΕΣ"...!!!


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ και ΟΙ... "ΑΔΕΛΦΕΣ"...!!!
.
...και Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΖΙ (ΜΕ ΤΟΝ...ΙΠΤΑΜΕΝΟ "ΣΥΝΟΔΟ" ΤΟΥ...!!!

Εκτός από τους Έλληνες "συνεργούς", φανερούς και αφανείς, που ζητούσαν την υπογραφή Σαμαρά, ήσαν ως γνωστόν κυρίως οι "Φιλελεύθεροι" και πολύ "εξελιγμένοι" ξένοι αξιωματούχοι των Κρατών--μελών της Ευρώπης...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ολλανδός Υπ.Οικονομικών Γιαν Κες ντε Γιάγκερ, ο οποίος ζητούμε μάνι--μάνι και με προκλητικό τρόπο την υπογραφή Σαμαρα γιά την εκταμίευση της 6ης δόσης...!
Όμως θα πρέπει να...γνωρισθούμε...!!!
Ο έν λόγω πολιτικός "άντρας" τον Μάϊο ανακοίνωσε σε συνέντευξή του (πονάνε οι άντρες Μανωλιό) ότι είναι... ομοφυλόφιλος...!!!

Μάλιστα δε λίγες εβδομάδες αργότερα είχε και το "θάρρος" ο περιβόητος αυτός πολιτικός "άντρας" μαζί με το συνοδό του ( το τεκνό του) Μιχαήλ-Άγγελο Σούπ ιπτάμενο φροντιστή να εμφανισθεί σε εκδήλωση Πανεπιστημίου της Ολλανδίας, όπου και εκεί καταφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια εναντίον της Χώρας μας...

Εκτός και άν ζητάει σύναψη εμπορικής συμφωνίας με εμάς γιά να του κάνουμε εξαγωγή από "τεκνά" σε.. πακέτα...!!!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Achtung -Achtung Ξεφτιλίσθηκε η Γερμανία της Μέρκελ.!!!!!!



«ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ —ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ…!!!
Ε, ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ» ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΟΣ»;;;

Ξεφτιλίσθηκε η Γερμανία της Μέρκελ
Απογοητευτική ήταν η σημερινή δημοπρασία κρατικών ομολόγων της Γερμανίας.
Το Βερολίνο στόχευε σε άντληση 6 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία 10τών τίτλων.
Τελικά όμως, άντλησε μόνο... 3,644 δισ. Ευρώ. !!!

Αυτή η δημοπρασία δεν είναι τίποτε λιγότερο από μία καταστροφή σχολίασαν αναλυτές στο Bloomberg
Εάν το ισχυρότερο Έθνος στην Ευρώπη έχει αυτή τη δυσκολία να αντλήσει κεφάλαια τότε μπορεί να σκεφτεί κανείς τι θα γίνει στις επερχόμενες δημοπρασίες σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη , προσθέτουν…!!!
Σκεφθείτε να είχε συμβεί αυτό στην Ελλάδα τι θα έλεγαν οι Γερμανοι—τοκογλύφοι εναντίον μας..

Δυστυχώς οι «αφερέγγυοι» των διεθνών αγορών και δολιοφθορείς της Ευρωζώνης και του ευρώ ζητάνε από εμας δηλώσεις… «φερεγγυότητος»…!!!

Έτσι μας κατάντησε η μειοδοτική πολιτική ενός δοσίλογου Πρωθυπουργού…
Και το όνομα αυτού:
Giorgo Papandreou…!!!

Merkel και Σαρκοζί θέλουν να υπογράψει ο Σαμαράς για να εξασφαλίσουν τις πωλήσεις των οπλικών συστημάτων.!!!!



Merkel και Σαρκοζί θέλουν να υπογράψει ο Σαμαράς για να εξασφαλίσουν τις πωλήσεις των οπλικών συστημάτων (Leopard και Rafale) που συμφωνήθηκαν με τον Παπανδρέου.!!!!

Δίνουν δάνεια στην Ελλάδα με αντάλλαγμα αγορές όπλων
Μία απίστευτη συμφωνία εις βάρος των Ελλήνων πολιτών αποκαλύπτει ιστοσελίδα πολιτκού περιεχομένου.

Γερμανοί και Γάλλοι παραχωρούν δάνειο 110 δις ευρώ στη χώρα, με αντάλλαγμα την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού, ύψους 10,5 δις ευρώ. Διαβάστε πώς εκμεταλλεύτηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου Ευρωπαίοι εταίροι

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας neweurope.online, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μυστικές συμφωνίες του Γιώργου Παπανδρέου με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι τα δανεικά προς την Ελλάδα και η επιμονή για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, συνδέεται άμεσα με πωλήσεις οπλικών συστημάτων ύψους 10.5 δις ευρώ. Η αγορά φέρεται να έρχεται ως αντάλλαγμα...
για τα δάνεια που η Ευρώπη παραχωρεί "απλόχερα" στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να χορηγήσουν στην Ελλάδα 110 δις ευρώ, το Συμβούλιο αποφάσισε αντίστοιχα ως αντάλλαγμα να συναινέσει η Ελλάδα στην αγορά στρατιωτικών προμηθειών από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας 10.5 δις ευρώ.


Οι αγορές θα γίνονταν ισότιμα, ώστε καμία από τις ηγετικές δυνάμεις να μην μείνει παραπονεμένη. Σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, η αγορά θα περιελάμβανε φρεγάτες, Leopard τανκς από τη Γερμανία και Rafale μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία και άλλα.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι εκείνη την εποχή, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός και θεωρητικά είχε το δικαίωμα να αναλάβει τη δέσμευση εκ μέρους της Ελλάδας.

Τον ίδιο άλλωστε δελέασε ο γαλλογερμανικός άξονας, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να μείνει στην εξουσία για δύο ακόμη χρόνια τουλάχιστον. Το διάστημα θα ήταν αρκετό για να νομιμοποιηθεί και η άτυπη συμφωνία αγοράς οπλικών συστημάτων.

Αφού πραγματοποιεί ανασκόπηση στα αίτια της πτώσης της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και στις ανεπίσημες τότε διαρροές περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος με το φόβο πραξικοπήματος, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας καταλήγει στην ανάγκη της υπογραφής του Α. Σαμαρά στο "μαγικό χαρτί" της δανειακής σύμβασης, εξηγώντας ότι:

"Αφού παραιτήθηκε ο κ. Παπανδρέου και δεν υπάρχει καμία επίσημη δέσμευση από την Ελλάδα, η εντολή αγοράς του υλικού άμυνας παραμένει εντελώς στον αέρα".

Πράγματι, κανείς δεν αναμένει ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές Φεβρουαρίου, το πιθανότερο με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, θα θέσει στο τραπέζι πιθανές αγορές στρατιωτικού υλικού, όταν στο δημόσιο οι απολύσεις είναι μαζικότατες και μισθοί και συντάξεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Η υπογραφή, την οποία Γερμανία και Γαλλία ζητούν επίμονα από τον Σαμαρά έρχεται ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα.

"Ωστόσο, αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα για την Μέρκελ και τον Σαρκοζί, ώστε ο πρόεδρος της ΝΔ να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που δεν τήρησε ο Παπανδρέου", καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.-- ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.!!!!!!



Δεν έχουν τελειωμό τα μέτρα


Νέο πακέτο, πάνω από 10 δισ. ευρώ, πρόσθετων μέτρων για την περίοδο έως το 2015 οριστικοποιεί η κυβέρνηση μαζί με την τρόικα.

Το νέο "κοστούμι" θα προστεθεί στους φόρους και τις περικοπές δαπανών που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή με τον προϋπολογισμό του 2012. Αποτελεί μέρος του επικαιροποιημένου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) και θα ενσωματωθεί ως παράρτημα στο νόμο κύρωσης του νέου προϋπολογισμού.

