Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μπέρδεψαν τις τράπεζες με τις… ταβέρνες.!!!!!!!



Μεσοπρόθεσμο ή τανκς προβλέπει ο Πάγκαλος
Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα χρειαζόταν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες από τους πολίτες. Τις πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος στην ισπανική εφημερίδα El Mundo

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, ο Θόδωρος Πάγκαλος προέβλεψε -ξεπερνώντας και τον ίδιο του τον εαυτό- ότι αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο “την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό.

Bενιζέλος: «Γιώργο πέφτουμε!»



Bενιζέλος: «Γιώργο πέφτουμε!»

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει πάνω στους διαφωνούντες βουλευτές, τα ΜΜΕ να καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια της επαφές του Ευ. Βενιζέλου μαζί τους, αλλά η είδηση είναι αλλού.

Ο αντιπρόεδρος και υπουργός των Οικονομικών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό πως… «μόνη λύση είναι οι εκλογές»! Ο Γ. Παπανδρέου έφθασε ένα βήμα από το να σπάσει και το τελευταίο ταμπού: να καλέσει τον Ευ. Βενιζέλο στο Καστρί. Οι δύο κορυφαίοι της κυβέρνησης, όμως, έμειναν στα...
τηλέφωνα. Ο Ευ. Βενιζέλος είπε στον Γ. Παπανδρέου πως «αφού πάρουμε την 5η δόση θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για κάλπες τον Σεπτέμβριο».

Εξήγησε στον πρωθυπουργό ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και ότι σε ελάχιστο χρόνο η κυβέρνηση θα βρεθεί ξανά σε αδιέξοδο. «Η χώρα θα χρειαστεί κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης με νωπή λαϊκή εντολή για να αποφευχθεί το χάος» υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες. Την ίδια γραμμή ο υπουργός Οικονομικών ακολουθεί και στις επαφές του με βουλευτές. Τους ζητά μια τελευταία ψήφο για να πάει η χώρα συντεταγμένα στις εκλογές.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ τού ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 50% των ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ...ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ...!!!


******ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.!!!!!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ τού ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 50% των ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ...ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ...!!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ… «ΕΥΡΗΜΑ».!: ΤΟ 68% ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!

Με δημοσκοπήσεις πού αφορούν ποσοστά κομμάτων δεν ασχολούμεθα.
Δεν τις πιστεύουμε...
Ξέρουμε ότι έχουν ως στόχο και εξυπηρετούν τα σχέδια να μη αποκτήσει αυτοδυναμία ο Σαμαράς...
Ξέρουμε, ότι η Ν.Δ. έχει μεγάλη διαφορά από το Πασοκ και ότι κανένα... "Μνημονιακό" κόμμα δεν θα μπεί στην Βουλή...!
Ξέρουμε ότι δεν μπορούν με δημοσκοπήσεις, να ανακόψουν την δυναμική Σαμαρά.
Όσο και αν στην προσπάθειά τους αυτή, ενώ δίνουν προβάδισμα στην Ν.Δ., έχουν «επινοήσει» το κόλπο των χαμηλών ποσοστών της τάξεως του 20%, για να δείξουν την γενικότερη απαξία στα κόμματα εξουσίας, πού περιλαμβάνεται όμως και η Ν.Δ..
Με «ανάχωμα» τον… Καρατζαφέρη , τον οποίον συντηρούν στην ζωή δημοσκοπικά και τηλεοπτικά,-- αφού απέτυχαν στην «συνενοχή και συνευθύνη» Σαμαρά για Οικουμενική—τώρα βάζουν σε ενέργεια το σχέδιο… μετεκλογικής συνεργασίας κομμάτων, υπό την προυπόθεση βέβαια ότι ο Σαμαράς δεν θα πάρει αυτοδυναμία…
«Κτίζουν οί άνθρωποι στην απελπισία τους παλάτια στην άμμο».!!!
Γελοιοποιούν τον εαυτόν τους και προσπαθούν να ψαρέψουν αφελείς και ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες , για να κάνουν το παιχνίδι τους…
Δεν καταλαβαίνουν ότι μετα το ΟΧΙ του Σαμαρά σε Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο και Γιούνκερ η «καλαμωτή στην Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, έσπασε» και γίνεται πλειοψηφικός χείμαρος και ποιος τους …σώνει.!!!
Προσέξτε δύο… «ευρήματα» της εν λόγω δημοσκόπησης..
*-- Το 50% θεωρεί πως η κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμόσει το Μεσοπρόθεσμο.!
*--. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών (68,2%) τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών…
Μας λένε δηλ. ότι οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές αλλά θέλουν Πασοκ και εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου…
Τάδε έφη η MARC του Μπόμπολα…

