Σελίδες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΜΕ «ΜΕΣΙΤΗ» ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ... ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...!!!


ΓΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ...!!!!!!

ΜΕ «ΜΕΣΙΤΗ» ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ... ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...!!!

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ «ΒΡΑΔΙΝΗΣ» Κ.ΜΗΤΣΗ...

Ναί, ο Καρατζαφέρης πού κόπτετε από τηλεοράσεως γιά την συναίνεση όλων των κομμάτων, προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα από την κρίση πού προκάλεσε το Μνημόνιο πού ό... ίδιος με πάθος υπερψήφισε,εκλιπαρεί και ζητάειτώρα, πολιτική στέγη και συνεργασία,από τον Αντώνη Σαμαρά...!
(Πρίν από όλα η προσωπική και κομματική διάσωση, άλλο τι λέμε γιά το πόπολο)...
Έτσι σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Κ.Μητση, εκδότη της εφημερίδας Βραδινή έγινε συνάντηση Καρατζαφέρη--Αβραμόπουλου--Μήτση, όπου ο Αβραμόπουλος σε ρόλο «μεσίτη», ανέλαβε να «πιέσει» και να «πείσει» τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να… συνεργσθεί με τον Καρατζαφέρη διότι η αυτοδυναμία της Ν.Δ., περνάει από τον Καρατζαφέρη ή τουλάχιστον να μην τού αποδίδει ο Σαμαράς χαρακτηρισμούς όπως… (Εξαπτέρυγο, Δώστε του, κ.Παπανδρέου ένα υπουργείο κ.τ.λ)...
Τώρα, αν… «τόλμησε» ό Αβραμόπουλος να ενημερώσει τον Σαμαρά γιά την πρόταση Καρατζαφέρη δεν το γνωρίζουμε...
Διότι ενδεχομένως ο Σαμαράς να τον έστελνε στον «αγύριστο», άμα τω ακούσματι της πρότασης Καρατζαφέρη και αυτό ο Αβραμόπουλος το... γνωρίζει πολύ καλά...!!!
Πάντως από τις δηλώσεις Σαμαρά στον Επενδυτή περί «Καθαρής εντολής--Καθαρών λύσεων» είναι σαφές, ότι και άν ακόμη… «τόλμησε» ο Αβραμόπουλος να μεταφέρει την πρόταση Καρατζαφέρη στον Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Ν.Δ., την πέταξε στα... σκουπίδια.!
Τό επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι απελπισμένες και αγωνιώδεις προσπάθειες πού καταβάλει καθημερινά στα Μ.Μ.Ε. ο Καρατζαφέρης, εκλιπαρώντας συναίνεση και οικουμενική προκειμένου να διασωθεί εκλογικά..!!!
Αυτό το «τρίο», Αβραμόπουλος--Μήτσης--Καρατζαφέρης έχει προϊστορία και συνδετικό κρίκο την Άννα Ζωηρού, οικογενειακή--προσωπική φίλη του εκδότη της Βραδινής και ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων Κ.Μήτση.
Ο Αβραμόπουλος την εν λόγω κυρία είχε διορίσει στην "Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας"--τόσα και τόσα είχαν γραφτεί τότε--, όταν ό Καρατζαφέρης την «λανσάριζε» ως στενή του συνεργάτιδα...
Μάλιστα δε τον περασμένο μήνα με πρόταση του ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρη, πάλι η Αννα Ζωηρού διορίστηκε στην Επιτροπή τού «Ταμείου Αξιοποίησης περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ», οπου εκεί θα έβαλε το... χέρι του ο Μήτσης...!
Υπάρχουν βέβαια άλλα «σπαραξικάρδια» περιστατικά και ιστορίες με το «τρίο» και την Άννα, πού μόνο ο... Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε με πιστότητα να αποδώσει στο Δελφινάριο…

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

katsimixaioi-gyrizw tis plates mou sto mellon

Πρώτα ο πολίτης...


Πρώτα ο πολίτης...

Απολύσεις 151.500 εργαζομένων και νέο ψαλίδι στους μισθούς.

Tη δέσμευση για μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο κατά 151.500 εργαζόμενους μέσω αποχωρήσεων ως το 2015, επανέλαβε ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης Δ. Pέππας κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας. Η πρόβλεψη αφορά 112.000 τακτικό προσωπικό και 40.000 έκτακτο και σε συνδυασμό με την εφαρμογή της αναλογίας του 1:10 για τις προσλήψεις αλλά και της μείωσης κατά 50% των συμβασιούχων, εκτιμάται ότι θα αποφέρει ουσιαστική εξοικονόμηση χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω περικοπές προσωπικού. Από το Σεπτέμβριο η δημοσιοποίηση των στοιχείων για διορισμούς και αποχωρήσεις στο Δημόσιο θα είναι πλέον μηνιαία και όχι κάθε τρεις μήνες.
Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο για νέες μειώσεις στις αποδοχές ορισμένων τουλάχιστον κατηγοριών των «ρετιρέ» του Δημοσίου, μετά και τις συναντήσεις που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι υπουργοί Οικονομίας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δ. Ρέππας με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

Ηδη ο κ. Ρέππας, αμέσως μετά τη συνάντηση, έκανε γνωστό ότι το υπουργείο Οικονομικών προωθεί από την πλευρά του «ρυθμίσεις για τον εξορθολογισμό του μισθολογικού κόστους» και ξεκαθάρισε ότι το νέο μισθολόγιο θα συνδεθεί με το νέο βαθμολόγιο στο Δημόσιο.

«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενταγμένη στην αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης», επεσήμανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «αφού περιλαμβάνει ουσιαστική αξιολόγηση των υπαλλήλων και διευκόλυνση της κινητικότητας στο Δημόσιο με ανοιχτές διαδικασίες».

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (HD)

ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΑΝΕ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ.


ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΑΝΕ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ και ΝΑ... ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...!!!

Είναι ορατό διά γυνμού οφθαλμού...
Τό «προδίδουν» άλλωστε οι απελπισμένες αγωνιώδεις και απελπισμένες παρακλήσεις των «Συναυτουργών» του Μνημονίου (Καρατζαφέρη--Ντορας), πού λαχανιασμένα επικαλούνται την συναίνεση και μάλιστα... προ των εκλογών...!!!
Έτσι διασφαλίζουν την συνέχεια της Βουλευτικής τους έδρας και συνάμα σε μιά Οικουμενική πού θα συναινούσε ο Σαμαράς θα επετύγχαναν αυτομάτως την απενοχοποίησή τους από την «συναυτουργία» στο έγκλημα της υπερψήφισης του Μνημονίου...!!!
Εδώ συνοψίζεται η απελπισμένη και αγωνιώδης προσπάθεια πού καθημερινά καταβάλουν γιά συναίνεση...
Την προσωπική τους διάσωσση επιδιώκουν και ΟΧΙ το καλό της Πατρίδος...!!!
Άλλωστε το... «καλό της Πατρίδος» το διαχειρίζεται με εντολή τού λαού ο εμφανιζόμενος ως Αναγνώστου και κρυπτόμενος ως Παπανδρέου, Πρωθυπουργός, πού άρον--άρον και διά της βίας μας έβαλε στίς δαγκάνες του Δ.Ν.Τ. και των Ευρωτοκογλύφων...
...Και αυτοί (Καρατζαφέρης--Ντόρα) με την «συναυτουργία» τους, τού άναψαν το... πράσινο φως να μας σώσει...!!!

Μα καλά στο ΠΑΣΟΚ είναι όλοι “ φτιαγμένοι”;


Μα καλά στο ΠΑΣΟΚ είναι όλοι “ φτιαγμένοι”;


“ Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα επανακαθορίσει την ιδεολογία του κινήματος. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η χώρα μπήκε σε μονόδρομο. Με τις περιφερειακές συναντήσεις ερχόμαστε σε επαφή με στελέχη μας αλλά και απλό κόσμο που ακούει με ενθουσιασμό αυτά που του λέμε. Πάμε πολύ καλά”.

Τα λόγια αυτά ανήκουν σε πρωτοκλασσάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος το ερχόμενο Σάββατο. Από τα λόγια αυτά μπορώ να καταλάβω:

ή ότι οι ζέστες “ έπιασαν για τα καλά” και ο κόσμος χάζεψε και πηγαίνει και σφίγγει τα χέρια των ΠΑΣΟΚων,
ή ότι οι άνθρωποι έχουν βίτσια και επομένως ευχαριστιούνται τα μέτρα,
ή ότι έχει γεμίσει ο τόπος πρασινοφρουρούς, το “ βαθύ” ΠΑΣΟΚ μας έχει στοιχιώσει και θα τους έχουμε στο σβέρκο μας για άλλα είκοσι χρόνια,
ή τέλος, κάτι παίρνουν εκεί στην Ιπποκράτους (ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού που αποποινικοποιεί το χασίς) και πηγαίνουν στις περιφερειακές συνδιασκέψεις “ φτιαγμένοι”.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.???????


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Το όνομα του
Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου " Του μιλάνε τα κύματα ...;Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη" , (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου".

Σημείωση 1
Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..
Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτην.

Σημείωση 2
Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα ...;

Σπουδές
Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.

Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή
Βουλευτικές θητείες
Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)

Υπουργικές θητείες
Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα)

Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας
Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.
Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.