Το Μεσοπρόθεσμο, όπως ψηφίστηκε τον προηγούμενο Ιούλιο, περιλάμβανε για την περίοδο 2011- 2015 πρόσθετα (του μνημονίου) μέτρα αξίας 26,2 δισ. ευρώ. Κρίθηκε απαραίτητη η λήψη τους, γιατί λόγω αστοχιών και ύφεσης, τα λεφτά που περίμενε η κυβέρνηση και η τρόικα, δεν θα ερχόντουσαν.

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Καθώς η ύφεση είναι...μεγαλύτερη, τα εισπρακτικά και άλλα μέτρα δεν αποδίδουν. Έτσι, οι «τρύπες» έκλεισαν φέτος με την ταχύτερη εφαρμογή μέτρων του μεσοπρόθεσμου (αύξηση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, μεγαλύτερη περικοπή επενδύσεων), δημιουργώντας «κενά» που πρέπει να καλυφθούν.

Το μεσοπρόθεσμο ολοκληρώνεται για να κατατεθεί στο νόμο του προϋπολογισμού πριν τη ψήφισή του από τη Βουλή στις 7 Δεκεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για πίνακες παρεμβάσεων που θα φτάνουν χρονικά έως το 2015.

Η τρόικα υπολογίζει ότι τα πρόσθετα μέτρα για την διετία 2013- 2014 ξεπερνούν τα 8 δισ. ευρώ, ενώ για το 2015 θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ επιπλέον. Κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να πείσουν ότι πολλά από τα νέα μέτρα δεν θα χρειαστούν, διότι το όφελος από το PSI θα φτάσει για να καλύψει μεγάλο μέρος από την «τρύπα».

Ωστόσο, στελέχη της τρόικας φέρεται να διαφωνούν, ζητώντας το μνημόνιο να υλοποιηθεί κατά γράμμα ώστε να έρθει πιο γρήγορα η μείωση του χρέους. Επίσης αμφιβάλουν ότι δεν θα υπάρχουν νέες τρύπες στον προϋπολογισμό έως τότε αφού μέσα σε έναν μήνα η κυβέρνηση κατάφερε να πετύχει υστέρηση εσόδων 1 δισ. ευρώ (τον Οκτώβριο έναντι του αναθεωρημένου στόχου που τέθηκε στην αρχή του ίδιου μήνα στο προσχέδιο του προϋπολογισμού).

Όπως αναφέρεται στο κείμενο του προϋπολογισμού, η επικαιροποίηση του μεσοπρόθεσμου κρίθηκε απαραίτητη. Αιτίες είναι οι νέες προβλέψεις για την οικονομία (ΑΕΠ, ανεργία, πληθωρισμός, ζήτηση κλπ.), η επανεκτίμηση των αποδόσεων των παρεμβάσεων που είχαν περιληφθεί στο αρχικό κείμενο, η αλλαγή του προγράμματος αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας (χαμηλότερη απόδοση σε περισσότερα χρόνια), οι νέες παρεμβάσεις που εν τω μεταξύ υιοθετήθηκαν αλλά και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου «και οδηγούν σε σημαντικότατες μειώσεις των πληρωμών για τόκους στην τριετία 2012-2014».!!!!!

Κ. Μητσοτάκης – ο Υπουργός Οικονομικών των Ξένων Τοκογλύφων.!!!!!!



Κ. Μητσοτάκης – ο Υπουργός Οικονομικών των Ξένων Τοκογλύφων.!!!!!!


Ο πρώην Πρωθυπουργός μας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «ο Επίτιμος», που μέσα σε μόλις 3 χρόνια υπερδιπλασίασε το έλλειμμα μας (το 1990-1993) έχει «παρελθόν» με οικονομικές… αναρρυθμίσεις. Το 1964 αναγνώρισε το προπολεμικό χρέος στο άρτιο της αξίας του (άσχετα εάν είχαμε πτωχεύσει επίσημα δύο φορές το 1893 και το 1932).

Μα καλά, θα πείτε, και τι είμαστε μπαταχζίδες, λαμόγια; Δανειστήκαμε να το πληρώσουμε! Μα το είχαμε πληρώσει σε μεγάλο βαθμό με τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (ΔΝΤ της εποχής) που μας επιβλήθηκε. Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος (ΔΟΕ) ονομαζόταν ο έλεγχος των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας που επιβλήθηκε από Ευρωπαϊκές χώρες που δάνεισαν την Ελλάδα το φθινόπωρο του 1897 ενώ αυτή είχε χρεοκοπήσει τέσσερα χρόνια πριν, με στόχο την αποπληρωμή των χρεών της προς τους πιστωτές της.

Τον έλεγχο εκτελούσε μια εξαμελή επιτροπή, η Διεθνής Οικονομική Επιτροπή (Commission Internationale Financière de la Grèce), με μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα από το 1897 μέχρι το 1978, για 81 χρόνια. Νόμος ΒΦΙΘ (2519) ΦΕΚ/Α/28/23.12.1898 περί συστάσεως τού Διεθνούς ‘Ελέγχου. Κατεβάστε το: εδώ

Ο ΔΟΕ (το ΔΝΤ της εποχής) ξεζούμισε την Ελλάδα και το δημόσιο της Ταμείο. Μετά μεσολάβησε ο Ά Παγκόσμιος πόλεμος, η χρεοκοπία του 1932, βέβαια είχε προηγηθεί η Μικρασιατική καταστροφή όπου οι φίλοι και συμμαχοί μας, μας άφησαν να σφαγιαστούμε για τα ιμπεριαλιστικά τους συμφέροντα στην Μ. Ασία και Μ. Ανατολή.

Μετά ακολούθησε ο Β΄Παγκόσμιος πόλεμος και η ήττα των φασιστών- ναζιστών. Η Ελλάδα ήταν η πλέον κατεστραμμένη Ευρωπαϊκή χώρα μετά το τέλος του πολέμου ύστερα από την Σοβιετική Ένωση. Η Ελλάδα λοιπόν ξεπλήρωσε και με αίμα τους διεθνείς τοκογλύφους… αλλά δεν έφτανε αυτό. Οι τοκογλύφοι ήθελαν και άλλα…

Το 1964 λοιπόν ο κ. Μησοτάκης όντας Υπουργός Οικονομικών με την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου (βρε κοίτα συμπτώσεις) αναγνώρισε το προπολεμικό χρέος στο άρτιο της αξίας του και έδωσε και μπόνους. «Η ονομαστική αξία των χορηγηθεισών νέων ομολόγων εις τους κομιστάς προπολεμικών εσωτερικών δανείων διαπλασιάζεται, ο τόκος αυξάνεται και θεσπίζεται λαχείον. Εν συγκρίσει προς την ρύθμισιν υπό της κυβερνήσεως της ΕΡΕ, δίνονται ήδη 160% επί πλέον», θριαμβολογούσε τότε η φιλική προς τον κ. Μητσοτάκη «Ελευθερία» (16.7.1964) Την εφημερίδα μπορείτε να την διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο «Επίτιμος» των τοκογλύφων λοιπόν έκανε την ρύθμιση αυτή και έδεσε χειροπόδαρα την Ελλάδα για να έρθει το 2009-10 ο εγγονός του Γ. Παπανδρέου (παππούς του πρώην μας πρωθυπουργού) για να υπογράψει την παράδωση της χώρας – ξεπούλημα με το Μνημόνιο και την Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης όπου στο Αρ. 14 Παραγ. 5 Η Ελλάδα χάνει κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει την Ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. Εσείς αγαπητοί μου, είστε διατεθειμένοι να αφήσετε να ξεπουληθεί η Ελλάδα – Πατρίδα μας στους Διεθνής Τοκογλύφους της Καπιταλιστικής Αγοράς;;

Την απάντηση θα την δώσετε στους εαυτούς σας και στα παιδιά σας!

Εγώ πάντως δεν είμαι!

Που είναι οι αγανακτισμένοι.????????