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ και ΔΕΗ"...!!!


ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ και ΔΕΗ"...!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ...!!!

Πυρήνες πολιτων οργανώνονται προκειμένου με "παθητική" αντίσταση να αντιδράσουν στην φοροκαταιγίδα πού περιλαμαβάνει το Μεσοπρόθεσμο...!
Ήδη έχουν προσφύγει σε Δικηγόρους, οι οποίοι θα υποστηρίξουν την όλη προσπάθεια, όχι μόνο της μη πληρωμής φόρων, αλλά και της μή αποπληρωμής των λογαριασμών της... ΔΕΗ...!!!
Όπως υποστηρίζουν και όπως άλλωστε είναι ευνόητο τό νέο κίνημα δεν γίνεται για λόγους απλής αντίδρασης και διαμαρτυρίας, αλλά και επειδή ό κόσμος δεν έχει τα χρήματα προκειμένου να ανταποκριθεί στίς... "ανάγκες" τού Μεσοπρόθεσμου....
Συνάγεται συνεπώς ότι και άν ψηφισθεί το νέο Μνημόνιο (Μεσοπρόθεσμο), πολύ δύσκολα θα αποδώσει στην πράξη ότι έχουν σκεφθεί οι "εγκέφαλοι" της Τρόϊκας και της Κυβέρνησης του Γιώργου...

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

*Ηλιθιότητα: Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ...!!!


Ηλιθιότητα: Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ...!!!
"ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ καί ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ"

Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα.
Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν των παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει.
Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης: σήψη κατάρρευσης…
Ο «μηχανισμός» των παρασίτων, σαν σύνολο, είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.
Σαν παράσιτα αυτού του κεφαλαιοκρατικού «κορμού» των «νταβάδων» δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν: Εκτελούν μόνο ΕΝΤΟΛΕΣ. Έτσι ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. Γι’ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε ραφινάτους καμποτίνους και ηχηρούς βλάκες…
Πάρτε για παράδειγμα τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τους πολύχρωμους καθεστωτικούς «μπράβους» των ΜΜΕ.
Έχουν τέτοια παρασιτική πώρωση ναρκισσιστικής ηλιθιότητας που όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται το γλοιώδες και το τυποποιημένο ψεύδος τους, την γκεμπελική κακογουστιά τους και τους θεατρινισμούς των εμμονών τους προκειμένου να εξαπατήσουν το «κοινό», αλλά κατρακυλούν σε κάτι ακόμα το χειρότερο: Προσλαμβάνουν το ψεύδος τους σαν αλήθεια και τους βλακώδεις θεατρινίστικους κομπασμούς τους (φασιστικό κιτς), σαν ευφυΐα!!!
Η βλακεία, βεβαίως, δεν έχει πάτο. Έτσι το παρασιτικό σώμα της «συνασπισμένης ηλιθιότητας» (κυβερνητικών, δημοσιογράφων, ακαδημαϊκών και πολύχρωμων κομματικών υπαλλήλων) κατεβαίνει και άλλους ορόφους:
Δεν αντιλαμβάνεται ότι στα μάτια και στα αυτιά του λαού είναι ένα καταγέλαστο
Απευθύνονται, υποτίθεται στο λαό, προκειμένου να εξωραΐσουν τα καθεστωτικά ψεύδη και να τον αποπροσανατολίσουν και ο λαός γελάει μαζί τους.