Σημείωση
Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες.

Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:
"Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή."

Σημείωση
Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.
Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις:
Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν ...; Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..
1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας "Λεφτα υπάρχουν".

2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς.

Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:
1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε ...;..αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά ...;.(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους ...; κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).

2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10).
3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.

4) Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης ...; ΔΝΤ κλπ

5) Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).

6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.

7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα "Μακεδονία" και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.

9) Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: "Κάντε διακοπές άφοβα".

10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.

11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος "Έλληνας" πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).

12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.

13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).

14) Τον Ιούλιο του 2010 κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

Σημείωση
Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:
"Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα."

Συμπέρασμα ...;
Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο ...;.
Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..


Ο JEFFREY GIORGOS MINEIKO PAPANDREOU CHANT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Και αυτός και όσοι υπέργαψαν το μνημόνιο ...;


Το πρώην " ΠΑ.ΣΟ.Κ" πλέον αποτελείται από:
A)Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία
Β)Εβραίους
Γ)Μέλη της Λέσχης Bilderberg
Δ)Μασώνους
Τα ονόματα τους;
Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής.

Ψήνεται συγκυβέρνηση.!!


Ψήνεται συγκυβέρνηση.

Τελευταία όλο και πυκνώνουν τα σημάδια που μαρτυρούν ότι τελικά θα πάμε σε συγκυβέρνηση. Απανωτές δηλώσεις και συνεντεύξεις διαφόρων στελεχών απ’ όλα τα κόμματα, τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο λόγος για τον οποίο θα γίνει συγκυβέρνηση είναι απλός. Το πολιτικό μας σύστημα δεν είναι πραγματικό αλλά είναι θεατρικό. Δηλαδή δεν....
εκφράζει πραγματικές πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων που να έχουν αφετηρία κοινωνικές συγκρούσεις. Το πολιτικό μας σύστημα έχει καταφέρει να δρα αυτόνομα, έξω και πέρα από τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες και αντί να ασχοληθεί με την επίλυση των κοινωνικών αναγκών, που θα το πρόσδενε στην κοινωνία, το αποφεύγει, ικανοποιώντας τις διάφορες κοινωνικές ομάδες, μέσα από τα δίκτυα εκλογικής πελατείας και πολιτικής πατρωνίας, βασιζόμενο στα δανεικά. Αυτή η αυτονομία είναι ο βασικός λόγος του μη κοινωνικού ελέγχου και της ως εκ τούτου κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, σε αγαστή συνεργασία μεταξύ πολιτικού συστήματος και των κρατικοδίαιτων οικονομικών πατρώνων του.

Όμως η θεατρική αυτή αντιπαράθεση αγγίζει τα όριά της, γιατί αρχίζουν να αναφύονται έντονα κοινωνικά προβλήματα που προοιωνίζουν λαϊκή εξέγερση. Η επίσημη χρεοκοπία είναι ήδη προ των πυλών. Μια δόση να μην δοθεί και όλα τελείωσαν. Οι θεατρικές κορώνες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άρχισαν να μην αποδίδουν και η μεταξύ τους αυτοαθώωση για τα πολιτικά αμαρτήματα του παρελθόντος ξεσηκώνουν την κοινωνία πιο πολύ.

Εκείνο λοιπόν που προέχει για τους παλαιοκομματικούς επαγγελματίες πολιτικούς είναι η διάσωση της οικογενειακής τους επιχείρησής. Δηλαδή η διάσωση του σάπιου και διεφθαρμένου οικογενειοκρατικού πολιτικού συστήματος που θα διασώσει και το κρατικοδίαιτο οικονομικό καθεστώς των πατρώνων τους. Και ο μόνος τελικός τρόπος διάσωσης (αν εξαιρέσουμε μια εθνική κρίση) είναι η συγκυβέρνηση.
Αυτό όμως μοιραία θα είναι και το τέλος αυτού του πολιτικού συστήματος και το ξέρουν.

ΦΩΤΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΠΑΝΙΑ.!!!!!!


Απίστευτο : Με ψευδώνυμο στην Καρδαμύλη ο πρωθυπουργός ( κύριος Αναγνώστου!) ;;

Το ζεύγος... Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια. Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει. Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι. Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό. Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε να κάνει κράτηση για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την ασφάλειά του σε άλλο όνομα για ευνόητους λόγους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται στην περιοχή να βρεθεί και το ζεύγος Παπακωνσταντίνου, αφού υπήρχε κράτηση στο συγκεκριμένο όνομα.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Mετά και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις υποκλοπές από την αμερικανική πρεσβεία, επιστρέφει δικαιωμένος και πιο σκληρός από ποτέ!...


Mετά και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις υποκλοπές από την αμερικανική πρεσβεία, επιστρέφει δικαιωμένος και πιο σκληρός από ποτέ!...


Αποφασισμένος να μιλήσει είναι πλέον ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο ίδιος επικοινώνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής με τους διαχειριστές του μεγαλύτερου δεξιού blog του διαδικτύου, το μοναδικό μέσο που τον υπερασπίστηκε ανοιχτά όλα αυτά τα χρόνια.

Η αποκάλυψη της "Καθημερινής της Κυριακής" η οποία επισημοποιεί αυτό που όλοι οι Έλληνες υποψιάζονταν-ότι δηλαδή η Αμερικανική Πρεσβεία σε συνεργασία με Έλληνες αχυρανθρώπους βρισκόταν πίσω από τις υποκλοπές-δίνει άλλη διάσταση στην "εξαφάνιση" του πρώην πρωθυπουργού και κάνει ακόμη πιο πειστικά τα σενάρια της απόπειρας δολοφονίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καραμανλής επαναλαμβάνει διαρκώς

"-Με πούλησαν τα κωλόπαιδα που τους ανέθεσα τα υπουργεία-κλειδιά..."

Μ αυτή τη φράση φωτογραφίζει πρώην μεγαλουπουργούς της κυβέρνησής του οι οποίοι πολύ νωρίς τα βρήκαν με τους νταβατζήδες, με αποτέλεσμα ν ακυρώσουν κάθε του προσπάθεια. Ένας μάλιστα απ αυτούς ήταν το βαθύ λαρύγγι των πιο βρώμικων προσωπικών επιθέσεων σε βάρος του.

Όπως όλα δείχνουν ο Καραμανλής είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στην πολιτική δράση και όλο περισότεροι νεοδημοκράτες κοιτάζουν με αγωνία προς τη μεριά της Ραφήνας-άσχετα αν βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο ο μπαγάσας...

Α. Σαμαράς: "Δεν θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα"!!!!!!!!!!


Α. Σαμαράς: "Δεν θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα" .!!!!!!!

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, υπεραμύνεται της ψήφισης του νομοσχεδίου για την Παιδεία που έφερε το ΠΑΣΟΚ με την αιτιολόγηση ότι πέτυχε την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. ***-Μάλιστα πρόσθεσε ότι μπορεί να ψηφίσει στο μέλλον και άλλα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να έχει διάθεση το ΠΑΣΟΚ να δεχτεί κρίσιμες αλλαγές.....***!!!!
Όπως είπε χαρακτηριστικά «Η κοινωνία δεν ζητά πάση θυσία συναίνεση σε όλα, ούτε πάση θυσία ρήξη σε όλα. Ζητά καθαρές απόψεις, συνέπεια και ευθύνη».

Για το θέμα των σχέσεων της Ελλάδας με τους δανειστές και για την περίπτωση της επαναδιαπραγμάτευσης λέει ότι «το κράτος έχει συνέχεια και η Ελλάδα έχει φιλότιμο. Συνεπώς δεν θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα στους δανειστές της». Στο σημείο αυτό κάνει διάκριση μεταξύ του χρέους, το οποίο δεν αμφισβητεί και της πολιτικής που εφαρμόζεται και την οποία αμφισβητεί. Δηλαδή της πολιτικής του Μνημονίου και του Μεσοπροθέσμου, για τα οποία υπόσχεται επναδιαπραγμάτευση.

Σε ότι αφορά την προσεχή ομιλία του στην ΔΕΘ. Σημειώνει ότι το μήνυμα που θα περάσει είναι «ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει ισχυρότερη από την κρίση».

***-Τέλος σε ότι αφορά το θέμα των εκλογών λέει ότι «Θέλω εκλογές αλλά δεν τις εκβιάζω».!!!!!


Τα Αμερινοκρατούμενα ΜΜ"Ε" της Ελλάδος και οι αγαπημένοι τους δημοσιογράφοι...




Τα Αμερινοκρατούμενα ΜΜ"Ε" της Ελλάδος και οι αγαπημένοι τους δημοσιογράφοι...

Βαθμολογίες και εύσημα από την Αμερικάνικη πρεσβεία των Αθηνών σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ απολαύστε τους...