Που είναι οι αγανακτισμένοι;


Που είναι όλοι εκείνοι που συγκεντρώνονταν στις πλατείες και ιδιαίτερα στο Σύνταγμα και απαιτούσαν «Άμεση Δημοκρατία», ενώ φώναζαν το σύνθημα «Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ»; Τι έχει αλλάξει προς το καλύτερο, που να δικαιολογεί την εξάλειψη της αγανάκτησης στο λαό;

Κανείς δεν πήρε το μνημόνιο και κανείς δεν έφυγε. Οι 300 της Βουλής εξακολουθούν να είναι στη θέση τους και να αμείβονται κανονικά την ώρα που ο λαός πεινάει. Οι υπουργοί είναι οι ίδιοι ακριβώς και μάλιστα αυξήθηκαν με την προσθήκη και κάποιων ακροδεξιών. Όχι μόνο δεν έφυγε το μνημόνιο, αλλά… έρχεται και δεύτερο πλήρως εξοντωτικό, μαζί με χρεοκοπία. Όχι μόνο δεν έγινε άμεση δημοκρατία, αλλά τώρα πλέον έχουμε δοτό εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό με αντισυνταγματικές διαδικασίες.

Ακόμα χειρότερα, σήμερα έρχεται η Γερμανία και απροκάλυπτα πλέον, με εκβιασμό τον άμεσο θάνατό μας, με την μη καταβολή της 6ης δόσης, επιδιώκει να εξαλείψει κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, αφού πρώτα εξάλειψε κάθε ίχνος εθνικής κυριαρχίας. Που είναι λοιπόν ο αγανακτισμένος λαός για να ξεσηκωθεί;

Τι άλλαξε, ώστε να μην υπάρχει σήμερα αγανάκτηση; Τίποτε απολύτως. Απεναντίας πάμε πολύ χειρότερα. Αλλά τότε;

Που είναι οι αγανακτισμένοι;

Όλη αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι τίποτα δεν οργανώνεται αυθόρμητα. Και η αγανάκτηση λοιπόν, ήταν οργανωμένη!!!

Ο κάθε λαός πάντοτε σε όλες τις ιστορίες των εθνών παρέμενε και παραμένει ανοργάνωτος και ακίνδυνος, μέχρι που βρίσκεται μια ομάδα για να τον οργανώσει και να τον κάνει επιθετικό όπλο.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου και Βενιζέλος μετέτρεψαν κυβερνητικά αεροσκάφη σε …ΙΧ.!!!!


Παπανδρέου και Βενιζέλος μετέτρεψαν κυβερνητικά αεροσκάφη σε …ΙΧ

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος «σήκωσαν» τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη (τύπου Embraer και Gulfstream), των οποίων η χρήση κρίνεται ως εξαιρετικά κοστοβόρα, προκειμένου να ταξιδέψουν στον ίδιο προορισμό, τις ίδιες ημερομηνίες για την ίδια συνεδρίαση!

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, προκειμένου να παραστούν στην κρίσιμη αλλά προγραμματισμένη από καιρό Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, αντί να προτιμήσουν μια από τις καθημερινές και οικονομικότερες πτήσης των αεροπορικών εταιριών, έκριναν ότι πρέπει να ταξιδέψουν με τα κυβερνητικά αεροσκάφη.

Η «λεπτομέρεια» που κάνει την υπόθεση… εξωφρενικά προκλητική είναι ότι αντι, να ταξιδέψουν μαζί, έστω με ένα κυβερνητικό αεροπλάνο, προτίμησαν να πάνε με διαφορετικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Οικονομικών μετέβη στις Βρυξέλες με το Embraer την 21η Οκτωβρίου και επέστρεψε την 27η Οκτωβρίου, ο δε πρωθυπουργός «μετέβη στις Βρυξέλες με το άλλο Embraer την 22α Οκτωβρίου, επέστρεψε από εκεί την 24η του μηνός και ταξίδευσε και πάλι στην έδρα της ΕΕ την επόμενη 25η Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από εκεί την 27η Οκτωβρίου».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η κυβέρνηση Παπανδρέου μεταβίβασε την περιουσία της Ελλάδας!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η κυβέρνηση Παπανδρέου μεταβίβασε την περιουσία της Ελλάδας!

Στις 4 Νοεμβρίου, μόλις λίγα 24ωρα πριν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, η κυβέρνηση Παπανδρέου κατάφερε να ολοκληρώσει μία από τις “βασικές προϋποθέσεις”¨για την εκταμίευση της έκτης δόσης.

Αν και εκκρεμεί ακόμη η εκταμίευσή της, εμείς… τρέξαμε να προλάβουμε και με διυπουργική απόφαση που δημοσιεύεται σε ΦΕΚ με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου, “μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» (Ταμείο)… κατά πλήρη κυριότητα, οι ακόλουθες κινητές αξίες εταιρειών, μαζί με τα σχετικά δικαιώματα ψήφου, οι οποίες ανήκουν στην κυριότητα του Δημοσίου και περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 − 2015 (Ν. 3985/2011, ΦΕΚ Α΄ 151)”.

Ο Καρατζαφέρης τώρα Υπογράφει ! Οι Γερμανοί πάντα εύρισκαν Συνεργάτες στην Ελλάδα, στον κωλοτούμπα θα κολλούσαν;


Ο Καρατζαφέρης τώρα Υπογράφει ! Οι Γερμανοί πάντα εύρισκαν Συνεργάτες στην Ελλάδα, στον κωλοτούμπα θα κολλούσαν;

Συνάντηση με τα στελέχη της τρόικας είχε ο πατριδέμπορας πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα και πρέπει να βρούμε ένα τρόπο συνεννόησης σε αυτό τον τομέα …είναι σαφές ότι συνδέεται η καταβολή της έκτης δόσης από την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά και εν συνεχεία και από την κατάθεση της δικής μας άποψης».

Τι μας λέτε κ.”Πρόεδρε”; Κάνατε κι άλλη κωλοτούμπα; Οταν είχε πει ο Γιούνκερ μόλις την Τετάρτη ότι δεν χρειάζονται υπογραφές, είπε το απόγευμα στην βουλή “δεν υπογράφω” και τώρα που ξανα-είπαν ότι χρειάζονται υπογραφές λέει….”Υπογράφω”.

Αν ήταν οι κυβιστήσεις ολυμπιακό άθλημα θα ήταν Χρυσός Ολυμπιονίκης..

Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα πολύ, γιατί είχαν βγεί οι επαγγελματίες σχολιαστές του ΛαΟSS στο βλογκ μας κι είχαν αρχίσει τα Αλληλούια στον “υπευθυνο πατριώτη” του βδελύγματος της Συγκυβέρνησης.

Τέρμα τα ψέμματα οι μάσκες έπεσαν αγαπητοί.

Η τροϊκα βρήκε τον πρόθυμο λαγό (ποίον άλλον) για να πιέσει τον Σαμαρά….

Ο κ.Καρατζαφέρης, φανερά λυπημένος (για Οσκαρ!) είπε ότι “…είμαι πρόθυμος να ακούσω άλλες προτάσεις.” (αφού είπε το ΝΑΙ!)

Μα ένας πολιτικός του “Αναστήματος” (μη χε…) του Κωλοτούμπα, ζητάει από εμάς Προτάσεις.

Να του πούμε μια πρόταση……. Read the rest of this post »!!!!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ. ΑΞΙΟΣ.!!!!!!!!


Βόμβα Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας"!


Βόμβα Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας"!

Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτλεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και το Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.

Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την ........
αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι "έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση"

Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από ονάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της ελληνικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ. Οι υποεπίτροποι θα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.
Εξακολουθούν δηλαδή να πιστεύουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και όσο το πιστεύουν τόσο θα βάζουν φόρους, για να κερδίζει η Γερμανία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτά που θεωρεί ότι χάνει από την φοροδιαφυγή.

Μάλιστα τονίζει ότι "Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα".
Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε από αυτά που λέει ο χερ Ράϊχενμπαχ. Απλα να πούμε ότι την πραγματική κυβέρνηση Ράϊχενμπαχ (όχι την ψεύτικη του Λ.Παπαδήμου) στην Ελλάδα αυτή την στιγμή την στηρίζουν τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ)...

Γερμανική μπότα στην Ευρωζώνη.!!!!!!


Γερμανική μπότα στην Ευρωζώνη.!!