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ κ.κ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ξεμπλόκαραν, λέει, επενδύσεις 15 δισ. αλλά τις κρατούν κρυφές!
ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ, ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ INVEST ΙΝ GREECE

Αναφέρθηκε σε 20 επενδύσεις, τις οποίες δεν κατονόμασε (επί συνόλου 94) αξίας 15 δισ. ευρώ, που ξεφεύγουν από τη λίμπο -τον χώρο που για τους καθολικούς βρίσκεται ανάμεσα στην Κόλαση και τον Παράδεισο, χωρίς να είναι τίποτα από τα δύο.

Ομως πολλά στάδια περιμένουν, ενώ άλλα έχουν απορριφθεί ως ασύμβατα.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ.!!!O Πάγκαλος τα ξαναβάζει...με το δημόσιο.!!!!!!


O Πάγκαλος τα ξαναβάζει...με το δημόσιο

Νέα βόμβα Πάγκαλου «έρχεται» να φέρει για άλλη μια φορά τα πάνω κάτω, αυτή την φορά σε ότι αφορά στις απολύσεις στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε: ....

«Είναι χίλιες φορές καλύτερο να προσλάβουμε έστω λίγους νέους ανθρώπους με προσόντα στο Δημόσιο, παρά να μετατάξουμε εκατοντάδες άχρηστους, απλώς για να λέμε ότι δεν κάνουμε απολύσεις».

Κε Προβόπουλε "τέλος χρόνου" για κάποιους ανυπόληπτους τραπεζίτες, όχι για τους πολίτες...


Κε Προβόπουλε "τέλος χρόνου" για κάποιους ανυπόληπτους τραπεζίτες, όχι για τους πολίτες...

O πρόεδρος της Tράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος μιλώντας στη «Καθημερινή», κάνει λόγο για «τέλος χρόνου», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει σωτηρία πέρα από το Μνημόνιο και την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Καλά θα έκανε ο κος Προβόπουλος ν απευθύνει αυτές τις προτροπές, όχι προς τους πολίτες, αλλά προς κάποιους ανυπόληπτους τραπεζίτες, οι οποίοι έκαναν, στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, ότι...
περνούσε από το χέρι τους για να φθάσουμε ως εδώ.

Οι τράπεζες ήταν εκείνες που έβαλαν πλάτη και εγγυήσεις για να μπουν στη τότε Σοφοκλέους, ένας στόλος από αφερέγγυες και πολυδανεισμένες εταιρείες τυχοδιωκτών επιχειρηματιών, οι οποίοι εκλιπαρούσαν τον Χατζηφωτίου να τους βάλει στα κοσμικά για να βγάλουν καμιά γκόμινα η να γνωρίσουν κάνα τεκνό.

Ανάμεσα σ αυτές τις εταιρείες υπήρχαν και πολλά σαπάκια των ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες των οποίων με τα λεφτά των κορόιδων «επενδυτών» του Χρηματιστηρίου απέκτησαν βίλες και υπεράκτιες καταθέσεις αλλά οι εταιρείες τους βρίσκονται σήμερα στα όρια της χρεοκοπίας.

Οι τράπεζες ήταν εκείνες που έδωσαν ένα σκασμό εκατομμύρια θαλασσοδάνεια σε δευτεροκλασάτους επιχειρηματίες των ΜΜΕ οι οποίοι δεν θάκαναν ούτε για τσιαλιαδόροι της Ναπολιτάνικης Μαφίας των σκουπιδιών, με αποτέλεσμα σήμερα οι περίφημοι εκδοτικοί όμιλοι και τα κανάλια της χώρας-με κάποιες εξαιρέσεις-να μην απέχουν πολύ από τη χυδαία, ακόμη και για τον καπιταλισμό, φούσκα του Άλτερ.

Οι τράπεζες ήταν εκείνες που έγδυσαν τους πολίτες με τα μαυραγορίτικα καταναλωτικά δάνεια και ειδικότερα κάποιες απ αυτές που ήθελαν να μπουν, με καραβίσιες μεθόδους, στην αγορά.
Οι τράπεζες ήταν αυτές που στήριξαν τους νταβατζήδες της διαπλοκής-μικρούς και μεγάλους-χορηγόντας τους δάνεια παρότι στα αρχεία της Δικαιοσύνης υπήρχαν και υπάρχουν ολόκληροι τόμοι που αφηγούνται τις βρώμικες διαδρομές τους.