Τις δημοσιογραφικές ανησυχίες της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναφέρονται τρία τηλεγραφήματα της αμερικανικής Πρεσβείας που δημοσιοποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα μέσω του wikileaks.
Το πρώτο, με ημερομηνία 13 Ιουλίου 2006, αποτελεί ένα είδος οδηγού "για την ανάγνωση του ελληνικού Τύπου", το δεύτερο αποτελεί μια αναφορά από εκδήλωση που οργανώθηκε με θέματα τα "free press" έντυπα και το τρίτο σχολιάζει το αφιέρωμα της εκπομπής "Φάκελοι" του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι (τον Οκτώβριο του 2008) για την τότε κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Γεωργίας και για τις θέσεις των ΗΠΑ. Στο πρώτο τηλεγράφημα γίνεται μια εκτενής αναφορά...
στο ελληνικό τοπίο των ΜΜΕ, τα οποία εμφανίζονται ως "συναισθηματικά" που εύκολα υιοθετούν αντι-αμερικανική στάση, ενώ οι δημοσιογράφοι είναι ένα "κακοπληρωμένο τσούρμο" πολλοί από τους οποίους δωροδοκούνται. Συχνές είναι οι αναφορές και στην αρχαία Ελλάδα με τους συντάκτες να φτάνουν μέχρι το 800 π.Χ. και τον Ομηρο:


Με μια πρώτη ματιά τα ελληνικά ΜΜΕ μοιάζουν με τα αμερικανικά, με ένα μείγμα εφημερίδων ταμπλόιντ και μεγάλης σελίδας, εθνικούς και τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και συνταγματικές εγγυήσεις για την προστασία της ελευθεροτυπίας. Μια πιο προσεκτική εξέταση αποκαλύπτει μια ελληνική βιομηχανία ΜΜΕ που ελέγχεται από μεγιστάνες των επιχειρήσεων των οποίων οι άλλες επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες τους επιτρέπουν να επιδοτούν τις ζημιογόνες επιχειρήσεις ΜΜΕ. Με τη σειρά τους αυτές οι επιχειρήσεις ΜΜΕ τούς δίνουν τη δυνατότητα να ασκήσουν πολιτική και οικονομική επιρροή. Το αποτέλεσμα είναι πως τα μέσα συχνά προβάλουν μια σχεδόν κοινή εικόνα για τα εθνικά και διεθνή γεγονότα, εκτός από τις μεταξύ τους κομματικές διαφορές. Ομοίως ένας ενιαίος αντιαμερικανισμός εμπεριέχεται σχεδόν σε κάθε θέμα, ο οποίος όμως έχει μικρή επίδραση στις διμερείς σχέσεις.
Στη συνέχεια οι συντάκτες φτάνουν μέχρι τον... Ομηρο για να πουν πως όπως ο ποιητής της Ιλιάδας και της Οδύσσειας έτσι και "τα σύγχρονα ελληνικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν ένα κράμα γεγονότων και φαντασίας με εξίσου συνετή χρήση του "από μηχανής θεού" (των εξωτερικών δυνάμεων) που ελέγχουν τα γεγονότα.
***-Σήμερα η Ελλάδα έχει περίπου 160 εφημερίδες, 180 τηλεοπτικούς σταθμούς, 800 ραδιοφωνικούς, 3.500 περιοδικά και μόλις 10 εκατ. κατοίκους (η Πορτογαλία με τον ίδιο πληθυσμό έχει 35 εφημερίδες, 62 τηλεοπτικούς και 221 ραδιοφωνικούς σταθμούς, σύμφωνα με το "World Factbook" του 2004)***-. Πώς είναι δυνατό όλες αυτές οι επιχειρήσεις να είναι κερδοφόρες; Δεν είναι. Επιδοτούνται από τους ιδιοκτήτες τους, που αν και θα καλωσόριζαν κάθε έσοδο από την πώλησή τους, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να ασκήσουν πολιτική και οικονομική επιρροή και για το λόγο αυτό ελάχιστα ενδιαφέρονται για την κερδοφορία των επιχειρήσεων ΜΜΕ. Επειδή δεν υπάρχουν συνδρομές και παραδόσεις εφημερίδων κατ' οίκον οι εφημερίδες αναγκάζονται να πωλοούνται σε περίπτερα προσπαθώντας να αποσπάσουν την προσοχή του αναγνώστη. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και η σπανίως ήρεμη και μερικώς ακριβή ιστορία έχει έναν παραπλανητικό τίτλο που πολλές φορές δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Επίσης, τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν συναισθηματικούς τίτλους και ιστορίες για να προσελκύσουν αναγνώστες και οι σημαντικές για όλους μετρήσεις της τηλεόρασης καθορίζει την κατανομή των διαφημιστικών εσόδων. Επίσης, οι εφημερίδες χρησιμοποιούν εργαλεία όπως οι προσφορές DVD και εφημερίδων. Οι ίδιες επιχειρήσεις ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους σταθμούς και εφημερίδες έχουν δημιουργήσει διαδικτυακά portals που όμως δεν έχουν 'απογειωθεί'. Το πιο δημοφιλές, το in.gr, διέλυσε το τμήμα ειδήσεων και απλώς δημοσιεύει άρθρα από τις εφημερίδες της μητρικής εταιρείας. Δεν υπάρχουν [εκδόσεις όπως τα] Salon και Drudge Report.
Οι Ελληνες λαμβάνουν ενημέρωση κυρίως από την τηλεόραση, αλλά οι εφημερίδες είναι η κύρια πηγή αναλύσεων. Οι πρωινές εκπομπές "ειδήσεων" (sic) αποτελούν μια προφορική επανάληψη των επίτηδες συναισθηματικών επικεφαλίδων των εφημερίδων. Τα αθηναϊκά ΜΜΕ κυριαρχούν στη χώρα έχοντας το 80% της θεαματικότητας και αναγνωσιμότητας, μέσω και της αναμετάδοσης των ραδιοφωνικών προγραμμάτων από τους σταθμούς της επαρχίας. Οι κρατικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν μικρότερο κοινό σε σύγκριση με τους ιδιωτικούς. Μόνο το 6% των Ελλήνων ενημερώνεται από το διαδίκτυο. Αν και η εμπιστοσύνη του κοινού απέναντι στα ΜΜΕ πέφτει σταθερά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, είναι πολύ πιθανό να ακούσεις φράσεις όπως "μα το διάβασα στην εφημερίδα" ή "το είδα στην τηλεόραση" όταν προσπαθούμε να διορθώσουμε λάθος σε ιστορίες. Μια δημοσκόπηση τον Οκτώβριο του 2005 έδειξε πως αν και το 71% των Ελλήνων θεωρεί τα ΜΜΕ ιδιαιτέρως συναισθηματικά, οι εφημερίδες με πιο συναισθηματικό χαρακτήρα είναι εκείνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.
Στο τηλεγράφημα γίνεται λόγος για έναν Ελληνα πολιτικό αρθρογράφο που "περιέγραψε την κατάσταση σαν ένα μουσακά με πολλές στρώσεις που έχουν ψηθεί μαζί. Το κοινό στην Ελλάδα, είπε, δεν δίνει σημασία στα ΜΜΕ. Ωστόσο οι δημοσκοπήσεις αντικατοπτρίζουν υψηλά επίπεδα αντιαμερικανισμού (ή, όπως είπε, αντι-κυβερνητικού ή αντι-εξουσιαστικού ή αντι-ο,τιδήποτε)... Εάν ψάξεις βαθύτερα στον μουσακά, συνέχισε, θα διαπιστώσεις πως το κοινό είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένο από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ακόμα και σε αυτές που υπάρχει συμμαχία με τις ΗΠΑ".
Ολοένα και περισσότερο τα ελληνικά ΜΜΕ αφιερώνουν περισσότερο χώρο στα καθημερινά προβλήματα του μέσου Ελληνα, στην ιδιωτική ζωή των πολιτικών, στην ψυχαγωγία και τον αθλητισμό παρά στα διεθνή θέματα. Η ελληνική συμμετοχή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει λάβει ελάχιστη κάλυψη, ενώ σπάνιες είναι οι αναλύσεις για την Ε.Ε. Τα σημαντικά διεθνή γεγονότα λαμβάνουν εκτενή κάλυψη μόνον όμως μέσω διεθνών δικτύων και ειδησεογραφικών πρακτορείων. Στα αίτια [αυτής της αντιμετώπισης] περιλαμβάνονται ο ελληνικός εθνοκεντρισμός, η απροθυμία των ιδιοκτητών ΜΜΕ να προβάλουν τις επιτυχίες της παρούσας κυβέρνησης και η απουσία μιας στιβαρής ελληνικής ηγεσίας στο διεθνή στίβο. Τα ιδιωτικά ΜΜΕ της Αθήνας ανήκουν σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει ή κληρονομήσει περιουσίες από τη ναυτιλία, τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες, τον αθλητισμό, τα πετρέλαια, τις ασφάλειες κ.τ.λ και που έχουν δεσμούς αίματος, γάμου ή μοιχείας με πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους και άλλους μεγιστάνες των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων. Για παράδειγμα, ο εφοπλιστής και επενδυτής στο Mega Channel, Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι ο καλύτερος φίλος του Χρ. Λαμπράκη, εκδότη των εφημερίδων "Το Βήμα", "Τα Νέα", "Athens News" και του in.gr και ο Λαμπράκης έχει συμβόλαια κατασκευής δημοσίων έργων. Τα δύο παιδιά του Βαρδινογιάννη έχουν παντρευτεί με μέλη των οικογενειών Γουλανδρή και Νομικού. Η αδελφή του Ελένη είναι παντρεμένη με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Κεφαλογιάννη που είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού Καραμανλή.
Ο ελληνικός όρος "διαπλεκόμενα συμφέροντα" αναφέρεται αποκλειστικά στον ιστό των σχέσεων μεταξύ ΜΜΕ, επιχειρήσεων και κυβέρνησης. Ο νυν υπουργός Εμπ. Ναυτιλίας πρόσφατα σχολίασε πως η κυβέρνηση είναι μαριονέτα στα χέρια των διαπλεκόμενων συμφερόντων (το σχόλιό του δεν διασκέδασε ούτε τους μεγιστάνες του Τύπου ούτε τον πρωθυπουργό αλλά με κάποιο τρόπο έχει κρατήσει τη θέση του). Οι σχέσεις είναι πιο περίπλοκες από αυτές μεταξύ θεών, ημίθεων και ανθρώπων στην ελληνική μυθολογία...
Οσον αφορά τους ίδιους τους δημοσιογράφους είναι ένα μάτσο κακοπληρωμένων που συνήθως έχουν πολλές δουλειές προκειμένου να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Δεν είναι ασύνηθες ένας δημοσιογράφος να εργάζεται στο γραφείο τύπου του υπουργείου που καλύπτει. Γνωρίζουν πολύ καλά για τους διαφορετικούς αφέντες [που υπηρετούν]. Μία έμπειρη δημοσιογράφος του Mega λέει πως μόνο μία φορά ασκήθηκε κριτική από τον σταθμό σε κάποιον από τους 5 ιδιοκτήτες του. Είναι επίσης αποδεκτό για τους δημοσιογράφους να λαμβάνουν δώρα ή ακόμα και χρήματα. Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν διαβόητη για την πληρωμή δημοσιογράφων προκειμένου αυτοί να γράφουν αρεστές ιστορίες.
Ο ισχυρός αντιαμερικανισμός έρχεται και φεύγει όχι με τις παλίρροιες αλλά με την 'εμμονή της ημέρας'.Ακόμα και στην απουσία θεμάτων που απευθείας εμπλέκουν τις ΗΠΑ -όπως η φερόμενη παρακολούθηση Ελλήνων πολιτικών- υπάρχει πάντοτε ένα υπόγειο ρεύμα αντιαμερικανισμού. Τίτλοι όπως "Βάση της Σούδας: Στρατόπεδο θανάτου" ή "Νέα αμερικανική πρόκληση" είναι συνηθισμένοι. Οι συνηθισμένες διμερείς συνομιλίες συχνά παρουσιάζοντα με τις ΗΠΑ να ασκούν "ασφυκτικές πιέσεις" στην Ελλάδα... Ακόμα και η σχετικά ισορροπημένη αγγλόφωνη "Athens News" δημοσίευσε πρόσφατα ένα θέμα σε 4 σελίδες για το Ιράν με ανταποκρίσεις από την Αθήνα και την Τεχεράνη και με σχόλια ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν πυραυλικές επιθέσεις από τη Σούδα εναντίον του Ιράν χωρίς καμία αναφορά στις πραγματικές θέσεις των ΗΠΑ.
Οι συντάκτες της αναφοράς σημειώνουν μεταξύ άλλων ως αίτια του αντιαμερικανισμού τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στη χούντα των συνταγματαρχών και στο Κυπριακό.
Στην ελληνική κοινή γνώμη ευδοκιμούν σήμερα, όπως και στο 800 π.Χ. οι μύθοι, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και οι θεωρίες συνωμοσίες, με τις ΗΠΑ να εμφανίζονται ως 'Κυρίαρχος του Πλανήτη" που ευθύνεται για τα εσωτερικά προβλήματα της Ελλάδας και την απουσία αναστήματος στο διεθνή στίβο... Η πλειονότητα των ΜΜΕ υιοθετεί μια αντι-αμερικανική ή/και αντι-Μπους οπτική σε κάθε ιστορία με διεθνείς προεκτάσεις, περιλαμβανομένων των γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών, της φτώχειας, του περιβάλλοντος και του ελέγχου του διαδικτύου. Εχουμε με επιτυχία δημοσιεύσει συνεντεύξεις, ξένες καταχωρίσεις (...) για σημαντικά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε σφάλματα και παραλείψεις μέσω τηλεφωνημάτων και επιστολών προς αρχισυντάκτες και μέσω συναντήσεων με δημοσιογράφους, διευθυντές και εκδότες. Επίσης προσθέτουμε πόρους στις σχέσεις μας με σχολές δημοσιογραφίας και σπουδαστές, ελπίζοντας πως η επόμενη γενιά δημοσιογράφων θα είναι πιο ελεύθερη από προκαταλήψεις που έχουν χαρακτηρίσουν την παρούσα και τις προηγούμενες γενιές, Οι συνομιλητές μας στις σχολές δημοσιογραφίας (...) φοβούνται πως οι αλλαγές στη βιομηχανία των ΜΜΕ σημαίνει πως οι σπουδαστές τους δεν θα μπορούν να βρουν και πολλές θέσεις στη δημοσιογραφία όταν αποφοιτήσουν.