Μυστικό σχέδιο για τη δημιουργία ενός υπερκράτους εντός της Ε.Ε. που θα καθορίζει την οικονομική πολιτική

Αν ισχύουν -και κυρίως αν τελικά επιβεβαιωθούν-όσα αναφέρονται στα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της «Daily Telegraph» και είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, τότε η Ευρώπη μέσα στα επόμενα χρόνια προβλέπεται να ζήσει εποχές απίστευτης οικονομικής και κοινωνικής βαρβαρότητας. Εποχές κατά τις οποίες, στο πρότυπο της άριας φυλής που ήθελαν να δημιουργήσουν οι ναζί, κάποιοι μοιάζουν να ενδιαφέρονται μόνο για την επικράτηση των οικονομικά… Αρίων της Ευρώπης.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΕΝ'ΛΟΓΩ Κος ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.???????



ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΕΝ'ΛΟΓΩ Κος ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.???????
ΤΙΣ ΠΡΟΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ.???????

Νέα φορολογική επέλαση 7,4 δισ. ευρώ για 5,5 εκατ. Έλληνες
Ισχυρό σοκ για 5,5 εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και ιδιοκτήτες ακινήτων θα αποτελέσει η προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών να εφαρμόσει τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2012. Οι πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις που προβλέπει ο νέος Προϋπολογισμός για τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, τις περιουσίες τους και την κατανάλωσή τους υπερβαίνουν τα 7,4 δισ. ευρώ.

Η προσπάθεια επίτευξης της πρόβλεψης αυτής θα οδηγήσει σε πλήρη εξαθλίωση τα περισσότερα νοικοκυριά, θα εκτινάξει σε επίπεδα υψηλότερα του 7% την ύφεση της οικονομίας το επόμενο έτος, θα τινάξει στον αέρα τον ίδιο τον Προϋπολογισμό και θα οδηγήσει και πάλι σε εκτροχιασμό όλο το νέο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που θα επιχειρήσουν τις επόμενες ημέρες να συμφωνήσουν η κυβέρνηση και η Τρόικα.

Ειδικά για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους το σοκ θα είναι τετραπλό, καθώς θα επιβαρυνθούν με υπέρμετρα αυξημένους φόρους για τα εισοδήματα του 2011 (με την εκκαθάριση των δηλώσεων που θα υποβάλουν την άνοιξη του 2012), με σημαντικά «φουσκωμένες» κρατήσεις φόρου μισθωτών υπηρεσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους, με ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2011 και με προκαταβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2012 μέσω περαιτέρω αύξησης των κρατήσεων στις αποδοχές τους.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο Προϋπολογισμός της Βουλής. Πόσο κοστίζουν οι 300.!!!!!!!!


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.!!!

Ο Προϋπολογισμός της Βουλής. Πόσο κοστίζουν οι 300


Μειωμένος κατά 27 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με εκείνον του 2011 είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2012 που ψηφίστηκε σήμερα κατά πλειοψηφία κι ανέρχεται σε 170.972.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή σε 2,17 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι συνολικές περικοπές στους βουλευτές. Ειδικότερα, στα 2.125.000 ευρώ η μείωση για την συμμετοχή τους στις επιτροπές, στα 39.400 ευρώ το ψαλίδισμα τους επιδόματος γραφείου και στα 10.500 ευρώ η περικοπή των εξόδων κίνησης.

Ωστόσο μία προσεκτική ανάγνωση όλων των κονδυλίων ανά κωδικό αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού φανερώνει τα ακριβή ποσά που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για μία σειρά από παροχές προς τους 300.

Επίδομα οργάνωσης γραφείου βουλευτών 8.146.900 ευρώ
Έξοδα κίνησης βουλευτών 1.705.100 ευρώ
Συμμετοχή σε επιτροπές 2.875.000 ευρώ
Δαπάνες χρηματοδοτικής μίσθωσης ( αυτοκίνητα ) 3.800.000 ευρώ
Μετακινήσεις στο εσωτερικό 1.555.000 ευρώ
Μετακινήσεις στο εξωτερικό 950.000 ευρώ

Σε ότι έχει να κάνει με τους συνεργάτες τους κοστίζουν ετησίως
12.786.600 και το απίστευτο ποσό των 5.581.100 ευρώ αγγίζει η απασχόλησή τους πέραν του κανονικού ωραρίου (βλέπετε υπερωρίες).

Αναφορικά με τα λειτουργικά έξοδα της Βουλής καταβάλλεται ετησίως για:

ΕΥΔΑΠ 100.000 ευρώ
ΔΕΗ 1.250.000 ευρώ
Φυσικό αέριο 180.000 ευρώ
Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 650.000 ευρώ
Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών 400.000 ευρώ
Είδη καθαριότητας 85.000 ευρώ

ΥΠΕΡΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (4,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.!!!!!


ΥΠΕΡΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (4,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Το παραπάνω αστρονομικό ποσό θα μοιραστεί σε μόλις 92 υπαλλήλους… πλήρωνε “κυρίαρχε” ελληνικές λαέ!

Με συνοπτικές και γοργές (σαν τον… λαγό) διαδικασίες θα υπερψηφιστεί στις 7 Δεκεμβρίου ο, αιματηρός για τον Ελληνικό λαό, προϋπολογισμός του 2012, κατόπιν ομόφωνης συμφωνίας των ανδρείκελων της τροικανικής κυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ορθώτερα αναβιώσασας Πολιτικής Άνοιξης) και Λα(γ)ΟΣ.

Ο νέος, φορομπηχτικός και περικόπτων μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, προϋπολογισμός προβλέπει, μεταξύ άλλων, πίστωση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το κανάλι της Βουλής. Ναι, ναι! Για το περιβόητο κανάλι προβολής του θεάτρου του ανθελληνικού παραληρήματος, με την υψηλότατη τηλεθέαση (0,001%), το οποίο απομυζά, μαζί με τα υπόλοιπα κρατικά κανάλια, εδώ και χρόνια (όσα της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας) εκατομμύρια ευρώ εις βάρος φορολογούμενων και άνεργων Ελλήνων.

Από το ως άνω ποσό, τα 3.650.000,00 ευρώ προορίζονται για την μισθοδοσία των 92 (!) υπαλλήλων (12 δημοσιογράφοι και 80 τεχνικοί-διοικητικοί), ενώ τα 900.000,00 αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα. Με έναν απλό υπολογισμό, δηλαδή, ο μέσος μισθός των αργόμισθων και κομματικά «ημέτερων» υπαλλήλων του «κερδοφόρου» αυτού κρατικού φορέα ανέρχεται σε 3.900 ευρώ!

Και ενώ ούτε στο BBC δεν καταβάλλονται τέτοιοι μισθοί, στο υπερχρεωμένο, και υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων, Γραικυλιστάν ουδεμία περικοπή προβλέπεται. Ουδεμία περικοπή, όχι μόνο για τους άνω υπεράριθμους εργαζόμενους αλλά και για τους λοιπούς περιφερόμενους καρεκλοκένταυρους (από υπουργάρες και βο(υ)λευτές, μέχρι κλητήρες και καφετζήδες).

Έτσι έχουν τα πράγματα και σε όποιον αρέσει. Η Ελληνική Βο(υ)λή είναι και θα παραμείνει «προνόμιο» κάποιων για να τα… κονομούν και για να… εργάζονται σκληρά για την εθνική και οικονομική καταστροφή της Ελλάδος. Είναι η ιερή αγελάδα, της οποίας… τα περιττώματα λούζεται ο λαουτζίκος. Στο χέρι όλων μας είναι να αντισταθούμε και να σώσουμε αυτόν τον τόπο, την Ελλάδα μας. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Όταν πουλάνε τη δημοκρατία για πόρνη στους τραπεζίτες...


Όταν πουλάνε τη δημοκρατία για πόρνη στους τραπεζίτες...

Ευρώ εκτός (εαυτού)
Ο Γερμανικού «ενδιαφέροντος» ΟΤΕ υπό τη διοίκηση του κάπο καμαράντεν Κοπ, βγάζει τα κέρδη του στις Τράπεζες του εξωτερικού. Στις ελληνικές Τράπεζες κρατά μόνον κάτι ολίγα πίνατς και ψιλά για τα λειτουργικά του έξοδα...