Από τον Πάσσαρη οι τραπεζίτες θα μπορούσαν κάποτε να πάρουν πίσω τα λεφτά τους-απ αυτούς όμως ποτέ, όπως αποδεικνύεται.

Οι νταβατζήδες ζητάνε και λαμβάνουν διαρκώς πιο νέα δάνεια για να ξεπληρώσουν τα προηγούμενα τα οποία κάποια στιγμή διαγράφονται και οι οφειλές τους προς τις τράπεζες βαραίνουν όλους εμάς.

Δεν υπάρχει κε Προβόπουλε κανένα σκάνδαλο, από την Siemens ως το οικείο σας Βατοπαίδι, που οι τράπεζες μέσω βρώμικων λογαριασμών και θυρίδων, να μην έχουν βάλει το χεράκι τους.
Κι ο Κοσκωτάς τραπεζίτης ήταν κε Προβόπουλε.

Αναρωτιέμαι λοιπόν κε Προβόπουλε, εάν έχετε συζητήσει όλα αυτά με τους τραπεζίτες της χώρας, οι οποίοι μοιράζονται τα πακέτα στήριξης.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ίχνος αυτοκριτικής στις συναντήσεις σας.

Σας το λέω αυτό γιατί γνωρίζω ότι ακόμη και κάποια κορυφαία στελέχη της Goldman Sachs έχουν πάθει τη πλάκα τους από τη διαφθορά που κυριαρχεί σε τμήμα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Όσο για τους κινδύνους της χρεοκοπίας, τους περισσότερους πολίτες δεν μας τρομάζει κε Προβόπουλε.

Σ αυτή τη χώρα τρομαγμένοι είναι οι ξετσίπωτοι εξουσιαστές και οι συνοδοιπόροι τους νταβατζήδες πάσης φύσεως.

Και ξέρετε τι τρέμουν όλοι αυτοί κε Προβόπουλε;

Μήπως δεν μπορέσουν να πληρώσουν τους δεκάδες χιλιάδες άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας που τους προστατεύουν και οι τελευταίοι ορμήξουν μανιασμένοι κατά πάνω τους πριν προλάβουν να γαντζωθούν από τις ανεμόσκαλες των ελικοπτέρων…

O Κος με εισόδημα 4.151.949,01 € προειδοποιεί .!!!!!!!



O Κος με εισόδημα 4.151.949,01 € προειδοποιεί

Ο διοικητής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος (με δηλωθέν για το 2008 ετήσιο εισόδημα, 4.151.949,01 €) προειδοποιεί ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός μνημονίου.

Η Έλσα Παπαδημητρίου έκανε babysitting στο... Γιώργο !!!!!!!!

Η Έλσα Παπαδημητρίου έκανε babysitting στο... Γιώργο !

Εκπλήξεις στη Βουλή, κατά τη συζήτηση και ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, δεν αναμένονται μόνο από την πλευρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από κείνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Ανεξάρτητα από το εάν οι όποιες διαφοροποιήσεις προκαλέσουν καθοριστικό πολιτικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον μια από τις συζητούμενες περιπτώσεις έχει ενδιαφέρον, αφού φέρνει στην επιφάνεια μια παλιά προσωπική και ενδιαφέρουσα σχέση: τη σχέση ανάμεσα στην οικογένεια Παπανδρέου και την οικογένεια της Έλσας Παπαδημητρίου.

Η βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. είναι παλιά οικογενειακή φίλη των Παπανδρέου και παρότι η πολιτική σχέση που υπήρχε από την περίοδο σχεδόν αμέσως μετά τον πόλεμο διακόπηκε το 1965 με την Αποστασία, διαφαίνεται ότι οι δρόμοι τους μπορεί να ξανασυναντηθούν κατά κάποιο τρόπο και με αφορμή το...
Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τη συνολική στάση απέναντι στην οικονομική κρίση, με την κυρία Παπαδημητρίου να φέρεται διατεθειμένη να στηρίξει την προσπάθεια του πρωθυπουργού.