Πολιτική αλητεία...


Πολιτική αλητεία...

Την ώρα που αφήνουν πίσω τους συντρίμμια!
Η χώρα, ή για την ακρίβεια ο κατά τον πρωθυπουργό «Τιτανικός», βουλιάζει. Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι αναμένεται να το διαδεχθεί ένας κατάμαυρος Σεπτέμβριος με εκατομμύρια Έλληνες εξαγριωμένους που βλέπουν καθημερινά να εξαγγέλλονται και νέα μέτρα. Ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι με φόρους, περικοπές συντάξεων και μισθών, αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς, την ανεργία να εκτινάσσεται στα ουράνια και μάλιστα μέσα στην τουριστική περίοδο και με την ανασφάλιστη εργασία να αποτελεί πλέον καθεστώς σε πολλούς χώρους. Από κοντά οι μυριάδες των δανειοληπτών που πνίγονται, τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις. Και το χειρότερο με μια...
κυβέρνηση που αποδεικνύεται καθημερινά ανίκανη να σταματήσει τον κατήφορο στον οποίο η ίδια έβαλε τη χώρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες καταστροφικών ενεργειών, παλινδρομήσεων και παιδιάστικων σχεδιασμών που οδηγούν στα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποτίθεται πως επιδιώκονται. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, η συμφωνία με τη Φινλανδία και οι παρενέργειές της, αλλά και οι καταστροφικές εξαγγελίες για την αύξηση του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης, που απειλεί το μέλλον δεκάδων χιλιάδων καταστημάτων και 600.000 εργαζομένων σε αυτά.
Τους πανηγυρισμούς για τις έτσι κι αλλιώς καταστροφικές για τη χώρα αποφάσεις της έκτακτης συνόδου της 21ης Ιουλίου διαδέχθηκε η προσγείωση στην πραγματικότητα: οι απαιτήσεις των βόρειων χωρών για εμπράγματες εγγυήσεις για να συμμετάσχουν στο δεύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας έτσι την αποτυχία των συνεχών (στο τέλος θα σταματήσουμε και να τα μετράμε) μνημονιακών προγραμμάτων, την ώρα που ο εκτροχιασμένος προϋπολογισμός «τρέλαινε» τους υπουργούς και τους αμέτρητους και με το αζημίωτο συμβουλάτορές τους. Και στο τέλος, απ’ όλη αυτή την ιστορία στο μυαλό των Ελλήνων δίπλα στον εφιάλτη της καθημερινής ζωής θα μείνει η εικόνα των υπουργών και των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος να χειροκροτούν όρθιοι τον πρωθυπουργό επιστρέφοντα σαν άλλος Μέγας Αλέξανδρος από νικηφόρα εκστρατεία.
Μόνο για δύο πράγματα είναι ικανοί. Για να ακριβολογούμε, μανούλες, εξπέρ του είδους, πρωταθλητές, άπιαστοι: Στο να στήνουν προεκλογικούς ρουσφετολογικούς μηχανισμούς εκμεταλλευόμενοι τον καημό, την αγωνία, τον πόνο δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων να βρουν μια δουλίτσα. Μια απασχόληση των 500 ευρώ μηνιαίως, έστω και για λίγους μήνες ώστε να μπορέσουν μετά να μπουν στο ταμείο ανεργίας και να έχουν το δικαίωμα μίας υποτυπώδους ασφάλισης. Γι’ αυτό και στήνουν, με τη γνωστή συνταγή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στις οποίες πρωταγωνιστούν πράσινοι βουλευτές, πολιτευτές και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι ειδικοί στην πολιτική αλητεία και την εξαπάτηση, το μηχανισμό των προσλήψεων που τάχα μου θα ανακουφίσει χιλιάδες ανέργους. Για τις εκλογές όποτε γίνουν το κάνουν. Ό,τι κι αν λένε, όποιο σελοφάν κι αν χρησιμοποιούν για να τυλίξουν το πακέτο της εξαπάτησης, ο στόχος τους είναι οι εκλογές.
Όμως ξεχνούν πως όταν το ποτάμι αρχίζει να κυλά, δεν γυρίζει πίσω. Ας μελετήσουν και την εμπειρία της Νέας Δημοκρατίας από τις παραμονές των εκλογών του 1981. Και τότε είχαμε χιλιάδες προσλήψεις. Μόνο που οι «ευεργετηθέντες» όταν βρέθηκαν πίσω από το παραβάν ψήφισαν… ΠΑΣΟΚ!