Μπλιτς κριγκ - πάρε τα λεφτά και τρέχα!

Το ίδιο θα γίνει με την εναπομείνασα περιουσία του ελληνικού λαού, κεραυνοβόλος πόλεμος, μπλιτς κριγκ με Fast Track και Task Force, ο κλέψας του κλέψαντος - μόνον οι ηρωικώς ηλίθιοι δεν βλέπουν τη λαφυραγώγηση της χώρας και βλέπουν τον «κίνδυνο για την έκτη δόση», την έβδομη, την όγδοη, αν στο μεταξύ η Ιταλία δεν έχει κηρύξει στάση πληρωμών, δεν έχει αυτοδιαλυθεί η ευρωζώνη, δεν έχει επανεξοπλισθεί η Μπούντεσβερ(μαχτ) και...
δεν έχουν φθάσει τα 2.000.000 οι άνεργοι στην Ελλάδα.

Ποτέ έως τώρα στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπόσχονταν οι ταγοί στους λαούς επιστροφή στο ξεροκόμματο- όχι σε περίοδο ειρήνης τουλάχιστον.

Συνεπώς σήμερα οι κυβερνήσεις βρίσκονται σε πόλεμο με τους λαούς τους! Οποιος όμως βάζει μάχαιρα και ψωμίζεται απ' τη μάχαιρα, μάχαιρα λαμβάνει κι από μάχαιρα πάει.

Εις τι νομίζουν η κυρία Μέρκελ και οι συν αυτή ότι διαφέρουν από τριτοκοσμικούς τυράννους, όταν βασανίζουν τους λαούς τους με την πείνα και την απειλή της πείνας, όταν

πουλάνε τη δημοκρατία για πόρνη στους τραπεζίτες;
................................................................................
Τα αποτελέσματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν αναθεωρηθεί -εντάξει! Χρειάζεται όμως να προετοιμάσουν οι Δυνάμεις έναν τρίτον για να (ξανα)θυμηθούμε όλοι τον Μουσολίνι κρεμασμένον τ' ανάποδα στο Μιλάνο του 1945;...

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στους τραπεζίτες πηγαίνουν τα δάνεια της τρόικας.!!!


Στους τραπεζίτες πηγαίνουν τα δάνεια της τρόικας


Ούτε ένα ευρώ από τα 110 δισ. ευρώ του δανείου της τρόικας δεν πηγαίνει για μισθούς και συντάξεις
Τουλάχιστον 404 δισ. ευρώ έχουν πληρωθεί από το 2000 για τοκοχρεολυτικές δόσεις, αλλά το χρέος είναι ακόμα 356 δισ. ευρώ

Η απροκάλυπτη τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει το «μαύρο μέτωπο» της πλουτοκρατίας και τα φερέφωνα που διαθέτει στα Μέσα Ενημέρωσης, για τη δήθεν καταστροφή που απειλεί τα λαϊκά στρώματα της χώρας η έλλειψη των δανείων της τρόικας, έχει στόχο να φοβίσει τους εργαζόμενους και να εξουδετερώσει τις αντιδράσεις ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται και - πολύ περισσότερο - σε εκείνα που έρχονται το επόμενο διάστημα, με τη νέα κυβέρνηση.

Ο «Ρ» πολλές φορές έχει αποκαλύψει ότι η άρχουσα τάξη και οι κυβερνώντες δε διστάζουν να προπαγανδίζουν τη φιλομονοπωλιακή τους πολιτική χρησιμοποιώντας ψευτιές και μυθεύματα. Βέβαια, αυτοί είναι αδίστακτοι και εφαρμόζουν μια πολιτική καθημερινής εξόντωσης για εκατομμύρια εργαζόμενους, σιγά μην είχαν τέτοιους ενδοιασμούς. Ωστόσο, η απολυτότητα με την οποία προβάλλουν ακόμα και τα ψέματά τους, φαίνεται ότι προκαλεί ερωτηματικά και αμφιθυμίες, κάποιους ίσως ακόμα και να τους κλονίζει.

Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική.
*Ούτε ένα ευρώ από τα κονδύλια των δανείων της τρόικας δεν πηγαίνει για την πληρωμή μισθών και συντάξεων.
*Ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια των τραπεζών δεν πηγαίνει για τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων ή οποιουδήποτε φορέα που να σχετίζεται με την οικονομική ή άλλη ενίσχυση των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.
Οτιδήποτε διαφορετικό αποτελεί παραμύθι, ψέμα ολκής, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Τα περιβόητα ποσά που υποτίθεται ότι ...«μας δίνει» η τρόικα, είναι δάνεια με αποκλειστικό στόχο να στηριχτούν οι τράπεζες, να εξυπηρετούνται, δηλαδή, δάνεια προηγούμενων χρόνων, που είχαν συνάψει κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Είναι δάνεια με επαχθείς όρους, σε ό,τι αφορά στις συνθήκες αποπληρωμής, ενώ συνοδεύονται από συγκεκριμένες δεσμεύσεις, που συμφώνησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Λόγος γίνεται για το μνημόνιο, που προβλέπει μέτρα και πολιτικές βίαιης μείωσης των λαϊκών εισοδημάτων, κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, πλήρη ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, αθρόες ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας, παραπέρα εμπορευματοποίηση της Υγείας και Παιδείας κ.ο.κ.

Να ποιους πληρώνει η τρόικα
Οι ίδιοι οι αριθμοί, τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζουν κυβέρνηση και τρόικα στα κείμενα του κρατικού προϋπολογισμού, μιλάνε από μόνα τους:
Η τρόικα, από το δάνειο των 110 δισ. ευρώ, έχει εκταμιεύσει μέχρι στιγμής 5 δόσεις, συνολικού ποσού 65 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Την ίδια ακριβώς περίοδο, το 2010 και φέτος μέχρι το Σεπτέμβρη, η κυβέρνηση έχει πληρώσει προς τους τραπεζίτες τόκους και χρεολύσια που ήδη ξεπερνούν τα 75 δισ. ευρώ.
Αρα, τα 65 δισ. ευρώ του δανείου της τρόικας πήγαν κατευθείαν στα ταμεία των τραπεζών, ενώ η κυβέρνηση Παπανδρέου μαζί με αυτά έδωσε ακόμα 10 δισ. ευρώ, που άρπαξε, με την πολιτική του μνημονίου, από τους εργαζόμενους.
Και το μυστικό της 6ης δόσης το γνωρίζουν τώρα οι πάντες. Η τρόικα επέλεξε και καθυστερεί την εκταμίευσή της, επειδή είναι η μόνη δόση από τις δώδεκα που δεν προορίζεται για την απευθείας πληρωμή κρατικών ομολόγων.
Αυτά ως απάντηση στα ψέματα που σερβίρουν διάφοροι μαφιόζοι της προπαγάνδας για να τρομάξουν τον κόσμο. Για να ξέρουμε και να συνειδητοποιούμε, και με βάση τους αριθμούς, ότι ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια της τρόικας δεν πηγαίνει για τη μισθοδοσία ή τις συντάξεις, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Σφαγιάζονται οι μισθοί και οι συντάξεις και ακυρώνονται λαϊκές κατακτήσεις δεκαετιών, προκειμένου να κατατίθενται δισεκατομμύρια στο βωμό της διάσωσης των τραπεζών.!!!!!!!

Και υπουργός οικονομικών και συνταγματολόγος και συνταγματάρχης και ωμή παραβίαση κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας και νόμων! Επικίνδυνος!


Και υπουργός οικονομικών και συνταγματολόγος και συνταγματάρχης και ωμή παραβίαση κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας και νόμων! Επικίνδυνος!

Το παραλήρημα του κ. Βενιζέλου,
θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη
της κοινωνίας προς τη Δικαιοσύνη

Ως απαράδεκτο ολίσθημα του Υπουργού των Οικονομικών, ή ακόμη και ως παραλήρημα μίας ολοκληρωτικής αντίληψης για την κοινωνία και το δικό του ρόλο στη λειτουργία της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, αναφορικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, που έκανε δεκτή την αίτηση πολίτη για την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της ΔΕΗ, η οποία είχε υποπέσει σε σκανδαλώδη λάθη στον υπολογισμό του ειδικού τέλους ακινήτων.

Δείτε την ανακοίνωση του συνταγματολόγου, σοσιαλιστή υπουργού, για το συγκεκριμένο θέμα:...

“Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”

Τώρα, αν το αντέχετε, δείτε και απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει ο κ. Βενιζέλος στις 23 Ιουνίου 2011, κατά την οποία αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιβολής κάποιου είδους τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Έχοντας αποτύχει ολοκληρωτικά στην οικονομική του πολιτική και έχοντας προκαλέσει σοβαρότατους κινδύνους για το νόμισμα και την οικονομία της χώρας, ο κ. Βενιζέλος, συνεχίζει να αναστατώνει και να τρομοκρατεί την κοινωνία.

Με τη σημερινή απαράδεκτη παρέμβασή του, ο υπερφίαλος υπερυπουργός, προσπαθεί να αποσαθρώσει και τον τελευταίο πυλώνα αξιοπιστίας της κοινωνίας μας: τη Δικαιοσύνη.

Αλήθεια, ποιός θα πείσει σήμερα τους πολίτες ότι ο κ. Βενιζέλος, με το μένος που τον διακατέχει, δε θα επιτεθεί αύριο στους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας για να επηρεάσει την κρίση τους, στην επερχόμενη συζήτηση των αιτήσεων ακύρωσης που έχουν κατατεθεί εναντίον του νομικού του τερατουργήματος;

Η τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου στο Υπουργείο των Οικονομικών τον περασμένο Ιούνιο, αποδείχθηκε ότι ήταν ατύχημα για την Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Ευχόμαστε, η παραμονή του, να μην εξελιχθεί σε δυστύχημα για τη χώρα και την κοινωνία μας.

Ο Παπανδρέου απαλλάσσει των καθηκόντων του, τον κ. Παπαδήμο !!!


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 44 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο κ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ?????
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Mr G.A.P.!!!!!!

Ο Παπανδρέου απαλλάσσει των καθηκόντων του, τον κ. Παπαδήμο !!!

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδος βλέπει, "ετεροχρονισμένα", το φως της δημοσιότητος η πρωθυπουργική απόφασις δια της οποίας χορηγείται παπανδρεϊκόν απολυτήριον και, τοιουτοτρόπως, απαλλάσσεται του διαστροφικού άγους της αυτοπαροχής συμβουλών ο παπαδήμιος διάδοχος του ιού της Μαργαρίτας. "Αλλαγή βάρδιας" αποκαλείται η σημειωθείσα μεταβολή, εκεί όπου συντελείται η φρικώδης εκμετάλλευσις ανθρώπου από άνθρωπον. Αλλαξο-κάπως αλλιώς λέγεται, εκεί όπου τα "πάντα" κερδίζονται με το "σπαθί" της ενδιαφερομένης ντάμας...
(κλικ για μεγέθυνση στην φωτογραφία)
οπωπητήρ
Ακολουθεί το περιεχόμενο της σχετικής αποφάσεως

Αριθμ. Υ404
Αποδοχή παραίτησης Συμβούλου του Πρωθυπουργού.
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου έβδομου του Ν. 3839/2010
«Σύστημα επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων με
αντικειμενικά κριτήρια − Σύσταση Ειδικού Συμβουλίου Επιλο−
γής Προϊσταμένων (ΕΙ.Σ.Ε.Π.) και λοιπές διατάξεις» (Α’ 51).
2. Την Υ 280/19.10.2010 απόφαση του Πρωθυπουργού
(ΥΟΔΔ 342).
3. Την επιστολή παραίτησης του Λουκά Παπαδήμου,
αποφασίζουμε:
Αποδεχόμαστε την παραίτηση που υπέβαλε ο Λουκάς
Παπαδήμος του Δημητρίου, πρώην Αντιπρόεδρος της
Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην Διοικητής
της Τράπεζας της Ελλάδας, από τη θέση του Συμβούλου
του Πρωθυπουργού επί θεμάτων μακροοικονομικής και
διαρθρωτικής πολιτικής, καθώς και θεμάτων που αφο−
ρούν το τραπεζικό σύστημα και τις χρηματοπιστωτικές
αγορές, και από 10.11.2011 τον απαλλάσσουμε από τα
καθήκοντα του.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2011
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΕΙΠΕ ΩΣ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΠΕΣΑ (BESE) ΕΙΝΑΙ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ...!!!


ΕΙΠΕ ΩΣ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΠΕΣΑ (BESE) ΕΙΝΑΙ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ...!!!

«ΑΡΛΟΥΜΠΑ-ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ.. ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗ»...!!!

Για τον Επικεφαλής του Διασκεδαστικού Προγράμματος και «κονφερανσιέ» της Βουλής …απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF…TRIXES, πρόεδρο του κόμματος ΛΑΟΣ, ο λόγος.

Τώρα όλοι ομολογούν και γράφουν για την περιώνυμη αγραμματοσύνη του, αλλά και το γεγονός της ασύμμετρης και αφηνιασμένης προβολής πού απολαμβάνει από τα Μ.Μ.Ε…!!!
Ακόμη και για τον ρόλο πού τού έχουν αναθέσει (στο όνομα του «Πατριδεμπορικού Ελ-λαδεμπορισμού») να παίξει στο πολιτικό σύστημα ως διασπαστής της Κεντροδεξιάς και υπερασπιστής των Βαρώνων-Εργολάβων των Μ.Μ.Ε…!!!

Άλλωστε δεν είναι «τυχαία» η ανάληψη του Υπουργείου… Μπόμπολα (Υποδομών) από τον Βορίδη…!!!
Όλοι το ξέρουν και όλοι τον έχουν πάρει τώρα «χαμπάρι»…
Σήμερα ο Στάθης στην «ελευθεροτυπια»τον χαρακτηρίζει ως:
«Το αγλάισμα της αρλούμπας, της αμορφωσιάς και της αμετροέπειας.»…!!!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εθνική σχιζοφρένεια, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία....