Η σχέση των δύο οικογενειών ξεκινά από τη δεκαετία του 1960 και τα χρόνια της Ένωσης Κέντρου, όταν ο πατέρας της νυν βουλευτού Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν στέλεχος του κόμματος του οποίου είχε την ηγεσία ο Γεώργιος Παπανδρέου, παππούς του σημερινού πρωθυπουργού. Η σχέση αυτή ενδυναμώθηκε όταν η σημερινή βουλευτής Αργολίδας σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ στις ΗΠΑ έχοντας μάλιστα καθηγητή τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η νεαρή τότε φοιτήτρια είχε την τύχη να είναι «προστατευόμενη» του επιφανούς οικονομολόγου και μετέπειτα πρωθυπουργού της Ελλάδας, με δεδομένη την καλή οικογενειακή σχέση, η ποία παραλίγο να διαταραχθεί εξαιτίας της επιλογής του πατέρα της το 1965 να ακολουθήσει τους αποστάτες και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αναλαμβάνοντας μάλιστα και υπουργικό χαρτοφυλάκιο για λίγους μήνες. Έτσι εξηγείται γιατί η μετριοπαθής κυρία Παπαδημητρίου με το κεντρώο πολιτικό προφίλ βρέθηκε τελικά στη Ν.Δ. και όχι στο ΠΑΣΟΚ την περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η καλή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο οικογένειες είχε ως αποτέλεσμα πολλές φορές τα Σαββατοκύριακα η κυρία Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει τότε το babysitting των παιδιών Παπανδρέου, προκειμένου ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και η Μαργαρίτα να έχουν ξέγνοιαστες εξόδους.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με τη βουλευτή της Ν.Δ. και συζητούν σε πολύ θερμό κλίμα όταν συναντιούνται εκτός Κοινοβουλίου.

Γιά να μας σώσει ο Γιώργος και να ψηφισθεί το Εθνοσωτήριο Μεσοπρόθεσμο, ανέλαβε να το φέρει στην Βουλή ο ρήτωρ Βενιζέλος...


Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ... ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ "ΦΟΡΟ-ΛΑΙΛΑΠΑ"...!!!
"ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ" ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Τό... "βιολί-βιολάκι"...
Αυτό ξέρουν, αυτό παίζουν...
Γιά να μας σώσει ο Γιώργος και να ψηφισθεί το Εθνοσωτήριο Μεσοπρόθεσμο, ανέλαβε να το φέρει στην Βουλή ο ρήτωρ Βενιζέλος...
Πώς λέμε:
"Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο"...
Τα πάνω κάτω σε όσα γνώριζαν ως τώρα μισθοσυντήρητοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, φέρνει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2011-2015, που καταθέτει την Δευτέρα στη Βουλή για ψήφιση το υπουργείο ΟικονομικώνΗ ψήφισή του θεωρείται προϋπόθεση για την παροχή της 5ης δόσης και κάθε μελλοντικής βοήθειας προς τη χώρα μας. Μεταξύ των εκατοντάδων ρυθμίσεων που περιλαμβάνει στις 80 σελίδες του, το νομοσχέδιο προβλέπει περικοπές συντάξεων και εφάπαξ, ελαστικό ωράριο, φόρους στους επιτηδευματίες, αυξήσεις ΦΠΑ και ειδικών φόρων, ειδικές ρυθμίσεις για αποκρατικοποιήσεις-εξπρές κλπ.

Ο «ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ και ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ Special Olympics….!!!


Ο «ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ και ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ Special Olympics….!!!
ΟΜΩΣ και …ΑΠΩΝ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ…!!!