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Ζητά εκλογές ο Σαμαράς ενώ συναινεί στη Βουλή.!!!



ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Ζητά εκλογές ο Σαμαράς ενώ συναινεί στη Βουλή .!!!

Ο Αντώνης Σαμαράς ζητά εκλογές γιατί έχει τη ψευδαίσθηση ότι θα κυβερνήσει. Τη δήλωση έκανε στον «Κόσμο του Επενδυτή»: «Ζητώ εκλογές, γιατί αυτή τη στιγμή θα ήμουν αδικαιολόγητος αν δεν ζητούσα απέναντι σε μια τέτοια «μη κυβέρνηση»». Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, αρχής γενομένης από το νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το κόμμα του έχει την… τάση να συναινεί στη Βουλή. Και αναρωτιόμαστε: τι είδους εκλογές ζητά όταν στηρίζει την κυβέρνηση;

Να δείτε πλάκα που θα πάθετε όλοι σας έτσι κι αν κατέβει «Αγανακτισμένο» ψηφοδέλτιο… Θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

GIORGO ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ''FILOTIMO''?????



GIORGO ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ''FILOTIMO'';

Στο 5μηνο το έλλειμα εκτοξεύθηκε στα 15.57 δις!

Μέσα σε 16 μήνες οι πραγματικά άνεργοι, αυξήθηκαν κατα 750.000.

Μέσα σε 16 μηνες το χρηματιστήριο γύρισε 15 χρόνια πίσω.

Μέσα σε σε 16 μήνες το έλλειμα αυξήθηκε κατά 100δις.

Μέσα σε 16 μήνες η ύφεση έφτασε στα επίπεδα του 1945.

Μέσα σε 16 μήνες 10% του πληθυσμού πέρασε στην κατηγορία "κάτω απο το όριο της φτώχειας".

Μέσα σε 20 μήνες έχουν χαριστεί στις τράπεζες - και τα χρέη αυτά καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες - 100 δις.

Μέσα σε 20 μήνες τα έσοδα του κράτους συρικνώθηκαν σε ποσοστό 15%.

Αν μπορούσαμε να μεταφράσουμε στα Ελληνικά τη λέξη "FILOTIMO" ίσως να είχαμε και άλλη κυβέρνηση.

Στα ιαπωνικά η λέξη δεν μεταφράζεται. Εκεί θα είχαν κλείσει χρόνο απο το "XARAKIRI".
Στα ελληνικά ...;

Μέσα σε ένα μήνα ο πρωθυπουργός έκανε διακοπές σε 4 νησιά και στα πιο ακριβά ξενοδοχεία αυτών.

Θέλετε κι άλλα;

Στην κοσμάρα του ο γΑΠ.!!!!!!!!!!!!!!!!



Το παρακράτος της ενημέρωσης, τα γιουσουφάκια, και οι τραβεστί δημοσιογράφοι.!!!



Το παρακράτος της ενημέρωσης, τα γιουσουφάκια, και οι τραβεστί δημοσιογράφοι

Μωρέ θυμάμαι τέτοια μέρα ήταν, 26 Αυγούστου 2007, τότε που κυβερνούσαν οι ανίκανοι.
Τότε που οι εμπρηστές ήταν ανύπαρκτοι, και για τις φωτιές έφταιγε το παράλυτο κράτος.
Τότε που ακόμα και η αμφίεση του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, αποτελούσε αντικείμενο χλεύης από το παρακράτος της ενημέρωσης.
Τότε που οι υπαίτιοι της σημερινής καταστροφής της χώρας, έχυναν κροκοδείλια δάκρυα, πάνω
στα αποκαΐδια της Ελλάδος.

Τότε που οι μεγαλοεκδοτοκαναλάρχες, με μοχθηρή ευχαρίστηση προανήγγελλαν την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.
--------------------------------------------------------

Σήμερα, που η χώρα καίγεται από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, τα γιουσουφάκια και οι τραβεστί της δημοσιογραφίας, ασχολούνται με τις επιπτώσεις που ενδεχομένως θα έχει ο τυφώνας Iren, ο οποίος θα πλήξει ανατολικές ακτές των υπερατλαντικών επιβητόρων τους.

Που είναι σήμερα τα τέρατα (προσοχή ΟΧΙ ιερά), του ρεπορτάζ να εμφανιστούν στα τηλεπαράθυρα να μαστιγώσουν την κυβέρνηση για την αδυναμία της να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές;;
Που είναι σήμερα τα ρετάλια της δημοσιογραφίας, να διακόψουν τις διακοπές τους, προς χάριν της ενημέρωσης, για να λυντσάρουν την κυβέρνηση Παπανδρέου;;
Που είναι σήμερα οι καμπούρηδες και οι καμπουράκηδες να εμφανιστούν στα τηλεπαράθυρα, φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες, μέσα στα αποκαΐδια, μπαρουτοκαπνισμένοι από την μάχη για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, να κραυγάζουν : δεν υπάρχει κράτος
Που είναι σήμερα τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα από τις καταστροφές, πασπαλισμένα με αμέτρητα δάκρυα και οργή των πολιτών που κραύγαζαν : δεν υπάρχει κυβέρνηση
Φαίνεται ότι σήμερα, η ανικανότητα της κυβέρνησης, ο πόνος για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων από τις πυρκαγιές, η οργή των πολιτών για την καταστροφή των περιουσιών τους, και το καθήκον των ΜΜΕ, για υποτυπώδη έστω ενημέρωση, υποχώρησαν μπροστά στο ύψιστο αγαθό του σοσιαλισμού, και της παπανδρεϊκής ευωχίας που έχουν πλημμυρίσει την χώρα. ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ.!!!


ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ..

Η πτώση Καραμανλή συνετελέσθει μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας με σφυροκόπημα συκοφαντιών και αθλιοτήτων από μία σειρά ισχυρών παραγόντων, πολιτικών και οικονομικών. Το σπιράλ θανάτου που ακολουθεί για την χώρα, όλως τυχαίως απέφερε αμύθητα κέρδη σε αυτούς, πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας.

Για τους οικονομικούς παράγοντες είναι εύκολο να εντοπισθούν. Οι τραπεζίτες που έτρωγαν με τον ΓΑΠ, έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια κεφάλαια από τα περιβόητα πακέτα στήριξης, ακόμα και από την χρηματιστηριακή αξία των οργανισμών τους!

Για τους πολιτικούς παράγοντες όμως που λειτούργησαν ως αλλαλάζοντες αντικαραμανλικοί και μετά ως ένθερμοι μνημονιολάτρες είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα υλικά συμφέροντα. Δεν μπορεί άλλωστε να αρκεί ένα ΚΙΝΟ για να ξεπουληθεί μία χώρα, όσο αρρωστημένος και ανώμαλος εάν είναι ένας πολιτικός.

Τα γεγονότα όμως μιλούν από μόνα τους και η αθλιότητα δεν έχει όρια. Για αυτούς τους ανθρώπους που θα δείτε στη συνέχεια, υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε τα τους ξαναψηφίσουν.

Ιδιαίτερα για τον "αρχηγό". Τον αρχηγό που θυμάστε, χρησιμοποιούσε τα ίδια επιχειρήματα με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να απαξιώσει τον Καραμανλή (βλ. Σαλώμη).

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τις επίσημες δηλώσεις του για το "μέγα σκάνδαλο" του Βατοπαιδίου. Τα επιχειρήματα του τα αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜ"Ε" ακόμα και τα "Trash". Έχει μεγάλη σημασία να το δείτε και να διαβάσετε την συνέχεια.

2008 - Καρατζαφέρης για Βατοπαίδι - Ρουσσόπουλο - Αγγέλου - Καραμανλή.

Καρατζαφέρης 2011. ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.!!!!!!!!!!!!!!


ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ......

ην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος.Ο κ. Βελόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Μονή.

Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος προς του Ηγούμενο Εφραίμ, εξέφρασε την συμπαράστασή του, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην υπόθεση της Μονής.

Επίσης ανέφερε ότι πάντα από τα έδρανα της Βουλής, υποστήριξε την Μονή Βατοπαιδίου η οποία υπερασπίστηκε την περιουσία της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Αυτοί που ξεπούλησαν την χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό, θα πληρώσουν το τίμημα.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ Κο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΚΙΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΙΜ ΑΛΛΑ ΕΘΑΒΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;;;


ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;;;

"Δεν κατήγγειλα όσο έντονα έπρεπε τη δημαγωγική πτυχή της πασοκικής αντιπολίτευσης. Ειδικά την τελευταία διετία (2007-2009)."

Ποιος το λέει σήμερα αυτό;

Ο Καραμανλής ; Ο Σαμαράς ; Ο Αλογοσκούφης ; Ο Παυλόπουλος ; Κάποιος κολλημένος τρισάθλιος και αμετανόητος Νεοδημοκράτης ;

Οχι !

Ο κ Λοβέρδος σε συνέντευξη του στη "Ελευθεροτυπία"!!!!!(21/8/2011)

Θα υπάρξει άραγε σχολιασμός από τον κ Πρωθυπoυργό?????????

ΤΡΙΚΥΜΙΑ....ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ!!!! (ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!!)



ΤΡΙΚΥΜΙΑ....ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ!!!! (ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!!)

Τάδε έφη Γιώργος Παπανδρέου:

"...σας θυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να βάλει τέλος στην καταστροφική εξάρτηση της χώρας από ξένες δυνάμεις. Το καταφέραμε. Τώρα καλούμαστε να βάλουμε τέλος και στην διαχρονική οικονομική εξάρτηση της χώρας από δάνειες δυνάμεις. Αποκαθιστούμε την αξιοπρέπεια και εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά δημιουργούμε και τις....προϋποθέσεις να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις, ανεξάρτητα από τις διεθνείς εξελίξεις" ?????????
Πρώτα μετέτρεψαν το ευρωπαϊκό πρόβλημα «χρέος», σε αποκλειστικά ελληνικό με δυσφήμηση του ελληνικού λαού. Τώρα μετέτρεψαν την ευρωπαϊκή απόφαση της 21ης Ιουλίου για το ελληνικό (αλλά και το ευρωπαϊκό χρέος) σε διμερές πρόβλημα της Ελλάδας με τις 16 χώρες-μέλη, μέσω της φινλανδικής συμφωνίας.
Ο πρώτος χειρισμός είναι του Γ. Παπανδρέου, ο δεύτερος του Ε. Βενιζέλου.
Η κυβέρνηση πέτυχε την φινλανδοποίηση από την ανάποδη. Μια μικρή χώρα (Ελλάδα) υποτάχθηκε στα θέλω μιας μικρότερης (Φινλανδία) εγκαταλείποντας την «αγκαλιά» της μεγάλης δύναμης (Ε.Ε.) για την οποία έδωσε γη και ύδωρ. Όλοι οι ευρωπαίοι (ξανα)τραβάνε τα μαλλιά τους, με τα ελληνικά καμώματα.

Ο Ε. Βενιζέλος στέλνει τώρα επιστολές στους 17 ζητώντας να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα, να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησε με την βιασύνη του να διαπραγματευθεί τα πάντα με τους πάντες. Ο Σόιμπλε σαν να του μην του έφταναν όλα τα άλλα προσπαθεί πλέον να βάλλει στη θέση τους Φινλανδούς για να μην του χαλάσουν την τακτική του. Οι ισπανοί -που πλέον δεν βρίζουν τους έλληνες ούτε φωνάζουν ότι «εμείς δεν είμαστε Ελλάδα» - έρχονται αρωγοί στην Ελλάδα για την συμφωνία της 21ης Ιουλίου ώστε στην συνέχεια, να δουν αν μπορούν να την αξιοποιήσουν και οι ίδιοι.
Προσέξτε δύο πράγματα στην συνέχεια:
Η Αθήνα όχι μόνο έβαλε μπουρλότο στα θεμέλια της «21ης Ιουλίου», αλλά θα παρακαλά να πάρει κάποια χρήματα κάθε δίμηνο προκειμένου να μην καταρρεύσουμε.
Η Ευρωζώνη θα ανακαλύψει πως το ευρώ στήθηκε με πολλά ψέματα και από τους ιταλούς και από τους ισπανούς και από άλλους. Μόνο όμως έλληνες πέτυχαν να αυτομαστιγωθούν προκειμένου να κατηγορήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ετσι κι αλλιώς πληρώνουν τα κορόιδα, οι έλληνες πολίτες.!!!!!!!!!!!!

Ο «ΑΕΡΓΟΣ» μά ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΥΦ/ΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ MEGA…!!!


Ο «ΑΕΡΓΟΣ» μά ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΥΦ/ΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ MEGA…!!!
ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ και ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…!!!

Θα θυμάσθε το «παιδί» θαύμα, ονόματι Άγγελο Τόλκα Βουλευτή Ημαθίας, πού αμέσως μετά την επιτυχία του Βενιζέλου στην Σύνοδο Κορυφής των… Εγγυήσεων, ορκίστηκε Υφ/γός Επικρατείας…
Το «χαρισματικό» παιδί, δήλωνε εισόδημα… 565 € (τον μήνα) πριν εκλεγεί Βουλευτής.!!!
Αυτό το «θαύμα» της φύσεως, δήλωνε επίσης εισόδημα.. 1.000 ευρώ τον χρόνο (το 2006 για την ακρίβεια)…!!
Μάλιστα δε κατάφερε με εισόδημα 6.784 ευρώ, να κάνει προεκλογική εκστρατεία να να εκλεγεί το 2009 Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ φυσικά…
Άστε, πού κατάφερε με τα χρήματα πού του έμειναν να…παντρευτεί κι’ όλας…!!!
«Ψάχνονται» οι συνομήλικοί του, αλλά και συνάδελφοί του Βουλευτές να μάθουν το μυστικό πως γίνεται με αυτό το εισόδημα πού δηλώνει και προεκλογική περιοδεία να κάνει και σπίτι να ανοίγει με τον γάμο του…
Απάντηση θα μπορούσε να δώσει μόνο ο Καρατζαφέρης , πού με τις επιστημονικές του γνώσεις, ως απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF TRIXES, κατάφερε να έχει στην ιδιοκτησία του 47 ακίνητα…!!!
Ύστερα τους φταίει ο κόσμος και οι «αγανακτισμένοι» που απαξιώνουν τους… θεσμούς (θεσμός τώρα ο Τόλκας, όπως και ο Καρατζαφέρης), με μούτζες και γιαούρτια όταν βλέπουν στην τηλεόραση τέτοιους τύπους, να μιλάνε, για την ηθική βελτίωση του πολιτικού συστήματος…

ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!!


ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕ 900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ; ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ,ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.!!!!!!

Κυρία Χριστοφιλοπούλου, εσείς δεν μιλούσατε για κουμπάρους; Πείτε μας τώρα και για ΜΚΟ…


Κυρία Χριστοφιλοπούλου, εσείς δεν μιλούσατε για κουμπάρους; Πείτε μας τώρα και για ΜΚΟ…

Βασικό ρόλο στις ΜΚΟ με τα πράσινα stage παίζει ο κουμπάρος της κας Εύης Χριστοφιλοπούλου ( Υφυπουργός Παιδείας) κος Πέτρος Κατσίκης (πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Αν. Αττικής) ο οποίος έχει φτιάξει την ΜΚΟ “Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα”, η οποία έχει πάρει προγράμματα για ανέργους στην Περιφέρεια Αττικής ήδη από δύο δήμους (Μαραθώνα, Λυκόβρυση)
Η πράσινη διαπλοκή σε όλο το μεγαλείο της!
Προφανώς η κυρία Χριστοφιλοπούλου είναι άμοιρη ευθυνών; Δεν το γνώριζε η κυρία υπουργός;
Αναμένουμε με αγωνία εάν τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής θα βγάλουν άχνα για το θέμα ή θα φοβηθούν για το “ψωμάκι” τους.????????????

ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ!... Ο ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΚΟΣ ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΣ.!!!!!


ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ!...

Αφού δεν βλέπει φως στη Ν.Δ. αποφάσισε να το γυρίσει προς Καρατζαφέρη μεριά. Σε δείπνο με τον Γ. Καρατζαφέρη τώρα ο Π. Δούκας. Βρίσκονται στο La Strada, παρουσία του στελέχους του ΛΑΟΣ Κ. Πάσχου. Θα τρίζoυν τα...
κόκκαλα του Έβερτ!...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!!!!!!!!!!!!!!



Η χθεσινή συναίνεση έχει αποσυντονίσει πλήρως τη Νέα Δημοκρατία

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία μετά τη χθεσινή υπερψήφιση επί της αρχής του Νομοσχεδίου της Άννας Διαμαντοπούλου. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θεωρεί το χθεσινό «απαρχή για συναίνεση και σε άλλα θέματα», ενώ άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η συναίνεση περιορίζεται μόνο σε αυτό το θέμα.

«Το ότι επιτεύχθηκε, για πρώτη φορά, συναίνεση και μάλιστα στο σημαντικότερο ζήτημα, στο ζήτημα της παιδείας, κατά τη δική μου εκτίμηση θα πρέπει να είναι η απαρχή δημιουργίας μιας ευρύτερης κουλτούρας, της κουλτούρας του διαλόγου και της κουλτούρας της συναίνεσης. Να επιδιώκουμε, δηλαδή, στα μείζονα και στα σημαντικά, να βρίσκουμε αυτά τα οποία μας ενώνουν και να μην στεκόμαστε σε αυτά που μας χωρίζουν», σημείωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Την ίδια ώρα, στελέχη της ΝΔ επιμένουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει ευρύτερη συναίνεση αν δεν αλλάξει το μίγμα της οικονομικής πολιτικής. «Λέμε ναι σε ό,τι είναι καλό για την χώρα» δήλωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στην χθεσινή τοποθέτηση του κόμματος.

Ωστόσο, αυτή η καθαρά υποκειμενική δήλωση «για το καλό της χώρας» ή πείτε το και «εθνικό συμφέρον» αφήνει πολλά παράθυρα ανοιχτά.

Η πραγματικότητα είναι ότι στη Συγγρού έχουν απορρυθμιστεί εντελώς. Η χθεσινή συναίνεση, καθαρά μικροκομματική για να διασωθούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως έχουν και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, έχει προκαλέσει κοινωνική δυσαρέσκεια που οι κλεισμένοι μέσα στη γυάλα παλαιοπολιτικοί του δικομματισμού δεν την είχαν υπολογίσει, ούτε καν υποπτευθεί. Ενισχύθηκε και άλλο στους πολίτες η πεποίθηση ότι «και οι δύο ίδιοι είναι και συνυπεύθυνοι». Ενισχύει και άλλο το αίτημα του λαού, όπως εκφράστηκε στις αγανακτισμένες πλατείες, για νέα Μεταπολίτευση, Άμεση Δημοκρατία και συνταξιοδότηση του παλαιοκομματισμού.

Μην εκπλαγείτε εάν τις επόμενες ημέρες εμφανίσουν δημοσκοπήσεις που να επικροτούν τη «συναίνεση» στο νομοσχέδιο της Άννας Διαμαντοπούλου. Είναι στο πλαίσιο του γενικότερου επικοινωνιακού σχεδιασμού να επηρεάσουν υπέρ τους την Κοινή Γνώμη. Ωστόσο, το πρόβλημα όλων αυτών είναι, ότι στην ταχύτητά τους να χειραγωγήσουν την Κοινή Γνώμη ξεχνούν το σημαντικότερο: να την ακούσουν. Και αυτό είναι που θα τους ανατρέψει τελικά!

"Προτάσεις-σοκ των ΗΠΑ για το Αιγαίο",αποκλύπτονται από τα Wikileaks!!!!




"Προτάσεις-σοκ των ΗΠΑ για το Αιγαίο",αποκλύπτονται από τα Wikileaks!

Βόμβες από τα Wikileaks! Περίπου 35.000 τηλεγραφήματα απελευθερώνονται απόψε και ανάμεσα σ΄αυτά πολλά που αφορούν σε Ελλαδα και Τουρκία. Το Onalert “αλίευσε” το πρώτο που έχει την υπογραφή του πρέσβη Ντέϊνιντ Σπεκχαρντ,προετείνει μέτρα για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και είναι ΑΠΛΑ ΑΠΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το τηλεγράφημα έχει ημερομηνία 17-07-2009 και αυτά που πρότεινε αποτελούν ντροπή!


Τι πρότεινε ο αμερικανός πρέσβης Ν.Σπεκχαρντ για την “βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων”; Διαβάστε:

•Αναγνώριση από την Ελλάδα εκλεγμένων μουσφτήδων στη Θράκη.

•Να ρυθμιστεί από το ΥΕΘΑ το θέμα του μουσουλμανικου νεκροταφείου στην Αθήνα

•Οι πτήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο -οι παράνομες- να μην χαρακτηρίζονται ως “απειλή για τη κυριαρχία” ,αλλά ως …ενόχληση!

•Να μην χαρακτηρίζονται εχθρικά τα τουρκικά μαχητικά!

•Τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη να μην πετάνε στις λεγόμενες “αποστρατικοποιημένες περιοχές”,όπως υποστηρίζει η Τουρκία!

•Συμφωνία για πτήσεις “άοπλων” αεροσκαφών.

•Η Ελλάδα να αποφύγει οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον του Τούρκου πιλότου που προκάλεσε το θάνατο Έλληνα ( σ.σ εννοεί τον Ηλιάκη)!

Ως…αντάλλαγμα αναγνώριζε ότι υπήρχε θέμα αδικίας στη δομή διοίκησης του στρατηγειου της Λάρισας σε σχέση με αυτό της Σμύρνης!!!!!!!

Evaggelos Venizelos gets coffee-ed!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!


ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ;
Για να μην τρελαθούμε τελείως. Πανηγυρίζει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος γιατί η Νέα Δημοκρατία είπε το "ΝΑΙ" στο νομοσχέδιο της Παιδείας. Με διαρροές μάλιστα εμφανίζει τον εαυτό του ως τον "αρχιτέκτονα της συναίνεσης"! Μήπως μπορεί να μας απαντήσει λοιπόν...

στο εξής : Πως γίνεται να πανηγυρίζει σήμερα ο γαλάζιος τομέαρχης, όταν μόλις χθες, ο ίδιος από το βήμα της Βουλής δήλωνε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο επειδή ήταν αντισυνταγματικό(!);

ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!


ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!


4 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ "ΝΑΙ"
Τέσσερα πρόσωπα από τη Ν.Δ. θα ψήφιζαν "ΝΑΙ" στο νομοσχέδιο για την Παιδεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, oι Μητσοτάκης, Δένδιας, Χατζηδάκης και Χατζηγάκης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, διέρρεαν σήμερα το πρωί ότι θα ψηφίσουν το...

νομοσχέδιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα, το είπε στο Βήμα της Βουλής. Εάν δεν υπήρχε η επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά, θα έπρεπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. αμέσως μετά την ψηφοφορία να διαγράψει και τους 4 βουλευτές της. Μετά από αυτήν την διαδικασία, γλύτωσαν νέα εσωκομματικά προβλήματα...

"Ανθρωπιστικοί πόλεμοι" , "Χοντρές παλιόγριες" και "αδίστακτοι γλείφτες"


"Ανθρωπιστικοί πόλεμοι" , "Χοντρές παλιόγριες" και "αδίστακτοι γλείφτες"

Νύχτα στην Τρίπολη. Ή κάπου αλλού; Τέλος πάντων, ας φανταστούμε κι εμείς - μαζί με τον Πέπε Εσκομπάρ των «Τάιμς της Ασίας» - τον Καντάφι κάπου εκεί, να ρουφάει ένα White Russian, να καπνίζει το αγαπημένο του τρίφυλλο από το καλύτερο μαγκρεμπιανό και να παρακολουθεί στην τηλεόραση τις δυτικές «ειδήσεις» για τον «θάνατό» του ή τη «σύλληψή» του. Καμιά αισθησιακή ουκρανή νοσοκόμα δεν θα μπορούσε να γαληνέψει τέτοιες ώρες την ψυχή του. Τόσο βαθιά νιώθει προδομένος από τους δυτικούς «συμμάχους» του, που στράφηκαν εναντίον του, επειδή, είπαν, θέλησε «να σκοτώσει τον ίδιο τον λαό του».

Αν κάτι τον παρηγορεί, είναι η βλακεία αυτών των συμμάχων, που μέχρι χθες φιλούσαν την άκρη της πανάκριβης κελεμπίας του όπου τύχαινε να στήσει τη σκηνή του και που τώρα τους τρέχουν τα σάλια πάνω από τις πετρελαιοπηγές της Λιβύης: βαυκαλίζονται με τη σκέψη πως αργότερα θα μπορέσουν να αποτρέψουν τον αναπόφευκτο εμφύλιο πόλεμο. Ο ίδιος ξέρει καλά γιατί αυτοί οι «σύμμαχοι» πήγαν και κατούρησαν στο χαλί του. Επειδή δεν τους έκανε όλα τα χατίρια στα πετρέλαια.

Κοίτα ποιους (βαθυπασόκους) διόρισε ο Λοβέρδος ως μανατζαρέους στα νοσοκομεία!..


Κοίτα ποιους (βαθυπασόκους) διόρισε ο Λοβέρδος ως μανατζαρέους στα νοσοκομεία!..

Από τις πρώτες τοποθετήσεις των νέων διοικητών στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και στα νοσοκομεία, που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο χώρος αυτός θα αργήσει ακόμη πολύ για να απαλλαγεί από τις πελατειακές σχέσεις και τον σφιχτό εναγκαλισμό του με τους πολιτικούς.

Προσέξτε ορισμένα ονόματα διοικητών που επέλεξε ο κ. Ανδρ. Λοβέρδος ως μάνατζερς του Εθνικού Συστήματος Υγείας που θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο της εξυγίανσής του.

**Στην 6η Περιφέρεια (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας) τοποθετείται ως διοικητής ο κ. Δ. Κατσικόπουλος, πρώην Νομάρχης Αχαϊας και πρώην βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ.

**Στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ο κ. Λεωνίδας Ανωμερίτης, υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου, πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αδελφός του πρώην υπουργού και προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά Γ. Ανωμερίτη.

**Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τοποθετείται, ο κ. Κ. Καραμπάτσας, υιός του πρώην βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ι. Καραμπάτσα.

**Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο πρώην βουλευτής Λασηθίου του ΠΑΣΟΚ κ. Ν. Κοκκίνης.

Μπορεί όλα αυτά τα πρόσωπα να είναι άξια να διοικήσουν και σαφώς η συγγένειά τους με πολιτικά πρόσωπα, δεν μπορεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή τους.

Επειδή όμως από τέτοιου είδους αξιώματα παρήλαζαν επί δεκαετίες, συγγενείς πολιτικών ή αποτυχόντες να εκλεγούν πολιτικοί, δικαιούμαστε να είμαστε τουλάχιστον συγκρατημένοι για την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και για τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν.

Με λίγα λόγια, όταν και η Τρόικα πια απαιτεί νοικοκύρεμα και εξυγίανση στα νοσοκομεία, θα περίμενε κανείς να δει πρόσωπα που έχουν σταδιοδρομήσει ως μάνατζερς στον ιδιωτικό τομέα και όχι πρόσωπα που η σημαντικότερη δραστηριότητά τους μέχρι τώρα είναι πολιτική.

Γιατί όποιος έχει περάσει από την πολιτική, κατά κανόνα έχει μάθει να αποφεύγει τις συγκρούσεις, να κουκουλώνει τις ατασθαλίες και να συμβιώνει με τα ρουσφέτια. Κι αν επικρατήσουν και πάλι τέτοιες λογικές στα νοσοκομεία, χαθήκαμε…

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

MΑΣ... ΕΣΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΜΙΝΙ ΚΡΑΧ ΜΕ ΠΤΩΣΗ 3,15% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!!!!!


MΑΣ... ΕΣΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΜΙΝΙ ΚΡΑΧ ΜΕ ΠΤΩΣΗ 3,15% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
9% ΚΑΤΩ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!
Σκίζει η οικονομική πολιτική του... Μεσσία Βενιζέλου. Και σήμερα το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και έπιασε χαμηλά 17 ετών! Ολοταχώς για τις 800 μονάδες ο Γενικός Δείκτης. Βουτιά 10% για Ταμιευτήριο και ΜΙG, 7,5% για Πειραιώς. Πτώση 9% για Εθνική στα 3,23 ευρώ! Μετά...
και από το σημερινό να δούμε τι θα μας πει ο Βενιζέλος. Πάλι την κασέτα ότι ανέλαβε υπουργός Οικονομικών γιατί τον καλούσε η πατρίδα; Ή μήπως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί;

Brothers MKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο «κουρασμένος» κι ο ξεκούραστος.!!!!!!!!!!!!!




Ο «κουρασμένος» κι ο ξεκούραστος

Πάρθειο βέλος στην πολιτική απαξίωση του τ. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η οποία εκπορεύθηκε κυρίως από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, υπήρξε ο χαρακτηρισμός «κουρασμένος».

Ο κ. Νικ. Χατζηνικολάου, από τον οποίο είχε προέλθει η αποκάλυψη, βεβαίωνε ότι η στιχομυθία με την επίμαχη λέξη μεταφέρθηκε επακριβώς.

Ορισμένοι πάντως, κακόβουλοι ίσως, επέμεναν ότι ο κ. Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη «εκδικήθηκε» τον Καραμανλή, επειδή δεν του είχε δώσει το χρίσμα για τη δημαρχία της Αθήνας.

Όμως sic transit gloria mundi.

Η «δόξα» την οποία έφερε στον κ. Χατζηνικολάου το «στρίμωγμα» ενός πρωθυπουργού αποδείχθηκε πρόσκαιρη: Aναδείχθηκε κορυφαίος στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, πλην όμως σε ένα δίαυλο που μόλις απέφυγε την πτώχευση, υπό ποίες δεσμεύσεις άγνωστο.

Όπως και να ‘χει, ο «κουρασμένος» υπήρξε κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 το αποτελεσματικότερο όπλο καθημερινής πολιτικής προπαγάνδας, με σκοπό να μάς προκύψει ως διάδοχός του ο ακούραστος τουρίστας.

Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου δεν υπήρξε ποτέ κάτι άλλο στη ζωή του εκτός από 1) 60’s freak και 2) περιηγητή ολκής.

Για το πρώτο οι αποδείξεις, δυστυχώς, αφθονούν.

Η κατακρήμνιση του εθνικού κράτους των Ελλήνων και των συμβόλων του, ο Καλλιγούλας-Καλλικράτης, η αποενοχοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, οι οσονούπω γάμοι ομοφυλοφίλων.

Και ό,τι άλλο προκύπτει από τον φιλοαμερικανικό ζήλο, από τις εμμονικές ιδεοληψίες της New Left και από συμβούλους όπως ο κ. Βαλλιανάτος.

Για το δεύτερο, για όσους δεν γνώριζαν το προσωπικό του πρόγραμμα παλαιόθεν, αρκεί η πολιτεία του από την ανάληψη τής πρωθυπουργίας και εντεύθεν.

Κατ’ αρχήν τα συνεχή ταξίδια στην Εσπερία αλλά και σε όλη την Υφήλιο, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο να χρησιμοποιείται σαν ταξί, δήθεν για την κρίση, στην πραγματικότητα όμως περισσότερο για προσωπική agenda.

Κατόπιν, οι θερινές του διακοπές.

Πέρυσι ήταν μια “αρμάθα” νησιά.

Φέτος, άλλη μία.

Ξεκίνησε από τη Σέριφο, συνέχισε στη Σκιάθο και οδεύει στην Κρήτη.

Κοπιαστικός “μαραθώνιος”, ακόμα και για έναν μαραθωνοδρόμο με κολάν.

Επειδή όμως εξακολουθούμε να διαθέτουμε μνήμη διερωτόμαστε: την έχασαν οι καλοί πολιτικοί σχολιαστές των ΜΜΕ;

Οι ίδιοι, που πλειοδότησαν στην αναπαραγωγή τού “κουρασμένου”, γιατί δεν ερωτούν : από τι, αλήθεια, ξεκουράζεται ο Γιώργος Παπανδρέου;

Από το Μνημόνιο, που γράφτηκε σε δικηγορικά γραφεία έναντι αμοιβής εκατομμυρίων ευρώ;

Από το Μεσοπρόθεσμο που τού επιβλήθηκε χωρίς να βγάλει “κιχ”;

Ή από τον ανεφάρμοστο Εφαρμοστικό;

Αλλά σε ένα πολιτικοδημοσιογραφικό τοπίο, υποστηρικτικό ενός συστήματος οικονομικής εξουσίας, όπου

- ο κ. Γερουλάνος βγάζει το ψωμί του σαν σοσιαλιστής,

- ο κ. Μαν. Καψής είναι βαρύνων πολιτικός αναλυτής

- ο κ. Τσίμας αποτελεί “αριστερή συνείδηση” του συστήματος,

ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να προβάλλει, αντί για “ξένοιαστος καβαλάρης”, σαν κοπιάζων πρωθυπουργός.

Ως πότε;

Aμοιβή: Μια ελεύθερη ζωή..!!!!!!



Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και αρχοντοδεσπότες...


Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και αρχοντοδεσπότες

Κυρίες και Κύριοι, Αδελφοί Συνέλληνες.

Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα.

Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 –δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.

Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ’ εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.

Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.

Απευθύνομαι σ’ εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.

Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.

Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ’ ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα…

Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!

Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις! 6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις! Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις!

Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!

Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!

Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!
Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια…

Λοιπόν; Τι θα κάνουμε Κύριοι;

Βλέπετε ένα λαό στη συντριπτική του πλειοψηφία ολιγογράμματο, μαστουρωμένο απ τον μπανιστηρτζίδικο λαϊκισμό, και πανικόβλητο. Έχετε κι εσείς, -ξέρετε ποιοι- ευθύνη γι αυτή την κατάντια.

Βλέπετε αναρίθμητους προβοκάτορες να καταστρέφουν τα πάντα, να καίνε τη χώρα βάσει σχεδίου, να βομβαρδίζουν την όποια εναπομείνασα εθνική φυσιογνωμία, να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.

Βλέπετε μια νεολαία ζαλισμένη, και με το δίκιο της. Βλέπετε την ξευτίλα, την υποτέλεια, την υποταγή, η Ελλάδα κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από την ΄Αλωση της Πόλης με μια καινούργια Άλωση.

Θα το επιτρέψετε; Τι σόι αίμα κυλάει στις φλέβες σας; Πόσο νομίζετε ότι θα ζήσετε; Μια μπριζόλα χωράει η κοιλιά σας κι αυτή μετά από άδεια του γιατρού. Για τους απογόνους σας φροντίσατε δεν κινδυνεύουν για πολλές γενιές, τα είπαμε.

Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ;

Η πατρίδα κυλιέται σαν τσούλα στα πεζοδρόμια, οι κωλοσύμμαχοι βγάζουνε όλα τους τα κόμπλεξ, οι ανθέλληνες περιμένουν σαν κοράκια να μοιράσουν τις σάρκες μας, κι εσείς μετράτε τι ακόμα θα κερδίστε απ’ αυτό το σαρακοφαγωμένο «νεοελληνικό» κρανίο, που πάνε να του αφαιρέσουν εντελώς τη φαιά ουσία απ την κρανιακή κάψα;

Τα παιδιά μας μισογραμματιζούμενα, οι γέροι μας πανικόβλητοι, οι ψυχές μας πεταγμένες στα πεζοδρόμια, τα όνειρά μας σκέτοι εφιάλτες, ηγέτες δεν έχουμε, πολιτικούς δεν έχουμε, πνευματικούς ανθρώπους δεν έχουμε, μαλάκες οι περισσότεροι, τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα.


ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ: Ε, όχι λοιπόν, όχι! Εσείς κυβερνάτε! Κάντε κάτι. Τη σκόνη μονάχα να δώσετε, σώθηκε η πατρίδα. ΄Εχετε και τον τρόπο και τη δύναμη. Κρατείστε την Ελλάδα, γιατί φεύγει! Και δεν το θέλετε ούτε εσείς, που διαβάζετε την ιστορία, να σας σκατοψυχάνε οι μεταγενέστεροι! Δώσετε στην Ελλάδα τη σκόνη από τα αμύθητα πλούτη σας, για να μην διαλυθεί η σκόνη της μνήμης σας κάποτε, στους πέντε ανέμους. Κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα. Εσείς, και αμέσως!