Εθνική σχιζοφρένεια, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, δεν το ζήσαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες
Το απόλυτο θέατρο της παραφροσύνης θα το ζήσουμε από δω και μπρος.
Ένα ελεεινό προτεκτοράτο που έχουμε συνηθίσει να το ονομάζουμε Ελληνικό Κράτος ζητιανεύει (ή έτσι μας λένε τουλάχιστον) την περίφημη 6η δόση
Κι ένα μάτσο δανειστές που υποτίθεται ότι απαιτούν προσκυνοχάρτια για να την δώσουν
Εγώ μια απορία έχω…
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Κάθε μήνα, μας λένε ότι τα χρήματα επαρκούν μέχρι τον επόμενο
Κι από καλοκαίρι, πιάσαμε Χριστούγεννα
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.
Κάποιος παίζει με την νοημοσύνη μας.
Θα βγει και ο Νοέμβρης, θα πληρωθούν οι μισθοί του Δεκεμβρίου, και μετά θα μας πουν ότι τα χρήματα φθάνουν μόνο για τον Ιανουάριο
Χοντρό δούλεμα, για να μας κρατάνε σε καταστολή
Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ, δεν το έχει σκεφτεί κανένας σε αυτή την χώρα;
Γιατί δεν ξυπνάμε επιτέλους;
Μετά το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που ζήσαμε, το επόμενο απαιτούμενο των δανειστών είναι οι υπογραφές
Αναρωτιέμαι γιατί άραγε επιδιώκουν τον απόλυτο εξευτελισμό της πολιτικής τάξης της Ελλάδας.
Οι Έλληνες πολιτικοί τους εξυπηρετούν σαν Φιλιππινέζες, άλλωστε
Ως εκ τούτου είναι εντελώς αξιοπερίεργο
Προφανώς, επιδιώκουν να κάμψουν και να τρομοκρατήσουν το φρόνημα του Ελληνικού λαού μέσω των έστω και διεφθαρμένων πολιτικών ηγετών του.
Κι εμείς, οι δεξιοί, πανηγυρίζουμε
Πανηγυρίζουμε μετά από όσα έγιναν
Πανηγυρίζουμε που ο κ. Σαμαράς εμμένει σθεναρά στην άρνησή του να γίνει δηλωσίας
Πανηγυρίζουμε για πράγματα που μέχρι πριν από είκοσι ημέρες τα θεωρούσαμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Δεν βλέπουμε μπροστά μας.
Δεν βλέπουμε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της προδοσίας και ασχολούμαστε με τις υπογραφές
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.
Συναινέσαμε στην συγκυβέρνηση, ενώ λέγαμε ότι δεν συναινούμε στο λάθος
Είπαμε ότι θα ψηφίσουμε το δεύτερο μνημόνιο πετώντας στα σκουπίδια το όχι στο πρώτο
Αλήθεια, θα μου εξηγήσει κανείς γιατί είναι “ αναπόφευκτη” η δανειακή σύμβαση;
Για να σωθεί το κεφάλαιο που έχουν συσσωρεύσει οι μεγαλο-καπιταλιστές της χώρας;
Για να σωθεί η εγχώρια διαπλοκή;
Για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια στους δανειστές;
Πάντως σίγουρα όχι, για όλους εμάς, για τον λαό.
Και αντί λοιπόν να βλέπουμε το δάσος, βλέπουμε το δένδρο.
Και η εθνική σχιζοφρένεια συνεχίζεται…
Επί δυο εβδομάδες, η χώρα ήταν ακυβέρνητη και εν τρικυμία.
Η προεκλογική περίοδος απαιτεί βάσει Συντάγματος 21 ημέρες.
Μπορούσαμε λοιπόν να είμαστε 14 ημέρες ακυβέρνητοι, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκλογές σε 21.
Και όλοι το χάφτουμε, γιατί έτσι μας πιπιλάνε τα μυαλά τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού
Η αλήθεια είναι μια.
Ότι η ολιγαρχία που κυβερνάει τον τόπο και η ολιγαρχία που κυβερνά την Ευρώπη, συμφώνησαν και απεφάσισαν ότι οι εκλογές θα ήταν πολύ επικίνδυνες και αντισυστημικές ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ στην Ελλάδα.
Γι αυτό ας τις αφήσουμε για αργότερα.
Τώρα, σε ένα εξαθλιωμένο και κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, μπορούμε να επιβάλλουμε τους δικούς μας. Τους ανθρώπους του ΔΝΤ και των τραπεζών.
Και η εθνική σχιζοφρένεια συνεχίζεται περαιτέρω.
Πανηγυρίζουμε όλοι που απαλλαγήκαμε από έναν αποδεδειγμένα επικίνδυνο άνθρωπο, τον ΓΑΠ.
Νομίζουμε ότι οι λαϊκές αντιδράσεις τον πανικόβαλλαν και τον οδήγησαν σε ανεξήγητες ενέργειες
Η αλήθεια είναι ότι ο ΓΑΠ δεν έπεσε από αυτούς που δεν συμφωνούν με τις μνημονιακές πολιτικές, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.
Και με την πτώση του, και με την εγκατάσταση του προτέκτορα του ΔΝΤ και της διαπλοκής, σίγουρα ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
Όπως επίσης είναι αλήθεια, ότι οι κερδοσκόποι φίλοι του ΓΑΠ, Σόρος και Ρουμπινί, κέρδισαν αρκετές εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, όσο διαρκούσε η ιστορία με το δημοψήφισμα.

Κι εμείς πανηγυρίζουμε, που έπεσε ο ΓΑΠ.

Δύστυχε λαέ.

Είμαι πολύ περίεργος να δω πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμη.

Σίγουρα θα παιχθούν πολλά ακόμα επεισόδια σε αυτό το θέατρο.

Τόσα, μέχρι να βρεθεί κάποιος να δώσει μια κλωτσιά σε όλους αυτούς που κρατάνε τις μαριονέτες.!!!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τώρα δηλαδή μαζεύτηκαν οι αποτυχημένοι να μας σώσουν??????


Τώρα δηλαδή μαζεύτηκαν οι αποτυχημένοι να μας σώσουν;

Βρισκόμαστε σήμερα στην κατάσταση της χρεωκοπίας και της διακριτικής ακόμη αλλά αυξανόμενης πίεσης για πλήρη υποταγή και ισοπέδωση ή αποχώρηση από το ευρώ
Βρισκόμαστε εδώ όχι με ευθύνη του Έλληνα πολίτη, όχι με ευθύνη του ελληνικού λαού. Μπορεί να φωνάζει και να χτυπιέται αλλά πληρώνει ιδρώνει και προσπαθεί.
Βρισκόμαστε εδώ με πλήρη ευθύνη του συστήματος εξουσίας ενημέρωσης καθοδήγησης και διακυβέρνησης. Βρισκόμαστε εδώ με 100% ευθύνη της ελληνικής ελίτ.

Εσείς ανεχτήκατε την κατασπατάληση του
δημοσίου χρήματος, εσείς αποποινικοποιήσατε την διαφθορά και την παραοικονομία εσείς κάνατε καθημερινότητα το έγκλημα στα ψηλά, εσείς ακυρώσατε την δικαιοσύνη και παραγράψατε ευθύνες δικές σας, εσείς τσακίσατε του θεσμούς που φτιάξατε. Εσείς μας παγιδέψατε στο ευρώ, εσείς φάγατε τα 4 ΚΠΣ, εσείς δεν φταίξατε ευνοϊκό περιβάλλον επενδύσεων, αλλά περιβάλλον απαξίωσης και αρπαχτής,

Εσείς καταστρέψατε την παραγωγική βάση της χώρας, εσείς κλείσατε τις δουλείες και τις επιχειρήσεις, εσείς δεν είδατε τους κακούς καιρούς που έρχονταν. Εσείς διασύρατε την χώρα και τους έλληνες στο αιώνα τον άπαντα εσείς παραδώσατε τα κλειδιά στις αγορές στου νταβατζήδες και στους εργολάβους.

Εσείς σκοτωθήκατε να αρπάξατε την κουτάλα και διορίσατε σπαταλήσατε ξεκατινιασθήκατε και ξεπουληθήκατε για αυτή, εσείς θελήσατε να κάτσετε στην καρέκλα της εξουσίας και της ευθύνης δεν βάλαμε κανέναν με το ζόρι. Εσείς καθυστερήσατε να πάρετε μέτρα, εσείς πήρατε ανεπαρκή μέτρα και υπογράψατε στο βρόντο τα ανέφικτα μέτρα, εσείς τα εκτελέσατε ανεπαρκώς. Εσείς καθυστερήσατε, εσείς φέρατε το μνημόνιο, εσείς διορίσατε τα στελέχη που θα τα εφάρμοζαν, εσείς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.

Ο λαός έχει χίλια δίκια να φωνάζει και να φρικάρει καθώς βλέπει ότι τώρα μαζευτήκατε όλοι μαζί οι αποτυχημένοι για να μας σώσετε. Ο Λαός ως βάση κομμάτων ποτέ δεν ερωτήθηκε και ποτέ δεν συμφώνησε σε τίποτα. Ο λαός ως εκλεκτορικό σώμα εξαπατήθηκε ξανά και ξανά. Ο Λαός είναι το θύμα και αυτό τον αθωώνει.
‘Όταν μεθαύριο θα καταρρεύσουμε, κάτι που είναι “στανταράκι” μαθηματικά βέβαιο -μαζί σας δεν χωρά αμφιβολία- δεν θα φταίει ούτε ο συντεχνιασμός, ούτε ο εργαζόμενος, ούτε ο φοροφυγάς, ούτε ο πολίτης.
Δηλαδή μάλλον θα φταίει κυρίως ο πολίτης που στο πρώτο μνημόνιο η και νωρίτερα δεν καθάρισε το τόπο, αλλά αφενός αυτή η ευθύνη θα έχει προεξοφληθεί και δεύτερον ποιος θα έχει την ψυχραιμία να το δει εκείνη την ώρα;
Για αυτό το λέμε από σήμερα.
Πάρα τα όσα συζητούν στα ψηλά και αντιλαμβάνονται Υπάρχουν αθώοι πολίτες και πάρα πολλοί που αθωώνονται καθημερινά.!!!!!!!!!

«ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΗΣ… Goldman Sachs Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η Le Monde...!!!


«ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΗΣ… Goldman Sachs Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η Le Monde...!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΤΖΕΝΤΑΣ… «ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...!!!

Η έγκυρη Γαλλική εφημερίδα Le Monde, αποκαλύπτει ότι ο Παπαδήμος, όπως και ο μέλλων Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, είναι «άνθρωποι» πού ανήκουν στην επιρροή της Αμερικανικής Επενδυτικής Τράπεζας στην Ευρώπη …!!!
Μάλιστα δε «ξεμπροστιάζει» τον Παπαδήμο γράφοντας:

« Ο Λουκάς Παπαδήμος, ήταν επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο 1994-2002, συμμετέχοντας, έτσι, στην παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων της Ελλάδας από την Goldman Sachs για να καλυφθεί μέρος του χρέους της Ελλάδας, για να μπορέσει έτσι με ψεύτικα στοιχεία να μπεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη…!!!

Κατά τα άλλα στην χθεσινή «παρθενική» του εμφάνιση, ως Πρωθυπουργός δεν έκανε ουδεμία αναφορά στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών και το σπουδαιότερο με πολύ εύσχημο τρόπο εξέφρασε την… «ευγνωμοσύνη» του στους δανειστές μας….!!!
Κάτι ανάλογο με τις «ευχαριστίες» του Σημίτη στους Αμερικανούς μετά την τραγική νύκτα των... Ιμίων…!!!!!!!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για καταψήφιση της δοτής κυβέρνησης.!!!


Έκκληση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για καταψήφιση της δοτής κυβέρνησης
Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

Στις θεσεις και στα κοινοβουλευτικα εδρανα που κατεχετε, βρισκεστε γιατι εμεις οι πολιτες το θελησαμε.

Ειστε εκει γιατι σας ψηφισε ο λαος, η βαση της Νεας Δημοκρατιας.

Το 2009, οσοι ψηφισαμε Νεα Δημοκρατια, μειναμε σταθεροι στις αποψεις μας και δωσαμε τον αγωνα μεχρι τελους, σε χαλεπους καιρους και σε δυσκολες συνθηκες.

Δεν φυγομαχησαμε, οπως εκαναν πολλοι.

Ημασταν πιστοι στην παραταξη κι ας αγγιξαμε ιστορικα χαμηλα ποσοστα.

Τον Οκτωβριο του 2009, ψηφιζοντας σας, σας διναμε την εντολη να στηριξετε κοινοβουλευτικα μια κυβερνηση Καραμανλη. Με την σημαια του Καραμανλη ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ.

Κανενας απο εμας δεν σας εδωσε εντολη να στηριξετε μια κυβερνηση ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

Δεν ησασταν υποψηφιοι καποιου κομματος του ΔΝΤ ουτε αρχηγος σας ηταν καποιος Παπαδημος.

Η ψηφος εμπιστοσυνης που σας ζητουν να δωσετε σε μια δοτή κυβέρνηση, ειναι συνταγματικη εκτροπη.

Τον Νοεμβριο του 2009, αφου πρωτα επιβαλλαμε την διαδικασια εκλογης προεδρου απο την βαση, ασχετα αν καποιοι ηθελαν να αποφασισουν για εμας χωρις εμας, στηριξαμε και εκλεξαμε πανηγυρικα τον Αντωνη Σαμαρα.

Δεν ψηφισαμε προεδρο της Νεας Δημοκρατιας κανεναν τραπεζιτη Παπαδημο, ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΞ'ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Σημερα, καποιοι παλι θελουν να αποφασισουν για εμας χωρις να μας ρωτησουν.

Και σας ζητουν να τους δωσετε ψηφο εμπιστουσυνης.

Η ιστορικη ευθυνη που σας βαραινει ειναι μεγαλη.

Η Ελλαδα σημερα δεν ειχε αναγκη απο σωτηρες εξ'ουρανου, τραπεζιτες, τεχνοκρατες, golden boys του νεοφιλελευθερισμου και οπαδους της εθνικης μειοδοσιας.

Η Ελλαδα ειχε αναγκη απο αμεσες εκλογες, απο προσφυγη στην λαικη βουληση, διοτι η σημερινη βουλη βρισκεται σε προφανεστατη και ολοκληρωτικη δυσαρμονια με το λαικο αισθημα.

Κανεις απο τους 800.000 νεοδημοκρατες που συμμετειχαν στις εσωκομματικες εκλογες του 2009, δεν ρωτηθηκε αν επιθυμει συγκυβερνηση με αυτους που εφεραν το ΔΝΤ και τα μνημονια στην Ελλαδα.

Κανεις απο εμας δεν ρωτηθηκε αν επιθυμει συγκυβερνηση με τους υβριστες μας της δηθεν δεξιας, τους υπηρετες και λαντζερηδες της διαπλοκης.

Ο λαος της Νεας Δημοκρατιας ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ.

Η θεση που θα παρετε τις επομενες ημερες στην Βουλη, θα κρινει την μελλοντικη σας σχεση με την βαση του κομματος το οποιο εκπροσωπειτε.

Θα κρινει κατα ποσο θα συνεχισετε να το εκπροσωπειτε και μετα τις επομενες εκλογες.

Η Νεα Δημοκρατια ειμαστε εμεις.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ως αντισυνταγματικη και δοτη.

Οποιος δεν εχει το θαρρος, ας παραιτηθει.

Σιγουρα, θα μπορει να περπαταει με το κεφαλι ψηλα αναμεσα μας.

Αν δωσετε ψηφο εμπιστοσυνης, αργα ή γρηγορα θα αναγκαστειτε να ψηφισετε και αλλα πραγματα, πραγματα τα οποια μεχρι χθες ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΤΕ.

Και στην πορεια θα βρεθειτε στην θεση που βρεθηκαν οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ, οι οποιοι απο την ντροπη τους εξ'αιτιας αυτων που ψηφιζαν, σταματησαν να κυκλοφορουν πεζοι.

Και παρακαλουσαν να πεσει η κυβερνηση για να μην αναγκαστουν να ψηφισουν κι αλλα.

Γιατι πρεπει να βρεθειτε στην ιδια θεση κι εσεις; Δεν εχετε φταιξει σε τιποτα απο οσα εχουν γινει μεχρι σημερα.

Γιατι πρεπει να ατιμαστειτε κι εσεις πολιτικα;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ελευθερες και δημοκρατικες.

Και οταν ο λαος μιλησει, οταν ο λαος εκφρασει επιτελους την γνωμη του για ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας, μετα ισως μιλησουμε για συνεργασιες.

Γιατι, η υπερτατη διαδικασια της δημοκρατιας, οι εκλογες, ειναι στ'αληθεια, κολυμβηθρα του Σιλωαμ.

Διοτι κανεις δεν μπορει να παει εναντια στην λαικη βουληση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.

Δεν ειμαστε προτεκτορατο. Κι ουτε θα γινουμε.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Δεν εχετε νομιμοποιηση για τιποτε αλλο, απο τον λαο και την βαση της Νεας Δημοκρατιας.

Δεν εχετε νομιμοποιηση απο το καταστατικο του κομματος.

Δεν εχετε νομιμοποιηση απο το Συνταγμα της Ελλαδος.

Του οποιου το αρθρο 120 αναφερει σαφως οτι ''Η τηρηση του Συνταγματος επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων που δικαιουνται και υποχρεουνται να αντιστεκονται με καθε μεσο εναντιον οποιουδηποτε επιχειρει να το καταλυσει με την βια''.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ 800.000 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ 29η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.!!!!!!!!!!!!!!!