Τι λαός, αυτοί οι Έλληνες…!
Ο Πρωθυπουργός να δίνει μάχη Σωτηρίας της Χώρας --με Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο, Γιούνκερ--με 2ο Μνημόνιο, να παίρνει και την 5η δόση και αυτοί να μην «αναγνωρίζουν» τον…Σωτήρα τους …!!!
Αν και είχε και προαναγγελθεί η παρουσία του, ο Γ. Παπανδρέου δεν ήταν χθες στο... Παναθηναϊκό Στάδιο όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας κήρυξε την έναρξη των Αγώνων.
Η απουσία του Πρωθυπουργού συνδέεται και με τις έντονες αποδοκιμασίες (σε βάρος του) από τουλάχιστον 5.000 κόσμο στην πρόβα τζενεράλε τη τελετής έναρξης που έγινε την Πέμπτη στο Καλλιμάρμαρο.
Εκεί μάλιστα αποδοκιμάστηκε χωρίς.. καν να παρευρίσκεται…!!!
Ο φόβος φυλάει τα έρημα.
Να δούμε πως θα κάνει περιοδείες στην Ελλάδα κατά την προεκλογική περίοδο…

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Οπλο με σιγαστήρα...


Οπλο με σιγαστήρα...


Ιδια ρότα. Σκληρότερα μέτρα. Εκτέλεση εν ψυχρώ... Μία και μόνη η διαφορά: το όπλο του κ. Βενιζέλου έχει σιγαστήρα.

Κάπως έτσι, με εγερτήρια σαλπίσματα και μεταξωτές φράσεις, νομίζουν ότι θα περάσουν απαρατήρητες -τέλος πάντων: ότι δεν θα προκαλέσουν σοκ και σφοδρές αντιδράσεις- η ολοκλήρωση των εγκληματικών επιλογών και η νέα δόση των εκβιασμών...

Ακου, όμως, τη Wall Street Journal που υπενθυμίζει το σφαγιαστικό επιτόκιο των τοκογλύφων εταίρων, για να...
καταλάβεις πώς οι θύτες ζητούν τα ρέστα από τα θύματα... Ακου τη Μαρτίν Ομπρί, την αρχηγό των Γάλλων Σοσιαλιστών, που λέει ότι «είναι αφόρητο από κοινωνικής άποψης το πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα»... Ακου τον Οσκαρ Λαφοντέν, που είπε ότι αν ήταν Ελληνας βουλευτής δεν θα ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο και τάχθηκε υπέρ συντεταγμένης διαγραφής του ελληνικού χρέους... Ακου τον άνισο Κον Μπεντίτ που λέει ότι η πολιτική που ακολουθεί η Ευρώπη «δεν καταφέρνει να καθησυχάσει τον λαό», ενώ ταυτόχρονα θρυμματίζει εκείνο το μονόφθαλμο επιχείρημα περί διεφθαρμένης Ελλάδος και άμωμης Εσπερίας: «Θα πρέπει να σταματήσουμε να της φορτώνουμε (σ.σ. της Ελλάδος) μια συμπεριφορά που είναι γενικευμένη»...

Προπάντων, άκου τον κόσμο, υποβολέα. Την κοινωνία που σφαδάζει. Που αγωνιά. Που δεν αντέχει... Μια κοινωνία που πίστεψε το κομβικό ψεύδος για «τα λεφτά που υπάρχουν», που κλείστηκε φοβισμένη στον εαυτό της και δεν αντέδρασε δυναμικά τον πρώτο χρόνο -πιστεύοντας πάλι τα ασύστολα ψεύδη περί μονοδρόμου-, και η οποία πήρε ανάποδες κάποια στιγμή και έδειξε τα δόντια της, παίρνοντας έτσι ρεβάνς και από τον πρότερο εαυτό της.

Εκείνον, που επέτρεπε θλιβερές εξαρτήσεις από πολιτικούς απατεώνες. Εκείνον, που ενέδιδε ηδέως στις ψευδαισθήσεις και προσχωρούσε χωρίς ενοχές στη μαυλιστική επικράτεια της προσωπικής διάσωσης και της ιδιοτέλειας. Εκείνον, που αναγκαζόταν να κολυμπήσει στον ωκεανό της διαφθοράς και της συναλλαγής, αφού όλα -οι ανεφάρμοστοι νόμοι, οι ανύπαρκτες υποδομές, το αφερέγγυο κράτος, η έλλειψη θεσμών, ηθικών επιταγών και παραδειγμάτων και πολλά άλλα- τον ανάγκαζαν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση